čtvrtek 26. března 2015

Skákající „Smraďoši“



Možná humorná, pro někoho poučná
K tomuto článku mně přiměl komentář od našeho čtenáře „OL“.



Psal: Přijde mi, jakoby tihle smraďoši byli různě "poschovávaní", sice nevím jak to dělaj, ale vím že jsou vidět, obzvlášť večer a nejvíc tam kde jsou děti. Vypadaj ale různě, někdy jen jako tmavej "flek" v prostoru co náhle zmizí, vypaří se jakmile ho spatřím, někdy je vidět i "postavička" (jen ty obrysy maj rozmazaný), vesměs to vidím jako takový malý smrady či "trpaslíky" - jak tomu tuším říká Iv. Furt ale utíkaj, tím se spolehlivě prozradí. Taky je občas vidím kus od psí boudy, zmetky, by mě zajimalo jak to mají zvířata - jestli je taky mohou vidět.
Pod postele dětí jsme dali větší drůzy ametystu, křišťálu, svíčky jsou vlastně na každonočním pořádku, dost to zabralo, po jistých ... zkušenostech, ale stejně ty Smraďochy oba vidíme.
...teď jak to píšu, přišel synek i s plácačkou na mouchy jakoby hned poznal, tak mu ještě říkám ať je klidně zaplácne a pak nakopne do zadnice, hned věděl a předvedl to.

 Ano, někdo z vás tyto entity zahlédne a malé děti je také vidí. Nejlépe jsou na tom zvířátka a to pejsci. Někdy se divíte, proč ten váš pes tak vyvádí a přitom zdánlivě v okolí je klid. Oni je vidí, tak jak vidí i Dušičku, odcházející z těla, jejich zrak je v tomto momentu odpoutání vidí a dají to i někdy zvukově (zamručením, štěknutím, pohledem) najevo. Smraďoši nesnášejí lidský pohled, zvláště těch, s vyššími vibracemi, jejichž zrak je spaluje a mají evidentní vztek, když je někdo vidí a skáčou pryč, jak němci do krytu. Jak říkám, nesnášejí „průvan“ jak rád dělám, výměny energií. Libují si v „zatuchlém“ prostředí, myslím tím nehnuté energie, které jsou vždy na nízké frekvenci. Říká se větrejte, ale to má i svůj význam, protože když je slunečno, vzduch nasycený slunečními paprsky je rovněž zabíjí. Musel jsem se pousmát, jak „OL“ popisuje malého chlapečka, jak jej sekl plácačkou na muchy – dobře mu tak. Ale ještě lepší je pěkně prosvítit všechny vaše kouty v domě, kde není výměna energií tak dostatečná. Já tomu říkám „Meč na Smraďochy“.  Stačí vzít baterku a před ní položit větší křišťál a všechny tyto kouty prosvítit a je od nich vymalováno. On totiž křišťál nemá sám o sobě tak velkou razanci, je tak dobrý na čakry, ametyst zase jen podporuje myšlení, takže na tyto „srandisty“ běžně neůčinkuje, jen v případě prosvícení ano.
Co se týče Orgonitů, nechci moc kritizovat, ale podle mých praktických zkušeností závisí jejich účinnost na mnoha faktorech a navíc jsou i drahé. Účinností se však kuželové pyramidě nevyrovná. Materiál je skoro zdarma, zhotovení trvá max. 15. minut a vyrobená z archu A4 papíru má aktivní energetickou bublinu v průměru 1,2 metru, dvě vedle sebe skoro 2,5 metru.

Další výbornou pomůckou jak tyto negativní „potvory“ vystrnadit, je třeba kuželová papírová pyramida, jež má krásnou kruhovou rotaci záření. Pokud si ji umístíte pod postel, celý organismus se dostává v noci do harmonizace a každý zadráplý „Smraďoch“ se pustí a zdrhne. To nejlépe poznáte u dětí, které jsou někdy trochu „neposlušné“, v noci vykřikují ze spaní jak rádio Svobodná evropa. Po umístění kuželové pyramidy se vám dítě začne sklidňovat a začnou do popředí vystupovat jeho kladné povahové vlastnosti – zkuste to, dáte mi za pravdu.


Jinak proč říkám „Smraďoši“. Není to nějaký můj plezír, je to ověřený fakt a jako pomůcka pro ty, co tyto „negativní potvory“ nevidí. Při jednom pokusu s panem Sídrisem http://laskyplnysvet.cz/   se usmíval nad názvem „Smraďoši“ a pak rovněž zkonstatoval, že je to pravda a ještě víc se pak smál. Někdy je můžete cítit, jako závan puchu, nevětraného prostoru, někdy i hůře. No a pokud někoho potkáte a pro vás smrdí jako „Smraďoch“, berte raději roha a nezdržujte se, než se jeho jednotka „Smraďochů“ zadrápne vám pod „kůži“ a budou se vám dít naschvály.


Kdo má zahrádku a může si postavit na prostranství nějaký Menhir, který pak rezonuje s ostatními meridiány Země, také vyčistí prostor od „Smraďochů“ a je nyní už jedno, jestli nad některýma místama Sil postavili kostel, nebo ještě lépe kryptu. Ničte životní prostředí „Smraďochů“ a snažte se okolí harmonizovat, Terra vám za to bude vděčná a možná i vaše zahrádka bude mít nejlepší zeleninu v okolí. 
Žádám Sílu o zničení všeho temného zde na Zemi.
Žádám Sílu o zničení všech nástrojů Satana zde na Zemi.


42 komentářů:

  1. Když už jsme u toho radia....nutno jim TO připomínat http://www.uloz.to/xaEzTSu/svobodne-sireni-kopie-mp3

    OdpovědětVymazat
  2. A jak na ně působí šalvěj (resp. kouř z ní) ve spojení se Sílou, to je teprve síla :D

    Orgonity bych nezatracoval, působí v tomhle směru hodně dobře, temné bytosti je nesnášejí a neradi se zdržují v jejich blízkosti. Navíc dělají dobře kytičkám, zvířatům i lidem, a dobře naladěná bytost sama temňáky odpuzuje :) Co mám vypozorované, tak taky orgonity vynášejí na povrch skryté věci v lidech - ti dobří jsou ještě lepší a ti, co v sobě mají hodně destrukce, se "vyblbnou", vyvztekají a pak jsou v pohodě. Působí fakt hodně zajímavě. Když je nějakej člověk vysloveně chodící destrukce, tak se místnostem s orgonitama vyhýbá obloukem. Jednou u nás byli nějací falešní pojišťováci, vlezli až do bytu... a jelikož už byl v tý době doslova prošpikován orgonity, tak na nich bylo vidět, jak se celí klepali a cítili nepříjemně, jako kdyby je hodil do vařící vody, bylo fakt vtipný je pozorovat. Taky rychle vypadli.

    A díky za tip na svícení skrz křišťál, slyším poprvé, vyzkouším :-)

    Jo a můžu se zeptat - máte tedy lepší zkušenosti s kužely než s pyramidami? Je mi divné, proč by tedy většinou lidé stavěli klasické pyramidy? Těch kuželovitých po světě moc není... Chápu, že kužel nemusí být nastavený podle světových stran, ale natočit pyramidu podle světových stran není problém a pak má sílu doslova jak hovado :D Mám papírovou pyramidku cca 9x9 cm a její síle se divím ještě teď, nic účinnějšího jsem ještě nepotkal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Orgonity myslím určitě nikdo nezatracuje a je to každého věc, jestli si pro rychlou a účinnou pomoc někdo udělá papírový kužel za pár korun a nebo bude nakupovat orgonity od neznámých autorů za ne malé peníze.Jak jsem již psala vyráběla jsem je sama a plno lidem v okolí i darovala, protože jak známo na určitých věcech se vydělávat nemá.A to dokonce si dovolím podotknout, že z přírodní lesní pryskyřice jsou krásně žluté a navíc voní.
      Ve článku šlo hlavně o seznámení s novými možnostmi.
      Moje dítě je jasným toho důkazem, to je pro mne nejdůležitější a doporučuji vřele všem rodičům dětí, aby už jen pro možnost zlepšení spánku a klidu malé dušičky vyzkoušeli a sami posoudili. To co psal OL o svíčkách a drahých kamenech jsem také praktikovala, ale kužel udělal zázrak.

      Vymazat
    2. Práve dnes som si objednal 20 malých a jeden veľkých a potom som si prečítal ten článok a bolo mi trochu smutno :-D
      Každopádne, aspoň sa zabavim s chlapcami a urobíme pár papierových kúpeľov.. :-)
      ..takže dik za komentár.. :-)
      Tú pyramidku máš natočenú podľa svetových strán plochou k nim? Alebo je to jedno?

      Robo.

      Vymazat
    3. to Robo
      Stačilo chvíli dát čas Síle, aby měla čas dát dohromady souvislosti reality, jinak bylo možno se zamyslet, co napsala Terezka a taky dobrý.

      Vymazat
  3. Ćlánek byl směrován tak, aby rychle a lacino pomohl. Těch věcí je tolik, a každý má své zkušenosti. Zde jsem podal ty své, navíc jsem o této problematice psal i v jiných článcích, ale dobře je to popsáno zde, kdo chce jít do hloubky.
    http://energieupramene.blogspot.cz/2013/02/posileni-aury.html

    OdpovědětVymazat
  4. to Iv:
    no áno, trpezlivosť nepatrí medzi moje silné stránky. Navyše verím aj Spiiiidymu a keď hovorí, že orgonity od "jeho" zdroja pozitívne pracujú, tak snáď o chvíľu budú na ceste aj za mnou..
    Moja zručnosť stačí tak na vytvorenie tých papierových kužeľov, na orgonit "Robomade" by som čakal ešte príliš dlho..:-) A nepoznám ani vo svojom okolí nikoho, kto ich vyrába.

    Čo sa týka zväčšovania aury..Váš článok v odkaze som už videl pred časom a tiež zmienku v ňom, že nieje príliš dobré si takto auru zvyšovať..?
    Tak vidíte, verím všetkým v tomto našom priestore. Buď už sa tu nik z vedomých otrokov tmavých nevyjadruje alebo tie komentáre dobre triedite.. :-)

    Robo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Robo
      Nic zatím netřídím, ale rozhodně zde nenechám prostor prudičům, zatím to nebylo třeba.
      Jinak k dalšímu. Musíte dávat pozor a rozdělit ty věci, které jsou z praxe a nebo jen někde vyčtený a tím papouškovaný. Ale i to vše je poznání, ale kužely s klukama určitě udělejte, jinak mně to osobně mrzí i za vás. Terezka jak jste četl, dokonce ty orgonity rozdávala zdarma, jak je v tom byznys, jsem hned ve střehu. Duchovní dary mají být poskytovány nezištně, všechny a někdy dokonce dám i ze svého, tak jak Terezka, aby pomáhaly.

      Vymazat
  5. to Robo
    Zde je velmi dobrá komunita, ale musíte někdy vyciťovat, jak jsou lidé na sebe zde navzájem napojeni a jak spolu souzní, tedy ty opravdové energie od srdce, ale asi to mělo být i pro vás i pro ostatní. Není třeba se nad tím trápit, mělo to tak asi být a o život rozhodně nejde, důležité je, že pomůžete třeba dětem, příště možná zvolíte jiné cesty.

    OdpovědětVymazat
  6. to Robo
    Tady se vše vždy odhalí, energie Síly jsou "sviňa" a vše odhalí ve své plné nahotě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Iv, mám pocit, že viditeľne sa tá zvyšujúca energia zo Slniečka prejavuje najviac práve takto - že totiž všetko je čoraz viac a bezprostrednejsie vidieť "v pravom svetle".. :-)

      Robo

      Vymazat
  7. Irena poslala další díl,zajímavé je zejména od 36.58min https://www.youtube.com/watch?v=RN2k8a70l_8

    OdpovědětVymazat
  8. Jedna žena vyprávěla, že jí zase vyprávěla jedna stařenka, vrstevnice její prababičky, že na Sibiři, ještě do r.1920 žili statní světlovlasí, 2m vysocí lidé, kteří měli mnoho schopností, mezi nimi i telepatické. Po revoluci přijeli Rudí bolševici a tento národ žačali likvidovat. Do 2. války jich moc nezbylo, ale němci těchto se sibiřanů velmi báli. Stařenka ještě říkala, že do toho r. 1920 bylo možné na Sibiři zahlédnout Rusalky a jiné nadpřirozené síly. Tím navazuji na téma, jak můžeme vědět, že tito tvorové, smraďoši, tu nebyli dávno před námi, jsou tu doma a my jsme vetřelci - přišelci. Je známo, sice ne obecně, že jsme sem na Zemi, Teru, Midgard byli přivezeni ze sedmi zničených planet, kdy došlo ke kosmické válce a pozůstatky po ní je ještě vidět na hodně územích, viz. seriál Vlabi.
    Takže nevím, jestli je třeba správné ty prcky vyhánět, když oni tu doma jsou a my, jako lidé, ne. Co v nás zcela určitě zbylo, je vštěpené náboženství a pohled na hodného Boha a zlého Ďábla a ono je to přitom tak trochu naopak, protože zrovna ten "hodný" Jahve je zrovna plazí krvelačné rasy a je jedno, jak se ve skutečnosti jmenuje. Jedno je více než jisté - tato civilizace je před svým koncem a není otázka jak, ale kdy to bude. Současná civilizace je již tak rozežraná, rozpitá a rozfetovaná, ža žádná zvrácenost jí není proti srsti. Ne jinak to bylo u předchozích civilizací, jejichž ruiny můžeme po celém světě vidět. A nejen ta dávná, i ta nedávná část civilizace, jejichž kosti a lebky leží ůhledně srovnané v několika milionových jedincích v pařížském podzemí, v českých, polských a jiných kostnicích. Zajímavostí je, že kosti na sobě nemají zbytky tkání, ale vypadají do čista ovařené. 1859 http://www.ceskycestovatel.cz/kostnice-kudowa-czermna/ http://www.lideazeme.cz/clanek/temna-pariz-pod-parizi Myslím si, že sem někdo přilétá v periodách na velkou hostinu, zrovna v období, kdy se rozdmýchají války a větší zabíjení, jakoby ten pach krve ty nám neznámé entity přímo lákal.
    Sami vidíme, co se děje, kolik lokálních válek je rozeseto.
    Mates69

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Mates69
      Myslím, že nejblíže pravdě jsou staré Slovanské Védy a popis v knize "Ve světle pravdy". Tam je jasně rozděleno kdo je kdo a jak vše vzniklo. Ovšem patent na "Pravdu" nemáme nikdo, musíme vyciťovat, pozorovat, hledat souvislosti atd.

      Vymazat
    2. Iv: Ovšem patent na "Pravdu" nemáme nikdo, musíme vyciťovat, pozorovat, hledat souvislosti atd....
      Ano, v tom máte pravdu. O Védách, ač jsem se jimi určitou dobu zabýval, ne v plném rozsahu, ještě jinak řečeno, nejsou každého. Tím opět sáhnu k vašemu citátu, je potřeba být jako vrabeček: tu zobnout, tam zobnout. Historie byly několikrát přepsány, podle pravidla Vítěz píše dějiny. Ulice v našich městech jsou tomu jen drobným střípkem: Růžová - Masarykova - Stalinova - Havlova ..
      Po celou dobu hledání jsem toho přečetl opravdu dost a zjistil jsem, že před 15 lety horké informace, kdy padala čelist údivem, se dostaly díky internetu do povědomí obecného (konspiratiků) a potom se začaly opisovat jeden od druhého. Od té doby nebyla do eteru vložena žádná překvapující informace, ale to je dáno i informačním přetlakem a veřejnost již nevstřebává. Takže i reálně "zajímavá" informace se přejde bez většího povšimnutí, nebo je odmítnuta jako ultrakonspirace. Nikoho např. netrkne, proč je na Zemi - Midgard tolik haploskupin. Akademie vypustila informaci, že původní Haplo začala mutovat a větvit se a tak se to i přijalo. Podle mého mínění je to jasný důkaz, že každý člověk s odlišnou haplo skupinou je z jiné planety. Ale to už jdu mimo rámec článku. (Čtu vás leta, jen nepřispívám a heslo na přihlášení mi nefunguje.) Vše dobré :)
      Mates69

      Vymazat
    3. mates69,
      už som mal napísanú dlhú odpoveď, ale zmazal som ju, netreba vela slov. Zároveň som čakal, kedy sa ozve niekto presvedcivejsi, než ja..

      Zjednodušene ale - Smradoši sú len smradoši a tak aj už čoskoro skončia.
      My ľudia poväčšinou anilen netušíme, čo sa v nás skrýva (samé dobré veci)..

      Robo

      Vymazat
    4. Istu cast z nich sme si vytvorili samy. Parazituju na nas a su pre tuto planetu a to kam smeruje absolutne neuzitocny.. Okrem toho planeta nie-je,a je vsetkych a nikoho..nepatri nam,je len nasim docasnim domovom ako kohokolvek kto tu je. Nalezi momentalne uz zvedca svetlu.Ak sa nedokazeme prisposobit-polepsit budeme tiez vykopany.

      Vymazat
    5. Robo,
      jsi pro mne přesvědčivý až dost. A jak jsi řekl, přesně "Smradoši sú len smradoši a tak aj už čoskoro skončia". Klidně bych doporučila, ať se "nastěhují" všichni k tomu, kdo se je snaží jakýmkoli způsobem omlouvat a chránit. Ať jich má u sebe kolik jen jich dokáže svou energií nakrmit. Každý podle svojí chuti.
      Žádám Sílu o zničení všeho temného zde na Zemi.
      Žádám Sílu o zničení všech nástrojů Satana zde na Zemi.

      Vymazat
    6. Terezko, přečti si to po sobě ještě jednou. Ty v podstatě jinému přeješ zlo, tedy to, co sama nechceš a hned na to prosíš Sílu, aby ti dala dobro. To je teda matroš :-D
      A Síla se zeptá: tak chceš, abych zničila všechno temné zde na Zemi, nebo aby se smraďoši nastěhovali k jiným lidem? A co na to Terezka? To první, nebo to druhé?
      Nechci to zlehčovat, vím, že nadpřirozené síly existují, sám bydlím v 600 let starém domě, kde se děje ledacos, ale ne pravidelně. Když se dostáváme na tuto rovinu, na některé se šlo po dobrém, tedy mléčko a med do misky a vlídné slovo, na jiné sušenýma kopřivama pod práh a na ty co přinášeli(y) pach zatuchliny, ti vodní živlové, ti se vykouřili Pelyňkem. Ve sklepích a tam, kde je vlhčeji a kde vzduch spíše stojí se sišený Pelyněk může zavěsit v pytlíčku někam. Není marný pytlík Pelyňku někam k posleli. A do skleničky hrst propraných křištálů, žádné zrcadlo, to může, spíše je brána, kterou v noci nebo za soumraku kdokoliv vlézt. Staré zapoměné babičkovské recepisy. S pyramidama je pravda, že rozruší patogenní zony, to mám změřeno. S orgošema nevím, udělal jsem jich sice moc, ale spíš se mi líbí, než bych zaznamenal nějakou praktičnost. Ikdyž kamarádka je drala do ruky a dělala ...jéééé ten má silůůů..ale já jsem nic necítil. :)
      Mates69

      Vymazat
    7. :-)

      Žiadam Silu o zničenie všetkého temného tu na Zemi.
      Žiadam Sili o zničenie všetkých nástrojov Satana tu na Zemi.

      Budiš svetlo.

      Robo

      Vymazat
    8. Mates69,
      no nevím, mně se teď po přečtení Vašeho posledního komentáře potvrdilo "podezření", že jste zaměnil "smraďochy" s přírodními Živly. Tady s těmito trpaslíčky, elfíky, vílami a ohniváčky nemám nijaký problém. Nemusím je ani vykuřovat a ani uplácet mlíčkem, celkem si rozumíne a aj mně na zahrádce pomáhají a v domečku neškodí. Když napíšu, že v lese se mně stalo, že přiletěl hříbek pod ruky, bude to možná na Vás i moc silné kafééé.
      "Smraďoši", jak je zde nazýváme, jsou "černé" negativní energetické bytosti a entity (to znamená negativní technokratické bezcitné civilizace) žijící ze zlých myšlenek a záměrů zde na Zemi.
      No a o tom, že bych někomu přála, zlo tedy aby byli "smraďoši" s ním není řeči, pouze jsem řekla, že si je dotyčný jejich "obranář" může pozvat k sobě.
      S orgonitama mám stejný názor jak Vy, pouze hezká výzdoba, ale pro lidi, kteří mají méně energie jak autor, tak cítí vyzařování energie. Též zkušenost.
      Ovšem nic Vám nevnucuji, je to Váš pohled, tak jako je toto můj pohled.
      Pouhá výměna názorů a životních zkušeností. :-)
      Žádám Sílu o zničení všeho temného zde na Zemi.
      Žádám Sílu o zničení všech nástrojů Satana zde na Zemi.

      Vymazat
    9. Odpověď jsem napsal, ale nezobazila se ani po přihlášení na google účet. Tedy, ve zkratce, kdyby se tu za čas ocitla: omlouvám se, beru zpět, neporozumění bylo na mé straně, Tezezko i Iv. Ano, psal jsem o Živlech. S technokratickými civilizacemi a entitami je to "jiná", to máte pravdu, jenže to jsou informace, které se jen tak veřejně do placu nehážou. Ezoterik nejsem. Jak jsem psal v prvním příspěvku, Země - Midgard nese hodně důkazů, že jsme byli jako lidstvo několikrát zničeni z kosmu. Kataklyzmata tu byla také, ale nezpůsobila takovou spoušť, jako likvidace hi-tech zbraněmi ze shora. Nekdo je nazývá temní, jiný plazovití, jiný Rudí. Podíváme-li se na pověst o Sv.Jiřím, jak zabíjí draka, každý katolík a pravoslavný se pokřižuje, jak dobře to dopadlo. No, moc ne, protože ti "drakoni" rozbombardovali a odletěli, nikdo neví, kdy přiletí opět a ti smraďoši, jak je nazýváte, mohou být průzkumnou jednotkou, monitorující, jak to tady vedeme. Moc dobře ne, jak je vidno, na UK teče krve jako na jatkách. A krev jim voní.
      V tom případě ale nechápu, proč se v článku píše o pyramidách z papíru a prosvěcování křišťálku, když pro takovou entitu není problém vyhodit půl planety do formy vesmírného prachu. Asi to mě zmátlo. Ještě jednou tedy, vše dobré :)

      Vymazat
    10. to Mates
      +++ !
      A ta poslední věta není úplně přesná. Lidstvo má ten největší dar a to je ovládání základní energie Zdroje, tj. SÍLU, která jim chybí a pro ně je zničující dle našeho monitorování. Lidská rasa ve Vesmíru je totiž velmi vyjímečná a oni by chtěli tyto vlastnosti mít také. Bohužel, Zdroj nejde obalamutit. a lidstvo má dar Svobodné vůle, ale musí přijít na to, že Lidstvo jsou ti hlavní hráči a ne ti, co jim něco snaží našeptávat. Oni nemohou si dělat co chtějí, porušili by Vesmírné zákony, proto to musí vždy vypadat jako svobodné rozhodnutí lidstva.

      Vymazat
    11. Matesi,
      jsem ráda,že jsme se nakonec vzájemně domluvili a pochopili.
      Co se týče šediváků a drakoušů, oni nesnášejí energii člověka, pokud není prosycena strachem a zlobou. Měla jsem tu "čest" i setkat se a stejně zdrhl. Dokonce jedna starší paní sousedka, mně vyprávěla, s tím, že mně to říci může (protože většina lidí pokud něco takového jim řeknete, vás označí za blázna), že ji v noci navštívil šedivák(přitom ani ho takto neoznačila a neznala tyto entity) a že mu začala nadávat a vyhánět ho pryč, to znamená, neměla strach a bránila se, ikdyž mečem nemáchala,ale jen rukama :-).Musel tedy vypadnout, protože žádnou energii z ní nedostal,tím pádem. Lidí se bojí a to je třeba si pamatovat.Lidský strach a zloba je jejich potravou.

      Vymazat
    12. to Terfry
      Takových příběhů jako jste zažila při vyprávění se sousedkou by se dalo jistě najít více, dokonce je i "něco" nafocené, ale je to soukromé - z rodiny tak to nepublikuju veřejně, přesto jsem ochoten nějakým způsobem, možná časem, fota prezentovat, to kvůli ostatním lidem a hlavně jejich dětem.
      Ano lidský strach je jejich potravou a pokud mužou, opakovaně chodí (téměř najisto tak mi to přijde) cucnout, nepřeju to nikomu zažít.

      Vymazat
    13. A proto tak rádi otravují děti,jsou proti nim bezbranné a většina dospělých jim bohužel nevěří.Prostředků jak je i sebe ochránit je naštěstí dost,některé jsou zde i dobře popsané.Slunce v duši všem.Naďka

      Vymazat
  9. to Mates 69
    Žiadam Silu o zničenie všetkého temného tu na Zemi.
    Žiadam Sili o zničenie všetkých nástrojov Satana tu na Zemi.
    To nemá vůbec co dělat se zlem, je to jen o nastolení harmonie, která tady byla porušena.
    JE TO JEN O NASTOLENÍ HARMONIE, KTERÁ ZDE BYLA NARUŚENA!!!!!!! Základní zákon Univerza a ten by se mělo naučit co nejvíce lidí, se Sluncem v Duši a řečnit o nějakém zlu (porušení harmonie)pod. je zavádějící termín moderní ezoteriky. Nebuďme ezoteriky, ale uvědomělými bytostmi, jakými jsme kdysi opravdu byli.

    OdpovědětVymazat
  10. Poučný a skvěle napsaný článek, děkuju, a jen houšť, ať se to dostane všude kam má.
    Zajímal by mě druhý obrázek od vrchu, už jsem ho několikrát viděl, tuším že na Védách.sk?, a vzpomínám že i kdysi v dětství, vyobrazený smysl asi chápu, pokud někdo víte více - stojí ta socha ještě a kde?

    Nebavíme se tu o syrečkách, ale o Smraďoších (viz článek), který už mají být pryč z tyhle krásný Midgard-Země a proto:

    Žádám Sílu o zničení všeho temného zde na Zemi.
    Žádám Sílu o zničení všech nástrojů Satana zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to OL
      Obrázek je z Ruska, ale které město si nevzpomenu, ale myslím že Oděsa. Je to vyobrazení Reptoše, jak se sápe na Slovanku, rodičku Slovanů. Slované tyto potvory znají moc dobře, ala jejich pohádky - obsahují někdy mnoho pravdy -)

      Vymazat
    2. Ano, pohádky jsou dle skutečných událostí...
      ... před chvílí se kluk vzbudil, fňukal - ptám se ho a prý byla návštěva.

      Vymazat
    3. to OL
      Upřesnění: https://www.youtube.com/watch?v=E4jaUe4TCzU

      Vymazat
    4. Dejte kužel pod postýlku, co mně holčička po nocích předváděla a říkala a co jsem sama na vlastní oči i viděla bylo hrozivé!
      Totiž světlý vždy dostávají zabrat a co proto, aby je to "přešlo".
      S dovolením si Vás i vaší rodinu dovolím považovat za jednu RODINU.

      Vymazat
    5. Už mam otevřený to video na stavbu kužele, spát mi to nedá. Kluk se klepal když mi odpovídal jestli tam někdo byl, vždy to na něm hned poznám, neptal jsem se na detaily,ale vždy mu říkám že on je silnější než Smraďoch a že mu má říct ať hned jde pryč.
      Prosvítil jsem pak rohy baterkou skrz velký křišťál, svíčky jsou všude, a donesl jsem mu k posteli tu plácačku na mouchy pardon Smraďochy. Děkuju Terezko. Děkuju Iv.

      Vymazat
  11. Také díky za návod na pyramidku kuželovou, postavíme jich pár hned zítra. Je to pro mě také připomenutí - vždyť mi čeká jedna pyramida ze dřeva (1,3 m výška) na dostavění, začal jsem před zimou loni, základna je hotova jen doladit ty úhly a spojit. Je to celé jen z jeklů 4x4 cm, účel harmonizace vody, člověka, jídla, dokonce i žiletky se dají brousit prý to funguje výborně.. No přišla zima a pyramidu jsem tenkrát uložil... Těším se až to bude hotové.

    Pejsci to tedy také vidí no jasně že jo - po přečtení mi začaly přicházet různý situace, spíš obrazy(videa), pejsků a jejích "páníčků" kdy zvíře dává různě najevo např. zakňučením odchod Duše z těla, nebo varuje štěkáním ještě přetím, než se páníkovi něco má stát apod. I videa na netu na toto téma přece jsou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pejsci Dušičky vidí 100%, to jsem zažila na vlastní kůži, když mně odešla vlaštovička Andělka v dlaních. Pejsek "jel" pohledem ke stropu a zakňučel na rozloučenou.To byl důležitý moment kolem existence Duše.Číst o tom je něco jiného, než to dostat pod "kůži" v praxi.

      Vymazat
  12. A ještě dodám, že pokud by snad někdo nevěřil - tak děti tyhle Smraďochy vidí a to velmi dobře, dovedou přesně ukázat kde je, i sledovat rukou jeho pohyb tj ukazovat kudy se pohybuje atd.
    Je proto VELMI důležitý svým dětem věřit, často jsem se setkával s náuzorem dospělých -s řečmi typu "...ale jdi", "...to se ti něco zdálo", apod. což je špatně, velmi špatně páč se može dítko uzavřít do sebe a tím se situace i dost komplikuje...

    Přeju si, aby si následující uvědomilo co největší množství lidí a pak všichni chceme jediné:

    Žádám Sílu o zničení všeho temného zde na Zemi.
    Žádám Sílu o zničení všech nástrojů Satana zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat
  13. Ti miláčkové co jich máme na zahradě plno si hrají s našimi dětmi,ony je vidí,my dospělí je vnímáme a komunikujeme s nimi.Nemají rády moc upravenou zahradu,zato milují teplé mlíčko,piškoty,sušenky,med a hračky-mušličky,korálky,křišťálky,kamínky.Nedovedu popsat tu vůni,pohodu a čistotu jakou se vám za vaši péči a lásku odmění.Že je máte na pozemku poznáte podle kamínků poskládaných do kroužku někde na viditelném plácku.No a ti škodíci se už dávno k naší rodině nepřibližují.A když,sem tam to nějaký zkusí, tak mu udělám uzel na ocase,to pak nemůže utéci a nechám ho někde chvíli zavřeného.Pak ho pustím a on uteče.A o těch velkých někdy příště.Naďka

    OdpovědětVymazat
  14. Díky moc za inspiraci s kuželovou pyramidou, ještě než vyšel Váš článek a poté link na kužel, jsem uvažoval o menších pyramidách po domě. Zamrzl jsem na tom, že když udělám klasiku, tak při úklidu pokud se znovu nenastaví sv. strany tak to bude naprd a lítat po baráku s buzolou... Řešení jsou tak snadná, jen si to člověk nedá nějak dohromady.

    Loni jsem na zkoušku postavil pyramidu 40cm výšky z kartonu a letos již budu stavět z něčeho trvanlivějšího a větší. Když změřím kyvadlem potraviny z obchodu, tak je tam ihned strkám. Pokud je to z Jednoty kde nemají čtečku jsou kladné, ale potraviny ze supermarketu projité čtečkou jsou tak záporné a stačí i hodinový pobyt pod pyramidou a jsou v pořádku. Na rychlou konstrukci byl karton jasná volba a když se dá pozor aby byla vlákna vodorovně, tak je i docela pevná, navíc na nakreslení takto poměrně již velké mi byl nápomocen plotr.

    Shodou okolností jsem dnes pustil televizi na nějakém pořadu "Žaneta šou" a zaslechl slovo pyramidy. Nikdy bych takový pořad asi nesledoval udělal jsem vyjímku, čekal jsem, že to tam budou trhat na kusy, ale docela to šlo. Pořad už běžel, nějaký vousatý pán tam zrovna pyramidu instaloval (a povídal i o měření potravin a pobytu pod pyramidou). Jména zůčastněných mi tak nějak prošuměla - ruch domácnosti - volající kamarád v druhé polovině pořadu a jeho technický problém. Baba která tam tomu celému oponovala mi přišla jako ze spolku ignorantů Sysyfos. No just! Pak to z ní vylezlo, byla od nich. Její argument, "žokej Váňa který má nad koněm pověšenou pyramidu je zářným příkladem toho, že to nefunguje. Protože kdyby to fungovalo, tak to má každý žokej, resp. každý kůň". Chacha. Asi si ten pořad najdu na webu Primy a pustím znovu. Přítomen byl i lékař, velice rozumný lékař, který babu utřel opravdu sympaticky.

    Je fajn, že je možné napsat komentář i bez registrace

    Žádám Sílu o zničení všeho temného zde na zemi.
    Žádám Sílu o zničení všech nástrojů Satana zde na Zemi.

    Df

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Rodinko, zdravíme z kuželkárny :-) Jelikož byla NEděle, zkusmo jsem zvolil kadenci cca 4 pyramidky na 1 desítku Kozla, snad to byl vhodný poměr.... Povedlo se vyrobit 8 ks parádních kuželů a výsledek je přímo vynikající, klučina spal krásně celou noc včetně nás, vzbudil se jen jednou když mamka byla v noci na skok v kuchyni - ale jen ho vzala na chvilku do náruče a položila zpět do postele, ihned zabral a ani nepotřeboval "protahovat vlásky", což pravidelně před usnutím vyžaduje, namotá si vždy pár mamčiných vlásků na prst(y). První dvě pyramidky jsme totiž dali k němu.
    Už minule mě napadlo že toto protahování vlásků může být asi z několika důvodů - jednak može od mamky brát energii třeba když by měl nedostatek(?), pak třeba i pro jeho pocit bezpečí (chvilkové nahrazení či zesílení neviditelné šňůry mezi mamkou a dítkem ?) No kdoví. Setkali jste se s tím někdo tu? Začal to dělat poměrně brzy, tuším cca na půl roce.

    Výroba pyramidek je velmi snadná, kužel tedy zvládne vyrobit asi každý - to video je však dobře udělané a návod jednoduchý. Jsme velmi mile překvapení účinkem kdy jsme v noci pociťovali doslova nevýslovnou úlevu, či i brnění, dříve bych asi ani nevěřil že može být takový malý kužel (výška cca 12-13cm) tak silný a účinný.
    .....zcela jinak ovšem situaci zhodnotilo miminko (3 měs) kdy po pár minutách poležení v postýlce s dvěmi kužely vespod se zcela probralo i když to byla jeho naučená hodina ke spánku, začalo nám cosi vyprávět, řáchat se smíchy chvilkama, i vydržela další 2 hodiny být vzhůru, hlasitě se nám svěřovalo.

    Jsme moc rádi že JSTE, že je tu tak užitečný Prostor, výborný blog.
    Rodinko, děkujeme Vám a přejeme Vám, ať Vás Síla ochraňuje a provází na každém kroku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nádhera, nejvíc jsme šťastní za dětičky, že můžou v klidu spinkat.
      Co se týče dvou kuželů pod postelí, funguje to výborně i na 18 letého, je jakýsi hodnější :-).

      Vymazat
  16. Zdravím všechny lidi dobré vůle. Chtěl bych také maličko přispět k tématu pyramid. Již několik let mám na zahradě u domu postavenou dřevěnou pyramidu, ve které se dá sedět nebo ležet. Používáme ji k relaxaci nebo i k léčení některých zdravotních obtíží a velmi se nám osvědčila. Dokonce má kladný vliv na floru i faunu v jejím okolí. Také v domě nám v pokoji, kde se nejvíce zdržujeme jedna pyramidka cca 37 cm visí. Samozřejmě rozměry, směrové natočení je nutno dodržet, jinak pyramida ztrácí svůj účinek. Od doby, kdy nám pyramida stojí na zahradě si do ní chodí sám od sebe hrát náš malý vnuk, který také od té doby vidí na zahradě různé "bubáčky" v různých barvách a popisuje nám, co který právě dělá. Také do ní často chodí lehávat náš pes a nikdy jsme na zahradě neměli tolik různých ptáků i přes to, že je náš ohař denně prohání. Takže po několika leté zkušenosti mohu říct, že tento útvar má jisté, veskrze kladné účinky jak na zdraví, tak i na své bližší okolí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, o pyramidách jsme zde psali často, např. : http://energieupramene.blogspot.cz/2011/05/vliv-tvaru-na-prostor.html
      Stačí zadat do políčka v pravo "Vyhledat v tomto blogu" pyramida, jinak moc děkuji.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.