pondělí 9. března 2015

Přesun USA armády v Estonsku.


Toto v mainstrému u nás neuvidíte, tak se podívejte pro vaši informovanost zde, jak se v noci přesouvají americké ozbrojené jednotky v Estonsku. Pravděpodobně vyrazili na medvědy, protože tak zastaralá plechárna, včetně těch OTČek(těžiště vozu je hodně vysoko) může být účinná tak maximálně na eskymáky. Podle videa se asi jednalo o přesun ženistů(bigošů) o kvantitě tak pouze tří rot, se čtyřmi kuchyněmi, ještě že za nimi nejel MacDonald.
Odkaz na další souvísející článek: http://energieupramene.blogspot.cz/2014/10/rusko-predbehlo-zapad.html


Nechci vidět, jak by dopadly americké a Nato jednotky. Pravděpodobně po přeletu pouhých ruských stíhaček, které mají na palubě elektromagnetické a elektronické zbraně http://energieupramene.blogspot.cz/2014/10/rusko-predbehlo-zapad.html, by se celá armáda sesypala, byl by to jen železný šrot a vyvěsila bílé spodky. Amíci jsou opravdu nepoučitelní. Tímto končí éra otevřených vojenských agresí.
 Anastasia, Rusko od pohromy zachrání postupně celý svět bez toho, že by si dělalo nárok na nějaké či další země. Rusko má zájem žít v míru. Až lidé jednou poznají pravdu, kdo jsou skutečně Němci, Germane, Tadesko- thiudiscí, nebudou věřit svým uším. Pravda je krutá ale osvobozující. V tomto případě velice konstruktivní.....
V tomto pochmurném světě říše, která pokládá sebe samu za Bohem vyvolenou a nenahraditelnou, jste tím, čím jste: outsiderem, užitečným blbcem v lepších časech, ale když změní USA své priority a nebo ztratí o vás zájem, budete jim na obtíž.

8 komentářů:

  1. ještě kolem roku 1988 bych si odfrkl nad komunistickou propagandou a odladoval rušičku Zuzanu na Petříně..Dnes nemám implantát,ani žold k duchodu deset tisíc kaček,abych šermoval jako RONIN červenou kartou..Takže tohle vidím NADĚJNĚ,že nastane ZMĚNA k lepšímu...

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím, mouhu se zeptat o čem to mluvíte tu? : Anastasia, Rusko od pohromy zachrání postupně celý svět bez toho, že by si dělalo nárok na nějaké či další země. Rusko má zájem žít v míru. Až lidé jednou poznají pravdu, kdo jsou skutečně Němci, Germane, Tadesko- thiudiscí, nebudou věřit svým uším.
    To by mě zajímalo, hlavně ta část pravda o Germánech. Četl jsem Megreho knihy a (vím-věřím), že záchrana.obroda vyjde z vydřeného úsilí jednotlivců, kteří energii své mysli zaměří na zhmotňování svých rodových statků. V průběhu nadcházejících staletí se Rusko stane centrem ekologické velmoci kam budou lidé ze bývalých mocných států západu jezdit jako turisti okoukávat znovu rodící se vedickou kulturu a ochutnávat plody země jež lidé pěstují vědomě s láskou. Takže toto divadýlko s lodičkama, raketkama, letadýlkama a jinýma hračičkama pro přerostlý kluky přestane lidi bavit. Pak přijdou závody v odzbrojení celé planety, protože to bude žádat již plně probuzené vědomí dětí budoucí Země, kterým se znovu aktivují plná 12 vláknitá struktura DNA a schopnosti o jakých se dnešním armádním generálům vojáčkům ani v těch nejdivočejších holywoodských snech ani nezdá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to J.Vysokomenský
      Děkuji za pěkný komentář, je z něj jasné, že si rozšiřujete velmi dobře svůj obzor a to dnešní klony, nebo tvary nedovedou vůbec pochopit, nevidí prostě všechny souvislosti. Tím jsem i odpověděl na Germane atd.
      Ano, Zvonící cedry je dobrá literatura a co vím, s Anastazií má Putin komunikaci a to je co říci, rovněž i Pjakin, tuto logiku tvary nemohou ani chápat, převažují u nich více reptiliánské sklony s technokratickým vývojem, odděleným od vývoje citu a emocí.

      Vymazat
  3. Takže jestli opravdu Rusko je už na správné cestě domů do rajské budoucnosti tak ruští politikové Putin a celé jejich gosudárstvo musí být znamenití herci-artisté chodící po napjatém špagátě proti té zuby cenící bestie-války. Aby tam vůbec došli. Asi né náhodou se i my, Slovanské národy osidlující Evropu ,začínáme probouzet též a uvědomovat si své prapůvodní kořeny. Protože přirozeně taky pro své děti a pro sebe chceme světlou budoucnost...nu jdu zalít své sazeničky s myšlenkou že nic nemůže natrvalo rozdělit člověka a jeho rodnou zem;)
    Přeji na blízké rovzpomenutí se kdo v pravdě jsme i našim Germánským bratrům a sestrám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně,
      nejenom ji je nutno poslat Vaše přání. Ale i další. Nebudu jmenovat známé slovanské kmeny, ale vyjmenuji pár dalších, kteří rovněž do naší rodiny patří. Tedy Su-mer-ové, Et-rus-kové, Mer-ovejci, P-rus-ové, Britové, Keltové, S-asové (mimo jedné mutace, jež vyhubila Brity na současných britských ostrovech). Dále Spartoi, Ionové, Dorové, Skytové, dokonce i Chazaři byli kdysi jedním ze slovanských kmenů, a další a další. Vše lze dohledat v I. vydání Ecyklopedie Britannica z r. 1771, str. 887, jíž jistě ani ignoranti nemohou považovat za konspirační materiál!!! Matěj

      Vymazat
    2. Ano, samozřejmě máte pravdu Matěji. Třeba jest přáti dobrého všem národům a rasám naší matičky Země. Skvělé by bylo kdyby se první vzmohli k právu ty národy na duchu utlačované nejvíce. Třeba takových 300 miliónů obyčejných lidí v severní Americe, no nebyl by to smrtící úder soupeřům, tomu novému světovému neřádu? Jinak hlavní je pro nás Čechy se už také konečně zbavit toho staletého bezpráví a nesvobody. No a asi by taky bylo dobré otevřít si encyklopedii Pravdivých dějin Země a trochu zatřást s tím zaprášeným oficiálním světonázorem zatvrzelých vědců:).

      Vymazat
  4. něco česky a něco anglicky https://vimeo.com/121127966 https://www.youtube.com/watch?v=1DgPaoObetE

    OdpovědětVymazat
  5. http://www.mullocksauctions.co.uk/lot-19408-hitler_etching_by_emma_lowenstamm_vienna_1909_showing.html

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.