sobota 3. ledna 2015

Začalo odčítání?


Hra končí?


Podle mínění vědců je dnes znát v celém vulkanickém systému Země velké napětí. Podzemní proudy jsou naplněny rozžhaveným magmatem, které se snaží dostat na povrch. Jestli to vyústí v erupci supersopek, nebo se současně aktivizuje celá řada malých sopek – cokoli z toho bude mít značné následky pro obyvatele Země.
Dnes 3.1.2015 na severu Sumatry v Indonésii začala erupce sopky Sinabug. Sopka vyvrhuje vulkanický popel do výšky 3 km. Své domy muselo opustit více jak 2 400 lidí. Tato sopka je vysoká 2460 metrů a k první erupci došlo po 400 letech.

V loňském roce rovněž na Campi Flegrei (Flegrejských polích) v Itálii nedaleko Neapole dochází ke stoupající teplotě a deformaci povrchu v této oblasti. Toto se ani nedozvíte se sdělovacích prostředků. Flegrejská pole se zvedají nyní každý měsíc o tři centimetry. Zde došlo k erupci cca před 30-40 tisíci roky a její popel se nachází ve Středomoří, Bulharsku, Ukrajině a na území Ruska. Teď je magmatické ohnisko opět aktivní, je to nyní úplně stejná seismická činnost jak v dnešním Yellowstone.

Další důležitý bod je sopka Barbarbunga na Islandu, která začala v srpnu 2014 rovněž svou aktivitu. 
Ke konci roku, v listopadu 2014 se současně probudily další dvě sopky na  Kamčatce s názvem Šiveluč a Županovská, kde sloup erupce dosáhl asi 8 km a i zde byl udělen „oranžový kód“ nebezpečí.

Vše toto něčemu nasvědčuje a to jak bylo na začátku článku řečeno, že v celém vulkanickém systému Země dochází k velkému napětí. Někdo si možná vzpomene na současné Sluneční erupce, jistou kometu (vše má svou jistou setrvačnost, nikdy to není jako "tlačítko") a druhou kometu, která se blíží k Zemi, na rozežranost a bezcitnost lidstva, to nechám na vašem posouzení, jen jsem chtěl trochu nasměrovat, nic se nikde neděje náhodou, vše má svůj důvod, řád a opodstatnění, jen namyšlený tvor, pasující se rád na „Boha“ věří na náhody, celý Vesmír pracuje jako dokonalé hodinky a pokud v nich nastane porucha, musí se strojek poopravit a „kavárna“ Země, kde se jen mocní plácají po zádech, jak jejich otroci jsou hloupí a využíváni, se tato může asi i zavřít a předělat. Kdo má v rozežranosti hodně, bude mu odebráno, skromnému přidáno, bodejď, ten "uvaří" i z toho mála co má a když mu zbyde, ještě rozdá, hm.
A jak se dá v mainstrému manipulovat s informacemi a většina tomu uvěří a vždy říká, vždyť to říkali v televizi, tak je to pravda. Jak se ta pravda dá vytvořit v televizi, to uvidíte na tomto videu, stačí malá zelená, modrá plocha na pozadí a "pravda" je na světě.
 

Že si lidé začínají uvědomovat manipulaci s jejich vědomím je další ukázka sebereflexe zde. Jen ať jich je víc a víc, myslím, že času moc nezbývá. 

4 komentáře:

  1. Zdroj vytvořil dualitu,ZDROJ provede změnu https://www.youtube.com/watch?v=eQMksReMw1Q http://vimeo.com/114467950

    OdpovědětVymazat
  2. Velké, střední i malé vesmírné cykly jedou, postupují jistě a rázně stále vpřed... a pohlížejí na naše hemžení a myšlenky tu s úsměvem, tu zase s údivem... a vědí, že Člověk, ten nemá čeho se bát, už jen proto, že jest Člověkem... :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Takto se předpokládá že bude vypadat severoamerický kontinent po dni D. https://www.youtube.com/watch?v=MLq-OWOQlEU
    No a k tomuto snad ani netřeba komentář :).http://www.novinky.cz/zahranicni/357757-slabe-zemetreseni-zasahlo-americky-stat-idaho.html

    OdpovědětVymazat
  4. K zelenému a modrému "pozadí":
    Bylo to tuším ukázané ve filmu "Vrtěti psem" ta hláška: "Bylo to v televizi, tak je to pravda"

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.