pátek 2. ledna 2015

Pohled třetí strany na dnešní svět

Aby si lidé udělali celkový obraz dění v dnešním světě, tak zde uvádíme pohled úplně z jiné strany a to od šejka Imrana Husajna. I tento pohled a názory podložené historickým pátráním jsou v současné době velmi důležitou mozaikou do dnešní skládačky událostí. Chce to jen v klidu vyslechnout argumenty zde popisované a mozaika se poskládá sama, ale v kontextu dlouhodobosti, ne jen z nynějšího pohledu, který je záměrně deformován. Vyslechněme i tuto stranu.

8 komentářů:

  1. Ten člověk mluví hodně rozumně a v jeho projevu jsem nenašel prakticky nic, s čím bych nesouhlasil. Je vidět, že si umí dát dvě a dvě dohromady.

    OdpovědětVymazat
  2. I ja suhlasim,az na ten koniec videa. Vela nabozenstiev ma svoje proroctva apokalipsy ktore su si vlastne dost podobne a to hlavne v tom ze ked bude ludstvo na pokraji sebaznicenia a chaosu pridu bojovnici svetla a ich spasitel,a vo velkej vojne znicia ich nepriatelov neveriacich a podobne. Ja vsak vidim vela bojovnikov svetla a prichadzaju stale novy.Uz su davno tu.Denne citam ich clanky a komentare,sledujem videa..rozpravam sa snimi,ucim sa od nich. Okrem toho nevidim dovod preco by sa vojna musela vybojovavat zbranami... o sposobe sme sa uz vela bavili.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně no, to máš pravdu ... válka je v posledních desetiletích totiž skutečně světová. Ale v mnoha oblastech světa není horká a dokonce ani hmotná, ale "jen" informační. A ta dokáže napáchat mnohem větší a dlouhodobější škody, a je i účinnější. Zbraně jsou až na posledním místě v účinnosti, to je třeba mít na mysli... moc pěkné video o tom třeba tady: https://www.youtube.com/watch?v=WEINJQ6wd0Q

      Pro mě znamená zvyšující se množství horkých válek jen jediné - ostatní způsoby přestávají/přestaly zabírat. A to je hodně špatně i hodně dobře...

      Vymazat
    2. Ohledně těch bojovníků.
      Bohužel jsou zde vedle bojovníků světla i bojovníci temna,jsme přece v dualitě a ti temní jsou jak na potvoru informováni daleko více a lépe a jsou si moc dobře vědomi svých "kvalit".Ale neva,nic netrvá věčně a vždy dojde k vyrovnání misek vah,tak.
      Dva filmy,které dost vypovídají:
      Noční hlídka
      Denní hlídka

      Vymazat
    3. Tak ty dva filmečky, které zde uvedla ter fry jsou vynikající, kdo dovede číst mezi řádky pochopí a ti kteří neumějí, mají tendenční reakci systémových tvarů, jako že je to slátanina. Už podle reakcí poznáte jejich zařazení, příslušnost a poznání. Tento režisér nahradil Spielberga v plném rozsahu.

      Vymazat
    4. Tiez film Constantine.

      Vymazat
    5. Tie dolzite informacie ma u temnich asi len hrstka tych co su celkom hore.Tym co su nizsie-teda beznim ludom informacie neposkitnu(maximalne dezinformacie)...pretoze informacie vedu k prebudeniu!A az si oni uvedomia svojich kvalit a prestanu ich posluchat ako vojak vo videu v clanku "Začalo odčítání?"Bez ludi niet koho ovladat. Kdezto informacie svetla sa posuvaju dalej a pristup k nim ma kazdy,co hovori nieco same o sebe, a tiez zacinaju byt zname praktiky temnich-ludia ich uz ciastocne prekukli.Najdolezitejsi su nakoniec len ludia a zavisi to len od nas co chceme,za co sme ochotny "mysliet" a kam dospejeme.

      Vymazat
  3. Autorovi blogu i přispěvatelům přeju bystrý rozum, jasný úsudek, hodně radosti a mnoho zdraví všem světlým myšlenkám nejen v novém roce, i v těch přístích.

    Ten šejk má pravdu řekl bych, pěkně pospojované události.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.