pátek 16. ledna 2015

Podávané „pravdy“ - manipulace s lidmi




Lidé, kteří něco vědí a všímají si svého okolí a tvoří  si svůj názor bez ovlivnění tkzv. vládnoucí elity i vědecké, jsou v této době pro tento systém nebezpeční a systém se snaží nehodící se indicie vymazat, je to pak jasná manipulace s lidmi. Týká se to dnes již skoro všeho, politiky, vědeckého názoru, mainstrému atd. a nasvědčuje to jen a jen o jednom. Informace pravdy začínají prostupovat na svět i přes jejich zuřivou kontrolu, zapojováním např. placených internetových trollů, vytvářením i webových stránek s rádoby alternativní tématikou, zejména pro matení lidí, ikdyž na povrchu se tváří velmi distingovaně.

V dnešních dnech například zemřel další pracovník NASA, co věděl? Zemřel dne 9.1.2015 při havárii letadla, jež pilotoval a to při pádu do ulic města v Los Angeles. 
Ano, pilot byl identifikován jako Alberto Behar, 47 let, pracovník NASA a také jako výzkumný pracovník v ASU, jež se zabývá rovněž průzkumem vesmíru. Behar byl zapojen do systému Rover NASA Kuriosity, jež se zaměřuje na získávání  vědeckých informací o Marsu, hlavně na skutečnost, že na Marsu byla voda. Tento pracovník NASA, Behar Alberto byl tak přidán do dlouhého seznamu vědců http://www.stevequayle.com/index.php?s=146 kteří zemřeli za podivných okolností. Zemřel tento vědec za něco, co se nemělo dostat na veřejnost? 
Ale že je jich pěkná řádka a to raději nepublikujeme vědce, kteří pracovali na nových alternativních zdrojích energií(E-CAT atd.), nebo nových přístrojích, které zacházejí do oblasti nekonvenční fyziky a pocházejí hlavně od ruských vědců, kteří s touto tématikou mají větší zkušenosti a u nás jsou tak i středem posměchu např. Sysifosu.

Další perlička našeho seznamu manipulací je vymazání žen-politiků z fotografie smutečního setkání v Paříži z Izraelského denníku „ The Annoucer“, prostě u nich ženy nemají co dělat ve vedoucích funkcích.

Zde je původní fotografie, vidíte tam i frau Merklovou:

 
Zde je původní fotografie setkání

A zde na této fotografii máte již ženy vymazané – vyretušované.
Klidně vyretušováno, jako by se nemetlo

Další současné manipulace jsme otiskli zde: http://energieupramene.blogspot.cz/2015/01/utok-v-parizi-mistifikace.html  kdy na videu střelby v Paříži jsou nejasnosti. 

Pokračováním dnešních manipulací se týká i článek včera otisklý, kde bylo zveřejněno video o létajících objektech http://energieupramene.blogspot.cz/2015/01/lepe-uz-to-neslo.html 

jež demonstrativně předvedli svoje manévrování tak, aby nebyly žádné pochybnosti o skutečnosti těchto objektů. Video bylo servrem o půlnoci 15.1.2015 ihned odstraněno, ale díky vám všem, kteří tyto události sledují bylo nahráno a opět zveřejněno na jiných adresách, jen houšť. https://www.youtube.com/watch?v=DjX1EcLOBlw
To stejné se týká i bankovnictví, kdy dolar má odzvoněno a mainstrémové sdělovací prostředky pějí opak, BRICS začíná rozjíždět svou činnost a Švýcarské banky to vědí a proto svůj frank velmi rychle zhodnotili. 
No a jak mně připadá dnešní mainstrém, včetně politiků i některých, máte na této fotografii níže, jen je ještě podojit, ale to musí chtít co nejvíce lidí, pasáky těchto umečených koz nemusíme zveřejňovat.

Dnešní mainstrém-rok kozy 2015

3 komentáře:

  1. Franta moudrý Standa https://www.youtube.com/watch?v=UCLc9FezGKM

    OdpovědětVymazat
  2. no a tohle rozbor nikoliv nezaživný http://aeronet.cz/news/sedm-zemi-do-peti-let-a-americky-dolar-vstava-z-mrtvych-ukrajina-splnila-ucel-isil-dobyva-irak-a-syrii-prave-dobyva-strategickou-kobani-turecko-dela-mrtveho-brouka-kurdistan-se-raduje-jeste-mu/comment-page-5/#comments

    OdpovědětVymazat
  3. tohle evangelium jsem si hodil do svého THL a v posteli,jako životabudič si to se ženou posloucháme,místo zpráv na NOVĚ https://www.youtube.com/watch?v=A1kTZ5pTV_I

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.