úterý 28. října 2014

Valdaj a jiné souvislosti




Přinášíme zde celý videozáznam z Valdajské schůzky včele s projevem pana Putina. Nic zde nepropagujem, jen se snažíme podat lidem i informace, které jsou v našem prostředí podávány neuceleně a záměrně někdy vytrhnuté ze souvislostí. Projev z Valdaj je projevem státníka Putina, který pojmenovává skutečnosti bez obalu a přímo, tím se rovněž stává velmi nebezpečným pro jeho protivníka i jeho nohsledům a někdy záměrně zdiskreditují nějakou informací jako naše média http://www.novinky.cz/stalo-se/351871-udalosti-dne-putin-ma-pry-rakovinu-zbytecna-mise-v-afghanistanu-realne-mzdy-stouply.html   
Prostě a jednoduše, naše média informují jednostranně s úmyslem poškodit a je jedno koho, stačí nemečet podle "vůdce stáda" a důvod se vždy najde.
 http://czech.ruvr.ru/news/2014_10_29/Peskov-vyvratil-chyry-o-Putinove-nemoci-7135/
Je to úplně stejné, jako by jsme zde napsali, že Obama má prý rakovinu prostaty, že jsme to slyšeli od nejmenovaných zdrojů, tak se nenápadně vrhá negací a to jen proto, aby se zahnízdila v podvědomí Oveček.

Putin velmi dobře odhaluje mezinárodní situaci a upozorňuje na nastávající změny ve světě. Ten, kdo chtěl všechno, nakonec nebude mít nic a bude sám bojovat o své přežití. Na západě a zejména v USA vždy vítězí jen kult peněz a individualismus, ale svět směřuje spíše ke společné komunitě, které by jednaly ve shodě. Posláním slovanských národů je změnit podstatu lidských vztahů, aby se osvobodili od hmotného sobectví, hrubohmotných vášní a život byl obnoven na základě lásky, důvěře, moudrosti a ne na vytváření chaosu a mezinárodního policajta.

Například Cayce (USA prorok) tvrdil, že Rusko bude novým centrem lidstva. Z Ruska přijde nová naděje pro svět, to jsou slova pana Cayce, který se ještě nemýlil.

Vytváření chaosu a propagování tkzv. demokracie jen proto, aby byl někdo vládcem, je velmi zcestné a je to podřezávání si větve, na které sedí. Světový policajt však nepočítá s jinými aspekty, které ovlivňují budoucnost světa, nemluvě o jiných změnách, které byly provedeny pro nás neviditelných sférách. Na Zemi probíhají přírodní katastrofy a změny podnebí v jistých pásmech, zejména americká pevnina bude změněna. Cayse toto specifikoval přesněji: Přestanou existovat jižní části státu Carolina. Jezera Great Lakes se připojí k zálivu Gulf of Mexico atd. To další již necháme na našich čtenářích, kteří pozorně četli naše dřívější články a musí pak zákonitě vykouzlit na jejich tvářích úsměv poznání, jak se svět nyní mění- připraveným štěstí přeje, toto však o našich politicích a jejich mašinérii vůbec neplatí, nejhorší však na tom je, že kabát převléci pro ně již nepůjde.



 
Další  díl otázek a odpovědí zde:
 

14 komentářů:

  1. Ten projev jsem viděl celej a fakt jsem žasnul nad tím, jak si dovolil mluvit otevřeně a bez obalu. To je důkazem toho, že změna postoupila do další fáze a že nepůjde jen tak zastavit. Temňákům viditelně dochází energie, ačkoliv kopou pořád silně - pořád je denně všude tisíce mrtvých ... když se do toho ale Rusko nenechá plně zatáhnout, je vyhráno. A Putin výslovně řekl, že to nedovolí.

    A že Rusko bude novým centrem lidstva je nad Slunce jasné, protože jen tam přežily období temna zbytky prapůvodní Védické Slovansko-Árijské kultury, která se nyní pomalu a postupně obnovuje. Vždyť Putina před pár lety navštívila i samotná Anastasie a ukázala mu věci, které ho nadobro změnily - k lepšímu. Védická kultura, ze které je i Anastasie, v sobě skrývá naprosto neuvěřitelně komplexní poznání Vesmíru i Člověka a fakt žasnu tím víc, čím hlouběji do toho pronikám. A přeju si fakt moc, aby se obnovila a dosáhla takové velikosti, jakou měla před vpádem temňáků. Zaslouží(me) si to. Snad.

    P.S.: Dobrá analýza projevu je na Leva-Netu: http://leva-net.webnode.cz/products/game-over-aneb-jak-putin-odpravil-svetovou-politiku-na-pensi/

    OdpovědětVymazat
  2. Jene,
    mám pocit, a fakt se mi to neříká dobře, že jsme asi každej poslouchali jinej Putinův projev. On přeci naprosto vyloučíl jakoukoli dominanci - a to kohokoli! Což byla základní osa jeho projevu. A jistě jsi viděl na tvářích mnoha naslouchajících výrazy velmi vypjatýho emočního pochopení jeho slov. Víš moc dobře o mým obdivu k SAV. Nikde jsem v nich nečetl nic o dominanci a vítězství. Toto se tam vztahuje pouze a jen na funkci obrannýho principu. Skutečně vyhrát může jen Měkká síla, tedy - svědomí, porozumění, dorozumění, souznění a skutečná diplomacie. Teprve pak se to opravdu může přihodit.
    Je docela paradoxní, jak uvádí Devjatov jedno doplňující vyjádření čínskýho vůdce Mao Ce-Tunga k onomu hrubě boleševickýmu "kdo není s náma je proti nám". On totiž k tomu přidal ono staročínské z dob, kdy čínskou říši vytvářel a modeloval vesmírnej As Huan-di.
    Mao řekl " jsme my, naši nepřátelé a naši spojenci". Nechme svý spojence soupeřit s našimi nepřáteli, pak všechna energie z jejich zápasu se stane naší s i l o u . Jedině takhle se dají skutečně vyhrát války. Tedy ne zbraněmi, protože po nich zůstává jen spoušť a nevyřešený problémy, který znovu zadělaj na stejnou situaci! Jedině Měkká síla pod diktátem svědomí tohle dokáže. A přesně to se neslo a rezonovalo celými Putinovým geniálně koncipovaným projevem.
    Co si zasloužej lidi, co nic nekonaj? Nic! Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale no jistě, vidím to stejně ... vždyť to se s tím, co jsem napsal, nijak nevylučuje. Védy a védická KultuRa stojí na principu, že i dobro a světlo musí být silný, a v případě obrany i úderný. "Chceš mír - chystej se na válku." Samozřejmě, že na tu obrannou. Cožpak to není vidět? Amerika a její spojenci agresivně útočej a rozpoutávaj revoluce, a Rusko "tiše" sedí a provádí jen nejnutnější obranu.

      Co si zasloužej lidi, co nic nekonaj? Pozastavení evoluce duše na mnoho stovek/tisíc/milionů/miliard let. Takový peklíčko. Z omezenějšího a jednoduššího pohledu prostě vychcípou a inkarnujou se v podobným marastu.

      Ale já osobně konám (poslední půlrok ještě intenzivněji než kdy dřív) se záměrem, abych pomohl k lepšímu světu, a myslím, že konáš i Ty, ne? Takže se není čeho bát.

      Vymazat
  3. Jo,
    ale Rusko bylo v poslední době donuceno, sestoupit z pozice Moudrýho Pozorovatele, kterou dlouho udržovalo a přece jenom skočit do ringu. Byť na velmi dlouhej a opatrnej distans - se západem. A tak se do pozice Moudrýho Pozorovatele dostal Moudrej drak, současná to nejsilnější ekonomika světa, tedy Čína. A energie zápasu Západ-Rusko teď plyne do týhle velmoci. Může to velmi změnit geopolitický poměry. Zvláště kdyby Čína tuhle novou situaci z "nějakýho" důvodu nezvládla a neunesla. Je totiž teď, byť se to mnohejm nezdá ... v pozici nejsilnějšího Hráče. Což je možná dobře. Třeba se na tom s Putinem dohodli, aby si mohl vydejchnou, hm? Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to máš pravdu, Rusko se už nemůže jen nečinně koukat. Ale otevřeně do žádnýho vojenskýho konfliktu zatím nevstoupilo, pokud se nemýlím, ne? A o to mi hlavně jde. Aby po sobě nezačali metat jaderný hlavice. ... To, že odstupujou od dolaru a přijímaj další užitečný zákony směřující k poražení Západu, to je věc jiná. Myslím, že Rusko je aktivní nejvíc v tkzv. informační válce, protože ruku na srdce, ta má na svědomí daleko víc obětí, než války násilný a krvavý (jedy v potravinách, "sexuální revoluce", atd.)

      No a osobně se fakt MOC divím, že Rusko a Čína se takhle bratříčkujou, když ještě relativně nedávno spolu válčili jak pominutý (to je nějakejch těch 8000 let nazad). Asi jim už nic jinýho nezbývá, je jim jasný, že jinak ještěrky ze Západu neporazej. Taky jim držím palce a doufám, že do sebe pak zase nevlítnou. Byla by to škoda.

      Vymazat
  4. Je taky možný,
    že Putin kterej v poslední době lítal kvůli realizování všemožnejch projektů od čerta k ďáblu, tak tímhle dost riskantním krokem chce docílit zřejmě toho, aby Asiati konečně jasně vyložili karty. No, jsem na to moc zvědavej a držím mu tento. Matěj

    OdpovědětVymazat
  5. Nojo,
    ale Rusko nemá žádnou možnost jen tak mýrnix-týrnyx od dolaru odstoupit. Protože jeho centrální banka je dle smluv dceruškou Rothschildů a spol., nemlich jako téměř všechny národní centrální banky světa. A navíc jim všude stejně jako v Rusku velej prozápadní pohůnci. Rusko totiž nevládne svý měně, sranda, co? A to je jeden z velikejch Putinovejch problémů. Tý vládnou stejně jako u nás a téměř všude lidi v uniformách všelikejch kšiltů! Taky proto ono válečný tažení islámskejma zeměma, protože ty donedávna měli svůj téměř samostatnej a navíc bezůročnej bankovní systém, kterej byl těm mocnejm trnem v oku, hlavně taky proto, že fakt fungoval.Teď už je to ovšem jinak, trn zmizel, stejně jako donedávna fungující infrastruktury oněch rozbitejch zemí.
    Nic to však nobilitě nepomohlo a dolar páchnoucí naftou se stále víc a víc potácí. Rusko a všechny ostatní země se - ovšem - z týhle knuty mohou vyvlíct pouze a jen tím, že se všichni a celou svojí silou pokusí onu vyschlou dolarovou pastoušku zbourat! Proto ten Putinův šílenej běh světem. Myslím, že fakt potřebuje odpočinout. A nebo spíš obrovskou porci naší energetický a duchovní podpory. Jenomže Jene ... kdo tady má Rusy rád? Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Matěj
      Kdyby Putin zavřel v zimě (prosinec, možná leden) kohouty, myslím, že mnoho lidí by jej mělo rádo, hlavně z těch velících těmto krajinám, v opačném případě riskují dvorky plný naštvaných lidí s vidlemi a to oni riskovat nebudou. Jinak nemáte pravdu s ruskými bankami, jejich zlaté rezervy a znárodnění bank, spolupráce s euroásií včetně Číny, která má USA na háku, Obamovi snad už tam patří jen ta zelená stolní lampička, je to jen o čase a vhodném okamžiku realit a Putin je moc dobře informovaný, on na některé věci neodpovídá slovem Faké, ale bere všechny reality i ty, které nevidíme, má velmi dobrý tým, zasahující i do jiných realit.

      Vymazat
    2. a) myslím si, že prozápadní magoři nemaj v Rusku zdaleka takovou moc, jak říkáš...
      b) Rusy má rádo dost lidí, a to i u nás, možná by ses divil ... sleduju diskuse na dost alternativních webech a je vidět, že si čím dál víc lidí uvědomuje, jak to ve skutečnosti je - že Rusko není to špatný a že špatná je naopak Amerika. Ten, kdo to už dneska nevidí a koná ve prospěch USA a EU, bude mít z karmickýho hlediska dost velkej problém.
      c) zdá se mi - a nechci, aby to vyznělo útočně - že zapomínáš na fakt, že "prorusky" působí i jistý energie, co přicházej z Vesmíru a koneckonců i fakt, že jsme od r. 2012 ve světlý části Vesmíru.

      Vymazat
    3. Jene,
      co třeba Medvěděv, druhej to velmi pro-západní muž na Rusi. A teď si představ kolik kámošů a nohsledů má po celým Rusku. Je to stejná situace jako za Džugašviliho, když jeho nejmocnějším protivníkem a štváčem byl zaprodanec západu, ministr obrany sovětský vlády Trockij. A jeho výhradně trockistická generalita po celý Rusi velela armádě, čile budovala Gulagy a připravovala genocidu Slovanů! Nejenom proto jí dal těsně před válkou Džuga vybít a pozavírat, což je mu celým "civilizovaným světem" vytýkáno. Udělal to taky proto, aby mohl řídit obrannou válku s pouhou hrstkou věrnejch. Dokonce držel hluboko v týlu u čerstvejch, prfektně vycvičenejch, vyzbrojenejch a dobře živenejch jednotek, který pak vyrazily na zmrzlý fašisty a hnali je až do Berlína ... i maršála Žukova, kterýmu rovněž příliš nevěřil, ale věděl svý o jeho vojenskejch kvalitách. Myslíš, že kdyby tohle Stalin tehdy neudělal, že by ještě existovali nějací Slované a jejich Védy? Přesně pro tohle těsně před smrtí Lenin varoval svý pro západní kolegy ... nikdy nepřipusťte, aby se Džuga chopil moci nad Ruskem, protože pak by se nám nepodařilo to, co jsme s Trockým slíbili bankéřům a pánům světa, tedy rozbít a rozdrobit tuhle nádhernou šestinu světa naplněnou obrovským nerostným i duchovním bohatstvím!
      A takovouhle pátou kolonu má dneska Putin všude kam se koukne. A všechny ty čistky a znárodnění, atd. provede okamžitě až mu to dovolí národ. Kdyby to začal dělat dřív byl by právem za lumpa a zločince! To jen tak na okraj.
      Po jednom koncertě jsem s muzikantama seděl v hospodě a jedním uchem poslouchal ne ty na vebech, ale lid. Tedy lid pod vlivem nejenom piva, ale hlavně Murdoch masáže. A bylo mi z toho na blití. Většina z nich kdyby měla odvahu, tak do kreve kopou za Ukrajinu proti tomu mrňavýmu KGB-ákovi, co teď nedávno sv. Kyjevský Rusi šlohl Krym, zločinec! Protože její kus byl přeci kdysi Československem, ne? A to Bandera ne-Bandera. Samozřejmě je sere i ten černej za oceánem, ale o moc míň a to jenom proto, že je v USA p-rezidentem. Dokonce to i významově správně s pomlčkou vyslovovali, byť příčinou toho nebyla znalost cizích jazyků, ale pár piv a rumů.
      A proruský energie z vesmíru dokážou prd, pokud je nepodpoří ty naše lidský teď a tady. Matěj

      Vymazat
  6. Dík za reflexi Iv,
    já jsem však neměl na mysli zlatý rezervy (i když i to je nedílnou součástí bankovního světa), ale finanční toky. Jež jsou od roku 1991 pod knutou zákonů, který tehdy napsali Rusům stejně jako nám západní "odborníci". Tedy spíše diverzanti na ekonomiku, právo, sociální sféru, armádu, policii a všechny oblasti lidskýho života ! Takže jen připomínám, že nejenom v bankovní sféře má Putin nesmírně svázaný ruce (viz. Devjatov).
    Je pravda, že v poslední době se začínaj vlastenecky probouzet i někteří oligarchové, kteří by mu mohli hodně píchnout. A pokud se Iv jedná o znárodnění bank, a ony nutný změny ve výše uvedenejch oblastech, tak k tomu by Putin nutně potřeboval, aby se za něj postavili nejenom politici, oligarchové, ale kompaktní národ, což je v současný době iluze o který on moc dobře ví, protože mu to neustále připomíná jeho opravdu dobrej tým poradců.
    Nicméně, on je teď v podobný situaci v jaký se před a na začátku války ocitl Stalin. Ten musel rovněž čekat na to, jak zareaguje národ. Neboť politici ani generálové války nevyhrávaj. Stalin se tehdy dočkal.
    Jenomže existuje teď a tady po dalších více než cca čtyřiceti letech od války do Gorbačova a Jelcina + dvaceti dalších letech sofistikovaně řízený západní devastace Ruska trockisty, oligarchy, drogama, chlastem, liberalismem a demokracií pro vyvolený to, co by se ještě mohlo nazvat národem Rusů?
    Jen si to zkuste představit u nás. Existuje ještě vůbec národ Čechů a Moravanů? Všude jen samá angličtina! Já nemám nic proti výuce cizích jazyků, ale tohle je úroveň programování a manipulace nejhrubějšího zrna ... ne výuka! Vezměte si názvy firem, reklamy, nápisy, slovníky plný anglismů, tel-e-vize, řeč inter-netu, muzika, film, atd.. A hlavně děti ve školách svými kantory do tohoto jazyka cíleně směřovaní.
    Myslím, že by bylo taky dobrý připomenout a vzít v úvahu to, co Putin ve svým projevu neustále zdůrazňuje tedy, že se tu v žádnmý případě nejedná o poražení západu, ALE O EXISTENCI VEDLE SEBE, tedy o soužití s rovnocnými právy.
    Mám totiž pocit, že mnoho lidí, kteří teď zdánlivě stojí na Putinově straně by se chtělo západu pomstít tím, že ho zničí! Jenomže vážení ... ničí jen blbci, byť vysoce inteligentní a jediným jejich důvodem je opět a jen MOC! Doufám, že si toho je Putin vědom!?!
    A pokud se jedná o ta nová, geopolitická sdružení, tak i Putinovi poradci radí střízlivost. A to nejenom z důvodu rozdílnosti ras a jejich kultur, ale i z důvodu dávných manipulací ... jež na nich minimálně mnohá desetiletí už z dob kolonialismu byly cíleně aplikovány. Matěj

    OdpovědětVymazat
  7. Vážení,
    pročítali jsme články a komentáře k současnýmu dění na několika blozích, jež jsou dostupný naší inteligenci. A máme pocit, že nastala doba, kdy dost lidí, kteří se nějakým způsobem podílejí a působí na těchto inštancích, tedy včetně nás dvou ... zřejmě nabejvaj dojmu, že západ je již poražen a jen se čeká na jakési hurááá k poslední paráda zteči v čerstvě vypranejch uniformách.
    Možná znáte ten příměr o hodně nakřáplým boxerovi a čeho je ten dobitej člověk ještě schopnej, že?
    Můžem si o tom myslet co chceme, ale z projevu Putina i z toho, co plyne z práce jeho poradců je velmi zřetelně cejtit k západní civilizaci, pro někoho ne-civilizaci, stále jistej stupeň úcty a značnýho respektu! A to by mělo bejt pro hurá borce, jakým je Popleta spíše dobře míněnou výchovnou fackou v přesně načasovaným okamžiku. Putin totiž chová respekt k současnejm rivalům v nichž jako vizionář vidí možný a budoucí partnery. A to přestože Popleta už díky euforii respekt a úctu k nim jako lidskejm bytostem ztratil.
    Matěj je trochu starší duše a ví, že vyslaný energie a informace maj určitej a zřetelnej dopad na příjemce. Tudíž je o něco opatrnější ve svejch soudech než mlaďoch Popleta. A taková stará a vyzrálá duše jakou je zřejmě Putin má ještě mnohem širší rejstřík ústupků ke všemu a ke všem s nimiž jedná.
    To je přeci zbabělost řekl by Popleta a dal by se do rvačky ze který by nakonec po pár kontaktech zbaběle zdrhnul. Matěj neřekne nic, jelikož ví, že vstřícnost je projevem vědění a obrovský odvahy. Jo, lidi s velkou duší a vstřícností musej mít vždy hodně kuráže.
    A tohle myslím chápe i většina partnerů s kterejma Putin jedná, přestože jsou ve vleku značně pokřivenýho systému. A jen toto je ona šance jak vyhrát válku Měkkou silou, jež nenaruší infrastrukturu, lidský vztahy, žebříček hodnot a karmickej pohyb žádoucímm směrem, pro všechny zúčastněný.
    Ty informace v předchozích komentech nejsou z našich hlav, ale z hlav osvícenejch. My jsme jen Popleta Matěj, pouhý to dva zaznamenávači z rozdílnejch pater páternoster/u/. Matěj


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, že i téměř poraženej protivník (Kabala) je schopnej smrtelnýho úderu, a proto je potřeba neusnout na vavřínech a pohlížet na něj s velkou obezřetností a respektem. To jsem ani nezmiňoval, protože si myslím, že to je jasný a takovej postoj taky zastávám.

      To, že se vyjadřuju tak, jako by už bylo skoro vyhráno, má ale svůj důvod.

      Víš, Matěji, mně je jasný, že v hospodách i jinde po ČR a po světě je velký kvantum lidí=biorobotů, co viděj v Rusku zlo a jsou náázorově zamrzlý někde u bolševika. Vím, že je dost lidí, který si žádnou změnu nepřejou a který by lidi jako jsi ty, já a tady Iv, byli schopný na místě povraždit za jejich názory. Ale já to ve svým vyjadřování prostě neberu v potaz, protože to je každýmu zdravě uvažujícímu člověku jasný, tak proč na to furt upozorňovat? Radši se budu v myšlenkách soustředit na VÍTĚZSTVÍ, protože jsem sakra vítěz! (teď to nemyslím ve védickým pohledu).

      Vymazat
    2. Jo,
      chápu tvůj postoj příliš nevyjadřovat negativní stav nedůvěry v pozitivní vývoj. Ale v každým stavu věcí a jevů jsou body úvodu, uvedení (chceš-li indukce. Tohle slovo v závorce uvádím právě proto, že se používá spíše ve fyzice), jež měly, mají v současnosti i v budoucnu budit a působit. Sám pozitivní stav k čemukoli je vytvořen i z těchto puntíčků. A já mám pocit, že i ony jsou součástí celistvosti, prtože nemám rád nic mě neříkající slovo dualita. Pokud by se nepřipomínaly, tak by žádoucí pohyb byl ochuzen o jejich budící a směrující, či spíše korigující energii. Matěj

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.