pondělí 20. října 2014

Barometr společnosti a jiné




Na stránkách jde velmi dobře poznat o co lidé v dnešní společnosti jeví zájem, co ignorují a co považují ve svém momentálním životě za bezvýznamné. Při rozboru článků na našich stránkách a zájmem čtenářů jde velmi dobře rozpoznat základní charakteristiky společnosti v jejich vědomostech, čemu nejvíce tuto pozornost věnují a tím i se dá velmi dobře odhalit celkové uvědomění dnešní společnosti. Je velmi příjemné někdy tuto iniciativu čtenářů sledovat, protože z těchto grafů se usuzuje, jak lidé již dnes všem těm mainstrémovým médiím přestávají věřit a hledají smysluplné informace jinde, srovnávají, uvažují a dělají si své individuální názory na problematiky, které dnešní svět tíží.

Zde je graf za týden měsíce října 2014, kde je nádherně poznat, co lidi nejvíce tíží a o co mají zájem.

 

Na prvním místě je současné vyprovokované dění ohledně Ruska a lidé dychtivě čtou jiné informace, které se běžně nedozví z veřejných médií, natož předběhnutí západu v technickém obranném systému „strašáka“ Rusko.

Na druhém místě je „Bouřková trubice“ , kde je evidentní zklamání veřejnosti nad našimi „Rosničkami“, protože ty už nedovedou předpovědět počasí se svými počítačovými simulacemi ani na jedno odpoledne. Současně je to i poznání dle článku, že existují i jiné faktory, které nesou informace o budoucím počasí a tyto počítačové simulace neobsahují, protože současnou vědou jsou popírány a lidé svou vnitřní intuicí jsou již nedůvěřiví v předkládaných prognózách současnými „rosničkami“.

Na třetím místě se umístila informace s článkem „ Síla a její uchopení“ . Zde značí celkovou situaci většinové populace, na níž doléhá dnešní Systém, kdy pravda je považována za lež a lež za pravdu. V celkovém pojetí o zvyšující se nespravedlnosti a její momentální neporaženosti a zvyšujícím se tlaku na jednotlivce a většinové společenství. Je to o věcech, kdy si lidé uvědomují pomalu, že svět nefunguje tak, jak nám je podáván.

Čtvrté místo zaujala informace o EBOLE, což svědčí rovněž o postřehu veřejnosti, jež z již dříve známých řízených zpravodajství jako o „nemoci šílených krav, ptačí chřipce, HIV atd“ je k těmto informacím, podávaných veřejnými médii velmi nedůvěřivá a to oprávněně a nedá se současně zatáhnout do této manipulace a tvoří si svůj osobní názor.

Vybral jsem záměrně jen první čtyři, jenž úplně stačí pro poznání probuzení současné společnosti a jejich nedůvěře podávaným řízeným informacím mainstrémovými médii.

Psali jsme zde rovněž hodně krát o důležitosti našeho Slunce a věnovali jsme mu hodně místa s informacemi o jeho působení na lidský organismus a jeho vědomí.




a mnoho dalších, stačí jen zadat do vyhledávače stránek „Slunce“ a objeví se vám všechny články.

 Potvrzeno! Lidská tkáň nyní mutuje! Vědci s Nobelovou cenou mluvili



Zcela šokující výpověď unikla z přísně střežených kuloárů vědeckého týmu, kterého součástí jsou i mj. 2 vědečtí pracovníci, držitelé Nobelovy ceny za výzkum Uhlíku, lépe řečeno tzv. Graphenu. Konkrétně jde o izotop Uhlíku 666, (základem je Uhlík 12), ze kterého jsme z velké míry složeni jak my sami, tj. celá lidská bytost, ale je i podstatnou částí všeho, tedy, "celé hmoty" ve vesmíru. Našel jsem i perfektně korespondující videa na youtube. Vše do sebe začíná krásně zapadat. Princip je v tom, že se přišlo na to, že to, co se nyní děje na Slunci a to, jak se nyní mění sluneční vyzařování, přímo uskutečňuje na subatomární úrovni kompletní přeměnu a mutaci naší  lidské tkáně. Děje se to právě teď. Objevili se fascinující a další naprosto úžasné souvislosti s právě probíhajícími změnami reality Země a jejího přechodu z 3D hmotné dimenze do 5D vyšší světelné reality prostřednictvím kvantového skoku lidského i kolektivního vědomí.

V týmu pracovali i Andre Geim a Konstantin Novoselov - oba University of Manchester - UK. Součástí týmu bylo i cca. 7 dalších vědců. Oba tito jmenovaní získali Nobelovu cenu za výzkum vlastností Uhlíku. Co je však skutečně šokující a pro mne vskutku velmi uklidňující, že se přišlo na to, že sluneční vyzařování nyní kompletně mění uhlíkové struktury, ze kterých jsme jako lidé konstruováni. TO JE FASCINUJÍCÍ !. Přesně se však neví, která složka světla ze Slunce za to může. Objevili se dohady na to téma, že ikdyž se člověk straní slunečnímu svitu, přesto probíhá ona kolosální, zásadní a krásná další (r)evoluční změna tkáně a tím i celé bytosti.

Dochází nyní k doslova rozpouštění těchto starých uhlíkových struktur a nahrazování jejich spojení strukturami Uhlíku "vyššího" řádu. Tento nový vyšší Uhlík vykazuje na jednu stranu velmi nestálé chování, protože se neustále přeměňuje na jiné stabilnější struktury a prakticky ho údajně nelze nijak extrahovat, ale co způsobuje je to, že se lidské tělo dokáže napojovat na multidimenzionální brány mezi dimenzemi a vyššími duchovními sférami za plné podpory viditelného světelného vyzařování. Byly uskutečněny i jisté pokusy s velmi úžasnými výsledky.

Tento fakt rovněž vysvětluje vyzařování i tzv. "svatozáří" nad hlavami tzv. "svatých lidí" v minulosti, které bylo rovněž zdokumentováno. Jisté prameny rovněž uvádí, že přeměnu nižších forem Uhlíku na vyšší formy rovněž způsobuje a urychluje i účinek rostoucí úrovně lidského vědomí. Přišlo se na to, že čím je úroveň lidského vědomí vyšší, tím je přeměna nižších forem Uhlíku na vyšší formy rychlejší a markantnější. Přirozeným doprovodným jevem je přítomnost světla jako tzv. zůstatkového a průvodního jevu a energie .Toto světlo, v první fázi neviditelné, se uvolňuje nyní již z nás všech, a mohutní.

Toto mi opět krásně zapadá do konceptu Světelného těla, obor, který nyní studuji. Dávní mudrcové dále hovoří o tom, že uhlíková forma, tedy ta vyšší "světelná" není však posledním vývojovým stádiem. Objeví se částice "hmoty" - v té chvíli již dále zmutované uhlíkové tkáně, která bude jevit 100% světelné příznaky bez účasti hmoty jako takové. Doslova "zhmotnělé světlo" na bázi křemíkových vzácných sloučenin. Je to přátelé kompletní změna fyzického těla za plného vědomí do podoby krystalického těla tzv. "Světelného těla" celé lidské bytosti.

Pokud jsem měl možnost číst výpovědi levitujících lidí z minulosti a nebo těch lidí, kteří je viděli a měli příznaky tzv. "svatozáře", shodují se ve spisech v jednom. Je to neskutečně příjemný stav vědomí. Oni prohlašují, že kdyby lidé věděli, jak je to nesmírně jednoduchý proces, určitě by bylo mnoho takových např. levitujících lidí, ale i lidí s podstatně jinými fenomenálními schopnostmi, které se startují okamžitě, jakmile dojde k prolnutí a napojení vědomí lokálního na vědomí kolektivní.

Je to stav vědomí, který umožňuje za plného vědomí procítit naplno napojení na vědomí kolektivní. Lidská bytost se tímto vlastně stává bytostí božskou - světelnou a probuzenou. Pochopitelně s tím jdou ruku v ruce jisté fenomenální a další schopnosti, které jsem již nastínil, a které jsou rovněž písmem a i svitky zdokumentovány (chůze po vodě, levitace, teleportace, jasnosluch, jasnovid atd..). Cítím a vnímám tady neskutečně dokonalou souvislost těchto věcí.

Jsem rád, že jsem na tento druh informací narazil nezávisle na mém bádání a především osobním prožívání. Je to něco neskutečného. Veškeré tyto věci nyní rozebírám podrobněji na mém webu: 3d5d.cz. Líčím tam především moje vlastní zkušenosti s tímto procesem. Cítím, že globálně se změny na populaci, mohou udít doslova každým dnem. Opakuji, že jde o zprávy velmi pozitivní a z hmoty člověka v podstatě "osvobozující". Ovšem musím tady upozornit na jednu závažnou věc. V žádném případě se tady nejedná o nějaký "ÚNIK PRYČ". To v žádném případě. Dostáváme nyní všichni možnost totální změny sebe sama. Máme obrovskou příležitost projít jedním z nejnádhernějších a dalších (r)evolučních kroků Univerza. Je potřeba především sladit všechny složky sebe samého. Ve finále však volba, jak to prožijeme, bude opět na nás samých.

Lidská bytost je velmi komplikované "zařízení". Všichni jsme doposud žili v dokonalém dogma hmoty, jako jediného našeho domova. Žili jsem doposud v jednom velkém bludu. Naši nevědomost dokázali zneužívat mnohé spolky, sdružení, církevní organizace a ideologické systémy. Jenže nastal čas uvědomění, probuzení a cesty za světlem v nás. Světlo se u mnohých z nás může projevit masívním způsobem doslova každým dnem a to již od prosince roku 2012.

Je nesmírně důležité se alespoň na chvíli zastavit a uvědomit si sebe sama. Vědět a trochu se alespoň zajímat o to, že v nás jsou v podstatě 2 samostatné bytosti. 1.) "JÁ" lokálního vědomí - EGA - fyz. těla a za 2.) "JÁ" DUCHA. Vše se krásně mísí do jednoho "JÁ"...



TZV. SKUTEČNÉHO A ABSOLUTNÍHO A JEDINÉHO "JÁ" - právě teď a právě tady.



Oběma těmto JÁ musíme však dodávat vydatnou "potravu". Touto potravou je především dialog a komunikace s cílem je obě zesouladit. Ano, přesně tak, klidný vnitřní dialog, kdy není dobré odstavovat EGO - nezapojovat ho a naopak vyzdvihovat "JÁ" DUCHA. Je potřeba vytvořit vnitřní dialog komunikace a obeznámit obě "JÁ" se změnami, které se blíží a které jsou doslova za dveřmi.

Tělo poté jako celek bude připraveno na fázi finálního VZESTUPU. Toto je možné provádět několika způsoby. Nejčastěji zklidněním a meditací. Rovněž vydatnou relaxací a zapojení se do hledání informací o tomto všem, kdekoliv se jen dá. Vůbec se ničeho nebojte, vše bude v lásce a pochopení sebe sama a tak, jak má být. Tento proces, kterým lidstvo zakrátko projde, nás uvede natrvalo k poznání sebe sama a trvale nás zařadí mezi světelné obyvatele Univerza. Země a lidská společnost trvale vzestoupí.

Náš článek na toto téma byl zveřejněn již v říjnu 2013 zde: http://energieupramene.blogspot.cz/2013/10/clovek-bestie-666.html


2 komentáře:

  1. Speciální virus,zejména před volbami se jmenuje NEMOC ŠÍLENÝCH POLITIKU. Ochrana byla a bude v pečlivém balení tisku a reklam do uhledných balíčku,obsahující kuchynský odpad.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak toto sa dobre číta. Opäť som pocítil zákon rezonancie.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.