sobota 4. října 2014

Rusko předběhlo západ




Ruská armáda je dnes vybavena už moderními elektromagnetickými zbraněmi a vyzkoušela je velmi úspěšně v současném dění na jihu Ruska. Jsou to pulsní elektromagnetické zbraně, rusové jim říkají „Hlušiče“. 
USA a Izrael se rovněž v nedávné době pokoušeli toto zařízení vyrobit, spíše na zvukových vlnách, ale ne tak účinné, spíše na rozehnání demonstrantů, na víc nemají. 
Rusové již tuto techniku vlastní s velkým výkonem a účinností, protože si vybrali cestu přímého ničivého faktoru několika bojových komplexů a to pro pozemní vojsko, námořnictvo a vyzbrojila současně i bojové letectvo tímto zařízením. Nyní rusové svůj systém zdokonalují ve výkonu a přesnosti. 
Tento nový zbraňový fenomén dokáže při detonaci ve výšce 200 – 300 metrů vypnout veškeré elektronické systémy v okruhu 3,5 km i s vysílači pro taktická spojení útočníka. 
Veškerá dnešní technika zůstane mrtvá (zapalování v automobilech, letectvo, tanky atd), prostě z něj zůstane obyčejný šrot. 
To dává úplně jiný rozměr jakékoliv vojenské agresi, protože tyto zbraně budoucnosti odstaví veškerou vybavenost protivníka, snad už jen při militantních choutkách jim pomohou koně a nebo neoprénoví cyklisté. Do budoucna bude muset kdokoliv zapomenout na svou agresi, pokud ne, rusové už i vyzkoušeli ve válce s Čínou v pohraničí přestěhovat celé jejich jednotky do jiného časoprostoru, takže ani davy zelenokošiláčů agresora nikomu nepomůžou,  projekt Philadelphia je pro ně dávno zastaralý – Tesla by měl radost.




A ještě něco na zamyšlení:

Návod jak slušně, ale rozhodně jednat s těmi, kteří prosazují právo minority na úkor majority a nechtějí se přizpůsobovat!


Arabský muslim nastoupil v Londýně do taxíku. Důrazně požádal taxikáře, aby vypnul rádio, protože příkazem učení jeho náboženství je, že on nesmí poslouchat takovou hudbu, protože v Prorokových časech nebyla žádná západní hudba, která je hudbou nevěřících. Taxikář zdvořile vypnul rádio a otevřel dveře. Arab se otázal: "Co se děje?" Taxikář odpověděl:"Za časů Proroka nebyly žádné taxíky.

Vypadněte a počkejte si na velblouda..."

2 komentáře:

  1. Jsem za to rád, že předběhli ve vývoji kabalisty. Rusko a Čína totiž už někdy od r. 2010 nemají armády a ani nejvyšší státní vedení ovládané těmi, co zatím řídí svět. Tudíž už nejsou směrovány na pomalou likvidaci lidstva, ale právě naopak. A na vývoji především ruské techniky to je vidět - mají ji nesmírně dokonalejší, a směrovanou hlavně na obranu, a ne na útok. :)

    A tahle technika popsaná v článku je sice dost pokroková, ale pořád je to ještě sranda ... mají toho totiž o mnoho víc, jenže o tom radši nikde nemluví. A kdyby skutečně jeli v plánech světové elity, tak bychom tu už dávno nebyli. ... Komu něco říká pojem telemetrický laser?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Jan
      Tak tak, něco málo jsem naznačil http://energieupramene.blogspot.cz/2012/02/rusove-vybuduji-silna-laserove-zarizeni.html

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.