sobota 26. července 2014

Jak na popáleniny



Jak ošetřit popáleniny - spáleniny NA KŮŽI zázračná léčba na popáleniny: Pamatuj si tento způsob léčení popálenin,  který je zařazen do kurzu pro hasiče. První pomoc se skládá: - postříkáš studenou vodou popálené části, dokud se tam teplota nesníží, a zastaví další pálení kůže. Potom potřeš popáleninu vaječnými bílky. Jedna žena si spálila velkou část  ruky vroucí vodou. Navzdory bolesti si pustila studenou vodu na ruku. Pak oddělila bílky a žloutky, trošku pošlehala bílky a ponořila si do toho ruku. Bílky pak vyschly, a tak vytvořily obrannou vrstvu. Později se dozvěděla, že vaječný  bílek je přirozený kolagen. Žena pokračovala během další hodiny - přidávala další vrstvy vyšlehaného vaječného bílku. Odpoledne necítila žádnou bolest a následující den prakticky nebyla stopa po spálenině. O 10 dní později - žádná stopa nezůstala a její pokožka měla normální barvu. Spálená část byla úplně regenerována díky kolagenu - vaječný bílek - placenta plná vitamínů.

8 komentářů:

  1. Platí tenhle postup i na spálení ze Slunce?

    OdpovědětVymazat
  2. velmi zajímavá uvaha https://www.youtube.com/watch?v=IqQHZa50G-8&list=UUWdQIGlm4TncL3DvGW5yOxQ&index=40

    OdpovědětVymazat
  3. Trochu svým komentářem odbočím od velmi užitečné rady jak na popáleniny. Vkládám odkaz na piktogram z Holandska ze dne 25.7. Když jsem se na tento obrazec poprvé díval, tak mě napadlo, že by se mohlo jednat o určitou symboliku pádu malajsijského letadla na Ukrajině kde zahynulo z cestujících právě nejvíc Holanďanů. Tak schválně.......... co myslíte ?? K úvaze o symbolice tohoto letu mě přivedl právě druhý kruh na pravé straně shora, se dvěma prstenci a jedním středovým kruhem připomínajícím destrukci. / V grafickém znázornění hned pod hlavním fotem /.
    Možná je to jen taková domněnka, ale kdoví jak piktogram popíší šifrovatelé. Popis u piktogramu zatím není.

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. Odkaz zde :
      http://www.cropcircleconnector.com/2014/Stadskanaal/Stadskanaal2014a.html

      Omlouvám se za nedopatření při vkládání odkazu. :)

      Vymazat
    2. to Honza
      Nemusíte se omlouvat, kdo umí Googlovat, si to najde, ale děkuji.

      Vymazat
  5. Na popáleniny se mi osvědčila nastrouhaná syrová brambora . Na popáleniny od slunce koncentrovaný zelený čaj..samozřejmě ne horký,-)

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.