čtvrtek 24. července 2014

Cestovatel v čase?




Jsou známy některé fotografie, na kterých jsou zaznamenány postavy, které většinou do uvedené doby nepatří, nebo v nejlepším případě jsou neobvyklé. Většina tyto obrázky zná a tak zde otisknu další záhadnou fotografii postavy muže, který do té doby jako by nepatřil.






Fotografie je z roku 1941, při příležitosti otevření mostu v South Fork Bridge v Kanadě. Mezi publikem je zaznamenán muž, který se svým vzezřením velmi liší od tehdejší přihlížející společnosti. Má na sobě moderní účes, tričko s tištěným logem, svetr módního vzhledu, na hrudi přenosný fotoaparát a sluneční brýle v modelu XXI století. Takové oblečení před 70 lety v Kanadě nebylo.

Obrázek byl zkoumán odborníky a podroben počítačovou analýzou a zjistilo se, že opravdu tento muž byl v té době přítomen v době vytvoření fotografie. Je možné tedy cestovat časem, možné ovlivňovat i současné události? To nás velmi inspiruje k přemýšlení, co se zde děje, pokračování pokusu Philadelphia, s kým máme tu čest a hlavně z jakého důvodu.

4 komentáře:

  1. Philadelphský experiment byl prováděn za pomoci techniky, která zdaleka nedosahovala a nikdy neodsáhne možností plně vědomého Člověka, proto se jim to vymklo z rukou ... a nastalo tolik "neočekávaných anomálií" ... byl to jen ubohý pokus temných o vládu nad pozemským časem, a myslím, že se jim to nikdy nemůže povést tak, jak zamýšlejí ... My společně se Sílou máme navrch, jen si to plošně uvědomit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Kment
      Ano, Pan Tesla tu problematiku pochopil velmi rychle, i komu to mělo sloužit.

      Vymazat
  2. Že by fak ten na fotce byl cestovatel čase to by bylo super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to anonym 10.28
      Dobrý seriál "Fringle", kde režisér pro pravdy mezi řádky použil vlastně zvláštního vědce, kde jasně ukazuje, jak funguje svět a tyto skutečnosti vlastně říká "pobouchaný" vědec a režisér má klid od kritiky a slovíčka "Faké".

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.