pátek 29. června 2012

Mat a It /2



Sci – fi  povídka

Část 2.

Ano It, ale také víš, že v přírodě a tedy i v celém Vesmíru  existuje jistý zákon, který ještě nevnímají a ten říká, že všechny znalosti vlastně nejde zničit, protože ony mají své vlastní vědomí a to Vědomí má pud sebezáchovy, žije svým životem a tak se vědomosti vynořují a předávají z generace na generaci. To mně povídej Mate, mají ten zákon před očima a netrkne je to. Ta militantní banda přivandrovalců jim tam utvořila nějaké bohy, aby vytvořili pro sebe silný energetický zdroj, který  svou falešnou vírou  krmí ti otroci a ještě s radostí a úctou, vytvořili Egregor  pro dravce, vlastním vědomím a vůbec je nenapadlo, že si tvoří falešný bič na sebe, místo toho, aby se napojili na tvůrce Vesmíru, byli by o hodně dál a my jsme tady nemuseli vůbec debatovat. No ty jsi se rozehřál, není ti zima?  Jo je, ale z té srandy co tady řešíme.  Vždyť víš, že tam byla skupina, která toto poznání objevila a porozuměla mu ze starých pravd, které jsme tam zanechali, myslím, že se jmenovali Templáři a ti to začali využívat. Proto ti agresoři začali budovat to náboženství do síly a taky se jim podařilo je zničit. Víš, že jsme tam zanechali poznání energetických bodů pro ochranu a zdárný vývoj těch bytostí, jenže ti mazaní agresoři je začali rušit, aby je temnota, nízké frekvence obklopili úplně. Použili k tomu náboženství a na každém energetickém ochranném bodu postavili zděný stánek a tak zamezili fungování a propojení celé ochranné sítě. 

  Každou neděli tam nahnali otroky a působením uvnitř těch staveb těm bytostem byla dodávána ztracená životní energie, spolu s odrazem od parabolických stropů a oni byli ve stavu euforie a pak zase celý týden svým obracením se v myšlenkách na toho vymyšleného boha dodávali tomu Egregoru sílu. To je ta jejich mazanost, odtržení od Zdroje. Měli to pěkně vymyšlené, jenže celou tu síť nezrušili, hlavně na východě té planety jich pěkná řada zůstala a na kontinentě, kterému říkají Amerika. Tyto energetické body se nyní v jejich současnosti začínají aktivovat a vibrace na Gai se zvětšují, jen ještě musíme počkat, než se vzájemně propojí, jak jsi říkal It od galaktického středu, spolu se Sluneční bránou,  teď je přímý směr. No jo Mate, ale ta Gaia to začne vnímat a začne se měnit a to myslím, že pro místní není  dobré. Víme It, z toho máme největší obavy, proto jsme museli náboje ve Slunečním portálu trochu poupravit, jinak by to atmosféra na Gai nevydržela a velká část by byla spálena.

  A to vás neviděli, že se tam motáte? Ale viděli, jenže jejich systém je tak utvořen, že každá taková pozorování jsou smetena, zesměšněna a falešně interpretována, pokud možno jen na primitivní logice, tím tomu lépe uvěří a agresoři jsou zase pěkně v klidu. Ty pyramidy, až se úplně propojí dostatečným nábojem, přebytečnou energii vystřelí do prostoru mimo Gaiu, je to jak ventil na tlakové nádobě. Mate, tedy ještě že jich tam pár zůstalo, ale bude to stačit? To je otázka na kterou jsme právě reagovali úpravou Slunečního portálu, jinak by tam bylo peklo a agresoři by dosáhli svého, po nás potopa, když ne my, tak oni taky ne. 

 Až bude dostatek energie na planetě, propojí a obnoví se i ty malé zapomenuté energetické body a budou součástí celého systému. No Mate, je to vše trochu nyní riskantní, ale kdyby nic, stejně by je agresoři zničili, snížili uměle jejich stavy a krmili by se jen na jistém počtu, který by se dal dobře kontrolovat a Gaiu by stejně vyplundrovali a pak by šli zase někam jinam i s těmi otroky, je to pro ně dobrý zdroj jak pracovní síly, tak energie PSI. Fuj Mate, tak to je tedy plán Hop a nebo Trop! Víš It, spoléháme i na naše a dnes je již tam kapacita Nového vědomí tak velká, že je akceschopná a mohla by případné nesnáze zvrátit. Mate, ale víš že i někteří naši po inkarnaci zapomněli na svůj úkol a nechali se pohltit tím matrixem a moc jim zavoněla. Neboj It, ten náboj je už kritický, tedy akceschopný i bez nich. Vesmír se stále mění a je vědomý, vlastně každá hmota má vědomí, tak jak prostor nemůže existovat bez času. Jejich cesta k dokonalosti vlastně teprve začíná a nebo končí. Ty bytosti, které poznávají pravdu, jsou pro ty jěštěry jak kost v krku a i jejich přítomnost jim dělá zle. Národy proměnili v poloidioty, v lidi bez minulosti, přítomnosti i budoucnosti. Je tam už příliš zla a budou za ně se zodpovídat. A co plánujete udělat, zlikvidovat lidi s beznadějně materiálním vědomím? Ty, kteří mají jen životní cíl, materiální statky a potěšení? Ty, kteří pro získání toho i onoho jsou schopní  i té nejhnusnější  zrady? Ne It, není potřeba nikoho likvidovat. Ty škodlivé podlidi bude nutno vysídlovat a nalákat na územní bohatství za  projevu jeho nedostatku, k jejich duchovním, vlastně příbuzným. Už se to stejně děje, hlavně na jih za surovinovým bohatstvím  a do jejich středisek na západě, kde se opájejí falešnými výdobytky. Ať svou krví pomícháním zušlechťují navzájem povahu zvířat. Možná se jejich potomci pak stanou jednou  lidmi. 
                                                                                                                                                         

37 komentářů:

  1. Pěkný, Iv díky.
    Máte mě na svědomí, je to jak droga, teď budu potřebovat pravidelné dávky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nezbývá než důkladně "sežvýkat" Pravdu o životě a že to je pořádný sousto!Jinak to nevidim.A nic "chytrýho" mne nenapadá,protože mně z toho lezou oči z důlků,jo tak to je.T.

    OdpovědětVymazat
  3. Tady se někdo rozjíždí "na plnou hubu" a to je moc dobře. Sám jsem zvědav, do jaké hloubky a detajlů se autor "povídky" odváží. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za obě povídky. Jsem na tom stejně, jako Petr, tyto povídky se stávají drogou. Prosíme, o další dávky této jedinečné drogy. Už se těším. R.

    OdpovědětVymazat
  5. Dámy a pánové, děkuji, ale jsou to přeci jen sci-fi povídky!? Teď Vám dám od Mat, pardon Matěje pokračování Templářů, aby jste si oddychli a neseklo to sváma. Ještě jednou dík, jsem potěšen Vaší otevřenou vnímavostí.

    OdpovědětVymazat
  6. No mne to pripadalo od začiatku nie ako sci-fi, ale ako záznam voľného rozhovoru medzi pánmi Iv /It/ a Matějem /Mat/ :) . ďakujem nielen za tieto poviedky.
    Mám otázku... je možné, aby v pozemských telách sídlili nielen duše, t.z. ľudský duchovia, ale i nejaké iné entity-potvory ako jaštery alebo "siváci"?
    Patrik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A že jich je, viz další: http://energieupramene.blogspot.cz/2012/03/jak-poznate-ty-negativni.html Každý prostor pracuje s jistým vzorcem hmoty a to ať živé nebo "neživé", případná zjevná odlišnost by byla nebezpečná, rovněž se organismus lépe adaptuje danému prostředí a jeho akceschopnost se tím diametrálně zvětší, než sedět někde jen v prostředí, kde má upravené své životní podmínky, odpovídající jeho druhu.

      Vymazat
    2. Nechci se do toho moc míchat,ale stačí si pustit tele,tam je to samý ještěr,až se mi z toho obrací střeva. Já mám spíš takový dojem,že lidí, jako opravdu lidí, je spíš menšina.Ale možná mne šálí zrak :).T.

      Vymazat
    3. Spíše programovaní poskoci, ta agresorská banda je na jiných postech, kde se dá dávat výpověď, dá se cenzurovat a pod. prostě opravdové lidi držet ve strachu, jinak se to vymkne.

      Vymazat
    4. Uz to asi nenajdem..no daky vedci skumali z nejakym specialnim fotakom ludi a zistili ze mavaju ludia napriklad ked ich boli hlava na fotke doslova prisaty v oblasti hlavy daky tien!Zatial to neberem prilis vazne ale je to zaujimave..uvidime. ..Mailo

      Vymazat
    5. Možno to bude asi toto, nedávno som našiel článok od Agape z Brna o parazitických útvaroch v aure človeka:
      http://www.agapebrno.cz/Clanky/Archiv/2012/Astralni-parazite.aspx
      http://www.agapebrno.cz/Clanky/Archiv/2012/Astralni-parazite/AURA--A--ASTRALNI--PARAZITI.aspx
      Patrik.

      Vymazat
  7. Je to len poviedka, ako tvrdí autor, popisuje naznačené a naznačuje popisané, npr. citujem:že si tvoří falešný bič na sebe, místo toho, aby se napojili na tvůrce Vesmíru, byli by o hodně dál a my jsme tady nemuseli vůbec debatovat."
    Hľadám , nenachádzam, cítim, že dotarajší spôsob žitia je na starú jarmilu, isto všetci čo ste tu to cítite, len mne osobne sa pení krv aj z nekonečných omieľamí múdrosti bez riešenia. A tak sa pýtam , môže aspoň tu, autor poviedky , v poviedkovom režime napísať ako , kde, kedy a jak sa dá npr spojiť s tvorcom, aby sa už naozaj menuselo debatovať iba o jalovionách. ďakujem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý jsme na nějaké urovni (levelu) a pokud si v životě neodehrajete ty základní levely je debata zbytečná. Berte to tak, že je to sci-fi povídka a jednou se dostanete i přes level temno duše. Kdyby jste přečetl důkladně stránky i toto je tam, ale to Vás nikdo nenaučí, musíte hledat hlavně v sobě a pokud Tvůrce nemáte v sobě(minimálně základy), tak se uhledáte. Je to jen povídka, vy v tom vidíte něco jiného? Pokud ano, jste na dobré cestě...

      Vymazat
    2. Ještě dodatek: tento příspěvek má razítko našeho známého, Huntera. Myslím že v komentáři mělo být napsáno místo zpěněné krvi, mám vždy kost v krku. A řešení ta jsou, jenže se na ně nepřistupuje, proč, víte sám.

      Vymazat
    3. Asi bude vela ludi prekvapenych az sa doberu ktomu kto alebo skor co to vlastne ten boh,ci tvorca vesmiru je!Myslim ze viaceri uz tak trosku tusia po tych par debatach.Hunter mozno casom pochopi ze zacat stou zmenou musi od seba,myslim hlavne pohnutie mysli a ducha(Sam sa toho dobrat).Tiez musi tie zmeny pochopit(preco a ake zmeny urobit)a musi si tu zmenu v tom doterajsom sposobe zivota priat a prijat ju!Iny ludia nam mozu len ukazat smer a pomoct vtom(Iv).A az bude takych ludi co to pochopia a budu si to priat dost a bude vola,vsetko sa zmeni!Aspon ja to tak chapem:-) ..Mailo

      Vymazat
    4. Pěkně jsi to Mailo napsal, jen dodám, na mně se vykašlete, nechci aby se někdo řídil mnou, jsou to jisté pohledy, které zde dávám v potaz a každý má své vědomí, aby si je přebral, jistě, pokud s nimi souzní, vždy to potěší, že život jsem neprospal, neprožil jak otrok a co jsem mohl dát, tak jsem dal dalším a ti po mně půjdou zase dál a budou se zdokonalovat.

      Vymazat
  8. A já si říkal proč zrovna Mat a It. Už jsem v tom začal hledat min. Da Vinciho kód a vono je to takhle jednoduché. Přes stromy jsem neviděl les. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyhovovala mně pro povídky Matějova logika, tak jsem to tak použil. A bude toho myslím víc, má to pak individuální náboj více bytostí, který se sečítá účastěnými.!!!!!

      Vymazat
    2. Už jsem si chtěla začít stěžovat,že je to "diškriminácia" :).Prominte,mám dnes takovou hezkou náladu,vím že už jsou ještěři na lopatě a že to je prima.Máme totiž duši a na to jsou oni krátcí.T.

      Vymazat
  9. Vážení:
    Nejdřív jsem se do toho nemohl začíst. Proč tohle a takhle a když jsem to dneska četl asi po třetí, tak mi došlo, že tohle a takhle je proto tak, aby se tyhle dva texty potkávaly, doplňovaly, přely, hádaly se a přesto měly rádi. Jako já s Amadou. Moc chytrý, protože nikdo není tak chytrej, tedy mimo oslů ( těm zviřátkům se tímto samozřejmě omlouván), aby mohl bejt sám! Popleta M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matěji jako "literatura"to je k ničemu,ale,to přísahám,každé písmenko má sto procentní informační hodnotu. Já bych si přála mít osla,ten si totiž nedá poroučet,ikdyž je to "osel".T.

      Vymazat
  10. Pekná myšlienka:
    Tak dlouho nahlížíš do hlubiny, až se hlubina přijde podívat na tebe
    a tak dlouho vzhlížíš k Bohu, až se Bůh přijde podívat na tebe.
    Volba, čemu se budeš věnovat, je pouze na tobě.
    http://probuzeni.blogspot.cz/2012/06/tak-dlouho-nahlizis-do-hlubiny-az-se.html
    Patrik

    OdpovědětVymazat
  11. Jasně Terezko, zase jsi mě čapla na švestkách. Proto jsem se předem těm pánům omluvil. Popleta M

    OdpovědětVymazat
  12. Sci-fi povídka, která ani tak moc sci-fi není, že? Hezký, hezký .. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tady taky něco o "pohádkových" stvořeních:
    http://www.novinky.cz/koktejl/272431-morske-panny-neexistuji-musely-zmatene-divaky-ujistit-urady-usa.html
    To už musí ta hořící koudel u zadku pěkně pálit, když se některé vlády snaží, aby se lidé nezabývali určitými tématy.

    OdpovědětVymazat
  14. Teď mě napadlo se vás všech tady zeptat. Jelikož znám více lidí, co vidí to samé, ale nikdo neví oč jde, zkusím to zde.
    Dívám-li se venku do dálky proti obloze s rozostřeným zrakem, vidím mnoho velmi ostře ohraničených malých bílých bodů hemžících se jako ve starých spořičích obrazovky.
    Nemám teď na mysli ty větší rozplzlé bílé fleky způsobené zvýšeným tlakem uvnitř oka při pohledu do světla.
    Ty malé ostré body jsou v různých koncentracích, nejvíce jich vídám po bouřce, po dešti nebo i během deště. Body nevznikají ani nezanikají, prostě se velmi rychle hemží a lze se zaměřit i na jednotlivé a sledovat je.
    Vše je vidět jen při určitém vidění, které bych přirovnal sledování 3D obrázků.
    Co vy na to? Oč tu jde?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jseš v tom MIchale. To co vidíš, jsou částečky éteru o kterém jsme se bavili. Nejlépe je budeš vidět při východu a nebo západu Slunce, kde je jich dostatek, je dobré proudění a tedy zdravo, je to jak zářivě stříbrné jiskérky a kmitají sem tam - vítej do klubu.

      Vymazat
    2. Tak původně jsem si to také myslel, ale pak jsem se ale dozvěděl, že éter se pohybuje vířivým pohybem, což tady o tom nemůže být ani řeč. Ano jsou to takové jasně bílo-stříbrné jiskry v divokém neuspořádaném (aspoň tak se mi to jeví) pohybu.
      Snad jen vysvětlením by mohlo být, že se nejedná o éter samotný, ale jeho okrajové znázornění. Něco jako jiskry na kraji ohně v kovářské výhni, když se tam nažene vzduch. Hlavní plamen jde rovně (podle směru proudění vzduchu), ale tyto jiskry, které již nejsou hořící plyn, ale kousky žhavého materiálu, si to mašírují postranními víry.
      Nebo je to ještě úplně jinak?
      N. Tesla se vyjádřil, že éter by měl být právě plynné povahy, že by to měl být jakýsi superplyn.
      Také ta všudepřítomnost éteru by potom pokulhávala.
      Vše mi tedy opravdu vyznívá, že ony pozorované jiskérky budou doprovodným jevem éteru v atmosféře tam, kde je min. negativního náboje?

      Vymazat
    3. Jsou to neuspořádané volné částice éteru, kolem vodiče jsou např. uspořádané a tvoří souvislé skupenství, z krystalu na jeho vrcholu rovněž souvislé, pokud dáš odizolovaný drát na Slunce a ten vedeš do temné místnost (sklepa) na konci drátu ti bude vycházet rovněž souvislé skupenství, jak z krystalu, podobné se děje i při chemických reakcích atd.

      Vymazat
    4. Myslím, že rozumím. Připodobním to k hrsti kovových pilin hozených na papír. Normálně to bude prostě chaotická hromádka. Pokud se ale papír s pilinami vnoří do magnetického či elektromagnetického (energetického) pole předmětu, který toto pole vytváří, piliny se srovnají do patřičné formace odpovídajícího tvaru daného pole.

      Vymazat
    5. Nejkrásnější je to tak o půl šesté ráno,když svítí sluníčko.Říkám tomu "třpytivý snížek",ale v létě :).A tento éter čistí orgonity? A do čeho se dají "chytit" ty částečky,aby z toho bylo třeba teplo nebo světlo,nebo to nejde?Chystám se to jíst místo oběda :).T.

      Vymazat
    6. Michale, ty by jsi toho chtěl!!!! To je ten problém, kdyby jsme to znali, tak už svítíme zadarmo, nejblíže byl Reich a Tesla, jenže ten si to raděj vzal sebou.

      Vymazat
    7. Takto nejak je vidiet i auru..teda asi je to aura!Uz davnejsie som to skusal!divat sa na strom o par desiatok metrov dalej,a potom sa pozret bez zmeny pohladu oci napriklad na prst a chvylku sa tak nan divat a... Funguje to no kdesi som potom cital ze to nieje aura ale len ocny klam tak som toho potom nechal...bolo to uz moc davno!No tusim sa ktomu vratim.Eter som zatial neskusal, ale skusim!Pre predstavu su to tie iste hviezdicky co vidis ked rychlo vstanes obcas?Hlavne ked je clovek chory?(Asi nie ale aspon budem vediet co hladat)Ja som totiz zvadavy jak stara baba na trhu:-)Ta z rucnikom na hlave co predava jadierka:-) Uz sa popraliii?:-) ..Mailo

      Vymazat
    8. Třepetavé jiskřičky v atmosféře - éter
      Světlé okraje okolo stromů, nejvíce jehličnanů, ráno a večer - aura
      Mailo, poznáš podle toho i zdraví stromu, když je dost daleko od obrysu,je strom zdravý, pokud je těsně u koruny, příští rok s ním topíš.

      Vymazat
    9. Trpitive miliony jiskricek vidim take stale.
      Nejvice, kdyz je krasne slunne pocasi a modra obloha.
      Vidim to uz leta, je to nadhera.
      Auru ci energeticke telo vnimam take, ale ne barevne.
      Mam pocit, ze barva je to jaky pocit mame treba, kdyz se podivame na barvu zelenou.
      Takze, nemohu rict, ze bych videla barevne auru. Ale mam treba pocit, jako bych se divala na zelenou, cervenou, modrou.
      Jiskricky jsou nadherne. Nevim co znamenaji.
      Dekuji za krasne sci-fi povidky, pod ktere bych se mohla nazorove podepsat.
      Tara

      Vymazat
    10. to Tara:
      Na pozadí modrého nebe jsou výborně vidět částice éteru, jak popisujete, jste hodně dál než mnoho těch okolních pejsků, co by za tu kostičku pokousali, držím Vám palce.

      Vymazat
    11. Skvele bolo tie iskricky vidiet rano a vecer pri mori. ...Mailo

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.