neděle 3. června 2012

Červen, důležité astronomické události 2012



4. června máme částečné zatmění měsíce a 5. června bude probíhat tranzit Venuše přes Slunce. Tento tranzit je velmi vzácný a bude se opakovat až v roce 2117. Tranzit Venuše bude trvat asi 7. hodin.


Co tato kombinace z esoterického pohledu starých kultur znamená. Slunce představuje nás, naše ego, Venuše to co chceme. Když bude Venuše procházet před Sluncem, paprsky Slunce budou modulovány Venuší a to je období, kdy se velmi zvýrazňuje to co chceme.
Vidíte, že vlastně nyní nastupují dle esoterických věd  spouštěcí mechanismy roku 2012 a Slunce se od soboty  na tuto událost pěkně nabuzuje.
Měsíc – částečné zatmění 4.6.2012 (6)
Z lidského pohledu je velmi zajímavé, že k zatmění Měsíce dochází těsně před tranzitem Venuše. Měsíc je specifikován ve starých kulturách jako tajné místo v našich srdcích, tzn. emoce a vůbec skryté aspekty naší bytosti. Lidé budou mít sklon odkrývat své vnitřní pravdy, a hned následný přechod Venuše přes Slunce bude tento účinek prohlubovat. Pro většinu lidí dle starověkých pravd to bude znamenat  změnu, jak v oblékání, zaměstnání i stravě. Někteří lidé se mohou stát dezorientovaní, vyvedení z rovnováhy v tento čas. Tyto posuny nás nenápadně strkají do událostí v roce 2012, ne zničit, ale posunout.
Tranzit Venuše přes Slunce 5.6.2012 (7)
Venuše je vlastně zpodobnění lásky, přátelství a romantika. Tyto nastávající modulace většinu přinutí, abychom si uvědomili jak moc máme rádi, velmi často to přinese vzpomínky na minulá spojení kamarádů, přátel, lásek a jejich nenadálá setkání, kdy jste se neviděli velkou hromadu let. Budou cítit nostalgii při těchto vzpomínkách. Velmi vystoupí energie spřízněných duší. Většina lidí si myslí, že spřízněné duše jsou jen milenci, mohou to být děti, bratři, sestry, přátelé, i cizí lidé a spolupracovníci. Všichni jsme nějak propojení v hologramu Universa. Všichni pokračujeme v učení a růstu. Klíčem k úspěchu bude kritický pohled do nás samých, naučit se toleranci, ohleduplnosti a kdo se o to nepokusí, má smůlu, bude častěji vyhledávat ty v bílém plášti.


13 komentářů:

  1. Téma roku 2012 šlo většinou trochu mimo mě,snad asi kvůli tomu,že zezačátku jsem tomu nevěnoval až takovou pozornost kvůli různým katastrofickým scénářům.Když jsem však začal poodhalovat jeho pravou tvář,musím říct že je to pro mě rok těch největších změn v mém životě a hlavně změny nahlížení na samotnou existenci.Vždy když čtu tyto nové správy nejenom o pohybu a možném významu pohybů těles,ale i jiné,tak mi přijdou až překvapivě přesné.Ještě uvidíme čím nás 2012 překvapí,vždyť neuběhla ani půlka :),a snad budem všichni spokojeni se změnami,které nás ještě čekají ;-). Kuba

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velmi pěkný příspěvek s rozumným názorem, děkuji. Ano, jak tady na stránkách s lidičkami probíráme, vše se vším souvisí, jak v přírodě, mezi lidmi, tak i v Universu, jen to zatím většině stále nedochází, že jsme součástí něčeho většího.

      Vymazat
  2. Pro zájemce o on-line pozorování tranzitu Venuše uvádím lehké dopřesnění časového úseku: pro Prahu to bude interval od 4 hodin 54 minut do 6 hodin 55 minut letního času. Další info lze nalézt na http://www.astro.cz/rady/ukazy/zatmeni/tranzity/2012

    OdpovědětVymazat
  3. Všimli jste si zláštních snímků Slunce na gnosis9.net,snímky o vlnové délce 33.5 a 30.4 nanometrů jsou zvláštně přesvětlené a na těch o vlnové délce 170 a 19.3 je slunce vidět jen matně,na tom 19.3 mi přijde jak pohled na povrch Venuše,ale asi to bude zase nějaká chyba na družici :-),každopádně ty přesvětlené vypadají zajímavě. Kuba

    OdpovědětVymazat
  4. Vynikající text! Pokusil jsem se nedávno téma nakousnout zde, protože se zdálo, že se o něm moc neinformuje - http://srdcenoveenergie.blogspot.cz/2012/05/upozorneni-na-tranzit-venuse-6-6-2012.html . Řada věcí je ale dovedena do konce v tom Vašem příspěvku, Iv. Díky!

    Krásné dny (byť cítím v sobě mírný chaos), Patrik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík Patriku, to víte že koukám na Vaše stránky, jsou fajn a držím palce - vše je jak má být, jak řeka, jen neplavat proti proudu života (pravého), to necháme materialistům, ať se dřou do úmoru, stejně je to vyčerpá a odnese tam, kam má, a když ne, utopí se, škoda jich dnes už nebude, měli na to tisíce let.

      Vymazat
    2. Díky moc za povzbudivá slova :-)

      Vymazat
  5. Včera takhle při měsíčku,mi přišlo do hlavy,že jsem ráda,že jsem vás tady v tom internetovým maglajsu "náhodou" našla.Mám tak důkaz,že jsou bytosti,které mají plno rozumných a chytrých názorů.Všechno co tady čtu,mně pomáhá,doplnuje informace do mozajky....Někdy mně to trkne hned,někdy taky nic...Opravdu vám všem chci poděkovat,že vám tady můžu dělat společnost,ikdyž kecám taky skoro do všeho(nojo,ženská).Je tady opravdu hezky mezi vámi.Ta Venuše teda řádí,ale vždyt už mne trochu znáte,co na srdci,to na jazyku...taková jsem(jo ještě často slýchám,"nebud jako malá...").Díky T.

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý den. Díky i za tento článek Iv. Rád fotím a tak jsem se nachystal, abych si tuto vyjímečnou událost zvěčnil sám. Předpověď počasí slibovala skoro jasno jen s možností lehkého oparu či mlhy zde na brněnsku, ale nějak se nevyvedla (ostatně jako většina v poslední době - např. včerejších odpoledních 10°C mám pocit taky nebylo očekávaných ;)) Tím, že jsem s tím počítal, vynechal jsem vlastní vizualizaci skoro jasna a z focení nebylo nic. Takže až v příštím tranzitu za 105let... Přeji krásné dny. D.

    OdpovědětVymazat
  7. Hezky napsano Iv strucne a jasne:o)))Materialistum,elitam zne uz skoncili,jak rikate,vse jde podle planu:o)))
    Jinak mimozemstane jsou tvurci nasi fyzicke podoby,nase duse je Buh sam.
    Duse vsech lidi jsou nesmrtelne,ale duse vsech dobrych lidi jsou nesmrtelne a bozske-Sokrates
    Iv prikladam dve videa,ze by zalozena na pravde:o)))
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4xrzSvtf6iw
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mxIu3hVR4Bo

    S pozdravem hezkeho dne Mat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mne hodně těžké k pochopení, ostatně asi nepochopitelné. Jen se přidat názorem, že duše opravdu nesmrtelná je. Díky za všechny ty příspěvky, které čtu. Tom

      Vymazat
  8. Dobrý den.. =) Dnes jsem nahrál video s názvem:

    Václav Blažejovský - Léčivé Pyramidy (Kužele)

    Myslím si, že je to velice důležité, zajímavé a ožehavé téma. Dle mého názoru léčí pyramidy prostředí kolem sebe (hlavně pod sebou) stejně jako Orgonit.
    Každopádně využívají vesmírnou energii, která je samozřejmě zadarmo. Video jsem stáhl z těchto stránek: http://www.putujici.cz/?p=p_62&sName=Pyramidy-Vaclava-Blazejovskeho

    A nahrál jsem ho na vimeo.com, bohužel tam nemám premium účet, jelikož studuju a nemám ani účet :), tak se video musí ještě konvertovat! :/ https://vimeo.com/43955309

    Takže bude asi lepší si ho stáhnout z putujici.cz =) Nebo ho uploudnou s Premium účtem.. =)

    PS: Na youtube vám napíšou, že je to moc dlouhé! =D Páč se jim ten obsah vůbec, ale vůbec nelíbí! =) Jelikož a protože je to uzdravující, čístící, pozitvivní energie ZADARMO! =)

    DĚKUJI, DĚKUJI, DĚKUJI. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Změny, které někteří jedinci zaznamenávají, nás opravdu posouvají úplně někam jinam a já se na to upřímně moc těším, zjednodušeně se snažím tvrdit, že se začne oddělovat zrno od plev, teda doufám!!!! Nechci alibisticky tvrdit, že zrovna já jsem to zrno, ale snažím se aspoň něco málo dělat pro to, aby to tak bylo, je zvláštní, že jako 20 ti léta jsem tíhla víc k tomu materialismu, bylo důležité, jaké mám auto, co mám oblečené a s přibývajícími léty, se to docela otočilo, na událostí po roce 2012 se docela těším a jediným materiálním cílem, je pro nás v této době dostavět vysněný domek, hold pokud chceme být soběstační, musíme bydlet ve svém, přejí hezký den Petra

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.