sobota 7. dubna 2012

Velikonoce – co když je vše jinak!


Odkrývat věci se musí pomalu, jinak způsobí stádovou epilepsii.
Dnes se dokonce Velikonoc chopila i komerce, viz: http://www.novinky.cz/zena/styl/264085-kazda-zena-ma-dostat-na-velikonocni-pondeli-neco-noveho-na-sebe.html, 
tak jak vždy i Vánoc, vše se překrucuje ke svému účelu, zde k obchodu a many, many, many.

1. Velikonoce nejsou křesťanským náboženským svátkem. Je to židovský svátek, který byl uložen jako důvod k řádnému obětování okupantům.
2. Velikonoce jsou slavené všemi náboženstvími, které vychází z judaismu, ještě dlouho před rituální vraždou  Ježíše - roku 1086 n.l.
3. Velikonoce nejsou svátkem, "vzkříšení Ježíše Krista." Je to židovský svátek, během kterého jsou Židé nuceni vzdát se části své životní síly a obětovat ji bandě kosmických parazitů, maskovaných pod jménem Jehova (Jahweh).
4. Ježíš Kristus byl Světlým Válečníkem a bojoval s Temnými sílami celý jeho život. Pokusil se vysvobodit Židy ze spárů (otroctví) vesmírných parazitů (Jehova a spol.).
5. Ježíš Kristus  byl obětován Jehovovi na židovský svátkek Pesach. O případné dobrovolné oběti ze své strany pro vykoupení hříchů, nemůže být řeč.
6. Velikonoce , stejně jako jiné náboženské svátky, mají nahradit Védický světonázor, zničit vůli věřících, naučit je pastvě pokory a zoufalství a k odčerpávání životní síly kosmickými parazity, vydávajícími se za Bohy.

Více si přečtěte zde: http://leva-net.webnode.cz/products/podivejme-se-na-velikonoce-/

Jsou to hlavně svátky jara, ožívání přírody a začínání nové etapy zrozujícího se života.

21 komentářů:

  1. http://leva-net.webnode.cz/products/oznameni/

    tak se nám to vybarvuje...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naopak, je to fascinující, protože se Védami otevřelo mnoho otázek a nesrovnalostí, které by se nikdy jinak neotevřely. Rovněž díky těmto poznáním, i když část nemusí být pravdivá se dalo do pohybu něco, co nás jistě přivede jednou k pravdě a ne jak dnes, v tomto stádiu společnosti, kdy je pravda permanentně zakrývána a to nejen v politické oblasti, historii, vědy a o vojensko politické bázi ani nemluvím. Podle mne, dění okolo Véd bylo a je správným impulsem k pravdě a mnohým se to do budoucna asi nebude líbit. Rozdělovat něco jen na bílé a černé je vždy špatně, to je dnes zažité myšlení - špatné. Myslím, že i autor blogu časem odkryje všechny důvody nynějšího oznámení. Čas ukáže.

      Vymazat
    2. Stránky leva-net a vedy.sk sleduji jen pár týdnů. Osobu NL vůbec neznám ani jsem od něho nic nečetl, jen pár řádků. Na védách jsem narazil na několik zajímavých informací, se kterými jsem se setkal jinda. Jedná se o informace, která mám potvrzené z jiného zdroje z minula ale také částečný náhled na duchovní vědy. Uvedu jen příklady.

      Měsíc – tedy ten druhý. V důsledku katastrofy (nebo to byl ten důsledek) o něj v minulosti planeta Země přišla.

      Parasiti – jeden jasnovidec mi před lety říkal, že špatné myšlenky vypadají jako jakési přísavky s chapadélkem – ty se zachytí na auře adresáta. Někdo má před nimi díky své kvalitě ochranu, tak se na něj nepřichytí. Podobný parazit (nehmotný) dávají šmejdovští cizáci odjinud :-( některým nešťastníkům do těla.
      O parasitech mezi námi netřeba hovořit, jsou každý den ve zprávách.

      Co se týká duchovního vedení tak doporučuji dávat veliký pozor. Ty osobnosti, které uznávám mě a ani nikomu jinému, přes nabídnutou pomoc, neřekly o jedinou korunu (i když se někde bude tvrdit opak). Prostě je lepší osobní zkušenost a nedat na pomluvy. (Proto ale také z výše uvedených důvodů cíleně nenavštěvuji určité stránky).
      Já si také cíleně cenzuruji určité zdroje, takže autoři to zde udělá asi taky a budou pokračovat dál…
      jm

      Vymazat
    3. Je zcela jedno, zda jde o leva-net, tento blog nebo zcela jiný zdroj informací. Snad se tím nikoho nedotknu (kdo mě zná, ví že to myslím dobře), ale nepředpokládám, že existuje nějaký zdroj informací, který by podával konečnou a již dále neměnnou pravdu. Možná se to z pohledu pisatele, čtenáře nebo obou může jevit jako pravda, skutečnost může být zcela jiná. Dám příklad: budeme sledovat siluetu předmětu, kterým je na první pohled jasný tmavý čtverec. Z neměnného pohledu to je pravda - je to tmavý čtverec. Co když ale uděláme maličký krůček do strany? Co můžeme vidět? Novým věcem otevřený člověk začne uvažovat o krychli a ta se stane jeho novou pravdou. Jiný zase začne uvažovat o šestiúhelníku. Po nějaké době udělá další krok stranou a zjistí, že to není krychle (a šestiúhelník už vůbec ne), že to může být kvádr. Opět nová pravda. Ve všech případech se ve "své" době jednalo o pravdu. Až později se tato pravda jeví jako polopravda nebo dokonce jako nepravda (lež je záměrná nepravda a proto nepoužívám, alespoň ne zde na tomto blogu).
      Po nějaké době se umožní pozorovateli dostat blíže k předmětu a náhle zjistí že jde o válec. Bác - a nová pravda. Co může vidět z druhé strany nebo zevnitř válce(tam je možné opět vidět zcela něco jiného) nemusím ani popisovat. Pravda je tudíž cesta. Pokud by tomu tak nebylo, život by jaksi pozbyl smyslu - nebylo by kam směřovat, kam jít. Na každou informaci, na každé poznání je nutné se umět podívat ze všech možných pohledů/úhlů. Jako statický pozorovatel nikdy nedojdu k dalšímu stupni pravdy.
      Zjištění, že jsem se mýlil a hlavně zpracování tohoto zjištění je tedy podle mne nutné k dosažení další mety na nekonečné cestě poznání.

      Vymazat
  2. Anebo taky takhle:
    http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/264200-mladik-vymenil-ledvinu-za-penize-na-ipad-druha-mu-ted-zacala-selhavat.html

    Toto je konec technické civilizace, které povýšila předražený plastový krám vyrobený kdesi v číně nad sám Život. Mladí naprosto ztratili jakékoliv Hodnoty a stali se z nich pouze otrocké zombie.

    (Uf, snad se to podaří letos přelomit)

    OdpovědětVymazat
  3. Obyčejně se tomu nikterak nevěnuji, ale nemohl jsem si na sobě nevšimnout jedné budˇ shody okolností s tímto nesouvisejících nebo je to zkrátka projevem něčeho, co se v tuto dobu děje každý rok.
    Vloni v pátek před Velikonoci jsem upadl do těžké chřipky, kdy jsem postřupně přestával ovládat ruce, nohy i hlavu. Mozek si produkoval svoje vlastní myšlenkové pochody, které jsem nemohl nijak zásadněji ovládat. Říkal jsem si, že jde zřejmě o prasečí chřipku. Nikdy mi nebylo tak mizerně, jako tehdy. Celkově jsem si připadal jako týraný vězeň v cizím těle. Od té doby jsem již nebyl nemocný ani v nejmenším náznaku. Až do teď. Opět v ten samý den jsem onemocněl naprosto stejnou chorobou. Naštěstí to nemělo již tak silný projev, i když dvě noci jsem byl opět jen nemohoucím pozorovatelem svého mozku, který si opět jel svojí cestoua na moje vědomí nebral ohledy. Jako bych seděl ve vlaku z něhož nejde vystoupit ani změnit směr jízdy. Přes den jsem na sobě zpozoroval prudké nezvyklé charakterové změny, o kterých se nechci více rozepisovat. Po dvou-třech hodinách vše odešlo - najednou během vteřiny.
    Byla to jen náhoda nebo "náhoda"?
    Nepozoroval jste někdo na sobě též něco nezvyklého?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to si pište,vánoce a velikonoce,to jsou u mne dny hrůzovlády kdoví čeho,ta tíha se válí všude kolem a je mi z toho vždy na zvracení,do slova.A pak ještě Silvestr to má taky grády.T.

      Vymazat
    2. To jsem "rád", že jsem v tom nebyl sám, už jsem si myslel, že jsem se zbláznil. Naštěstí už je lépe.

      Vymazat
    3. na mě taky doléhají problémy se zdravím a hlavně psychika má co dělat, aby to ustála..ten negativní tlak ...na některých stránkách taky píšou jaká energie je na Zemi v tyhle svátky temna ..Monika

      Vymazat
    4. Potvrzuju, že jsem taky trochu podrážděný.
      Dva kolegové z práce mi nezávisle na sobě tvrdily, že prožily něco co ještě nezažily: Vysoké teploty až ke 40ti stupňům, velké pocení a antibiotika zabrala až za 4 dny. Ale to bylo v období únor - březen, takže to nesouvisí s těmito svátky.

      Zajimavé je, že jsou velikonoce první neděli(pondělí?) po úplňku, a ne konkrétní datum jako u ostatních svátků.

      Vymazat
    5. Ano, na velikonoce je lepší chodit po špičkách ... pokud tam není metyl....násilné uvolnění, okolí je podrážděné a třeba mrknite: http://energieupramene.blogspot.com/2011/10/astrologie-jako-veda-nebo-paveda.html o měsíčních fázích tam nemluvím, chtěl jsem, ale četlo to málo lidí dle statistik, tak jsem to pak již nepsal. Vše chce svůj čas.

      Vymazat
  4. bude úžasné když lidi pochopí konečně , že vše je dělané tak, aby jim byla kradena energie..jenže 80% lidí na planetě a to jsem optimista asi :-) jsou jen konzumenti a ovečky , které dělají co systém požaduje..když jste jiní a ukazujete , že nic slavit neplánujete tak lidi kolem jsou pobouření ...to je to nejzajímavější být sám sebou a nebýt posluhovač parazitů ...Monika

    OdpovědětVymazat
  5. Hezký den,po všech těch mých možných i nemožných přáních a motlitbách, sé mé srdce ustálilo na jedinném přání, klid a mír na Zemi,pro všechny bytosti.T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, jsou to svátky jara, ožívání přírody a začínání nové etapy zrozujícího se života, toho nejcennějšího, co Vesmír stvořil - vnímající život, který by měl být v prvé řadě zdrojem poznání, radosti a lásky, nechci to psát jak kniha, ale prostě to tak cítím.

      Vymazat
  6. Dneska jsem o vékendu štípal na chalupě dříví ... přišel za mnou děda a říká, ať toho nechám, že dneska se nemá pracovat (dělat nějaká hlučná práce). Tak se ho ptám proč. Odvětí, že se to prostě nemá, že je to zvykem.
    Tak prohodím něco jako že on taky nedrží Ramadán a vesele štípu dál ... Jak je ten život hned jiný, když člověk neřeší tyhle kraviny ... :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Přeji všem lidem dobré vůle hezké "svátky".

    Doporučuji shlédnout tohle : http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=MjF3pRIT7wI
    Aluška proti spolku Sisyfos - vzpoura mladé generace!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je spíš úsměvné, než aby se to dalo brát vážně ... :-) Jak Sisyfos, tak Aluška ...

      Vymazat
    2. Alušce jsem napsala,jestli se nestydí,když za ty svoje"rady" ještě loudí peníze.Dokonce si našla čas, po mě vrhnout několik blesků,ale má smulu,na mě nemůže,tak to dostala pěkně zpět odrazem.Spíš je horší, kolik lidí to tam u ní "hltá".T.

      Vymazat
    3. Již jsem se někde vyjádřil o finančních problémech v tomto směru. Je to dar a tak by se s ním mělo i nakládat, darovat. Je to vždy věc dobrovolnosti. Trochu jsem se znal s Panem (velké P) Pasekou, to byl příklad. O Alue bych jen snad, že by se měla trochu více naučit pokoře a distingovanému chování, pokud se týče Sisyfosu, tak ten nemohu ani cítit také, některé negativní věci na ně vyjádřila přesně, jenže, ve videu je hodně roztříštěné energie a tím působí snímek dost chaoticky, to tato "banda" využije a nikdy nepřijme důkazy druhé strany. No, je to jen o vyzrálosti osoby, byl jsem svědkem, když takhle osoby pokračovaly, byl jim dar odňat!

      Vymazat
    4. Viděla jsem jen to video,jak tam přebíral p.Mašek ten balvan od těch "balvanů" a četl tam její? vyjádření.Od něj jsem zas viděla video ,kde radí,jak se dají lehko vydělat peníze,poukazoval na ty své placené stránky.Tak mi to spíš přijde,že děvče se chová,tak jak jí to učí.Máme v rodině léčitele,taky si bere peníze.Já ho znám,tak se radši léčím sama.Ale lidé v těžkých chvílích dokážou uvěřit ledasčemu a někteří toho zas dokážou náležitě využít.Tahleta parta kolem páně Maška mi prostě nějak nesedí.T.

      Vymazat
    5. Myslím, že kdo sleduje práci p. Maška, tak ví. Osobně jsem ho přejmenoval na Jiří Mária Hystéria Mašek (pro neinformované - dodal jsem pouze Hystéria :)).Vuk

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.