středa 25. dubna 2012

Hra na slepou Bábu



Pozoruji bedlivě cvrkot na scéně a velmi pozorně monitoruji i mezilidské současné vztahy. Jedni si hrají na svém písečku, obklopili se neviditelnou bariérou, druzí nechtějí přečnívat a tak pochodují v rotě jak vojáci, ze strachu vzniknuvších možných problémů, další skupina věří všemu, co jim sdělovací prostředky nakukají a vše si tedy chválí, pak je skupina, která záměrně boří nové myšlenky, jen aby nevznikl průvan, protože mají rádi zatuchlinu a své posty a jejich hloupoučtí  přisluhovači, jež napomáhají  skoro nevědomky těmto negativistům a to jakoukoliv formou stálé kritiky na nové věci. Těch skupin je samozřejmě více, je to tak rozmanité, jak celá příroda, ale vyjmenoval jsem aspoň ty nejzákladnější.
Jenže to je jen malá část celého spektra dnešní systémové společnosti, která v současné době zápasí o přežití tohoto systému, který je v agonii. Krize? Žádná krize, jen umělé divadlo finančníků, jak se dostat ke všemu, obchodovat, vydírat a udržovat „stádo“ ve strachu. Uvědomme si, že politikové nedělají politiku, jen využívají stávající čas pro hrabání a zajištění svých členů rodin pro svůj užitek. Kdo tahá za nitky, kam má směřovat svět, je jen pouhých 10% a do nich zejména patří finančníci, vojensko průmyslový komplex – tedy jejich majitelé, zpravodajské služby, propojené s touto elitou, s jejich nenormálním přístupem ke všemu, co zde může existovat.
Psal jsem v některém z článků, že nyní bude možná aktuální vyhlášená invaze mimozemšťanů. Nebojte, tato invaze tady již dávno byla a byla dohodnuta spolupráce za našimi zády, jenže s entitami negativními, které nás vůbec neberou jako sobě rovné.
Čas se velmi urychluje a je legrační pozorovat manévry těch 10%, co vládnou skrytě. Ještě chtějí na poslední chvíli rozpoutat nějaký konflikt a ono se jim to už nedaří, najednou jsou vypnuta jaderná zařízení, odpálené střely ve vzduchu explodují, na obloze se prohánějí kolegové z Vesmíru a radary i jejich "moderní" vojenská „éra“ jsou pacifikována, naopak, jednou už se chystali páni vojenští piloti odpálit řízenou střelu, ale pilot měl smůlu, jelikož energie myšlenek byla rychlejší než to zmáčknutí  prstem a byl o to rychleji doma, odkud sem přišel. Kolegové z Vesmíru si vesele monitorují jaderné elektrárny, raketová sila,  základny a naši tkzv. mocní v těch 10% jsou hrůzou bez sebe, svou bezmocností, protože oni moc dobře vědí, že kdyby "ONI" měli potřebu nás zničit, udělají to tak, že ani nemrknem, s jejich technikou, těmto 10% jisté zákony Vesmíru o nezasahování nic neříkají, protože oni se ani jimi řídit neumí a zákony si udělali pro sebe a porušují všechny způsoby lidské pospolitosti a vůbec všeho živého, tedy mimo ně.
Když se objeví obrazce na polích, anglické vojenské letectvo má „manévry“ v oblasti výskytu s vrtulníkovou letkou a uzavře celou oblast. Viděl jsem jedno video takových „manévrů“ kdy jedna helikoptéra začala pronásledovat „světelný  bod“ pohybující se v oblasti. Při tomto snímku jsem se tak „řehonil“ jak si z nich tento objekt utahoval svou rychlostí a manévrovací schopností.
Ano, podvedli vás, vojenské technologie byly vyměněny za možnosti experimentů negativních entit zde na Zemi a tkzv. vláda, jež má sloužit nám, tu to nezajímá, protože měli dohodu. Přichází nová doba, a tyto negativní entity zde již ani nemohou žít, jelikož stávající prostředí je již velmi nevyhovující a musí se jít prostě nakrmit emocemi někam jinam a nebo nejlépe sami od sebe, jenže oni emoce nemají, jen je „žerou“. Nyní 10% půjde o „kejhák“, tak možná aby si udělali lepší  imič vám slavnostně začnou odhalovat tyto „Mnichovské“ smlouvy, ale nebude jim to nic platné.
 

Koho si vyberete za přítele? Toho Šediváka, nebo tu příjemnou bytost? To už nechám na Vás, na vašem cítění a inteligenci.

Kam až to dotáhla tato společnost, je zřejmé na tomto vtipu, snad mně to pro jednou prominete:
Bezdomovec v USA si maže na chleba hovno.
Jde kolem Obama a říká: Panebože tady máš 100 dolarů a běž se najíst,
snad na tom nejsme tak špatně.
Bezdomovec v Rusku stejně tak, ale jde kolem Putin a říká:
To není možný, tady máš stravenky na celej měsíc a jdi se
najíst,tak špatně na tom nejsme!
Český bezdomovec sedí, taky maže hovno a kolem jde Nečas. Podívá se
zblízka a říká: Ty vole, takovou vrstvu??!





5 komentářů:

  1. Sleduji magnetometr a nejde mi do hlavy proč jsou největší odchylky (ale i celková hodnota) v době, kdy je u nás zhruba půlnoc. Země je kulatá a nemá začátek ani konec, tak proč tento pravidelně se opakující vzorec? Je to dáno nerovnoměrným rozložením pevnin a tím možná i detektorů nebo něčím jiným?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. říká se , že půlnoc "čas čarodějnic a strašidel" 8-)

      Vymazat
  2. Celkem dobrý návod jak rozeznat kdo je kdo.

    http://www.youtube.com/watch?v=MgGyvxqYSbE&feature=channel&list=UL

    OdpovědětVymazat
  3. "Někteří jsou ale na systému tak závislí, že za něj budou bojovat do posledního dechu."

    Morfeus

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.