středa 11. dubna 2012

Věda, Illumináti, Mimozemšťané


google
Musím si položit otázku, proč naši současní vědci ignorují stále jasná fakta, která nám leží před nosem. První a jasný fakt jsou ve velké míře se vyskytující obrazce. Ano, věda záměrně strká hlavu do písku a neumí vysvětlit jejich poselství, nebo význam a aby se tohoto problému zbavila, vždy zpustí nějakou kampaň, jež má tyto fakta zdiskreditovat, navíc za pomoci pár zoufalců, kteří se snaží nějaké jednoduché tvary napodobit.

 Ano, jednoduché tvary snad, ale velmi složité obrazce, které se vytvořili přes noc a během pár okamžiků není v našich technických možnostech a to si naše věda o sobě myslí hodně. Pokud si vezmeme poslední roky zpět, byly to v zásadě dvě fáze. První fáze byl obrovský výskyt těchto obrazců a v nynější době velký výskyt  UFO. Je nadmíru jasné, že tyto entity pochopili, že pro naše chápání a obzor vědecké elity, jsou nesrozumitelné a tak po delší době utvořili obrazec i v binárním kódu ASCI, včetně obrázku šedivého šmejda.
google
Z tohoto je jasné, že  tyto entity nás pozorují i vnímají a nemají tak jednoduché myšlení na základě binárních kódů nula a jedna, jak naše dnešní společnost. Mimo jiné toto je opravdu primitivní vnímání světa vlastně na základě černá a bílá.
Není v mém zájmu, abych zde rozvláčně vypisoval  další fakta, jsem zvyklý mít tah na „branku“ a to tak, aby to bylo srozumitelné pro co nejširší okruh čtenářů. Toto jsou jednoznačná fakta, která věda ignoruje a nebo záměrně s nimi na veřejnost nejde. Scénář a výsledek těchto skutečností se začíná skládat do velmi pěkné mozaiky, která naznačuje, že si s námi někdo tady hraje a záměrně zakrývá fakta, proč asi?
Po kruzích v posledních letech nastoupil minulý a tento rok velký výskyt UFO.
                        
Tyto jevy jsou velmi reálné, ba bych řekl, že tyto entity nyní své lety provozují nápadně a záměrně, aby naše vědomí je pomalu přijalo jako realitu, i přes negativní kampaně oficiálních vědeckých kruhů, médií i za pomoci vojenské mašinérie. Je to velmi napováženou s naší kulturou, že něco nám lítá nad hlavou, kreslí tvary, záměrně to na sebe upozorňuje v noci světelnými jevy a pohybují se i kolem letadel, aby byli vidět záměrně, mnoho pilotů to již dávno potvrdilo. 
                                   
Komu slouží to, aby se fakta, která jsou více než reálná byla takhle ignorována? Komu slouží tento politický a finanční systém? Podle všech těchto skutečností takové malé společnosti, která by za žádnou cenu nechtěla změnit tento systém, hlavně finanční, protože poskytuje pocit nadřazenosti a za spolupráce jistých entit, které spolupracují s vládou, od nichž za jisté technické informace dovolila zde parazitovat. Podle všech ukazatelů, již tyto  entity měli být pryč, jenže vládnoucí elita se nechce dobrovolně vzdát těchto výhod.
Naopak, tato vládnoucí elita si dokonce pro udržení svého „nadřazeného“ postavení vymyslela scénář „Mimozemské invaze“. Jde vidět, že dobrovolně se tohoto dnešního systému vládnoucí garnitura nevzdá. Vymýšlejí scénář za pomocí filmového průmyslu, článků a hlavně za pomoci vojenské mašinérie, aby získali obyvatelstvo na svou stranu a tím navenek přicházejícím entitám dokázali, že obyvatelstvo si je hromadně nepřeje a je pro ně vlastně hrozbou. Většinová populace to baští a tím se stává i nástrojem těch, co nechtějí změnu systému a jim nádherně vyhovuje. Opravdu někdy zarážející myšlení lidí.
Tyto vyspělé entity by byly dávno schopny nás vyhladit, kdyby chtěly, naše technické znalosti a myšlení, jim  nesahá ani po kotníky, jenže ve své namyšlenosti se lidé chovají přesně tak, jak je scénář elit. Získat co největší procento obyvatel na svou stranu a tvrdit, že obyvatelstvo žádnou změnu nechce. Budou vám hrozit mimozemskou invazí a podobnými jejich scénáři na udržení stávajícího stavu, kdyby opravdu chtěli tuto planetu vyhladit a ani bych se jim normálně nedivil, byli by jsme jako agresivní plémě dávno vyhlazeni, takže zde jde jen o boj malého procenta, jež zde nyní vládne a potřebují dostat na svou stranu převážnou většinu obyvatel Země, aby se jim podařilo odvrátit změnu. Mějte to na paměti, ta invaze totiž již tady dávno byla, ale pro běžné lidi i jako lidský rod velmi nebezpečná !!!!!

7 komentářů:

  1. Ak by nas chceli ovladnut alebo vyhladit urobili by to uz pred zostrojenim atomovej bomby a lietadiel!:-)) A naco utoky,celkom by stacil jeden dobry virus! Myslim ze mame prenich vedsiu cenu ako spojenci.Vecsina nanas dohliada,pomahaju nam!Jezis povedal ze sme deti bozie ako i on je syn bozi,ze boh je vo vsetkom a vsade,a ze po zmrtvych vstani odide do neba k svojmu otcovi,ze kralovstvo jeho otca nieje z tohto sveta... biblia je len zle vylozena a pochopena-on bol prvy novodoby posol od nich..i sam to povedal ibaze to vtedy este nemohli chapat!

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, táto invázia tu už dávno bola a tento metrix, v ktorom teraz žijeme je dielom ich "lásky" k nám. Ale už je fajront. Majú ustrihnutý tipec. Hody skončili. Potrebujú vyvolať strach, aby mali "žranicu" no mám za to, že to urýchli triedenie. Je pre nás veľmi dôležité zostať vo svojom strede a nevpustiť strach a nenávisť do svojho vnútra. Všetko je dobré !!!
    Jozef

    OdpovědětVymazat
  3. Hezký večer,včera,asi kolem 11h v noci,jsme koukali na nebe.Koukám a říkám si,je to nějaké jiné,nějak moc "přehvězdíno".Ale radši budu potichu a uvidím.Za chvíli říká chlap,to je divný,kde je Orion,nevidím ho,je to nějaké jiné,je jich tam nějak moc,těch hvězd.A taky,že se tam ty "hvězdy" pěkně seřadily,jako když otočíte ruční pilu (s velkýma zubama)těma špičkama nahoru.A bylo to ve třech řadách nad sebou(skoro taková sít),asi aby jsme to nepřehlídli.Čučeli jsme na to,ale určitě to v nás nevbudilo strach(to ty černý vrtulníky občas nad zahradou,mě děsí a to vím,že jsou pozemské).Už se ani nedivím,že je tady hned druhý den na to,tento článek.A k těm našim kašparům,už jen čekám,jak to s nima dopadne,už jsem se jich(všech) přestala bát.Přece mě nemůžou donutit k tomu,abych byla taková ,jaká být nechci a kvůli nim určitě ani nebudu!T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem rád, že koukáte i nahoru a tam je někdy věcí. Myslím, že strach začíná mít někdo jinej, kdo s čím zachází ..........

      Vymazat
    2. Můj milý příteli,ráda koukám všude kolem.Ted si v naší pumpě(pumpátko-jak říkala dcera,jsme pro jistotu zadrátovaly) udělaly hnízdo sýkorky,takže se raduju z přímého přenosu.Těším se,až si všichni "poskočíme" a nebudeme potřebovat ani 1000 euro na to,aby jsme se konečně radovaly z toho,co nás těší a dělaly ,co nás baví.T.

      Vymazat
  4. Ja len chcem pripomenúť dnešný dátum 12.04.
    Je to 51 rokov čo vyletel prvý človek do vesmíru.
    http://www.youtube.com/watch?v=TQ8bDiuqEC4
    Iv prajem veľa úspechov a čitateľov.
    Váš stály čitateľ zo Slovenska Burlak.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak už im to tu pomaly konči na to divadlo sa prišli pozrieť snad všetci

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.