úterý 20. března 2012

Záměrné utajování vynálezů

Mnoho věcí dnes  vychází najevo, za velkého údivu Eurohujerů, kteří okamžitě, co nemohou pochopit a strávit, vyrukují se zaklínadlem moderní doby „Konspirační teorie“ , přihlašují se na různá diskuzní  fora, kde se řeší některá nová témata a snaží se vždy celou záležitost rychle většinou ve skupinách dvou účastníků dát do polohy věcí nemožných, při citací základních fyzikálních pouček, které mnohdy ani neodpovídají řešenému problému.
Největší chybou dnešních objevitelů je, že stále přepočítávají svou novou myšlenku na peníze. Většinou jsou vždy v opojení získání finančního obnosu. Výsledek je vždy však opačný, hlavně když se objeví něco např. z energetiky, protože z tohoto oboru plynou formou daní velké zisky.
Dnes je většinou zaručen úspěch nových vynálezů do praxe formou uveřejnění  na Netu a až pak následně provést např. průmyslový vzor. Jsem zastáncem této cesty a také ji tak praktikuji. Tím se každá nová myšlenka rychle dostane k lidem a za účasti těch pracovitějších jde celá záležitost rychle kupředu a rozšiřuje se bez vědomí úředního aparátu mezi lidi. Je to totiž v tomto systému zatím nejlepší cesta. Vím však, že velmi málo lidí odolá a vidí vidinu velkého zisku a pak nakonec jsou stejně zklamáni.

Proč o tom píši? Stále málo lidí zná praktickou situaci v těchto záležitostech. Dnešní systém si totiž velmi efektivně hlídá všechny nové věci, hlavně v oboru energií. Všechny nové věci, které se vyznačují dobrou až vynikající efektivitou, budete se divit, jsou okamžitě  „ztopeny“ Proto se dnešní svět nachází tam , kde je, za podpory Eurohujerů, kteří svým vždy negativním přístupem napomáhají novou věc zdiskreditovat, někdy si i myslím, že je celá jejich činnost velmi dobře koordinována, většinou pod záminkou údajné pravdy lidem, do budoucna bude tato jejich negativní činnost sledována. Je to konstatování z praxe, takže žádné konspirační teorie, prostě to tak je.
Aby Vás  náhodou  nepřepadla myšlenka nějakých mých výmyslů, je potřeba si přečíst odhalující článek, jež ve své podstatě nazývá věci pravými jmény. Znám to ze své životní praxe, mohu Vám jen napovědět, že řízený katalyzátor pro snížení aromatických uhlovodíků CHx, jež nejvíce zapřičiňuje výskyt rakoviny, bylo moje dítě a použito v Itálii. 
Ale to jen na okraj, aby jste získali celkový přehled na tuto problematiku a Váš zrak se vyjasnil, je potřeba přečíst celý článek zde: http://ac24.cz/zpravy-z-domova/372-vedeli-jste-ze-je-kazdy-rok-utajeno-priblizne-5000-vynalezu
Děkuji panu Jiří Mikalovi, že měl rovněž odvahu tento článek otisknout , jsem rád, že nejsem sám a skutečné informace o stavu věcí vycházejí na světlo a hlavně pro lidi.


A ještě jeden příspěvek, jak se dají nové vynálezy zašantročit i u nás!
Díky čtenáři "Alro" dávám odkaz na výborné video: http://vimeo.com/26961457
 Antonín Šmíd, vynálezce se základním vzděláním, se od dětství zajímal, na jakých principech věci fungují. Svůj první vynález realizoval již na vojně. K práci na převratné technologii, jak za nedozírných materiálových a energetických úspor vyrábět kvalitnější kovové výrobky, ho přivedla snaha vyrobit duté kovové šachové figurky pro obchod se suvenýry. Bylo to v 60. letech, v době mírného ekonomického uvolnění, kdy mohl začít s kolegou podnikat na živnostenský list. A tehdy udělal první zkušenosti s galvanoplastikou. Jejím principem je dávno objevený elektrochemický proces, o kterém se učí děti na základní škole.
Tak a zde vidíte, že je třeba bojovat až do posledního dechu, kritizovat a rozdávat "bludné balvany" dovede každý.

26 komentářů:

  1. Ten druhý obrázek jsou reptiliáni?
    Shodou okolností vyšel včera o nich článek na "duchovních" stránkách, které se mimozemšťanama běžně nezabývají. Náhoda?
    http://www.duchovnipomoc.estranky.cz/clanky/andelska-poradna---vase-pribehy/kdo-jsou-raptiliani-a-jak-se-chovat--pokud-se-s-nimi-setkame.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dal jsem Vám tam hezčí...... !!!!!

      Vymazat
    2. Jaké náhody? Nic takového neexistuje. :-)
      Hezké oči :-)

      Vymazat
  2. Dnes jsem měl v tomto směru taky perný den, ale to asi pane Iv víte.

    Ať se to jeví jak chce, tato doba je nádherná. Už teď večer se těším, co se zítra stane. Té vody na vepřové se vaří hodně velká várka a už už bude uvaříno. :-)
    Jsem rád, že mám tu možnost být tady a teď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ....Ať se to jeví jak chce, tato doba je nádherná.... Ano, vše se zrychluje, je to jak na horské dráze, dolů-negativ, pak nahoru-positiv a od dosažené určité rychlosti pak jen nahoru......

      Vymazat
    2. Tak to mám asi teď :-)
      Ač jsem dnes měl několik "nehod" - při instalaci ovládání pro vyvíječ do auta jsem si rozštípal palubovku, při prvním odzkoušení zdroje pro něj, mi při zkratu explodovala DPS (slušná šupa), fujky výpis z banky, několik excesů z řad vědců, tak jsem nabitý energií jak ještě nikdy. Dnes asi ani nejdu spát, elánu a radosti na rozdávání. Asi nasadím čelovku a půjdu rejpat zahrádku :-)
      Vaše zprávy tomu taky přispěly. Děkuji

      Vymazat
    3. ...Asi nasadím čelovku a půjdu rejpat zahrádku :-)....Doporučuji, vše má svůj čas, jak moc tlačíte, většinou to jde do gaťat - věřte mi, opravdu!

      Vymazat
    4. Já vím. To bylo jen nadneseně řečeno. :-)
      S rýčem a kmitajícím světýlkem přivázaným k hlavě sisálem s dvojitým uzlem nebo tou velkou oranžovou placatou zavařovačkou s ouškem a lítat jak motorová myš - představa k úsměvu a o úsměv mi jde především.

      Vymazat
  3. Ano, je to tiež možnosť dať svoj úžasný nápad na net. Ale je malá pravdepodobnosť, že z to bude mať niekto úžitok. Hlavne preto, lebo Ti to jednoducho niekto ukradne a dá si to patentovať a tak ako píšeš, zostane to skryté a dobre chránené pred použitím. Podľa mňa je lepšia cesta vytvoriť si okruh dôveryhodných "konšpirátorov", ktorí vynálezy budú využívať v tajnosti. Tak sa k nim nedostane vláda a vojsko a zostane to pre ľudí. Takto sa kedysi šírilo všetko, čo bolo "protištátne".
    Jao.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dovolím si trošičku oponovat. Když to dám na NET, je tam vždy čas, den,autor a navíc IP s případným dohledáním. Vždy u těchto věcí musí být upozornění, že tato věc není určena pro komerční použití a uveřejnění bez souhlasu autora. Pokud toto někdo poruší a někoho přistihnete, a to netrvá dlouho (aspoň v mém případě) není již problém celou záležitost podstoupit jiným orgánům, a věřte mi, že pak na tom jste finančně lépe, než kdyby jste si to patentoval. Logika se spojením s lidskou hamižností Vám vynese více a ani se nemusíte snažit, je to přirozené.

      Vymazat
    2. Ještě dodatek - pokud je tam napsáno, že věc není určena pro komerční využití, je tím dán souhlas k osobnímu využití a pak již nastupuje exponenciála s přírustem uživatelů, brácha na bráchu a úřední šiml kolabuje, nemůže ani pípnout.

      Vymazat
    3. Jao napsal "Tak sa k nim nedostane vláda a vojsko a zostane to pre ľudí."

      Vláda a vojsko (minimálně ta americká) už dávno mají technologie o kterých ani nevíme že existují. Vlády potřebují otroky, kteří jsou závislí na jejich systému a žijou od výplaty k výplatě. Hlavně si otrok musí myslet že je svobodný, potom podává největší výkony.

      Alternativní energie jsou pro vlády nebezpečné. Proč, si každý domyslí sám...

      Vymazat
    4. akorát tam už opravdu něco dát abychom to mohli využívat /nekomerčně by úplně stačilo/

      Vymazat
    5. "Hlavně si otrok musí myslet že je svobodný, potom podává největší výkony."

      Petře záleží jak to myslíte...(?)
      Všichni jsme totiž svobodní... Nebo Vy si snad myslíte, že nejste svobodný?

      Vymazat
    6. Mno, musíte jen umět hledat, číst, v některých případech i jisté tech. znalosti někdy i mezi řádky, pán bude srandista, to je dobře.

      Vymazat
  4. Pro Fáďos: Můj subjektivní pocit mi říká, že nejsem úplně svobodný.
    Větší svoboda bude až přijdou nové ekologické zdroje energie a my začneme ve velkém odtřihávat od tučných zisků společnosti typu ČEZ a jim podobné.

    Naštěstí tahle doba přichází a já jsem vděčný že jsem u toho :-)
    Velké díky patří lidem jako je např. Iv, za to že lidem nenásilnou formou otevírají oči.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za odezvu x).

      Otázka svobody je taková...velice ošidná. Ve své podstatě můžeme všechno a nemusíme nic. Trochu to rozvedu. Nebude to nic nového, ale opakování - matka moudrosti x).
      "Můžeme všechno..." - Síla myšlenky je dnes snad už nevyvratitelná. Čím hlubší myšlenku máme, čím hlubší (popřípadě četnější) je, tím jsme blíž k tomu, aby se nám splnila. Tvoříme si svou realitu tím, nad čím přemýšlíme (jako jednotlivec, nebo celý svět... Kde se asi vzaly četné katastrofy, tornáda, atd - strach. Celosvětový strach právě z toho)... Z toho plyne, že my jsme Bůh. Každý z nás je sám Bůh. A jako Bůh můžeme všechno. Tvoříme si svou realitu. Za všechno, co se dnes děje kolem nás, co se kdy dělo a bude dít, jsme každý z nás zodpovědný. Je to naše dílo - každého jednoho z nás. Jsme úplně svobodní, protože každý jsme Bůh.
      "Nemusíme nic..." - Opravdu nemusíme nic. Něco musíme pouze tehdy, dáme-li si nějakou podmínku. (Musím si koupit nějaké jídlo/musím si něco vypěstovat, ABYCH se mohl najíst).

      A jestliže se cítím omezen (nesvobodný), protože platím přemrštěné sumy za energie, je to problém mého ega, které od toho nechce ustoupit. Mé ego chce mít energii pro světla, ledničku, počítač, topení,... Já se tím cítím svázaný, ale nemůžu říct že nejsem svobodný, protože toto mohu ze vteřiny na vteřinu odhodit.

      Jak to tak po sobě čtu... Neberte to prosím jako kritiku Vašich komentářů. Ten text je psán obecně a Vaše řádky jsou více méně jen jako příklad. Opravdu se prosím nezlobte, není to myšleno zle. Jen by bylo krásné, kdyby si toto každý z nás uvědomil a přijal to. Že nemá cenu být naštvaný na něco, protože VŽDY můžeme být naštvaní jen sami na sebe. Pouze se nám to vrací... Z minula, klidně i z minulých životů. Stejně tak jako cítit zadostiučinění, že se budu moct vysmát ČEZu, není správné. Spíše bychom měli ČEZu poděkovat, že nám pomohl dostat se až sem (protože například nebýt tak vysokých účtů za elektriku, nebyli bychom nikdy na těchto krásných stránkách, atd...)
      Vše je tak jak má být...

      Snad se Iv nezlobíte za tak dlouhý komentář. Nějak jsem se rozvášnil x).

      Vymazat
    2. Pro Faďose: Díky za dlouhý komentář, zahřálo mě to na duši :)
      Asi jsem to potřeboval slyšet, a opravdu velké díky.
      Můžu se vás zeptat na jaké stránky chodíte čerpat informace na tohle téma? Kromě těchto :)

      Vymazat
    3. Trochu budu oponovat, s tou svobodou to není na 100%. v DNA máte zanešeny osudové uzly, které jsou chronologicky uspořádány. Tyto osudové uzly mohou být, nemoc, seznámení s manželkou, nebo také ne, smrt, atd. . Od těchto osudových uzlů se pak odvíjí další Vaše cesta životem svobodná v tomto směru.

      Vymazat
  5. Petr:
    Jsem rád, že to berete pozitivně x).
    Stránky...stránky. Kam bych vás tak odkázal. Nejvíce času trávím tady, ale jinak..pravidelně chodím na http://probuzeni.blogspot.com/ . Je tam toho hodně. Občas s něčím nesouhlasím, ale v drtivé většině mi to hodně dá. No a potom... poslední dobou je pro mne velice inspirativní blog http://spiiiidy.blog.cz/ . Co ten blog sleduji, tak jsem se hodně posunul. Tak snad se vám taky bude líbit ;).

    Iv:
    Děkuji Iv, to jsem nevěděl x). Ale tak si říkám, že je zase jen na nás, jak naložíme se situací, která je založena na některém z těchto bodů. Závažná nemoc nás potkat může a nevyhneme se jí, ať děláme, co děláme. Ale pak už je na nás, jak se budeme léčit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to jsou ty učící body, které jste si dal za úkol, aby jste se něco naučil, pak tak jak říkáte .... už je na nás, jak se např. budeme léčit. Pochopil přesně a jsem moc rád.

      Vymazat
    2. Obyčejně se tomu snažím vyhýbat, ale teď to udělám s radostí. Velmi, velmi zajímavý odkaz, jež opět spojuje hodně částí mozajky.
      http://www.osud.cz/lide-jako-svetlo-fotonove-bytosti-12

      Vymazat
    3. Myslím, že taky stojí za přečtení:
      http://www.osel.cz/index.php?obsah=6&akce=showall&clanek=4200&id_c=104849

      Vymazat
    4. Dnes mi přišel mailem myslím revoluční vynález, který by stávající systém položil do pár dnů, max. týdnů. Video má výstižný název FAKTURA.

      Video je určeno jen pro silné nátury! Při jeho shlédnutí hrozí odkysličení mozku či nebezpečí udušení nebo v krajním případě i pád ze židle s následkem otřesu mozku!

      http://uloz.to/xWJJyNG/faktura-wmv

      Vymazat
    5. :) :) :)
      Teď už stačí se jenom domluvit se zbytkem národa ;)

      Jinak video hodně dobré, k čemu by nám byly všechny peníze světa, pokud by jsme byly ochuzení o podobné věci.

      Díky, zlepšilo mi to náladu.

      Vymazat
  6. Co říci na skutečnost že od 26.12.2004 jsem Japonskému velvyslanci v Praze
    nabízel k posouzení univerzální záchranný systém proti následkům přírodou
    a lidmi spusobené katastrofy-bez odezvy.Lze v něm přežít:100m vlnu tsunami
    zemětřesení,povodně,záplavy,havárie lodí v chemičkách tornádo a podobné do
    rychlosti stupnice F5 atd.Eduard tel:+420 723731197

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.