čtvrtek 15. března 2012

Další přístroj na VE




Tentokrát je to přístroj, jež vyvinuli ruští vědci na získání elektrického proudu ze statické vzdušné elektřiny. Vzdušná statická elektřina rovněž patří do skupiny volných energií, tak jako voda, obsažená v řekách, jež z ní zadarmo se získává pomocí hydroelektráren elektrický proud (stavby jsou již dávno zaplaceny, jen údržba), tak studená fůze E-Cat, rovněž Kapanadze, jež získává volný náboj z potenciálu Země a v neposlední době snaha o přeměnu energie éteru (jež věda dosud neuznává) s interakcí v našem prostoru a elektromagnetické anomálie, hlavně v jádru Niklu. Takže vidíte, že je našlápnuto velmi dobře a je to dnes již jen otázka času. Jen nevědomost dnes nemůže nic říkat lidem jako Volná energie a nebo dokonce úsměšky - moc smutné.

Získáváním elektřiny ze vzdušné statické elektřiny se zabýval již pan Tesla, ale snahy velkých korporací  ze ztráty zisku tyto pokusy odsunuly a byly mu znemožněny uvést do široké praxe.
Tak jak jsem avizoval, budou se v této době objevovat další a další nové technologie na VE, ale jejich výrobní podstata  bude již jiná, budou to přístroje, jež bude mít k dispozici každá domácnost a nebude zneužita tak jak vodní volná energie pro nekonečné čerpání financí do kapes korporací.
Tento přístroj vymysleli a zkouší v laboratořích Vědecko-výzkumného institutu zemědělství, jehož vedoucí konstatoval, že tento přístroj se bude moci použít jak v domácnostech, tak i v průmyslu. Čerpáním statické elektřiny se bude získávat zdroj o stejnosměrném napětí. Přístroj kolem 50W bude mít rozměry cca 20x20x10cm. Hlavním zařízením bude ionizátor, jenž k sobě z prostoru bude přitahovat více náboje z okolí a tato statická energie bude přeměněna na užitkové napětí. Pro větší výkony bude zařízení rozměrnější.

Odkaz na  článek: http://czech.ruvr.ru/2012_03_12/68258644/

2 komentáře:

  1. Jak se zdá, tak zprávy webbotu z měsíce leden se naplňují, jak už tu byl dáván odkaz.
    Pro připomenutí:
    http://leva-net.webnode.cz/products/dobre-zpravy-webbotu-nove-svetlo-nova-elektrina-pad-nwo/

    Jo, jo, někdo si ještě opéká buřty u řeky a myslí si, že ta bouřka v horách 100km daleko se ho netýká, vždyť přece u něj svítí sluníčko. Po krátké době ale přijde přílivová vlna a smete všechno, co tam nemá co dělat. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Posílám odkaz na zajímavý článek co se týká magnetického motoru, permanentní magnety ve vhodných úhlech a můžeme mít hezký generátor.. já jsem laik ale kdyby mě ho někdo zkonstruoval tak bych se nezlobil :D
    http://www.vlastnihlavou.cz/magneticky-motor/

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.