pondělí 12. března 2012

Nová zbraň paralyzuje nesnesitelným horkem




Dnes na novinkách.cz otiskli příspěvek s novou tepelnou zbraní, hlavně určenou na rozhánění davů. Prý nesmrtící zbraň ! Tento nesmrtící účinek je dán v podstatě časovým spínačem, jež zapíná zařízení po dobu tří sec. Pokud se tento spínač porouchá a to ať záměrně, nebo náhodou, tak se o smrtící zbraň již jednat bude, i když údajně vlny nejdou do hloubky, ale popálení kůže, s případnými otoky a puchýři  dojít může. V letních obdobích, kdy lidé na sobě mají méně oděvu, je popálení při dlouhodobějším působení nad 3 sec. jisté. Myslím, že velké nebezpečí této zbraně je pro orgán oka, vlastní bulvu, která není chráněná pokožkou, už z tohoto důvodu by tato zbraň měla  být zakázána, pokud se nejedná o válečné nasazení.
 
Nejvíce zranitelným místem tohoto zařízení je Betatron, vyznačen na fotografii a pak vlastní odrazný panel, vyrobený z uhlíkových slitin – tedy většinou velmi křehkých materiálů.  Dále se nemluví v článku o vedlejší nebezpečné radiaci. Když přišel pan Rossi se svým E-Cat, první co zaznělo od oponentů, zda zde nepůsobí radiace. V tomto případě zde, ani zmínka. Částečně a velmi efektivně se proti těmto vlnám dá bránit odraznými plochami z kovů – takže prodejny kuchyňských potřeb by mohli mít eventuelně větší poptávku po velkých poklicích na hrnce. Toto odražené záření se dá skupinově dobře nasměrovat zpět. Ti co mají na sobě piercing, mají smůlu, jelikož kov na pokožce bude tyto vlny pohlcovat  nejvíce.
Závěr.
Doufám, že se mnoha lidem začínají otvírat oči a přestanou být v pohádce, pod vlivem mediálního opiátu. Veškeré případné projevy nesouhlasu budou potlačovány technikou, která byla vyvinuta za mnoho peněz a to z daní těch samých, kteří případně s něčím i nesouhlasí. Sami si platíte svůj obušek, pokud nedojde k transparentnímu rozkrytí zpravodajských a bezpečnostních složek, mimo otázek bezpečnosti z venku, můžete se vždy dočkat překvapení. Novým zařízením, hlavně ve směru nových energií, které by poskytly každému individuální svobodu, se taková pozornost nevěnuje, ona ani moc zapotřebí není, protože tyto technologie již jsou a armáda je i někde používá. Proč jsou vynakládány takové prostředky na zbraně hromadného působení na dav je vám snad už jasné, nebo ještě ne? Myslím, že však jsou vyrobeny a vyvíjeny úplně zbytečně ….. Jinak jsou to zbraně na potlačení práv a projevu nesouhlasu svobodné bytosti, práv, která jsou tak veřejně proklamována v demokracii.

4 komentáře:

  1. Kdo si chce rozšířit obzory , jaké další zbraně "nesmrtící" existují, tak si může přečíst pdfko z Fakulty bezpečnostního inženýrství VŠB -TU Ostrava z roku 2007
    http://www.fbi.vsb.cz/miranda2/export/sites-root/fbi/040/cs/sys/resource/PDF/nesmrtici-tech-prostredky.pdf
    ... až z toho jde mráz po zádech.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednou z ochran proti těmto mikrovlnným zbraním je kovová síťka o průměru ok menším, než je čtvrtina vlnové délky nebo kovová fólie. Musí mít však dostatečnou tloušťku na to, aby se v místě zásahu svazkem záření neprotavila nebo příliš nezahřívala. Zároveň to uchrání před zásahem z taseru, neboť to zkratuje jeho elektrody. Ve výbavě demonstranta by se tedy měl objevit speciálně ušitý oděv z podšívkou z vhodného materiálu. Podobně může sloužit filtrační látka z uhlíkových vláken.
      XiXao

      Vymazat
  2. Možná poněkud "off-topic", nicméně vzpoměl jsem si na geniální definici pojmu "demokracie"
    v povídce Stanislawa Lema "Přelíčení". Nutno poznamenat, že v povídce tu definici napsal robot:
    "Demokracie je vláda intrikánů vybíraných hlupáky".
    Mistře, já smekám a klaním se - výstižnější definici patrně vyslovit nelze!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na zbraně jsou kádři, ale aby dali lidem "chleba" neznají, natož soucítění - velká neznámá -

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.