úterý 13. března 2012

Máyové 2012 končí, Slované ne!




Západní končící éra velmi poukazovala na Mayský kalendář, končící 2012. Média i webové stránky tato fakta převracela ze všech stran. Existují však i jiné historické podklady pro tyto časy. Západní kultura o těchto věcech, které Vám zde chci sdělit záměrně nemluvila, nehodila se do krámu této společnosti, protože proklamovaná západní kultura by utrpěla a mnoho věcí by se muselo osvětlit. Dnes přišel čas, seznámit veřejnost s těmito fakty. Slovanské, předkřesťanské pojímání světa bylo potlačované nejen státní – křesťanskou, ale i komunistickou vládou. Ano, jedná se o prastarou Slovanskou kulturu, jejíž dějiny byly záměrně odsunuty a překrouceny ve prospěch křesťanství.
Ano, jedná se o staré spisy Slovanských véd, které naštěstí nedokázali zničit. Kdo má zájem, jak vše vlastně bylo, si k nim cestu jistě najde.
Podle Slovanských véd končí v této době 2012 jedno období, související s reálnou astronomickou událostí, s pohybem naší sluneční soustavy, kdy se  vracíme domů. Při nástupu křesťanství začala cílená likvidace „Slovanských véd“ a to nejen pálením spisů, ale i fyzickou likvidací nositelů této velmi staré kultury. Slovanské védy přežili tisíce roků v tajnosti na Sibiři a něco málo se dochovalo na Islandě.
Dnes nastala doba, pro uveřejnění těchto starých historických faktů, jež se dochovaly pro tuto dnešní dobu a okamžik.
 
Nebudu je zde však celé  popisovat, kdo bude mít zájem, jistě si „ Slovanské védy“  obstará. Chtěl bych dnes v tomto článku informovat čtenáře o tom, že Slované o této době věděli a přesně ji popsali. Zde máte jejich popis.
Staří Slované tuto dobu nazvali velmi příznačně – Konec časů tmy –
Temní postaví svou stráž nad světem lidí Země a oddělí je od vyšších světů neproniknutelnou tmou. Ale přijde čas, kdy tato galaxie vystoupí ze zóny kontrolované temnými silami (2012) a tma praskne mezi Zemí a Sluncem (proč je takové úsilí leteckého provozu?). Z toho důvodu Algerové (strážcové)  svolají radu všech. Koščejové (Temní) na radě poví: Zvířata tohoto světa, běsi, lidé ti nejtupější a nejhanebnější přece nacházejí společné body. Když lidé s takovou nicotou, jakou jsou běsové, si nejsou schopni poradit, tak proč by se měli usilovat jít výše? Ale bohové Ochránci Vesmíru řeknou: Když je třeba pomoci lidem zbavit se běsů, budeme připraveni. Uděláme tak, že světlo Slunce nezatemněného neoslepí (to je dnes frmol kolem Slunce) a nespálí. Když budou běsi vyvrhnutí a utečou do své temnoty, my pak jejich kosmos uzavřeme kruhy mystickými a tito dlouho z nich neprojdou, nosili jen mezi lidmi rozvrat. Především budou odstraněni temní Archanděli, kteří stíní světlo ze Slunce, ti se musí odstranit. Jejich místo zaujmou Archandělé světla, jež rozloží část světelné spirály (filtr na zmenšení škodlivého záření?).
Temným bude řečeno: přišel čas a čas světla se přiblížil a to i pro vás. Musíte odejít. Temní odpoví: jsme připravení, vždyť víte, že jsme chtěli odejít. Ale Slunce spálí lidi, když naše tma mezi Sluncem a Zemí již nebude. Ochráncové odpoví: na vaše místo vstoupí světlí  a ti svými éterickými těly lidi ochrání (filtry?), oni neoslepnou, neshoří, ale bude jim světleji. Temní odpoví: nějak jste se opozdili, mnohem spíše jste  mohli přijít a pustili by jsme vás bez boje.
Potom sestoupí Legové na Zem a budou vstupovat do těl všech lidí, bílých, červených, žlutých i šedých a začnou oni spalovat těla larev (egregory) a běsů, nacházejících se v jemně hmotných  tělech svým čistým ohněm, na popel jich převedených. Utečou v hrůze běsové a larvy, hodně lidí však nevydrží toto „ohnivé čištění“. Kdo bude mít z lidí mnoho neřestí, teplota těl fyzických se zvýší natolik, že tito budou umírat jako od obyčejných nemocí. Tak se na Zemi začne znovuzrození.
Je zde rovněž velmi zajímavá věta:  Jen lidé s etiopskou tváří (anglosaské vzezření?) se nebudou chtít změnit, protože oni neznají rozdíl mezi dobrem a zlem a nikdy nebyli schopni se ho naučit. Budou přeneseni do jiných světů, kde se dále budou učit poznávat tyto rozdíly dobra a zla.

 
 Když si uvědomíme čas, kdy toto staří Slované věděli a tu pravdu, která nyní v malých náznacích vyplouvá, musíme našim předkům vzdát hold, i za to, co vytrpěli pro zachování našeho rodu a ještě dnes snaha neustále tuto kulturu záměrně vymazat. Nepovedlo se, dnes je již čas, buďte hrdí na sebe, odkud jste vzešli. Doposud byl trend opačný, záměrně podporovaný médii, aby se pravda nedostala na povrch, je však na vás, kam se vrtnete a bude to i vaše: buď a nebo. Máyové končili kalendářem, Slované šli dál ….

12 komentářů:

  1. Dobrý večer,ráda tady u Vás čtu.Je to taková vzpruha a potěšení.Někdy jsem považovaná za "blázna" i ve vlastní rodině.Dnes mi zazpíval skřivánek a viděla jsem padat třpitivý snížek z nebe(snad ne hliník).Už mi ta černá tíha a všechny ty hnusy lezou krkem.Moc se těším,až budeme na sebe moci být hodní a v klidu žít.Byla jsem často nazývána "blbou" charitou.Věřím na 100 pro,že to vyjde a moc vás zdravím. Terezie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Terezko,
      dnes asi 70% lidí klouže na povrchu věcí a když slyší bytůstku, která mluví o západu a východu slunce a ne o penězích a kariéře je "blbej" nebo esoterik. Jenže většina to hraje také navenek, aby se neporušil jeho stádový imič, ale nebojte, některým to tam v hloubi dušičky s Vámi souzní, teď bude záležet na nich, na kterou stranu se "vrtnou". Být citlivý a věnovat se i vnitřnímu světu je dar, vnitřně závidí a proto navenek škodí. Buďte ráda, že tento dar máte, žijete svůj život naplno, ikdyž to někdy bolí, berte to jako svou zkušenost, to oni nemají a mají jen hubu od ucha k uchu a až přije jejich čas, zjistí, že svůj život probendili, v tom máte proti nim velkou výhodu.
      Ať se Vám daří.

      Vymazat
    2. Mnohem více dobrých zpráv v článku: Mám už toho dost: http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/m-m-u-toho-dost?xg_source=activity

      Vymazat
  2. Pár tydnu dozadu u nás tak nasprejovali oblohu, že se vytvorila duha. Když jsem to napsal na jednom foru, s dotazem, zdali to nekdo taky zaregistroval, tam mi napsali, že asi mi nasprejovali hlavu, že také veci píšu. Že to jsou konspirace, a že jsem blb. Tak sem se optal, zda byla taky konspirace v letech minulých, kdy sa tradovalo, že Zem je plochá a bylo taky tvrzeni že je jako míč. No na to sa ti vševšedové na odpoved již nezmohli a nastalo ticho. Ja tvrdim, že bude dobré, když sa to tu preoseje, nebo z blbych osoh není a jak sa řika podobné plodí podobné...
    Strance zdar a držim palce, minule sem se rmoutil, když nešla. Hezky večer preji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blby už nepředěláte, zvláště tuto zmanipulovanou sebejistou arogantní generaci. Najde se pár světlých vyjímek. Co nepasuje do jejich náhledu je konspirace, moderní výraz pro zesměšnění. Vždy je potřeba sledovat věci ze středu, aby se mohlo pozorovat jak zleva, tak zprava. Je pravdou, že blankytně modrou oblohu jsem už neviděl hodně dlouho, ale tyto věci oni nevnímají, honí si jeden před druhým Ego, víte jak se cítí pak, když někoho poníží, jako King a o to dnes jen jde. Na každou sviňi se někde vaří voda!

      Vymazat
    2. Já bydlím tam kde je méne lidí,tak se tady tak nesnaží.Ale pro jistotu jsem šoupla orgonit i do kapličky.Myslím,že ty kouzelné kameny opravdu fungují,protože už jsme měli nad zahradou i vrtulník,samozřejmě bez označení.Hehehe blbečci,at se snaží sebe víc lidi zastrašovat,nic jim to nepomůže,už jsou v koncích a hlavně k smíchu.Udoláme je,to je víra má. Terezie

      Vymazat
  3. ahoj Iv dobry članok a popisany priamo - tí čo sa nechcu zmeniť teraz pôjdu znovu do škôlky do 3D niekde inde a tam maju k dispozícii dalšie tisice rokov aby si to v hlave zrovnali.Temní ti samozrejme do večej temnoty dalej od centralnych slnk.

    OdpovědětVymazat
  4. Všetko o Slovanoch nájdete na www.vedy.sk. A pani Terezke oznamujem, že aj ja som už v pondelok počul spievať škovránka, sú to prvý poslovia jari. Dnes som videl prebúdzať sa aj motýľa zo zimného spánku u mňa v maštali. Už to vonku bude stále krajšie, aj obloha sa vyčistí a tí čo sprejujú už dlho nebudú. Ako sa hovorí ,, Aj na psa príde mráz". A už sa to stupňuje. Pozdravujem všetkých dobromyseľných. Vojtech.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...áno, to je ono. S takýmito pozitívnymi myšlienkami sa treba zaoberať. To nám zvyšuje vibrácie a tie nás zase privedú k čistým myšlienkam atď...až k trvalej radosti.
      Jozef

      Vymazat
  5. Ben, my dvaja sme sa nepotrebovali obzerat,
    obaja sme nasli to, co sme hladali
    s priatelom, ktoreho mozem nazyvat svojim vlastnym,
    nebudem nikdy sam
    a ty, moj priatel, uvidis,
    ze mas vo mne priatela
    (mas vo mne priatela)

    Ben, vzdy si pobehoval sem a tam,
    vsade si sa citil byt nechceny,
    ale ak by si sa obzrel
    a nepacilo by sa ti to, co vidis,
    je tu jedna vec, ktoru by si mal vediet
    vzdy budes mat kam ist
    (budes mat kam ist)

    Zvykol som hovorievat ja a mna
    teraz je to nas, teraz sme to my
    (Zvykol som hovorievat ja a mna)
    (teraz je to nas, teraz je to my)
    Ben, vela ludi sa od teba odvracia
    ale ja nepocuvam to, co hovoria
    nevidia ta tak, ako ta vidim ja
    Zelam si, aby to skusili
    a som si isty, ze si to rozmyslia
    ak by mali priatela ako je Ben
    (priatela) ako Ben
    (ako Ben) ako Ben

    http://youtu.be/cRTJ2xVr0PA

    OdpovědětVymazat
  6. Drahý priateľu, veľmi ste ma potešili svojou stránkou,hoci už mám pekných pár rokov, za celý čas som nezažila také obdobie, v ktorom by sa v toľkých ľudských hlavách začalo postupne vyjasňovať, zatiaľ to nie je vidieť, ale uvidíte, na stranu svetla sa začne pridávať čoraz viac prebudených ľudí, môžem to porovnať postupne od rokov 70.,80.,90, a najmä prvého desaťročia nového storočia, vďaka aj Vám za šírenie Svetla a poznania našich dávnych predkov z Daarey

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a plně s Vámi souhlasím. Období je hektické a je velmi pěkně pozorovatelné, jak Temné skupiny se snaží zvrátit situaci a do podvědomí lidí zasít myšlenku, že oni stále vyhrávají. Nemáme se za co stydět, naopak, máme být hrdí na naši kulturu a dějiny, které vedly svět správným směrem a hlavně spjatostí s přírodou a respektu ke všemu živému.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.