pondělí 17. října 2011

Nové poznatky o pyramidách - detektor, co je pro Vás zdravé.




Skutečnost, že pyramidy jsou obvykle používány jako prostředek ke změně vlastností různých materiálů v nich uložených jako žiletka – ostření, konzervace výrobků, vliv na růst rostlin, atd. jsou dosti známé. Zde je podán jiný směr, v tomto případě jiný přístup. Pyramida (stejná jako Cheopsova), "položená na jehle", umožňuje otáčet velmi lehce a to tak, aby se volně otáčela jak vlevo, tak vpravo a to při směru pohledu od vrcholu pyramidy. 

Tímto pak slouží pyramida jako nástroj, který dovede vyšetřovat interakce objektů. Přisunete-li svou ruku dlaní nahoru k základně, obvykle se začne otáčet ve směru hodinových ručiček( pohled vždy od vrcholu). Pokud je otáčení pyramidy ve směru hodinových ručiček, většinou to odpovídá dobrému zdraví. Pokud je tělo unaveno a nebo není v pořádku, pyramida se otáčí proti směru hodinových ručiček.
Pyramida nereaguje jen na člověka. Pokud se do pyramidy dá šálek vody a do ní lžička soli, cukru nebo jedlé sody a zamícháte, pyramida se začne otáčet proti směru hodinových ručiček. Tyto ingredience porušily rovnováhu a voda již není tedy v pořádku, není vodou ale nějakým mixem.
To znamená, že život - zdraví, točí pyramidy ve směru hodinových ručiček. Ničení - smrt, v opačném směru. Pamatujte si to, při vkládání různých látek pod pyramidu, zde poznáte, co tělu prospívá a co ho ničí. Už se těším, co mně napíšete z dnešních nám prodávaných nádherných „biopotravin“.
Tady máte velkou možnost  vyzkoušet různá témata, jako jsou léky( tyto hlavně), vitamíny, jež jsou dnes uměle pod palbou, jídlo a ne se nechat masírovat směšnými sdělovacími prostředky - nechte je u jejich lhaní, ztrapní se sami, nebojujte s nimi, nechte si to pro sebe a své přátele.
A teď, bude pravděpodobně nutné pokusit se pochopit podstatu tohoto jevu. První věc, která přijde na mysl je, že pyramida asi reaguje např. na teplo, vyzařované lidskou rukou. Tak dejte mezi základnu pyramidy a nataženou dlaň kus lepenky - pyramida se bude i nadále otáčet se stejnou intenzitou, což vyvrací možnost působení tepelného záření z dlaně.
Byl proveden další následující experiment. Vedle pyramidy "na jehle" byla umístěna ještě další pyramida, ve vzdálenosti více než metr. V tomto případě po umístění dlaně pod první pyramidu nastane jev, při kterém se ta vzdálená začne otáčet také, ale v opačném směru, tj. že se vyskytuje fenomén vzájemné indukčnosti. Přitom velmi často se druhá pyramida otáčí rychleji než první, což naznačuje efekt zesílení. Diskuse o příčinách možných na základě elektromagnetické interakce je také špatně, protože pyramidy  jsou vyrobeny z izolačních materiálů – špejle, papír atd. Navíc, o jaký druh elektromagnetické interakce se může jednat, když se umístí pod skleněnou pyramidu voda (15 ml.), nebo stroužek česneku a pyramidy se točí vesele dál? Tak co vědátoři? Ony asi ještě existují jiné druhy energií, o kterých naše věhlasná věda nemá ani ponětí.
Věřím, že v tomto případě příčinou interakce je struktura objektů a z druhé strany pyramida jako subjekt. Dynamikou objektů je záření, které nese informaci o objektu. Schopnost přeměnit informace na energii, je podle mého názoru atraktivní nápad, který byl bádán dosud velmi málo, spíše vůbec.

Pomocné materiály:Anatolij Kolkov

základna 50cm,mater. bambus
Související téma: http://energieupramene.blogspot.com/2011/05/vliv-tvaru-na-prostor.html

8 komentářů:

  1. Ta jsem se dnes konečně dokopal, abych si nějakou tu pyramidu postavil. Nejprve jsem chtěl použít špejle, ale všechny byly jak turecká šavle. Použil jsem 4mm tlusté plexi a poslepoval miniaturu o poměrech Chufuovi pyramidy. Na základnu přidělal malé kovové očko a za nit pověsil. Ale ať dělám, co dělám vždy se mi roztočí doprava (z pohledu od země ke stropu), tudíž předpokládám správně. I když jí zlehka roztočím doleva, brzy zastaví a změní směr doprava a zrychluje. Nejprve jsem si myslel, že je to nití, ale ta se div neukroutí a stále se pyramida točí proti niti.
    Doufám, že jsem to správně pochopi a pyramida má viset za základnu a ne být položená špičkou. V textu je doslova "položená na jehle". Muselo by to být v nějakém magnetickém ložisku, jinak si to neumím představit. Během psaní tohoto článku jsem chtěl umístit wifi vysílač nad základnu, ale bohužel se nit ukroutila neustálým točením jedním směrem. Nemůže to býti způsobeno větším množstvím orgonitů kolem domu i uvnitř a dalšími "energetickými udělátky"? Nemyslím, že vše co bylo v blízkosti pyramidy by bylo vyloženě zdraví prospěšného, ale i tak se točila stále doprava.
    Michal

    OdpovědětVymazat
  2. Přidal jsem fotografii,aby to bylo tedy srozumitelnější. Otáčení vždy při pohledu od vrcholu k zemi. No Michale, max. mohou škodit některé elektrické spotřebiče, zkuste vypnout, jinak může být, že zrovinka máte pod sebou geopatogenní zonu - dračí žílu, vodu(podzemní), radon, ale hlavně klídek. Vezměte pyramidu třeba jinam, i do volné přírody za bezvětří a laborujte.

    OdpovědětVymazat
  3. Ono se mi to právě točí správně pravotočivě. Jen mám celou pyramidu obráceně - hrotem k zemi. Špatně jsem tedy pochopil. Nicméně ta snaha o točení a hlavně zrychlování mě udivuje.
    Takže "uložení na jehle" byla fomulace, která mě zmátla. Měl jsem za to, že jehlou je myšlen hrot pyramidy a ono je to opravdu na jehle :-)
    Budu muset odpárat základnu.
    Ale i tak mě pohltila hromada otázek. Co je to za energii, že pozná, co lidskému tělo prospívá a co ne. Musí to mít svoje vědomí nebo inteligenci, vždyť látky nesvědčící člověku nebo přímo ho ohrožujícího na zdaví či životu (např. botulotoxin) jiným živým tvorům nevadí (sup, hyena a další). Nebo se točivost řídí něčím jiným?
    Dále ta energie, ať je jakákoliv, má schopnost se přeměnit očividně na energii kinetickou.Asi to není její primární vlastnost, ale zřejmě má schopnost se změnit i v jiné druhy energie.
    Je to asi účelově nesmysl, ale co takhle na každý roh základny umístit permanentní magnet a těsně za dráhu oběžnice těchto magnetů dát nějaký vodič s tím, že se do pyramidy vloží něco trvale konstruktivního? Na pohon auto by to pochopitelně nebylo, ale nějakou energii by to při použití dalších součástek mohlo dát(asi tak na bliknutí ledky :-) ). Proudem indukovaným ve vodiči nabíjet nějaký kondenzátor a ten po nabití vybíjet do baterie.
    Sice v praxi v daných rozměrech nepoužitelné, ale získávání VE by to bylo, ne?
    Michal

    OdpovědětVymazat
  4. cožeeeee ? tak dotoho du teď hned toto by byl zcela jasný důkaz něčeho nevysvětlitelného.. kdyžtak mi ještě upřesněte rozměry pyramidy

    OdpovědětVymazat
  5. Cital som knihu kde bolo uvedene ze vnutorny plášť cheopsovej piramidy je tvoreny z kamena ktory ma vsebe prirodzene material ktory je piezoelektricky!A ked clovek co to skumal bol na vrchole piramidy a polozil tam leydensku lahev(obdoba kondenzatora) za polhodinku ho riadne nakopla!Okrem toho je vo vnutri nejaka stala frekvencia ktoru vraj pravdepodobne menili nadobami ktore sa v okoli nasli(ako krčahy) a vdaka tomu postupne stiepili asi vodik.. Mailo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkuste si stáhnout z Ulož to.cz "Okem boha Hora" !

      Vymazat
    2. Jo to sem zhlédl několikrát, ovšem rád bych měl v rukou jakýkoli hmatatelný důkaz který v článku je popsán ale nějak semito nikdy nepodařilo ... chceto něco s čím můžu těm skeptickým "inženýrůmvševědům" jak se říká vytřít zrak.

      Vymazat
    3. to xxx
      Pán je srandista, to je dobře pro život, ale ne na vytření zraku těm dinosaurům, to je zbytečný boj, ty nepřesvědčíte i kdyby z toho oslepli - škoda energie, tak jí neplýtvejte na tyto lidi.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.