čtvrtek 27. října 2011

28.10.2011 ukončení cyklů ( 2012)




Dle Mayské kultury a jejich kalendáře dne 28.10.2011 končí poslední vývojový cyklus, tak jak jsem psal v článku http://energieupramene.blogspot.com/2011/09/galakticke-vedomi.html a od tohoto okamžiku by mělo lidstvo podle této velmi prastaré a zneužité kultury začít nové období, jehož směr si zvolí lidstvo samo svým jednáním, myšlením, cítěním.
Nebude to žádné mávnutí kouzelným proutkem, ale jistý bod, od kterého se bude lidstvo ubírat buď ke zničení a nebo zdárně se vyvíjet ve svém vývoji jako bytost inteligentní a respektující všechny zákony, jí dané již při narození a nepokřivené starou společností.
Je to rovněž období svátků(2.11.), kdy vzpomínáme na své pozůstalé a vzdáváme jim díky, že nás vedli a šli s námi nějaký kus života a mnohým dali i život. Někdo může mít i trpké vzpomínky, ale vše bylo a je jak má být, zkusme se zamyslet v těchto chvílích nad naším celým životem, někdy poprosit i o odpuštění pokud cítíte křivdu, poděkovat za krásné životní chvíle. Snažte se v těchto chvílích nazvat věci pravými jmény, nebojte se vyslovit všechny životní těžkosti dnešní společnosti a i Vaše soukromé problémy a Váš celkový pohled na svět, vyžeňte ze svého srdce každou temnou skvrnu, na kterou by se mohli napojit ti Temní. Poproste své blízké, jež už mezi námi nejsou, ať jsou s námi a duchovně nás podpoří pro lepší budoucnost nejen nás, ale i našich dětí.
 Zapalte svíci a věřte, že všechno zlo zde na Zemi, vytvořené ne lidmi světla Vesmíru, ale temnými silami a zrádci - jejich pohunky, kteří  za groš prodali i sebe, ti by chtěli celé lidstvo zotročit, povyšovat se, budou postupně ničeni( sami se už označili zlatem a luxusem) a nastoupí nový, lepší věk pro lidstvo. Spojme se v tyto dny v kolektivním nad-vědomí a přejme si pro nás i naše děti svobodný a lepší život ve Světle, ne okleštěný různými zákony, nařízeními, rádoby  pro Vaše "dobro", jež směřují k otroctví a sociálnímu rozdílu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.