středa 6. července 2011

Koloidní stříbro - domácí výroba

Koloidní stříbro je jak už znáte, velmi dobrý prostředek na léčení proti virům, patogenům atd. tedy jako velmi dobrá pomůcka na uzdravení. Pokud jste si někdy všimli ve zpravodajských kanálech, proč mají američtí vojáci ve výbavě pohárky ze stříbra ??? Že jsou lesklé asi NE !!

Potřebujeme vyrobit elektrolýzou roztok koloidního stříbra, s co největším obsahem nejmenších částic stříbra. Velké částice totiž moc tělu neprospívají. Pro použití koloidního stříbra v humánní medicíně potřebujeme částice stříbra jako samotné jednotlivé ionty stříbra, tedy co nejmenší. Pokud se Vám náhodou podaří vyrobit roztok s nějakým závojem, ať do barvy „rezavé nebo medové“, je to roztok s většími částicemi a tedy nevhodný. Prosvítíme-li např. laserovým ukazovátkem sklenici s koloidním roztokem ve tmě a světelná stopa je jemná, pak nám to ukazuje, že převážná část vyrobených částic, jsou malého rozměru a tedy vhodné pro použití. Čím menší částice jsou, tím se rychleji pohybují celým organismem a je koloid z těla rychleji vylučován všemi prostředky naší tělesné soustavy. Když se roztok nepovede, nemusíte jej vylévat, ale můžete jej použít na zevní ošetření, např. na plíseň.

Při výrobě koloidního stříbra by jste měli dodržet aspoň pár základních bodů:
1)     Voda musí být co nejčistší, tedy destilka z lékárny.
2)     Důležitá je hodnota proudu.
3)     Pak čas zpracování.
4)     Co nejčistší stříbro na elektrody, nejlépe s čistotou 99,94.(od kolegy odkaz: f.Safina, odbyt stříbra, tel.: 241024272)

Po každé výrobě je pak nutné vždy elektrody vyčistit do lesku, jelikož se na elektrodách usazuje při elektrolýze kysličník stříbra.
Nejvhodnější proud je od 5 mA do 10mA. Elektrody rovněž při každé nové výrobě střídat. Jelikož používáte destilku, tak bude delší dobu trvat, než se elektrolýza spustí. Dá se tomu pomoci, že do destilky nalijete trochu koloidního stříbra z minula. Doba výroby by neměla přesáhnout 1. hodinu.Nikdy nic jiného do roztoku nepřidávejte.

Ti znalejší oboru elektro si mohou pomoci třeba čtyřmi devítivoltovými bateriemi za sebou a obyčejně regulovat přívod proudu třeba drátovým potenciometrem se zapojeným měřičem proudu a dodržovat hodnotu 5 – 10mA. Vydrží Vám dost dlouho.

Pro fajnšmekry jsem si dovolil použít schéma z WM magazínu od mého přítele, spisovatele J. Wojnara. Podle těchto nákresů, by nebyl problém vyrobit i nějaký kousek pro neznalce elektroniky.


                                             Pozor: pin č.4 a č.8 nutno propojit(není zakresleno)



Ať jste zdrávi!

4 komentáře:

  1. Stříbro ryzosti 999 ve formě drátu i plechu, stejně tak měkká pájka pro pájení elektrod k dostání na www.Silver-components.cz
    Laďka

    OdpovědětVymazat
  2. Ten Generator, ma sve mouchy. Nesmi se pouzivat v mostech, kde je silne EM pole, nebo VF pole.
    Bude jinak porat vypinat proces vyroby.
    Dalsi problem je, ze v dobe, kdy to vznikalo, nebylo GSM, WiFi, pulzni ruseni v siti, PLC, PVM, atd.
    Tento pristroj se musi dnes konstruovat z ohledem na to, ze dnesni normy, pripousteji daleko vyssi VF v oblasti zivotniho prostredi, jako kdysi.
    tim padem bez odruseni to fungovat nebude, ani v provedeni baterioveho napajeni a pod.
    Dalsi problem je kalibrace. Bez kalibrace, se neda urcit ppm Ag v roztoku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to Vaše poznání a nikdo Vám ho nebere. Naše poznání je zde uvedené a proto si provádějte to co uznáte za vhodné.

      Vymazat
    2. funguje i vedle wifi routru i telefonu

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.