sobota 24. srpna 2024

Číslo 44

 44


Dne 23.8.24 měl pan Jackowski další vizi, v které upozorňoval na číslo 44, o kterém jsme informovali již 20.listopadu 2021. Tak znovu upozorňujeme na souvislosti ...http://energieupramene.blogspot.com/2021/11/cilena-eutanazie.html


 

23 komentářů:

  1. Elen Brab.: Iv, chci se zeptat - to číslo mne taky zaujalo u Jackowského, ale ani s pomocí těch článků, co jsi dal k přečtení, mi nedochází souvislost s číslem 44. Možná špatně čtu, druhá možnost je, že jsem nějak zhloupla. Prosím, navedeš mne, co č.44 znamená?

    OdpovědětVymazat
  2. Číslo 44 je podle starých Slovanských pramenů označení pro zničení.

    OdpovědětVymazat
  3. Doplnění - nahlédnutí
    Pokud naopak potřebujete něco zničit, musíte si to představit a říci si: „čtyřicet čtyři“. Nejprve tato čísla vypadají jako dva blesky. A za druhé, uložení jednoho čtverce (4) na jiný čtverec (4) rozděluje jakoukoli stabilitu na části, protože rohy se stávají osmi a 8 je počet nekonečna.

    OdpovědětVymazat
  4. dnes: Šéf Turecké vesmírné agentury Serdar Hussein řekl, že „družice Warrior mohou vyslat z vesmíru 10metrové tyče (louče?), které proniknou 5 kilometrů do země a mohou způsobit zemětřesení o síle 7-8 st.
    Modré záblesky na obloze byly nedávno téměř pokaždé vidět před zemětřesením - např. záblesk na hranici Turecka a Sýrie, 20. února.
    Ředitel Vyššího institutu seismického výzkumu na Damašské univerzitě Hala Hassan poznamenal, že před otřesy dochází ke změně elektrických a magnetických polí atmosféry...
    vedarus

    OdpovědětVymazat
  5. Vize Krzysztofa Jackowského 07: 34. týden 2024
    https://www.youtube.com/watch?v=Y6Yx6FJeeHY

    také je ve videu zmíněno číslo 44, jackowski si nedokáže vysvětlit význam toho čísla....je zmíněno v souvislosti Ukrajina vs rusko

    jirik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pan J. to v jemnoprostoru viděl jistě správně, nu je to skoro 3 roky co vyšel článek o čísle, asi je gatěs "větší ryba" nebo proč takové zpoždění, to nevím..
      vedarus

      Vymazat
  6. to Iv
    Funguje děkujeme. Už je to nějaká doba co jste psal o čísle. Je možno všimnout že se vše ve hmotě děje snějakým zpožděním. Někdy např. rok, někdy i míň.
    Zdravíme a díky. vedarus

    OdpovědětVymazat
  7. Hlavní aktér očkování Bill Gates44.
    vedarus

    OdpovědětVymazat
  8. Mapa stará 500 let mění historii naší planety
    https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/mapa-stara-500-let-meni-historii-nasi-planety/

    jirik

    OdpovědětVymazat
  9. Vše se odvíjí od základního aspektu a to je genocida lidstva, především Slovanů, ať je to pandemie, války,energie,potraviny. Tato Entita včetně Kamal je napojená na paralelní svět technokratické civilizace, která má za úkol zničit lidství a bojovat proti zákonům Univerza a to hlavně pomocí WHO,NWO,EU atd..Nyní se vše urychluje a zpětné odrazy na sebe nenechávají dlouho čekat, jen Systémovci nejsou schopni toto vidět.

    OdpovědětVymazat
  10. „Náhled do minulosti: Odmítli ji vydat léky protože neměla respirátor“ viz:
    https://www.hrdinove.net/other/2440/nahled-do-minulosti-odmitli-ji-vydat-leky-protoze-nemela-respirator
    jirik

    OdpovědětVymazat
  11. Je zdrávo si po tělesné smrti vytěsnit vliv moudrých starcu,kteří člověka zpovídají a vřele doporučují návrat do reinkarnace,aby napravil své chyby... https://www.youtube.com/watch?v=KY1-_vdSs-c

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vedarus. Ve videu se uvádí, že milá Galaktická federace je ve skutečnosti spojení planet. Az našich Véd víme o 10000 temných planetách a taky jsou spojeni...

      Vymazat
  12. vedarus - z netu. Vidící přátelé sdělili přítomnost mnoha kosmických lodí poblíž země. I přes výzvy však nikdo nepřišel lidstvu na pomoc. Naopak se dostavili pouze zástupci repti, ptačích, snad žabích nebo podobných říší. A čekají aby pochytali energii vznikající při rozpadu duší opíchaných lidí.
    Prej jsou taky z nějaký federace...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I christina zmiňuje v jedné kapitole v knize i při rozhovorech, že záchrana z vesmíru nepřijde, protože máme svobodnou vůli...

      Načtené channelingu Mari Swa od Eli Stanikové jsou velmi zajímavé....

      těch vesmírnýc a galaktických federací bude velivce mnoho, protože mezi nimi probíhají různě bojůvky a spory...

      ***
      kniha Bernadette von Dreien: Christina, kniha II. - Vize dobra (33. kapitola)
      Kapitoly a podkapitoly:
      00:00 33. kapitola: Cihly v naší zdi
      09:38 Kráčet po cestě své duše
      15:42 Rozvíjet svůj vlastní potenciál
      https://www.youtube.com/watch?v=O-8ubBMgDEc

      jirik

      Vymazat
  13. Ponderolet alebo antigravitačný „letúň“, motor teoreticky schopný dosiahnuť rýchlosť svetla, zostrojil v roku 1996 v Rusku Gennadij Fedorovič Ignatiev, fyzik z Krasnojarska, ktorý viedol úrad pre raketový a vesmírny dizajn (CKB „Geofyzika“ ), akademik a autor mnohých dodnes „tajných“ vynálezov.
    používal teslovy cívky...
    https://www.biosferaklub.info/motor-schopny-dosiahnut-rychlost-svetla/

    jirik

    OdpovědětVymazat
  14. informace o "neexistujícím" chemtrails a tzv. saharském písku
    http://necenzurovanapravda.cz/2024/08/prvni-velka-analyza-takzvaneho-saharskeho-prachu-je-alarmujici-bylo-nalezeno-26-prvku-nektere-vysoce-toxicke-video/

    jirik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vedarus. Nojo vůbec to není vidět aj ve vzduchu! Naša čubinka asi měsíc zpět málem "šla", najednou ju to táhlo na l. bok, občas padala chuděra, horkej suchej čumák v očích hnis to zrovna prášili durch asi jim hráblo. Našplíchal jsem jí na čumák (hlava zepředu) fixirkou 3x gans, přidal aj do misky s vodou, 4 dny nepapala a najednou dobrý. Je tu s náma 14tej rok to je dobře.

      Vymazat
  15. Vakcina a lidstvo https://rumble.com/embed/v5asxoh/?pub=1sfave

    OdpovědětVymazat
  16. Stalin a Sověty. https://rumble.com/embed/v5arval/?pub=1sfave

    OdpovědětVymazat
  17. vedarus. Tamti maj na podzim pro masy připravený něco s trumpem (den před inaugurací viz simpsoni), putin má jet do číny a tam má bejt něco většího, prostě šílenosti. Kdoví co nato řekne 4BillGates4.

    OdpovědětVymazat
  18. vedarus. Snad v americe nebudou vraždit lidi 4Gatesovými4 komáry.
    Podobně jako u kokov-zachráněnců kde se někdy potká rtuť z vakcín spolu s hliníkem z jiných vakcín v lidských tělech, vzniká jakejsi dvousložkovej "tmel".
    Kdoví jakou šmakuladu nesou 4BillGatěs4 komáři.
    usPatent - vypouštění toxických komárů z dronů (s krmivem, toxinem)
    https://patents.google.com/patent/US8967029B1/en
    https://prnt.sc/LcmQqwpmIUIR

    OdpovědětVymazat
  19. vedarus. Turci zaplácli komára od 4BillGates4, dali ho na papír a jezdili pod ním magnetem, pohybuje se. Po zaplácnutí to páchne nějakou chemickou látkou.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.