středa 24. července 2024

Děti narušují "vědecký" narativ


 

V posledních letech jsou média plná příběhů o zážitcích blízkých smrti, které sdílejí především dospělí, vyprávějí o svých setkáních s druhým světem. Studium zážitků blízkých smrti dětí, které často bezstarostně líčí svá setkání až dodatečně a za zvláštních okolností, však odhaluje fascinující a matoucí realitu.

V dojemném příběhu zveřejněném v lékařském časopise Critical Care Medicine bylo šestiměsíční dítě na pokraji smrti, ale bylo zachráněno díky lékařskému zásahu. O tři roky později, když se dítě dozvědělo o smrti své babičky, se klidně zeptalo: "Proletěla tunelem k Bohu?" Jeho rodiče, ohromeni jeho poznámkou, s ním o takových věcech nikdy nediskutovali, což je vedlo k přesvědčení, že během kritické hospitalizace mohl zahlédnout posmrtný život.

Tento mystický příběh se ozývají i příběhy dalších dětí, například 4letého Toma z Berlína. Po těžké nemoci a následném uzdravení Tom barvitě popsal park, který v nemocnici navštívil – s dětmi, houpačkami a bílým plotem.

„Ten, kde jsem prošel tunelem, když jsem byl v nemocnici. Byl tam park se spoustou dětí a houpačkami. Byl obehnán bílým plotem. Když jsem přelezl plot, zastavil mě muž a řekl, že tam ještě nemůžu, tak mě poslal zpátky do tunelu a skončil jsem zpátky v nemocnici.“

Jeho vzpomínky sdílejí společnou nit zážitků z dětství blízkých smrti: tunely, zářící světla, setkání s blízkými zesnulými a krajiny z jiného světa.

Doktorka Phyllis Marie Atwaterová, odbornice na zážitky blízké smrti, zaznamenala více než sto takových příběhů od dětí. Poznamenává, že mnoho dětí má potíže sladit euforii z nebeských setkání s tvrdou realitou jejich návratu.

V některých příbězích děti stojí před volbou proletět tunelem a vynořit se do zahrady: vrátit se nebo pokračovat v cestě si vyberou první, protože se bojí, že rozruší své rodiče. Tento vnitřní konflikt zdůrazňuje hluboký dopad, který tyto transcendentální zážitky mohou mít na mladé mysli, a stírá hranice mezi materiálním a nehmotným.

Natasha z Cardiffu, nyní 33letá, se narodila zcela neslyšící a v 9 letech vážně onemocněla černým kašlem. Její stav byl tak nebezpečný, že lékař řekl, že noc možná nepřežije.

A tu noc se dívka probudila z jasného světla proudícího do místnosti škvírami podél okrajů dveří.

„Slyšel jsem, jak někdo volá mé jméno, ačkoli byl úplně hluchý. Vstal jsem, abych se podíval, co je světlo, a otočil se, abych viděl, že stále ležím v posteli a spím (viděl jsem své tělo ze strany).

„Pak jsem se ocitl v bílé místnosti a uvědomil jsem si, že za mnou někdo stojí. Položil mi ruku na rameno, ale řekl mi, ať se neotáčím. Řekl, že se musím vrátit, protože jsem důležitý a mám práci.

Natasha tu noc přežila a další den se začala zotavovat. O tom, co tehdy viděla, se ale dlouho bála říct rodičům. Myslela si, že by si mysleli, že je blázen.

Tato zkušenost jí zůstala po celý život, a přestože není nijak zvlášť věřící, říká, že jí to dodalo vnitřní sílu a sebevědomí. "Je to jako bych tu byl z nějakého důvodu."

V 80. letech 20. století začal doktor Melvin Morse, který pracoval v americké nemocnici na dětské jednotce intenzivní péče, shromažďovat případy zážitků blízkých smrti u dětí. S takovými dětmi se několikrát setkal, aby pochopil, jak se jejich životy později změnily.

Morse pozoroval 30 takových dětí, které utrpěly klinickou smrt v důsledku zástavy srdce, a 10 let po jejich zkušenosti zjistil, že všech třicet prospívá ve škole, jsou psychicky stabilní, šťastní, mají dobře vyvinutou empatii a žádné z nich není duševně špatné. nestabilní, nešťastný a ani jeden nebyl závislý na drogách ani alkoholu.

Podle doktora Atwatera, který tyto děti v průběhu let také sledoval, mívají v dospělosti se svými partnery dlouhodobější vztahy.

Také děti, které prožily blízkost smrti, jsou často citlivé na světlo a zvuk a mají nižší než průměrný krevní tlak. V dospělosti se mnozí začali považovat za vysoce duchovní jedince a zároveň oddělovali spiritualitu od náboženství, ve kterém byli vychováni. V některých případech takové děti začaly klást kněžím různé „nepohodlné otázky“, na které nedokázali odpovědět.

39 komentářů:

  1. Je priznacne se vytasit s tim clankem prave k situaci kolem prvniho srpna, trem osmickam, tedy k 8.8.2024 a nakonec k definitive, zari 2024...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Něco k tomu. https://www.youtube.com/watch?v=_J4gadzUNyE

      Vymazat
  2. Pre toho kto vnima je tak i choroba k tomu veduca dar.V uvedomeni zaziti nesrtelnosti Ego ako sustava programov straca vela zo svojej nadvlady a dolezitosti.Dalsia vec je vojst tam vedome a moct tam zostat.Clanky o kyvadlach vela pomohli.Vdaka Iv za ne. ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  3. Na doplnenie:
    https://knihya.cz/rodi-se-nova-generace-deti-se-starymi-dusemi-ktera-bude-pracovat-na-probuzeni-lidstva/

    OdpovědětVymazat
  4. Magnetická búrka. https://xras.ru/forecast_activity.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vojtěch: Zajimavé, byl zde uveden datum 1.8.2024. vedarus

      Vymazat
    2. Ale, kým to sem príde trvá to dva až tri dni.

      Vymazat
    3. Jasně chvílu to trvá a třeba to aj časově vynde. Navíc ten Azov-cirkus co jezdí v jevropě prej v německu zrušil vystoupení, ale na Prahu prej (cca 30.8.?) potáhnou, nechme se překvapit. Osobně mě s.rou že se tady cpou. vedarus

      Vymazat
  5. Tesla patent: Zařízení pro využití zářivé energie. Patent č. 685 957, 5. listopadu 1901. vedarus
    https://pavell743.livejournal.com/258524.html

    OdpovědětVymazat
  6. Letmym zrakem bedlivakem jsem sledoval ty zahajovaci kejkle v Parizi od autoru satanovy synagogy a mam vtiravy pocit, ze ZDROJOVE reseni bude brzy.

    OdpovědětVymazat
  7. Mag. búrka ešte silnejšia https://xras.ru/forecast_activity.html

    OdpovědětVymazat
  8. příručka - Jak řídit počasí z 1974. vedarus
    https://prnt.sc/J1jL4gLtXYMB
    https://prnt.sc/Zs8lQEvZz1P-

    OdpovědětVymazat
  9. našel jsem devět sofeggiho frekvencí ve formátu wav:
    https://archive.org/details/SolfeggioFrequencies-PureSineWaves-HealingTones
    jedna nahrávka 10 minut

    jirik

    OdpovědětVymazat
  10. Zakladateľ vedy o smiechu, gelotológii či terapii smiechom Norman Cousins ​​vošiel do dejín ako muž, ktorý dokázal rozosmiať smrť. Z vlastnej skúsenosti sa presvedčil, že psychika zohráva pri uzdravovaní rozhodujúcu úlohu. Trpel zriedkavým ochorením kĺbov. Keď to lekári vzdali, Cousins ​​sa zamkol v izbe a celé hodiny pozeral komédie. Výsledok bol ohromujúci. Po týždni bolesti pacienta zmizli, po mesiaci sa začal hýbať a po dvoch mesiacoch sa vrátil do práce. Keď sa smejeme, uvoľňujú sa takzvané neurotransmitery – sérotonín, endorfín a dopamín. Smiech je stimulantom života a vďaka nemu sa stimulujú všetky biochemické procesy nášho tela.
    https://www.biosferaklub.info/norman-cousins-muz-ktory-rozosmial-smrt/

    jirik

    OdpovědětVymazat
  11. Zdejší mejnstrým píše něco o "skákající ptačí chřipce na krávy",
    https://prnt.sc/XyLyygnabH5h
    a jinde bylo zjištěno že ten grafen apod. do krav zavádí injekcí Gonasyl 50. vedarus
    https://prnt.sc/YKNMXQeg13to

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na hlavnych spravach před cca 3 týdny psali o opičích neštovicích někde v Africe... až začnou psát o tom, že ptačí chřipka "zmutovala" s opičími neštovice, tak to bude konečně něco zajímavého...

      jirik

      PS: to jestli nějaká plandemie bude (a v jakém rozsahu), závisí na výsledku USSA p-rezidentských voleb....

      Vymazat
    2. Su v klidu. Výsledek voleb usa je beztak předurčen někým, naplánován jako téměř všechno "světové dění" tady už mnoho let dopředu. Nevěřím ani jednemu ze státníků jsou to najatí herci. Režisér se zásadně neukazuje. Ale zase cítím že asi už brzy bude líp protože lidstvo je docela v zádeli a trvá to už dlouho, tudíž by rovnovážné síly mohly, snad i měly otočit situaci ve prospěch lidí. Teď záleží kdo se teho dožije vždyť cca 5,6 miliard lidí má v sobě čip a kdovíco dalšího. Dnes jsem náhodně mluvil s docela hezkou mladou dívkou v bille, vpichu se neubránila protože tatínek ju nahnal, donutil, a že prý má několikrát do roka antibiotika jinak dle jejích slov v pohodě i popřál jsem hodně štěstí. vedarus

      Vymazat
    3. Té sločně cca 18 let jsem ptal zda pije čaje jako Teekane, Pickwick apod, prý ano, povídal jsem ať vezme A4 bílý papír rozprostře čaj na něj a pak jezdit pod papírem silným magnetem, zajímalo jí to ale velmi překvapeně hleděla a že to zkusí, říkám že je to téměř v každým sáčkovým čaju a že jí to začne po chvili kreslit obrazce po tem papíru.
      Ono je toho docela dost co musí člověk hlídat, jídlo v marketech je otráveno vším možným... vedarus

      Vymazat
    4. např zde herr putin, co o něm smýšlejí normální rusové: (vedarus)
      https://prnt.sc/6-DGq4oloJIJ

      Vymazat
  12. Mikrobiolog Ivana Stenzelová v rozhovoru přináší informace, jaké potraviny a nápoje rozhodně nekonzumovat.
    https://youtu.be/fAMRLYXhXYE
    hodinový pořad

    jirik

    OdpovědětVymazat
  13. Ako dlho to už na nás aplikujú? Desivé odhalenie:
    https://prepareforchange.net/2024/05/15/hidden-mind-control-audio-files-found-in-netflixs-leave-the-world-behind/
    Preložte si prekladačom. Potvrdenie informácií v závere knihy "Neviditeľná dúha" od Artura Firstenberga o manipulácii pomocou infrazvuku.

    OdpovědětVymazat
  14. Trochu muziky. Není to Stan Kenton a jeho Monotony https://www.youtube.com/watch?v=S3R5IWriEoM

    OdpovědětVymazat
  15. Muzika to dobrá připomíná P.Floyd. Magnetometr Kiruna ve Švédsku dnes vykazuje 2 silné záležitosti -prahově až KP9 při kmitu 1513 nT v 00.44 hod UTC.
    vedarus https://prnt.sc/f9x2n2X5gxE9
    https://www.spaceweatherlive.com/
    https://www.solarham.com/

    OdpovědětVymazat
  16. Tady je lepší vidět, Kiruna. vedarus https://www.irf.se/observatory/mag/

    OdpovědětVymazat
  17. V 14. storočí františkán z Oxfordu napísal cestopisné poznámky o objavoch v severnom Atlantiku, nazval ich Inventio Fortunata („Objav Fortunaty“) a v roku 1360 ich daroval anglickému kráľovi. Táto kniha sa stratila. Jacobus Cnoyen (James Cnoyen, Jakob van Knoyen) z mesta ‚s Hertogenbosch (v súčasnom Holandsku) však zhrnul obsah Inventia, ktorý mu dal v roku 1364 v Nórsku iný františkán, ktorý sa s autorom stretol. Knoyenova vlastná cestopisná kniha sa volá Itinerarium.
    https://www.biosferaklub.info/preco-bolo-v-stredoveku-viac-informacii-o-severnom-pole-ako-v-novoveku/

    „Veľa bádateľov sa zaoberá otázkou, kam sa podeli knihy z dôb Ruskej ríše, pretože týchto kníh bolo jednoducho veľa miliónov ton a to nielen preto, že staré knihy boli veľké a veľmi ťažké.
    https://www.biosferaklub.info/ako-sa-likvidovali-stare-knihy-ruskej-rise/

    jirik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na světě existovali 3 výškové typy lidí. Kteří četli tuto? vedarus
      https://prnt.sc/glBZ_jtCBI-h
      https://prnt.sc/53zz1_rL9_A2

      Vymazat
    2. Petrohradský alternatívny bádateľ Anton Vujma urobil veľmi zaujímavý objav. Objavil starobylé mesto na dne jazera Razliv, ktoré sa nachádza vedľa Sestroretska neďaleko Petrohradu v Rusku. Urobil to pomocou najnovšieho výkonného georadaru, ktorý mu požičali jeho priatelia, aby vykonal túto štúdiu dna nádrže.

      K tomuto výskumu ho podnietila informácia z internetu, podľa ktorej sa na dne tejto nádrže nachádzalo akési staroveké osídlenie. Anton upozornil na skutočnosť, že samotné jazero je umelou nádržou, ktorá vznikla za vlády muža známeho z historických kníh ako cár Peter I. Predpokladá sa, že práve tento muž vytvoril túto nádrž pomocou priehrady, aby využil vodný náhon v záujme továrne na zbrane, ktorá vznikla v tej dobe. Pravda, Anton sám nenašiel žiadne známky toho, že by takéto zariadenia niekedy na tejto priehrade stálo. A túto verziu považuje len za zámienku na úmyselné zaplavenie tohto starobylého osídlenia, aby ho ukryli pred potomkami.
      https://www.biosferaklub.info/petrohradsky-alternativny-vedec-objavil-staroveke-mesto-na-dne-starej-priehrady/

      jirik

      ps: to je ten car, který odjel do západních zemí a během této výpravy zapomněl ruský jazyk....spíše byl vyměněn za dvojníka, který rusky neuměl...
      https://cs.wikipedia.org/wiki/Petr_I._Velik%C3%BD

      Vymazat
    3. to jirik
      Dobrý článek, ona se ta pravda o anglosaské špíně pomalu vynoří. Dík

      Vymazat
  18. Druhý příchod Krista. Na 32 min. https://www.youtube.com/watch?v=jU3YL9xmpZ4

    OdpovědětVymazat
  19. Italský denník La verita: "Nejdřív se vyrobí vakcíny, PAK přijde pandemie."
    (Prima si fabbricano i sieri, poi l'emergenza) vedarus
    k překladu např. zde:
    https://www.pressreader.com/italy/la-verita-790G/20240815/281870123750724

    OdpovědětVymazat
  20. Druhý příchod Krista. Nikdo se lidem z nebes na pomoc nesnese, to si spíš člověkové - pozorujíce všechno to okolní utrpení, všecky ty negat.věci kolem probíhající najednou uvědomí že takhle žít dál nelze a změna musí začít u každýho jednotlivce. Christina D. je super. Existuje spousta takových člověků a ze zkušenosti vidím jsou to spíš ženy věnující se seberozvoji a jen některým ze všech těchto se to skutečně daří. Děkuju. vedarus

    OdpovědětVymazat
  21. Důvod proč byla ruská říše vtahována do válečných konfliktů -

    Ukazuje sa, že ešte v roku 1874 známy ruský vedec D. Mendelejev ako prvý určil atómovú hmotnosť uránu a umiestnil tento prvok na samý koniec periodickej tabuľky prvkov, ktorú vytvoril. Poukázal aj na prínos vedeckého výskumu uránu. A už v roku 1896 boli Becquerelove experimenty s minerálmi uránovej skupiny reprodukované na Vojenskej lekárskej akadémii v Petrohrade. A potom sa naraz začal výskum rádioaktivity a ionizujúceho žiarenia na troch ruských univerzitách – Moskve (1903), Petrohrade a Tomsku (1904).

    Po zvládnutí týchto nešťastí sa krajina vrátila k rozvoju jadrového programu a už v roku 1907 sa začala priemyselná prevádzka prvej ruskej priemyselnej uránovej bane „Tyuya-Muyun“ (Ťaví hrb). V nasledujúcom roku 1908 otvorili v Petrohrade pokusný závod na spracovanie uránových a vanádových rúd, dodávaných z tejto bane po železnici. A v tom istom roku začal tento program aktívne kontrolovať akademik V. Vernadsky, ktorý si vymieňa skúsenosti s francúzskymi a anglickými vedcami a následne predkladá na Akadémii vied zodpovedajúcu správu, v ktorej zdôvodňuje dôležitosť štúdia rádioaktivity pre hľadanie nových technických možností a oblastí použitia rádioaktívnych prvkov. Nasledujúci rok 1909 navštívil jadrovú baňu a stal sa predsedom vytvorenej rádiovej komisie.

    Berúc do úvahy toto všetko, bolo rozhodnuté začať hľadať naše vlastné zdroje. A napokon v roku 1899 bolo v južnom Kirgizsku objavené ložisko uranitu medi. Ale na svete už existovala sila, ktorá otriasala mocou ruského impéria sponzorovaním „Bohom vyvolených“ teroristov a zároveň sa rozhodla tento projekt zastaviť. Preto bolo Rusko najprv vtiahnuté do vojny s Japonskom a potom s pomocou „Bohom vyvolených“ revolucionárov financovaných tou istou zahraničnou silou, ovládanou z City of London, prebehla v roku 1905 prvá ruská revolúcia.
    V roku 1910 štát pridelil V. Vernadskému 14 tisíc rubľov na vytvorenie špeciálneho laboratória pre výskum v tejto vedeckej oblasti. Už v nasledujúcom roku 1911 bolo vytvorené Rádiové laboratórium Akadémie vied a oficiálne sa začal jadrový program Ruskej ríše. A v roku 1912 začala svoju prácu Expedícia rádia. Takže už vtedy V. Vernadsky predpokladal, že jadrová energia výrazne zmení životné podmienky ľudí, tak ako kedysi para a elektrina: „Teraz, keď ľudstvo vstupuje do nového veku žiarivej – atómovej energie, my a nie iní, musíme vedieť, musíme zistiť, čo v tomto smere obsahuje pôda našej rodnej krajiny. Vlastníctvo veľkých zásob rádia totiž dá jeho vlastníkom silu a moc, pred ktorou môže zblednúť sila, ktorú dostávajú vlastníci zlata, pôdy a kapitálu.“

    Už chápete, prečo A. Kadykčanskij povedal, že aj prvá jadrová elektráreň mala začať fungovať neďaleko Petrohradu a najneskôr v 30. rokoch? Ale všetky tieto plány zničili globalistické bankárske klany z londýnskej City, najskôr zorganizovali prvú svetovú vojnu a zatiahli do nej Rusko a potom ďalšie dve revolúcie a bratovražednú občiansku vojnu v Rusku, ktorá viedla k devastácii.,,
    https://www.biosferaklub.info/o-jadrovom-programe-ruskej-rise/

    jirik

    OdpovědětVymazat
  22. Upíři z ČK v Rakousku hledaj lidi do týmu opičích napichovačů na podzim 2024 (do 31.12.2024). plat 2457 E/měs. https://www.roteskreuz.at/ich-will-helfen/jobdetail/jobinfo/4281
    vedarus

    OdpovědětVymazat
  23. Podľa novín London Globe v júni 1890 antropológ Georges Vache de Lapouge objavil na prehistorickom cintoríne v Castelnau neďaleko Montpellier v južnom Francúzsku fragmenty ľudských kostí „najabnormálnejšej veľkosti“.

    Jeho zistenia boli publikované v časopise La Nature, číslo 18, 1890.

    Lapouge odhadol, že kosti patrili mužovi vysokému 3,5 m (11 stôp 6 palcov) a našli sa na dne mohyly z doby bronzovej. Uvádzalo sa tiež, že od pradávna dedinčania nazývali celé údolie Castelnau miestom, kde sa nachádza „jaskyňa obrov“.

    Kosti obra Castelnau študovali a skúmali na univerzite v Montpellier M. Sabatier, profesor zoológie, a M. Delage, profesor paleontológie. V roku 1892 kosti preskúmal Dr. Paul Louis André Keener, profesor patologickej anatómie na lekárskej fakulte v Montpellier, kde uznal, že patria k „členovi veľmi vysokej rasy“…
    https://www.biosferaklub.info/pozostatky-cloveka-velmi-vysokej-rasy/

    jirik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si rikam ze jsme neco jako farma nebo laborator, ono tomu nasvedcuje kdeco, jen by me zajimaly duvody pro to.Existuje teorie o vode nad nami i pod nami, jak nahore, tak dole, vypujceny z bible kterou neuznavam, ale to neznamena ze je uplne prolhana, neco pravdy je potreba jinak se lez neproda. Tedy Zeme jako stacionarni s ruznejma bunkama s kopulema, kazda sobestacna, samostatne se vyvijejici. Moc by me zajimalo kdo a proc a jak to ma na svedomi a jak si dovoluje neco znicit a osit znova bez ohledu na zivot kterej se tam uz vytvoril, jako ze je dokazany ze to u nas uz bylo nejednou...............proud

      Vymazat
  24. Byli obři, byli aj dobří. Proč by to kdo vyráběl? vedarus
    https://prnt.sc/RAzr9KZNbA42
    https://prnt.sc/msp-KPz_FMcu
    https://prnt.sc/aF2v0xiQ8SUF
    https://prnt.sc/3gpbecK9w-p7
    https://prnt.sc/r5Mi9ln_P9vG (portál před domin. klášterem st Esteban, takže Sv. Štěpán město Salamanco, španělsko)

    OdpovědětVymazat
  25. Christina von Dreien česky: Byla lidská DNA zmanipulována? Kým a proč?
    https://www.youtube.com/watch?v=7cLCOlfTM30

    jirik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevidel jsem, ale mam svuj nazor i kdyz ovlivnenej prejatym, nemyslim si ze nase DNA byla zmanipulovana, je takova jakou ji vyrobili ti kdo nas tu potrebovali na praci :-), nebo ti kdo nas tu "zaseli" z jinejch, mozna horsich, mozna lepsich duvodu. Jsme stvoreny tady ze zdejsich materialu, ale pritom se sem vubec nehodime, nepasujeme do prirody, jsme tu doma jako vecny navstevnici odjinud. Tak to aspon sam vidim ..............proud

      Vymazat
  26. Uzemnenie je terapeutická technika, ktorá zahŕňa rôzne aktivity, ktoré vám pomôžu „uzemniť“ alebo elektricky vás prepojiť so zemou. Táto prax čerpá z vedy o uzemnení a fyziky o uzemnení, aby vysvetlila, ako môžu elektrické náboje zo zeme vyvolať určité priaznivé účinky. Existujú rôzne typy uzemnenia, ale cieľom všetkých je pomôcť vám znovu sa spojiť so zemou.

    Môžete to urobiť priamym alebo nepriamym kontaktom, napríklad:

    • Ležanie na zemi, napríklad na tráve v parku alebo na piesku na pláži.

    • Choďte naboso po tráve na trávniku alebo na piesočnatej pláži.

    • Brázdiť priezračné jazero alebo plávať v oceáne.

    • Používanie uzemňovacích zariadení, ako sú uzemňovacie ponožky, uzemňovacie pásiky a záplaty, uzemňovacie dosky alebo prikrývky a uzemňovacie rohože.

    Zatiaľ čo priamy kontakt so zemou je optimálny, používanie uzemňovacieho zariadenia môže pomôcť, ak žijete v oblasti s drsnými poveternostnými podmienkami alebo ak si chcete uzemnenie vyskúšať v klinickom prostredí.


    https://www.biosferaklub.info/vyhody-terapeutickej-techniky-uzemnenia-pre-autoimunitne-ochorenia/

    jirik

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.