pátek 19. ledna 2024

Atlas mimozemšťanů

V bývalém SSSR byl vytvořen atlas mimozemských civilizací. Data odtajňují šest druhů mimozemšťanů.


Za posledních 15 let dosáhlo odtajnění souborů na novou úroveň. Podrobnosti o mnoha aktivitách UFO se staly známými. Ale mnohem zajímavější je, že v 60. letech vědci vážně uvedli, že znají velké množství mimozemských civilizací, které navštívily Zemi. Byly provedeny průzkumy veřejného mínění místní populace a data byla systematizována. To sloužilo právě k vytvoření atlasu mimozemských inteligentních civilizací!

Není známo, kolik druhů do něj vstoupilo, údaje jsou odtajněny pouze na 6. Jinými slovy, studie mimozemšťanů byly vědci v SSSR vážně prováděny. Je těžké říci, odkud informace pocházejí, ale to, co je popsáno v dokumentu, je úžasné. Ukazuje se, že v Ruské říši byly zaznamenány kontakty s mimozemšťany. Ale teprve ve druhé polovině 20. století byly systematizovány, což umožnilo adekvátně analyzovat informace.

Z nějakého důvodu moderní vědci považují dokument za žertování a o ně se vážně nezajímají. Ufologové naopak tvrdí, že to je výsledek pečlivé práce.

První v seznamu je rezident z planety poblíž Sirius.Tito mimozemšťané jsou zbaveni vlasové linie, jejich oči jsou vždy tmavě modré, nosí černé kostýmy. Dokážou se na chvíli reinkarnovat na jiné lidi.

Druhým je zástupcem civilizace z hvězdného systému Arcturus. .Zpravidla komunikují s telepatií. Mohou žít jak ve velké hloubce vody, tak na zemi. Vysoce rozvinutá technologická civilizace. Žijí na třech planetách - jedním z nich je oceán, dva mají půdu jako Zemi.

Orion

   Třetí je Orion. Někdy jsou zaměňovány s reptiloidy kvůli zelené barvě pleti. Na rozdíl od nich však kůže nemá šupiny. Je to vojenská civilizace. Zpočátku, když šli do vesmíru, byli útočníci, ale později změnili pohled. Nějakou dobu žil ve sluneční soustavě a na Marsu.

Čtvrtý jsou obyvatelé systému Andromedy. Jsou moudří, s nimiž se lidé kontaktovali. Měli extrasanórní supervelmoci. Dovedli se proměnit se v jiná stvoření, četli myšlenky, měli široké znalosti jazyků různých civilizací. Jeden z nejstarších slavných zástupců vesmíru.

Páté jsou stvoření z souhvězdí Lyra(Labuťáci). Nejzajímavější zástupci vesmíru. Kontakty s nimi byly pozorovány masivně na Sibiři, Uralu a na Dálném východě. Zpravidla způsobily bolesti hlavy, což bylo vysvětleno skenováním mozku a čtení informací. Po setkání s těmito tvory se projevili dosud neznámé znalosti u lidí, což se odrazilo ve snech a jiném druhu vidění.

Šestá – galaxie. Tito mimozemšťané jsou navenek podobní lidem, ale s prodlouženou hlavou. Řeč je slovní, ačkoliv bylo několik případů komunikace telepaticky. Žijí na dvou planetách. Existuje hypotéza, že ve starověku sdělili lidem znalosti o astronomii, matematice a metalurgii. Nedávné kontakty nebyly doprovázeny sdělováním znalostí. Bylo to na jejich počest, že starověcí lidé si uměle prodlužovali lebky a očekávali, že odhalí tajemství vesmíru.

Jak vidíme, v roce 1960 byly stávající informace o mimozemských civilizacích velmi rozmanité. Studie byly provedeny na vážné úrovni a vzhledem ke zpracování kvality získaných dat byl získán celý obrázek. Je zvláštní, že se postoj k existenci mimozemské mysli mezi akademickými vědci dramaticky změnil.

Za posledních 15 let dosáhlo odtajnění souborů na novou úroveň. Podrobnosti o mnoha operacích UFO se staly známými. Ale mnohem zajímavější je, že v 60. letech vědci vážně uvedli, že znají velké množství mimozemských civilizací, které navštívily Zemi. Byly provedeny průzkumy veřejného mínění místní populace a data byla systematizována. To sloužilo dokonce k vytvoření atlasu mimozemských inteligentních civilizací!

Volně přeloženo z RF


29 komentářů:

  1. Byl bych opatrnej s pojmem "mimozemsky" a zamenil bych ho za pojem "jinozemsky", vsechno nasvedcuje tomu ze jsou to pozemstani, ale odjinud, z jinejch "bunek" tady na Zemi, ta zrejme vypada jinak nez nam je vsugerovavano a podobne je to s "kosmem".................proud

    OdpovědětVymazat
  2. Minule jsme tu řešili ty spadlý železný kule na zem, a někdo dal odpověď, děkuju, že to jsou hvězdy. Což je klidně možný. https://prnt.sc/fp2J_PdyEkqW
    Tady je zase pár výbojek s různými plyny helium neon atd každá má jinou barvu. Tak se nabízí že nad náma mění ta svítidla, resp. plyn v nich? Že je to baví. vedarus https://prnt.sc/3XuBVUcI-BJK
    A pokud je to naše slunce umělý, to by mě stejně zajímalo kde se berou ty rentgeny a další jiné záření. Tuhle jsem četl že vysoko nad našima hlavama jsou nějaký "ohřívače".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne by hlavne moc zajimalo PROC se to deje a jakej je duvod lhat...........proud

      Vymazat
    2. Tesla robil pokusy podobné rentgenovaniu, ale čiste na bázi elektrickej. Takže by sa to dalo takto vysvetliť.

      Vymazat
    3. Lžou nám proto, aby nás drželi "v ohradě" a tupý stádo se líp ovládá to přece víš proude. A berou nám tím čas kerej bychom mohli investovat líp.

      Vymazat
    4. Nojo skvělá myšlenka! Díky F. teda vlastně anonymní v 20. ledna 2024 v 19:57. Je mi jasný že všecky dobrý vynálezy vzali pro sebe a zavřeli do šuplete, proto ta jejich falešná "autorita" tj. patentovej úřad. Tím by se vysvětlily rentgeny. A teď ty šílený vedra co byly posledních pár let, tam si nejsu jistej důvodem. Jednak jsou prej nad náma v nějaký výšce jakýsi ohřívače, druhak se dosti píše o nibiru a na něj jsou dokoce i fotky. Nedovedu potvrdit/vyvrátit. Nakonec to muže bejt i něco třetího, cojávím. A co ony "erupce" to současná výbojka zvaná sluce asi neumí, tak jestli někdo občas upustí víc plynu a ten nad náma někde řachne? (helium, ...) anebo zase jiná technologie.. nakonec dojdem k temu že je to tady totálně přetechnizovaný a lidi to neví. Lež to je jako virus! vedarus

      Vymazat
    5. Jen myšlenka. Takový příklad, o čem asi přemýšlí zvíře zavřený v cirkuse v kleci, přírodu nevídíce? samože bude chtít utéct zpět do přírody. Osvobodit se.
      A co by se stalo, kdyby většina lidí ovcí přišla na to, že jsme tu v zajetí a že nám všade jen lžou? No jasně, všichni by asi začali přemejšlet JAK se osvobodit a toho se ti okupanti asi nejvíc bojí. Že se lidi spojí a zničí ty jejich ohrády ve kterejch jsme tady držený pod rouškou "svobody". vedarus

      Vymazat
    6. https://vk.com/wall746823626_1478 Český siochazariát

      Vymazat
    7. Problem je ze lidi se tomu sami branej. Nejlepsi otrok je ten kterej si neuvedomuje svy otroctvi...................proud

      Vymazat
    8. 20. ledna 2024 v 20:21...........v tom to neni, to je prilis malicherny, drzej nas prachama, to obycejnymu otroku staci, v tom je neco vic...........proud

      Vymazat
    9. Malicherný nemalicherný, zde ve videu které sem vložila jedna dobrá Duše 21. ledna 2024 v 9:04 najdeš odpověď. Asi náhodou se shoduje s tím co je psáno tady ve vlákně 20. ledna 2024 v 20:21 na kterés prve reagoval.
      v.
      Príbeh Wiliama Morrise komplet cz:
      https://odysee.com/@lesapan5:a/pribeh-williama-morrise-1-fw1e2l44_4DyXAQyB:8

      Vymazat
    10. 28. ledna 2024 v 20:41.............vyborny...............proud

      Vymazat
  3. WhitelikesnowandcoldlikeWinter20. ledna 2024 v 8:26

    Dobrý den.
    Díky za veškeré info zde.
    Dovolil jsem si dát odkaz na zajímavý film na podobná témata: https://www.csfd.cz/film/18233-smrtihlav/prehled/
    Dějí se to věci.....
    :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Vstanou noví voliči. https://rumble.com/embed/v45jjhw/?pub=1sfave

    OdpovědětVymazat
  5. Prosba pre Korendora - našlo by sa niečo viac k tomuto: https://vk.com/wall642348623_970
    original je vraj v archíve ČT, cca 6hod., nikdy sa neodvysielalo, uvalené embargo. V zahraničí bol o to veľký záujem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám někde pořad Na vlastní oči s dr Kubešem z Lenory,pokusím se ho objevit a hodit sem. O Klausovi Pružinském je nějaká zpráva o tom,že Klaus někde v USA podepsal smlouvu o tom,že ČR bude zkušební země,kde se otestuje,co lidé vydrží,čili všechny možné tlaky, nelidského charakteru. Někdo v diskuzi sdělil,že v ČR jsou pouhé dva miliony Čechu a osm milionu chazaru. Není divu,od vzniku židozednářské republiky v roce 1918 je to zaslíbená země.

      Vymazat
    2. Nalezeno na bývalém kanále rutube a hozeno sem https://rumble.com/embed/v45nn7f/?pub=1sfave

      Vymazat
    3. Srdečne dakujem aj za toto. Neviem, prečo nechce p. Kubeš zverejniť to pôvodné 6h. video (asi mu vyhrážali).
      Slovensko detto - ideálna vzorka obyvateľstva na testovanie, čo ľudia ešte vydržia, vid. predošlé roky.

      Vymazat
  6. náhodně nalezeno, netradiční skupina Otyken (Posvátná země) ze Sibiře, Krasnojarský kraj - v tajze žijící, kombinující tradiční místní styly i pop etno, prodavají vlastní med. vedarus
    https://www.youtube.com/watch?v=hl4qKWELnH0
    https://www.youtube.com/watch?v=hl4qKWELnH0

    https://www.youtube.com/watch?v=Z6GO1_kgfxs&list=PL7kburrkX9xoMKseKMeUcSY81WpY4Q-6I&index=32

    OdpovědětVymazat
  7. Takto oficielně vidí NASA Černou díru, black hole, pak jim věřte. v.
    https://prnt.sc/I1vYJkUc-P8c

    OdpovědětVymazat
  8. Energetická očista těla https://rumble.com/embed/v45nnu9/?pub=1sfave

    OdpovědětVymazat
  9. Nato chce mrskat šavličkami od pondělí až do května. Rusové použili pro začátek malou fintu. https://www.michalapetr.com/map-1889-putin-srazil-mocnymi-udery-macrona-na-kolena-ten-zuri-a-chysta-pomstu-putin-obetoval-dve-stara-letadla-aby-vycenichal-dulezite-strategicke-cile-genialni/

    OdpovědětVymazat
  10. Lenora a čeští Němci. Velmi často jsem se pohyboval v té oblasti a v Lenoře jsem cítil silnou nevraživost vibračně ve vzduchu. Romana Karpfa,postiženého,viz dokument pana Kubeše,jsem znal osobně. Později nedávno dokonce vznikl požár v jednom lenorském domě a byli postiženi rodiče Romana Karpfa. Po válce nebyli Němci z Lenory zcela odsunuti,nebot bylo potřeba udržet lenorskou sklárnu v provozu. Zažraná nenavist vuči Čechum byla vibračně cítit na sto honu. Takže,zajímavé je to,že postižení obyvatelé prokletého baráku měli většinou německá příjmení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dakujem za info, v tejto záležitosti, mňa však interesuje praktická stránka, t.j. že p. Kubeš zistil interakciu GPZ a mikrivlnného žiarenia a ked sú tieto v rezonancii, tak sa v živej hmote začínajú separovať a zhlukovať molekuly jednotlivých prvkov a tým vznikajú ťažké choroby. A hlavne že to dokázal identifikovať a merať. O tomto zháňam info, lebo je to aktuálne na dnešnú dobu - sme čoraz viac pod žiarením mikrovln (gsm, wifi, bluetoth a p., smart...).

      Vymazat
    2. Karma a vyuka me nasadila do oblasti byti, ze clovek, ktery zije na samote, ci na vesnici, by to vydrzel tak tyden a bud by onemocnel, nebo horempadem uprchl zpet. Jsem v pohode, jen mi obcas zubarka vytrhne dalsi mizerny zub. Je to o vibracich a nemit strach.

      Vymazat
  11. Benátsky veľvyslanec Foscarino opísal v historickom dokumente – vo svojom liste zaujímavé fakty o moskovskom kráľovstve, ktorý napísal v roku 1557 a Turgenev ho zaradil do zbierky „Historické akty týkajúce sa Ruska“.

    V liste sa uvádza, že v Moskovskom cárstve hovoria slovanským jazykom, ale píšu rovnakým jazykom ako Dalmatínci (dnešné Chorvátsko), Bohémy (dnešné Česko), Poliaci a Litovčania. Tento jazyk je tiež široko známy a používaný v Konštantínopole a Egypte babylonským sultánom u Mamlukov…

    Je zaujímavé poznamenať, že aj Mamlukovia, ktorí sú dnes považovaní za turkických žoldnierov, hovorili aj slovanským jazykom.

    https://www.biosferaklub.info/v-stredoveku-sa-pouzival-jednotny-jazyk-v-rusku-chorvatsku-cesku-polsku/

    jirik

    OdpovědětVymazat
  12. https://koronaprevrat.webnode.cz/ v.

    OdpovědětVymazat
  13. vše co bylo zciuzeno rusku za posledních 500 let musí být navráceno, putin podepsal rozkaz...
    https://www.pokec24.cz/politika/najit-odebrat-a-vratit-domu-putin-vydal-rozkaz-vzit-anglosasum-vse-co-za-poslednich-500-let-rusku-ukradli/
    jirik

    OdpovědětVymazat
  14. Závery Davosu:
    https://rumble.com/v48faj5-wef-2024-nemte-se-eho-bt-jste-v-dobrch-rukou.html

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.