sobota 20. května 2023

Někdo zavelel a historie zmizla?

 

Někdo zavelel a historie zmizla?

 Pýtate sa, čo je na tom také zaujímavé? Je zaujímavé a veľmi. Týmto aktom dal svetu na vedomie, že Rusko sa vydáva na cestu odhaľovania svojich skutočných nesfalšovaných dejín, pretože si je vedomé toho, že NÁROD, ktorý nepozná svoju históriu, nemôže mať ani budúcnosť.

Súčasná oficiálna ruská história, ako je učená v školách, bola vytvorená v priebehu 18. – 19. storočia a bola spísaná v súlade s biblickou židokresťanskou koncepciou histórie na zákazku Romanovcov. Už len prechodom z pôvodného kalendára (počítaného od podpísania mieru vo Hviezdnom chráme) na kalendár juliánsky sa história tejto ríše skrátila o viac ako päť a pol tisíc rokov!

Mnohí ľudia zrejme nikdy nepočuli o najväčšom štátnom útvare na Zemi za dobu nám známej histórie. Síce sme sa učili o slávnom Egypte, Perzskej ríši, Osmanskej či Rímskej ríši, ale to všetko boli omrvinky proti obrovskej slovanskej ríši, ktorá v priebehu vekov niesla názvy Rassénia, Skýtia a nakoniec Tartária. Tým skôr je prekvapujúce, že táto krajina nenašla jediné zmienky v oficiálnej svetovej histórii! Túto medzeru teraz trochu zapĺňajú niektoré informácie historikov, ale aj iné dostupné zdroje.

Po nesmierne dlhú dobu existoval na Zemi obrovský štátny útvar, ktorý sa rozkladal na niekoľkých kontinentoch. Milióny jeho obyvateľov vytvorili svojbytnú kultúru založenú na duchovných a mravných kvalitách človeka, na úcte k Predkom a spravodlivosti, úcte k rodine a láske k svojej vlasti. Táto krajina je zobrazená na mnohých starých mapách a hovorí sa o nej v encyklopédiách.

Veľkú Tartáriu obývali pôvodne prevažne Tartári. Vysokí, červenovlasí, ľudia bielej pleti s očami modrej, zelenej alebo šedej farby, Slovania-Árijci a Rusi. Priateľskí a láskaví v dobách mieru, statoční a nemilosrdní v bitkách. Spravodliví a súcitní v dňoch víťazstva a vytrvalí počas protivenstva. A to, že bojovali za tú najposvätnejšiu vec, za svoj Rod, svoju Vlasť a morálnu čistotu a vieru svojich Predkov, ich robilo takmer neporaziteľnými.

Encyklopédia Britannica, prvé vydanie, diel 3. Edinburgh, 1771, s. 887 nám oznamuje: „Od Uralu po Aljašku. Od Novej Zeme k Tibetu. Tartária bola ohromná krajina v severnej časti Ázie ohraničená Sibíriou na severe a aj na západe sa nazývala Veľká Tartária. Tartári žijúci južne od Moskovie a Sibíri sa nazývali Astrachani, Čerkezovia; Dagestánci žili na severozápad od Kaspického mora, Kalmyckými Tartarmi nazývali tých, čo obývali územie medzi Sibíriou a Kaspickým morom; Uzbeckí Tartári a Mogulovia obývali krajinu severne od Perzie a Indie a nakoniec Tibetskí Tartári žili na severozápad od Číny.“

Celý článek: https://cz24.news/putin-odhalil-prastare-mapy-velkej-tartarie/

 

Souvísející článek: http://energieupramene.blogspot.com/2023/03/zamerne-zapomenute-technologie.html

 

21 komentářů:

  1. Kluci emzáci tady mají co napravovat. To jejich babylonské dílko,fotbalové 11, nedokončené stavby, vždy 11,ne 12,nikdy není hotovo. https://vk.com/wall746823626_405

    OdpovědětVymazat
  2. Zdroj včas volá k sobě...Karel Čapek,přišli Němci, Karel Kryl,zničení ČSR, Karel Gott,kokovid teror, čipizace.https://vk.com/wall746823626_408

    OdpovědětVymazat
  3. https://www.tart-aria.info/category/all/istoriya/

    Je tam toho "na mraky", načítajte si položku v ruštine a potom si preložte nejakým translatorom. Translator, ktorý je na stránke, je slabý. Stojí za to rozkliknúť si aj iné položky hlavného menu, fakt dobrá stránka pre tých, čo sa chcú rozvíjať a celoživotne vzdelávať. Príjemné zimomriavky pri odhaľovaní zatajovanej pravdy :-).

    F.

    OdpovědětVymazat
  4. Krátky súhrn o Tartarii:
    https://vk.com/wall-201672071_50580
    a komentár na toto nechám na Vás:
    https://vk.com/wall-201672071_50591

    F.

    OdpovědětVymazat
  5. Vhodné ke studiu celé: https://vk.com/svetlana.lisichkina
    příkl. "Hyperborea existovala." Prohlášení ruských vědců z Geologického ústavu
    https://vk.com/wall283555260_35794

    OdpovědětVymazat
  6. Kdyby jenom historie, veli se nejen ke lzim porad a neustale mizi pravda. Co je zajimavy, tejka se to naprosto vseho, at historie, tak planety, kosmu, jidla, zdravi, zdroju a energii, asi se nenajde nic kde se lidem nelze.Spis nez ono lhani me zacina nejvic zajimat PROC, v konkretnich pripadech, kazdym extra, nejaky tuseni o nekterejch proc jsou, ale vetsine prijdou az prilis fantasticky.........proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč? Přece jedině tupé nevědomé stádo s pouhými základními vědomostmi které se nepídí po tom dalším, je možné lehce ovládat. Vše jim prodat a držet je v koncentráku, vymačkat je doslova jako citron. Jseš taky husákovo dítě, vzpomeň si jen na základku - vznik uhlí a ropy. Tomu jsem nevěřil už tehdá. Dneska vlastně už lžou jen ze strachu aby měli v záloze debily kteří jim pořád věří, a že jich ještě je, chtějí nás všechny povraždit aby nebyli pamětníci a zbylo pár otroků. Pak je zde taková novodobá lež, ale to jsou ti několikrát "zachránění", napojení na internet věcí.

      Podivej o mě neustále po fabrice kolují různé zvěsti, že toto nebo ono a přitom su jediný, že toto či ono jim tam zvládnu, jako např. naprogramovat a tak, o opravě elektroniky ani nemluvě, tyvole to je fakt směšný, můj postoj k současnosti je nemusí zajímat.

      Zdravím tě vedarusi, měli jsme spolu cosi rozepsáno, již jsem byl požádán aby si člověkové v práci cosi obnovili a připomněli. Nepřispíváš teď, je hafo práce na zahradě, ať se ti dobře daří příteli.

      Zdravím všechny člověky, buďte zdrávi.

      rusido

      Vymazat
    2. Zdar chlape :-), no s tim stadem to uz ani neberu jako neco vyjimecnyho, to se vi davno, ale neni to prave jen v tom. Tim jak lezou ruzny jiny veci na povrch a ze jich je, mam dojem ze jde jeste i o neco mnohem vic. Tady to napsat muzu, jinde si tukaj na celo:-))). Neco hodne dulezityho se pred lidstvem taji, neco, co by zrejme ovlivnilo uplne vsechno. Narazim na Zemi, jeji rozlohu, tvar a to co se na ni deje, vsechno ukazuje ze zijeme jen na malym kousicku a pokladame ho za celou "planetu", ja nas mam spis jen za takovou jednu zoologickou zahradu, nic vic, nic min. Nejen ze je pravdepodobne "plocha" s umelou oblohou atd., ale navic muze bejt zrejme z lidskyho hlediska i nekonecna a kdovi kolik na ni je tech ruznejch "zoologickejch zahrad"(laboratori). Takze ne navstevnici z vesmiru(kterej zrejme taky neni tim cim nas krmej), ale navstevnici ze Zeme se sem litaj podivat. Je toho spousty co jeden za ty roky patrani vystoura :-)))). At se dari :-). Pri techhle debatach si vzdycky vzpomenu na jednu pro me pamatnou vetu: "Vsechno je jinak". Staci si i jen vsimnout tanecku s prejvolbama a prejzastupitelema a toho co to obnasi. To znamena ze je tady nejaka sila, nemyslim ted Silu, myslim silu reality, ktera je tak mocna, ze ani strach o zivot ji nedokaze prekonat a veli vsemu a vsem s cim a se kterejma prijde do styku. Krasne se to za ty roky odhaluje treba u prejpolitiku. Logika rika ze ne vsichni jsou "zkazeni", ale nejakou zahadou se vsichni zkazej a podridej, kdo ne, spatne dopada, a to jeste driv, nez staci dat dal co se dozvedel a co se vlastne kolem nej jako neposlusnyho deje, pocinaje treba Stalinem a Kaddafim konce, kdyz to vezmu v moji casovy ose. Neco hodne velikyho a zasadniho se pred nami taji co existujeme jako druh. ;-)...........proud

      Vymazat
    3. Proud
      Vyjadril si to jednoducho a presne, poklona. Žijeme uväznení v nejakom simulátore ála "StarTreek" (hviezdny trik ?). A všetko je pod kontrolou vyššej moci - umelej inteligencie - a preto sa tým, čo to "nežerú", dejú "zvláštne" veci - ale to je už individuálne, kto má svoju "hlavu", tuší súvislosti....
      F

      Vymazat
    4. Zdravím tě kolego, buď zdráv,

      o Zemi to mi ani nemluv. To je opravdu velké tajemství. Těžko říct, myslel jsem si, že na moři tomu přijdu na kloub (kdysi jsme si s pár přáteli koupili motorový člun ...), jenomže ten matrix je tak dokonalý, že obzor je koule. Pozorování na souši směrem k horám - kopcům ukazuje na dutou Zemi. Vzhledem k tomu, že o tom vím prdlačky tak si nedovolím o tom hovořit dále a tak to raději nechám koňovi ten má větší hlavu.

      Nedávno jsem se začetl do série čínských detektivek soudce Ti. Napsal je robert van gulik dle reálné postavy z roku cca 630 našeho letopočtu. Baví mě na nich to, že se dozvíš jak to tam už tehda měli všechno promakaný. Zarazilo mě že žádný kung-fu a jiné bojové techniky, "jen" rohovnický mistr který znal devět tajných smrtících úderů a nebo mistr kopí nebo meče. Potom nastává otázka kdy se teda vlastně vyvinuly nám známé bojové techniky. Zítra jdu na ráno končím, zprasili mi tam jednu linku jdu se na to vyspat. Dobrou.

      Buďte zdrávi všichni člověkové

      rusido

      Vymazat
    5. Zdravím všetkých priaznivcov tohoto blogu:-).
      Niečo k tej akože "Zemi":
      https://www.youtube.com/watch?v=7JjPdv1QsC0&t=1s
      Podstatné info od cca 11-ej minúty do konca.
      F.

      Vymazat
    6. At se dari :-).............proud

      Vymazat
    7. Trochu som sa pohrabal v svojom archíve zaujímavostí z internetu, tentoraz po slovensky:
      Gaia - obria planéta - po zmanipulovaní názvu je to galaxia, Vesmír - ves mir - celý náš svet, resp. bunka na Gai, v ktorej nás chovajú ako žrádlo:
      https://www.tartaria.sk/plocha-zem-i/
      https://www.tartaria.sk/plocha-zem-ii/
      https://www.tartaria.sk/jupiter-vychadza/

      Ešte k téme tohoto článku:
      https://www.tartaria.sk/pad-tartarie-i/
      https://www.tartaria.sk/pa-tartarie-ii/
      https://www.tartaria.sk/pad-tartarie-iii/
      https://www.tartaria.sk/pad-tartarie-iv/
      F

      Vymazat
  7. "Velká Tartarie byla vymazána z povrchu země jaderným bombardováním"
    Autor - Radosvět. Odkaz je delší:
    http://genocid.net/%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%8F-%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B1%D1%8B%D0%BB%D0%B0-%D1%81%D1%82%D1%91%D1%80%D1%82%D0%B0-%D1%81-%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%BB%D0%B8-%D1%8F%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BD%D1%8B%D0%BC%D0%B8-%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B8/

    OdpovědětVymazat
  8. Rozcestníky, lze použít překladač.
    http://genocid.net/ (Informace o staleté totální genocidě Rusů a dalších původních obyvatel Ruska) https://peshera.org/ http://nikolay-levashov.ru/
    Dále, včerejší komentář s odkazy na síť Vk, které jsem poslal včera fungují, ale je možné, že uživatel musí být přihlášen. Byly v nich např. odkazy ke stažení edice 4 knih popisující Velkou Tartárii, autor Nikolaas Vitsen - Severnaya i Vostochnaya Tartaria (přeloženo 2010), které byly dříve psány jen v holandštině (orig. údajně 1705, anebo 1785- špatně čitelné), nyní je možnost stáhnutí v ruštině. První má 651 stran, takže další důkazy o existenci Velké Tartárie.
    https://prnt.sc/KDXmNb0Vo1LF https://prnt.sc/roByYyRmsN0U

    OdpovědětVymazat
  9. Nikolaas_Vitsen - Severnaya i Vostochnaya Tartaria 2010 ke stažení v PDF 54 MB
    https://uloz.to/tamhle/bvhXqSiA91B9/name/Nahrano-24-5-2023-v-2-07-21#!ZGL5LGR2AGVlAQVlMzD4ZGEyZzDmZwyPZGy5HGNgD3uwrQIzMN==

    OdpovědětVymazat
  10. Dnes dávají v TV flm Patriot. Je tam ruský občan Steven Seagal v roli lékaře. Banální americké béčko je zajímavé tím, že se to týká covidu a MK ULTRA a to v roce 1997. https://vk.com/wall746823626_426

    OdpovědětVymazat
  11. "historie ploché země" 5h video angl, magnetismus, VE, atd.
    https://www.youtube.com/watch?v=W8AZQdgQ3-g

    OdpovědětVymazat
  12. "historie ploché země" 5h video angl, magnetismus, VE, atd.
    https://www.youtube.com/watch?v=W8AZQdgQ3-g

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://pravda.tode.cz/
      Web p. J. Kozáka. Žiaľ niektoré videá už nie sú k dispozícii...
      F.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.