středa 16. března 2022

Ukrajinská elita

 

Ukrajinská elita

 Poslanec Nejvyšší rady Ukrajiny Oleg Carev informoval o všech záludnostech současné ukrajinské elity.

„Hlavní aktiva na Ukrajině patří politikům a oligarchům. Vlastnili média a administrativní budovy, okrádali zemi a klamali lidi.

Nikdo z níže uvedených nevzal zbraň do rukou, všichni vyvedli své příbuzné a vybrali své finanční prostředky do zahraničí. Všichni níže uvedení rádi obětují životy obyčejných Ukrajinců ve snaze zůstat u koryta.

1. Zelenskyj V.A. - Rodiče a příbuzní Zelenského a jeho manželky uprchli do zahraničí.

2. Porošenko P.A. - do zahraničí byla odvezena pouze hotovost kolem miliardy amerických dolarů. Na zahraničních účtech je více než dvě miliardy dolarů. Děti byly odvezeny do Spojeného království.

3. Kučma L.D., zeť Kučmy Pinchuka V.M. - více než tři miliardy je na zahraničních účtech v Itálii, USA a dalších zemích. Všichni příbuzní i sám Pinchuk uprchli do zahraničí.

4. Avakov A.B. - více než dvě miliardy dolarů v USA a dalších zemích. Všichni příbuzní byli odvezeni do zahraničí.

5. Ermak A.B. , vedoucí prezidentské kanceláře – na zahraničních účtech je zhruba jedna miliarda dolarů. Rodina je ve Spojeném království.

6. Timoshenková K.A , zástupce. vedoucí prezidentské kanceláře - více než jeden a půl miliardy amerických dolarů vybralo na zahraniční účty. Rodina uprchla do Spojeného království.

7. Yu. V. Lucenko , bývalý generální prokurátor Ukrajiny, vybral více než 800 milionů dolarů na zahraniční účty. Žije s rodinou ve Velké Británii.

8. Yatsenyuk A.P. , bývalý premiér Ukrajiny - na zahraničních účtech jsou více než dvě miliardy dolarů. Yatsenyuk a jeho rodina žijí ve Spojených státech. Jen v Miami koupil 15 luxusních chat.

9. Achmetov R.L. , oligarcha – jmění asi 15 miliard amerických dolarů. Jen v roce 2021 „vydělal“ 6,5 miliardy dolarů zvýšením tarifů, elektřiny a energií. Fondy jsou umístěny v zahraničí. Rodina je v zahraničí.

10. Kolomojský I.V. a Bogolyubov G.M. , oligarchové - hotovost, více než šest miliard amerických dolarů, v zahraničí. Rodiny jsou v zahraničí.

11. Korban G.B. , nájezdník, oligarcha, hlavní viník Ilovajského kotle a smrt tisíců vojenského personálu Ozbrojených sil Ukrajiny - vybral více než jeden a půl miliardy dolarů na zahraniční účty, rodina žije v Izraeli.

12. Bratři Kličkovci (Vitalij a Vladimír) , oligarchové, vybrali více než dvě miliardy amerických dolarů na zahraniční účty. Rodiny žijí v Německu a USA.

13. Jaroslavskij A.V. , oligarcha – na zahraničních účtech je více než jedna miliarda amerických dolarů. On a jeho rodina jsou ve Spojeném království.

14. Kosyuk Yu.A. , oligarcha, majitel firmy Mironovsky Khleboprodukt - přinesl do zahraničí více než 1,6 miliardy amerických dolarů. Všichni příbuzní byli odvezeni do zahraničí.

15. Turčinov A.V. , bývalý i. o. Prezident Ukrajiny - více než miliarda dolarů na zahraničních účtech. Rodina uprchla do zahraničí.

16. Nalivaichenko V.A. , bývalý předseda SBU - na zahraničních účtech je více než 500 milionů amerických dolarů. Rodina žije v USA.

 

 

 

4 komentáře:

  1. Vcelku jasny ze zdrhaj. Mit dost penez a vedet o predem prohrany valce kterou ma zem vyprovokovala, taky bych zdrhnul, radeji bych zvenci pomahal "nevinnejm" obetem ty valky............proud

    nevinnejm jsem dal do uvozovek, protoze nikdo neni uplne nevinnej, spoluvinu za to co se deje ma kazdej, kdyz to dopousti, krome deti. A kdyz vidim co se kde a jak deje, pochybuju, ze vsichni z elit jsou pro, a presto nic moc nenadelaji, natoz obycejnej clovek. Vsechno je to o neumeni se sjednotit za stejnou, spravnou vec a tahnout za jeden provaz.

    OdpovědětVymazat
  2. to korendor
    Toto by si měli přečíst všichni ti vítači. Všichni ti co zdrhají, zdrhají ze špatnýho svědomí, Fiala si zakládá na podhoubí.

    OdpovědětVymazat
  3. K přechodu na letní čas dojde 27. března 2022. Ve 2:00 budou 3:00.

    OdpovědětVymazat
  4. Jak se ukazuje, covid je jen zasterka pro hlavniho vinika, kterym jsou vakciny a odnesou to i neockovani..............proud

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.