středa 12. ledna 2022

Proč máme drahý plyn

 Proč máme drahý plyn? Tak to si poslechněte od Putina, jak to s náma válejí němci a my to musíme platit. Naše vláda dělá opět mrtvého brouka, však lid obecný to vše zaplatí neschopnost naší vlády, která v tomto stavu nebude pracovat pro občany, natož pro samostatnost republiky.


 

Video zde i s překladem :  https://odysee.com/@ProudN%C3%A1rodn%C3%ADHrdosti:4/Reversn%C3%AD-chod-plynu:8

A jak to s náma myslí  germáni (Bobulšvajne)

https://cz24.news/myty-fakta-a-pravda-o-moralce-nemeckych-vedcu-slovane-byli-jsou-a-budou-pro-anglosasy-vzdy-jen-podlide-video-cz-20-min/ 

 

3 komentáře:

  1. Kdyby aspon mrtvyho brouka. Jenze me to prijde,jako kdyz cilene spolupracuje se zlem,viz. vymysleny Vrbetice,kde se kreje falesny "podnikani" a podvod na pojistovny jakejmasi agentama,o prodeji vyzbroje teroristum ani nemluve!!! K tomu smeruje i podpora fasistickyho ladeni Ukrajiny a vecny napadani Ruska.Takze za me,vidim jasnej umysl..............proud

    OdpovědětVymazat
  2. Admin AE včera propustil méně významné příspěvky, ale tu největší pecku si nechal pro sebe. Od cca 23hod není ještě zobrazena, asi mu to tam žerou myši.

    17.1.2022 pecka! Vláda Argentiny se udajně “překlepla” a přiznala grafenoxid v injekcích.
    La Quinta Columna: Argentinská vládní složka připouští, že vakcíny COVID obsahují oxid grafenu (!)

    V důsledku prokázaného úmrtí po injekci kokovid a při následném vyšetřování vláda Argentiny pod tlakem uznala, že injekce kokovid obsahují grafen. Hned druhý den vydali damage control viz odkazy níže.

    Ricardo Delgado:

    To je obzvláště závažné. Proč? Bavíme se o materiálu, který není v injekcích deklarován díky “transparentnosti” farmaceutických korporací. Grafen je silně toxický materiál, je naprosto extrémní a jedna z jeho vlastností je jeho radiomodulace (ovládání živých tvorů na dálku). Nezáleží ani tak na jeho množství, ale na dávce záření absorbovaného grafenem (v těle).

    z oficiálních zpráv 16.1.2022:
    Dr. Patricia Aprea, ředitelka vládní složky(úřadu) se musela přiznat v soudním případu, který se odehrál v důsledku smrti po injekci kokovid. Vyšetřuje Carlos Insaurralde. Díky práci tohoto žalobce a jeho naléhání museli nakonec přiznat a uznat – i když to dávno věděli – že “vakcína COVID” – nebo to, čemu říkají vakcína ve skutečnosti obsahuje grafen.

    Ale to není vše. La Quinta columna uvedla, že grafen využívá (..reaguje na) signál telefonních antén a následně ho násobí. Grafen má svůj maximální efekt přesně na 26 GigaHertz (5G). Jaká náhoda!
    Vláda Argentiny a vlády dalších částí světa, které jsou v Agendě 2030, pustili nebo pustí tuto frekvenci 26 GHz v polovině roku 2022.

    Takže ještě jednou.
    Jakmile pojede 26 GHz tak tento stav umožňuje, aby všechny ostatní mikrotechnologie které jsme našli uvnitř vakcíny mohly fungovat tak, jak si oni přejí. Mikrosměrovače, mikroroutery, kodeky se šifrováním komunikace(!), logická hradla…aby toto všechny fungovalo, musí nutně pracovat v pásmu 26 GHz.

    Už chápete, proč chtěli zavést ten grafen?
    Už chápete, proč kokovid očkovaní lidé vysílají MAC adresu, kterou může kdokoli zkontrolovat svým mobilním telefonem? I se Samsungem nebo iPhonem. Brzy se pokusíme vyzpovídat člověka, který je v tomto ohledu odborníkem. Tady, v La Quinta Columna. Těšte se.



    Grafen umí radiomodulaci. To je ovládání živých tvorů na dálku.
    Grafen umí radiomodulaci. To je ovládání živých tvorů na dálku.
    Grafen umí radiomodulaci. To je ovládání živých tvorů na dálku.

    Další den 17.1.2022 vydala ta samá složka vlády damage control cituji:
    “Informace o obsahu grafenu ve vakcinách pocházejí z nedobrovolné chyby ve zprávě přiložené k soudnímu případu, kde již bylo vše objasněno. Obyvatelstvu se sděluje, že vakcíny na COVID-19 (Astrazeneca) neobsahují grafen.
    Informace o obsahu grafenu pocházejí z překlepu ve zprávě IF-2021-120912800-APN-DECBR#ANMAT připojené k soudnímu spisu”.
    konec citace ??

    odkazy zdroj:
    https://www.orwell.city/2022/01/ANMAT.html
    https://diariodevallarta.com/argentina-la-anmat-reconoce-que-las-vacunas-contienen-grafeno/

    damage control Argentinské vlády:
    https://www.argentina.gob.ar/noticias/anmat-aclara-que-la-vacuna-covid-19-no-contiene-grafeno

    jedno z vyjádření ANMAT, kopie: https://prnt.sc/26f3jfy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. La Quinta Columna: ARGENTINA - pokračování případu umrtí muže po kovid injekci

      Státní zástupce Carlos Insaurralde říká: „Ujišťuji vás, že tyto INJEKCE jsou předurčeny nás zabít“

      "Carlos Insaurralde, žalobce v případu muže který zemřel po "očkování kokovid" mluví o oxidu grafenu a dalších neznámých látkách v kokovid injekcích a vyzývá lidi, aby podávali žaloby. Aby se tímto krokem pokusili zastavit hromadnou otravu obyvatelstva.
      Prokurátor Insaurralde vyzývá k podávání trestních oznámení na tuto tyranii, i když policie je odmítá přijímat.


      Ricardo Delgado:
      "Insaurralde říká: Vím, že existují překážky aby instituce přijaly Vaše stížnosti, ale přesto vyzývám, abyste hledali duchovní sílu a šli do toho. Varuji Vás, že kokovid injekce obsahují grafen a látky, o kterých nevědí ani vědci. Čas předávání informací, když jsme to zjistili a byli šokováni je pryč.
      Už víme, že vakcíny obsahují grafen = je to oficiální. Že je více mrtvých očkovaných než neočkovaných = je to oficiální. Lidé jsou otráveni," říká žalobce. Důležitější než hledat informace je jít ven a odsoudit, že experimentují s lidmi."


      https://www.orwell.city/2022/01/prosecutor.html


      https://i.postimg.cc/NfLbfLjB/konec.jpg
      Některé současné způsoby otravy obyvatelstva: 1/ experimentální injekce s nanojedy 2/ 3G/4G/5G mobilní věže 3/ letecké prášení bordelu chemtrails

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.