pátek 24. prosince 2021

Založení církve odpůrců očkování a respirátorů

 

Založení církve odpůrců očkování a respirátorů

Vážení odpůrci koronafašismu
já a několik přátel jsme se rozhodli založit novou církev. Nejde o to, že bychom se chtěli modlit a chodit na mše, ale jde o to, že se chceme odvolávat na svobodu vyznání, které je zaručena ústavou a říkat že naše víra nám zakazuje se očkovat a nosit respirátory. Aby se každý při jednání s úřady mohl prohlásit za stoupence této církve a řekl, že odmítá očkování, respirátor, sdělování informací o svém zdravotním stavu atd. z náboženských důvodů.
Proto vznikla Protestantská církev Svaté korony. Protestantská proto, že protestujeme proti novému náboženství Covidismu.

Body církve:

Základem víry Protestantské církve Svaté korony je 16 článků víry.
16 ČLÁNKŮ VÍRY PROTESTANTSKÉ CÍRKVE SVATÉ KORONY
1. člen církve věří, že koronavirus zvaný SARS CoV-2 nebo Covid-19, stejně jako očkování proti němu, je dílem satanských globálních elit.
2. člen církve věří, že tento koronavirus není nebezpečnější než jiné respirační viry a mělo by k němu být přistupováno stejně jako ke chřipce a podobným nemocem.
3. člen církve věří, že politikům prosazujícím epidemická opatření nejde o zdraví lidí, ale o prosazování globální agendy směřující k nastolení Nového světového řádu- totalitní světovlády.
4. člen církve uznává všechna lidská práva a svobody zaručené Ústavou ČR, listinou základních práv a svobod a mezinárodními smlouvami o lidských právech a zastává názor, že tyto práva a svobody jsou nezadatelné, nezcizitelné, nepromlčitelné a nezrušitelné.
5. člen církve věří, že všichni lidé mají svá práva a svobody, včetně práva na zdraví a práva rozhodovat o svém zdraví a dále svobodu projevu a svobodu volného pohybu a právo na vzdělání a stát tyto práva a svobody nesmí omezovat z důvodu údajné ochrany veřejného zdraví.
6. člen církve věří, že všichni lidé se rodí svobodní a sobě rovní co do důstojnosti a práv a odmítá diskriminaci kteréhokoliv člověka z důvodu zdravotního stavu, bezinfekčnosti, podstoupení či nepodstoupení očkování nebo jakéhokoliv jiného lékařského zákroku.
7. člen církve věří, že péče o své zdraví je právem a povinností každého jednotlivce nikoliv státu nebo společnosti, stát má pouze zajistit dostupnost zdravotní péče, nikoliv údajnou ochranu zdraví občanů proti jejich vůli.
8. člen církve věří, že každý zdravotnický zákrok, včetně diagnózy a testování, může být proveden jen se svobodným a informovaným souhlasem pacienta, bez jakéhokoliv nátlaku a že nikdo, ani státní moc, nesmí donucovat jednotlivce k zásahu do tělesné integrity.
9. člen církve spoléhá více na vlastní tělo a svůj imunitní systém než na léky a vakcíny a odmítá víru v nadpřirozenou moc virů, bakterií či jakýchkoliv jiných nemocí.
10. člen církve nesmí být očkovaný proti koronaviru, stejně jako nesmí nechat očkovat své děti.
11. člen církve si odmítá zakrývat tvář na veřejnosti, ať už rouškou, respirátorem, šátkem či čímkoliv jiným.
12. člen církve nesděluje informace o svém zdravotním stavu nikomu jinému než ošetřujícímu lékaři, členům rodiny a případně nejbližším známým.
13. člen církve věří v Boha, ve svobodu jednotlivce, v instituci tradiční rodiny, v moc přírody a v existenci spontánního společenského řádu.
14. církev je protestantská, neboť protestuje vůči nástupu nového náboženství, které dominuje soudobým náboženským proudům a které připisuje nadpozemskou moc částicím vyskytujícím se spontánně v přírodě ve tvaru koruny.
15. církev odmítá modlářství a provádění fetišistických rituálů (souvisejících s uctíváním různých druhů nemocí a šířením apokalyptických proroctví).
16. členství v církvi se nevylučuje s členstvím v jiných křesťanských církvích a náboženských společnostech či organizacích ani s účastí na jejich obřadech.

Modlitbička:

Sílo naše, jenž jsi v našich srdcích,

Posvěť se jméno tvé.

Přijď imunita tvá.

Buď vůle tvá jak v Čechách, tak i na Moravě.

Přirozenou imunitu vezdejší dej nám dnes.

A odpusť nám naše pochybné myšlenky, jako i my

odpouštíme našim kritikům.

A neuveď nás v pokušení, ale zbav nás od „vakcíny“.

Amen

Více zde: http://naxera.cz/hlavni/zalozeni-cirkve-odpurcu-ockovani-a-respiratoru/

Znak Síly


11 komentářů:

  1. To je dobryyyy :-))))))))..............proud

    OdpovědětVymazat
  2. To je lepší než kdyby museli přestoupit všichni co nechtějí očko na islám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jedno zlo potirat jinym zlem,neni nikdy dobry,stejne jako neni dobry "zastupny" zlo,at je jaky chce,porad je to zlo,vetsi,mensi,hezci,serednejsi,a porad to stejny zlo v nescetnejch podobach............proud

      PS.:Nicmene zijeme ve svete kterej se snazi a porad nastoluje rovnovahu,je to jeho podstata.Muj osobni nazor je ze bysme s tim tedy nemeli bojovat a plejtvat energii zbytecne,protoze boj s principem nejde vyhrat,ale meli bysme se naucit ho kontrolovat,kontrolovany a ovladany zlo je predvidatelny a tedy je mozny si uhlidat rovnovahu se zachovanim zla smerovanym tak aby nadelalo minimum skody,takzvanou "smesnou" skodu a dosahnout tak stavu,omlouvam se za anglictinu, win-win, a presto udrzet rovnovahu.Nejspis to ani nebude az tak tezky,kdyz se bude vedet co a proc se dela.

      Vymazat
    2. Člověk může rozvrtat každou myšlenku do posledního písmenka, je to jeho svaté právo (svobodná vůle), ale nikdy pravdu nepozná. Pravdu pozná jen a pouze svojim srdcem a pak je ochoten pro ni i zemřít beze strachu. Lidé spojeni srdcem jsou spolu nejsilnější. Lidé spojeni rozumovým poznáním jsou slušně řečeno nejvyčuranější a své názory a poznání neustále poopravují a reformují avšak pravdy se nikdy nedoberou, neboť pravda se rozumem nezíská. Mlácení prázdné slámy se odmítám zúčastňovat, děkuji za pochopení.

      Vymazat
    3. Svym zpusobem souhlasim,intuice me varuje pred kazdou cirkvi a radi se ji ptat na vsechno co prichazi "zvenci" .......proud

      Vymazat
    4. Proude,ziadne zlo ani dobro..len veci prospesne stvoreniu a neprospesne.To nieje boj.Ak si niesť v sebe nejake vymedzenia a programy,potom take kore nas oslobodzuju,nie take ktore nas vymedzuju.Tou istou pravdou sa mozes oslobodit alebo kludne i vymedzit-oddelovať.Teda tu istu pravdu-vec-informaciu pouzivat k vymedzovaniu sa(kludne i vymedzeniu sa proti vymedzovaniu sa) alebo k slobode bez priputanosti.A dokonca i k tej slobode mozes byt slobodny.Ono Win Win nieje mozne dosiahnut dohodou,pretoze temna strana nema cest uctu a rovnost-teda cnosti k dohode potrebne. Ahoj Terezka zdravim a obymam teba i rodinu. ..Mailo

      Vymazat
    5. Mailiku,beres to moc prisne :-),kazdej z nas dokaze bezny dobro a zlo rozeznat,ve vztahu k nemu a ne ke stvoreni.Tim myslim bezny dobro a bezny zlo,ne takovy co jsou jednomu za zlo a druhymu za dobro.Neco mi rika ze kdybych chtel se stvorenim jenom zadobre,musel bych zpatky na strom, a to nehodlam :-).Nicmene jsem proto,ze clovek se ma prizpusobovat a ne prizpusobovat si,tim prizpusobovanim si,navic bez mozku nicime vsechno kolem nas a s tim i sami sebe.Rikam to porad: "primerene",ale nevidim nikde ze by se tim nekdo ridil,natoz aby to vubec znal,nezto o tom aspon popremejslel....proud

      Vymazat
    6. Dohodou si myslim dosahnes vseho,je nepreberny mnozstvi druhu dohod,je i takova co popdori a nepodpori,bojovat pak netreba ;-)...........proud

      Vymazat
    7. Mailí ahoj taky Tě zdravíme a máme rádi, často si vzpomenu, ikdyž nic nepíšu.
      Myslím, že zbytečně plýtváš šarmem na jisté vysvětlování, které bude stejně nikam nevedoucí...
      Taky jsem si říkala, proč Humble (MMS) založil církevní skupinu, pak mi to Iv vysvětlil. Takže proč nepoužít jejich zbraně proti nim, ovšem musí to rozum (poznání) dovolit.

      Vymazat
    8. Terfry Mailo
      Ahojte zdravím oba vás mám rád. Díky že jste. ;)

      Vymazat
    9. Uplne suhlasim Terezka a viem co myslis.Zaroven vsak nieje zbytocne hovorit verejne,i ked nehovorit je rovnako vporiadku ako hovorit.Je tu mnoho ludi ktory nekomentuju-nereaguju,ale sleduju a ucia sa tym ako sa zhovarame.Tym ze hovorim davam im sancu,rovnako ako ste ju dali vy mne.I ked ste nemuseli,je to len volba pricom tak i tak je to vporiadku. ..Mailo

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.