pátek 24. prosince 2021

Nejnovější zpráva - Poslední varování Satanistům

 

Nejnovější zpráva - Poslední varování Satanistům

 

Dnes na svátky vánoční, kdy je slaví západní Evropa, ruská generalita dala příkaz vyřadit v 17 : 00 h  kosmické satelity amerických Sodomistů a Satanistů nad Ukrajinou, které monitorovaly tento region. Ruské nejnovější elektromagnetické zbraně oslepily tyto družice a velitelství RF nyní uvažuje o jejich odpálení laserem, pokud Sodomisti se neskloní před RF a nepřestanou terorizovat celou Evropu. Dosah těchto zbraní je až 3 000 km, takže pokud nepřestanou s fašismem, bude vypnuta i celá Evropa. Kam se podějí 0 a 1 v systému bankovnictví, jaderné elektrárny, ještě že máme v Dukovanech a Temelíně postaveny od Rusů,které mají zabezpečení i ručního ovládání, internet se svými bitcoiny a dál a dál. Zajímavý vývoj na Štědrý den.

 

18 komentářů:

  1. Ze by se neuveritelny stavalo skutkem? ;-)......Jen tak dal a houst! :-)...........proud

    OdpovědětVymazat
  2. Pripravenosť ruskej armády.

    https://www.youtube.com/watch?v=tM73U-77NvA&ab_channel=nikS

    https://www.youtube.com/watch?v=d46kLzbIp30&ab_channel=%D0%A2%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%89%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2

    OdpovědětVymazat
  3. https://cz24.news/ukrajinske-ozbrojene-sily-utrpeli-na-donbase-velke-straty-mrtvych-a-zranenych-museli-odvazat-lietadla/

    OdpovědětVymazat
  4. Predikuji společnost Elona Muska tímto asi končí.
    Tuomas Katainen z Finska vlastnil Teslu Model S z roku 2013. Po 1500km mu v servisu šetrně sdělili, že musí investovat pulku ceny vozu do nové baterie. Fin neváhal a provedl odstřel vozu v bývalém lomu vesnice Jaala na jihu Finska s 30kg dynamitu.
    https://youtu.be/7_9aVzf5fC4?t=339

    https://www.moneycontrol.com/news/trends/watch-man-blows-up-tesla-car-with-30-kg-dynamite-elon-musk-doll-inside-7849501.html

    OdpovědětVymazat
  5. https://magazin1.sk/cesky-politik-povedal-nieco-co-nemal-vedeli-sme-to-ale-vlada-to-nepustala-von/?fbclid=IwAR0zcTp-5M4YDmCk8LLMfKHYuI1pRSE7QRtTtIyCANiEwTLazy7O-NwdNy8 ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  6. 500 toto by natovci nikdy nespravili!!!

    OdpovědětVymazat
  7. to korendor
    Buď na Nový rok, nebo 9.květen. Uvidíme.

    OdpovědětVymazat
  8. https://riafan-ru.translate.goog/1577977-gruppa-revansh-razmestila-sovetskii-flag-na-amerikanskom-posolstve-v-moskve

    OdpovědětVymazat
  9. Jo no,uz jen ten "preklad" originalniho nazvu mluvi sam za sebe :-)))))))))))))))))))))........proud

    OdpovědětVymazat
  10. Legrační je že veku někteří v diskuzi hájí, přitom se zároveň hlásí jací že jsou to vlastenci. To rozum nebere.

    očko mají problem
    https://rumble.com/vr0zor-okovan-maj-problm....html

    OdpovědětVymazat
  11. Z toho rumbla jsem zahlid jen zacatek,ne ze by to bylo spatny,jen si nechci tim nekonecnym dvouletym kolovratkem uz kazit den :-). Jen me napadlo,ze tak trochu kecaj obe strany,presneji ta covidova uplne,ale i mezi nami se najdou ti co "zvelicujou" zas na druhou stranu:-).Rika ze ockovani jsou nebezpecni,neockovani nikoliv,coz je podle me pitomost.Chce to proste stejnej metr.Ockovani ublizili predevsim sami sobe.Myslim si ze chripku roznasime vsichni cirka stejne,at opichani,nebo neopichani,navic nikoliv "dechem",nemoc,tu infekcni si clovek spis "nasahne",nez by ji vdechl,vcelku logicky.Pro me je jedinej rozdil mezi ocko a neocko ne v infekcnosti,ale v dopadech na nej samotnyho,ockovani si proste sami nechali hodne ublizit,jinej rozdil nevnimam.Mozna se pletu,ale nemyslim si to.Ani na ne nejsem nastvanej,propadli propagande k cemuz jsou jako ovce od mala vedeni,proto jsme tu my,abysme se snazili pomoct ovcim najit cestu ze stada,kde to jeste jde............proud

    OdpovědětVymazat
  12. Co mám své zkušenosti s očko, tak Ti, co si myslí, že si mohou dovolit, tak poučují agresivně, aby člověk podstoupil očko a že je škodil a bla bla. Dále Ti co si nemohou dovolovat, tak se "štítí", mají strach.
    A co se týká jejich nakažlivosti, po prvním setkání s očko, vyrážka na celým těle (pupínky jak zarděnky nebo tak) po druhém kontaktu už jen pár pupínků sem tam (asi už je člověk imunní vůči jejich "nákazám").
    Jinak si tedy nemyslím, jak pozoruji, že by toužili po pravdě a poznání ohledně čehokoli, myslí si, že to vědí. A zase si myslím, že poznání dojdou až na smrtelným loži.
    Jinak rádi říkají, že nejlepší by bylo očko povinné. To je moje reálná zkušenost s očkovanci. Jinak si jich nevšímám a nechávám je jejich osudu.

    OdpovědětVymazat
  13. Mas naprostou pravdu,ale divej se ne na ne,ale na to,co je zatim.Proto jim rikam ovce. Jsou presvedceny o tom,co nevyslo z jejich hlav,jako by vyslo,navic promysleny a overeny.Ale to je prece ta dulezita soucast planu,ne? Samozrejme nikoliv jejich planu,pochopitelne ;-)............proud

    OdpovědětVymazat
  14. Problem a litost ve me vzbuzuje to,ze uz jim zrejme nebude pomoci,skoda,kdyby se nam podarilo je dovist k mysleni,hledani a odovcansteni driv,mohli jsme je zachranit a rozmnozit nase rady. Ale vsechno ma svy pro a proti,jako vzdycky,bez bolesti a ztrat to casto zatim "bohuzel" nejde,ale pujde to,az budou ovcani mensinou ........... proud

    OdpovědětVymazat
  15. Můj čuch říká někdo těmi injekcemi chce ovládnout+ovládat masy lidí. Podobné záměry sleduju u některých materialistů takových těch chytrolínů neboli vyčuránků. Vysoké IQ a chybějící eq.
    Rozdíly mezi lidmi očko a neočko jsou obrovské což není vidět na první pohled. Očkovanci obv. nic nepřiznají. Pokud někdo říká že ten co si nechal bodnout injekci se "196 složkami" (viz zahraniční TV), ten samý který se stal po injekci PC ROUTEREM (wifi repeater, opakovač signálu) že je na tom stejně jako ten neočkovaný, to asi hlava nebude zcela v pořádku. Asi černý humor jinak nevím. Dnes další výron plasmy ze Slunka dokonce 2x třída M. To vypadá na veselý Silvestr.

    "Grafenová aktivní senzorová pole"
    https://www.orwell.city/2021/12/sensor.html
    Behaviorální kontrola populace lidských bytostí, čtení lidské mysli na dálku, skryté ovládání lidí

    Dr Pablo Campra z univerzity v Almerii: Dukazy GO v injekcich kokovid
    https://www.notonthebeeb.co.uk/post/breaking-dr-campra-proves-graphene-in-vaccine

    OdpovědětVymazat
  16. to Terfry
    Jestli třeba nezáleží kolik toho kdo obdržel. Míra. Jak dlouho pobyl jedinec s očkovanými a jak blízko byl u nich, vše hraje roli. Někdy se vyrážka ztratí do měsíce, při větší absorpci onoho bordelu muže trvat vylučování i přes rok. Hovoří nejen osobní zkušenosti.

    OdpovědětVymazat
  17. pro babajasvaga
    Byla jsem pokaždé v kontaktu jen venku a krátce, ikdyž poprvé to bylo hodně pupínků a asi měsíc. Teď je jich "málo" a byl to čerstvě očko tedy.
    Dcera ve třídě z 15 jen dva nejsou očko, ale zatím vcelku klid(taky nějaké kožní projevy z kraje).
    Jinak používáme ganz modrý venkovně, bílý vnitřně a to už nějakých určitě 3-4 roky.

    OdpovědětVymazat
  18. to Terfry
    Díky za info. Je hodně proměnných. Výrobce inj., jednotlivé šarže, imunita jedince, doba pobytu s očko, zda uvnitř či venku, počet očko osob, uplynulá doba od vpichu. A tak to má každý jinak. Na tzv.S-protein si člověk vytvoří imunitu. Na grafen nikoliv to je sprostá otrava těla. Používám jen modrý ganz a bílý začnu vyrábět, to je asi ten bez 4,5V baterie.
    Nejhorší muže být pobyt uvnitř s více čerstvými očkovanci, např. hovořit s nimi nějakou tu hodinu a z neočko jedince se stává přenašeč. To je poznat hned u příchodu. Pak bývá "veselo.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.