pátek 31. prosince 2021

Už bude líp

NATO bude odcházet z naší krajiny,Covid šílenství bude končit, demontáž korporací, soudy koronafašistů jako Von der ...., poplach pražské kavárny ...

 

GIFs ohňostroje - Slavnostní požár na obloze! 40 kusů animovaných obrázků

34 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. dobrý večer, pane Iv, děkuji za nádhernou tečku v tomto roce. Zároven chci poděkovat za články, učení a naději v lepší časy. Za všechny ty roky, které mám čest v této Vaší studnici informací a rad číst. PF 2020 Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tomto webu jsou uvedené informace hlavně ze zkušeností, ikdyž záběr informací je dost široký,to je život, když vás to zajímá ale osud většinou lidi, kteří již dozráli je sem nasměruje. Web je bezplatný a to většinu lidí vede k domněnce,že informace nemají žádnou hodnotu, takže to je opravdu o opravdovém probuzení lidiček. Děkuji.

      Vymazat
  3. Pane Iv,¨jsem dlouhodobým návštěvníkem a děkuji za vše, co nám předáváte. Ať Vás Síla a Zdar trvale provází a chrání.oki

    OdpovědětVymazat
  4. MILÝ PANE IV,
    DĚKUJI VÁM ZA VŠECHNO Z CELÉHO SRDCE.
    VAŠI NEZIŠTNOU POMOC A ROZVOJ DUCHOVNÍHO HNUTÍ V CELÉM SVĚTĚ!
    Děkuji Ter

    OdpovědětVymazat
  5. Ďakujem Iv za tieto stranky,za poznanie i za pomoc,rovnako i vám Rodinka u Pramene.Subham Astu Sarvadžagatam. ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  6. https://www.as-gard.com/
    ...
    Pred zaspaním sme sa dohodli, že sa stretneme tu – na webe – na World Wide Web.
    ...
    Slabé vlny privolajú pavúkov a silné vlny roztrhajú pavučinu, ktorá sa každým dňom rozrastá, čím sa zvyšuje pevnosť a lepivosť, takže je čas vybrať si: pokračovať v spánku alebo sa zobudiť a vrátiť sa domov.
    ...
    Použite prekladač a "triedte vlastným sitom". Šťastný Nový rok všetkým.
    F.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to F.
      Díky, perfektní. Taková krása. Tolik energie...

      Vymazat
    2. Привет Светлана спасибо тебе. И коллектив тоже. Моравия

      Vymazat
    3. Mne neďakujte, dal som len tip, ale som rád, že ste to ocenili.
      F.

      Vymazat
  7. Jak to říct, abych to pochopil. Já jsem všechno a už se nebudu jenom dívat, jak si ubližuju. Jestli se neprobudím, tak tu svoji podobu smažu. Kolik času mám dát sám sobě, než to udělám? Probuď se... Ty jsi Já. Všechno.

    OdpovědětVymazat
  8. Zajimava myslenka...........ale nesmazes at delas co delas,co je vecny,nejde smazat,mozna pozmenit,nebo uplne zmenit,ale ne smazat,a mozna jsou ty zmeny i zadouci..............proud

    PS.: Jenze porad jsme u teorii,dokud nerozlouskneme pravdu o nas,muzeme vymejslet cokoliv,vsechno bude mozny,ale nebude to jisty.Kdovi,treba jsme se uz nekdy i trefili,ale zase to opustili.......a mozna uz i vickrat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proud je to len hra..nema konca ani zaciatku,trva pokial ju budes udrzovat a vzdy znova budovat.Bud v nej budes trpiet alebo nie,budes ju udrzovat alebo nie.A o vsetkom rozhodnes ty sam.Sama o sebe hra nema ziadne vychodisko,nic co by si mohol stratit ci ziskat.Vsetko co spoznas vo vonkajsom v inom vesmire nemusi platit.A stale dookola kym to nevzdas tak ze najdes-spoznas to co je trvale-nemenne a uvolnis sa do toho. ..Mailo

      Vymazat
    2. Vdaka Korendor.Co je trvala hodnota...teda co je to co dostanes s trvalou hodnotou,co mas na mysli? ..Mailo

      Vymazat
    3. Rozumiem Korendor,to je pekne. ..Mailo

      Vymazat
    4. Co je to vlastne ona "trvala" hodnota? Co je pro nas "trvaly"?;-).........proud

      Vymazat
    5. He he,ano :-) Proud porozumel.A hned k tomu dalsiu mam.. Co znamena "nas",kto to je? ..Mailo

      Vymazat
  9. trvalá hodnota před injektáží i po ní
    https://vk.com/video647796984_456240704?list=354b95b4f2fc25c028

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo,a sú to i vzťahy v zmysle pozemskom.. rodicia deti manzelky atd.. ..Mailo

      Vymazat
    2. to Mailo
      Protože vztahy byly uvedeny výše, odlehčil jsem. Pravdu Mailí vztahy a nejen lidské, také vztah člověk+zvíře a trvalou hodnotu muže mít i Rod, celé pokolení. A taky nemusí.

      Akorát já tu na Energii poslední dobou nechci odhalovat nitro z určitého duvodu. Nějací mají zájem abych byl takový, nebo makový, asi aby právě JIM to nějak vyhovovalo "do krámu" ale oni jsou dost jiní, a navíc stejně neví jaký ve skutečnosti jsem. Kdyby to věděli, hned by ty osobní detaily použili proti mě aby dosáhli svého. Proč jim hrát do karet, stejně si tu mou HRU musím projít sám.
      Dřív mi tady někteří hodní lidé dokonce i poradili, nyní je to ale trochu "jinak" a taky to jistě má nějaký důvod. Nepídím se. Ale je to zhruba od té doby co tu byl konflikt právě s jedním, co by mě asi rád změnil, přitom on má konflikty s každým kde se podíváš. Ale to bych se moc rozkecal.. Vnucovat se nikde nebudu.

      Vymazat
    3. Ještě třeba láska k vlasti.

      Vymazat
    4. :-) Nič z toho trvalú hodnotu nemá... ..Mailo

      Vymazat
    5. Mailí, ve smyslu k jednomu životu lidskýmu mám za to, že jsou některé hodnoty trvalé v tom daným životě lidským.
      Ve smyslu VĚČNOSTI je vše pomíjivé. Anebo napiš jak to myslíš.

      Vymazat
    6. Babajasvaga rozumiem.Skus sa na to pozrieť tak ze to co vidíš ako tvoje životy..postupne a oddelene,to je jedna súvislá vec-teda na večnosti uz si..len pre zaujatie ilúziou pominutelného to pre to samé zaujatie telom a hry nevidíš necítiš.A preto zaujatie (ktoré je potrebné odhodiť) sám seba do toho snu v pripútanosti k pominutelním objektom sna stále vraciaš. ..Mailo

      Vymazat
    7. to Mailo
      Úhel pohledu. Vždyt je více možností/pohledů, jak pochopit trvalou hodnotu.
      Když jsem psal o Rodu, jako o trvalé hodnotě, Rod to jsou přeci celá pokolení lidí a to jsi reagoval, že to trvalá hodnota není. Mě teda přijde že Rod trvalá hodnota je. Tak nevím co máš na mysli.
      Z jakého pohledu tedy chápeš Tvou verzi trvalé hodnoty?
      A co máš dále konkretněji na mysli, odhodit zaujetí pro pominutelné věci?
      Ve smyslu Věčnosti, např. při pohled Zhůry je vidět, že je tu na Zemi mnoho pomíjivých věcí. To znamená nelpět na nich? Čím na nich lpím? Pro představu.

      Vymazat
    8. Když jsme tady ve 3D, tak se zaobíráme tím, co zde jest. Takže jak uvedl pan Korendor, je to i vztah přetrvající i těžké moc těžké události a stále pevný. Když se "sneseme" do běžných dní. Je trvalá hodnota, když máma uvaří dobré jídlo pro rodinu a táta zabezpečí krb domova a jednoduše makají tak, jak mají, aby nedělali zbytečné vlny a život plynul v pohodě i přeze všechna úskalí.
      Nezapomenu, jak jsem kdysi slyšela od Stanislava Grofa, parafráze...
      je hezké, že toto(náš život zde v tomto těle) je jen hmotná iluze, ale když musí člověk vylučovat všechny tekutiny z těla, tak to je tak realistický, že se tomu nedá neuvěřit,asi tak.
      no a meditací a přemýšlením nad "nesmrtelností chrousta" se ještě nikdo nenajedl a do kamen nepřiložil.
      Ať každý plní svěřené úkoly jak má, bez toho aby škodil...to je trvalá hodnota, bych řekla.

      Vymazat
    9. Hovorím o tom ako sám sebou netrpieť.Prečo byť nepripútaný k ilúzii pominutelného.Byť vždy nad tým.Zanikne mama,zanikne dobré jedlo,zanikne rodina...zostane len to co v nás takto jednalo."Láska" pre ktorú mama uvarila(samotne dobre jedlo je šťastim keď naň deti majú chuť,a ked zrovna nemajú a ofrflú ho i keď je dobre vtedy stava sa pre mamu utrpením) Všetky hmotne javy vzniknú,chvýlu trvajú a zanikajú..nemajú trvalú hodnotu..a v nasej pripútanosti k nim ako trvalej hodnote stávajú sa nám tak utrpením. Viem co chceš Terezka povedať a nevymedzujem sa od toho,upresňujem to pre porozumenie. ..Mailo

      Vymazat
    10. Babajasvaga...si si isty ze tvoj roh nikdy nezanikne?A ked budes posledny v rode,jediny a bezdetny budes trpiet pre iluziu ne-pokracovatela v rode.Preto je trvalost hodnoty toho len iluzorna.Ak cokolvek take vnimas ako trvalu hodnotu a touto trvalostou si zaujaty vytvaras si dobrovolne vlastne utrpenie a priputanost(laska rovnost pokora stastie cest-cnosti-nieje predca priputanost),pre ktoru sam seba donutis k opetovnemu znovuzrodeniu.A kedze pre vznika chvylu trva a zanika je zivot sam utrpenim..dopredu sa tak k dalsiemu utrpeniu odsudzujes. ..Mailo

      Vymazat
    11. Mailí,
      jenže tím, že "uvaříš", ikdyž frflají, uděláš to z lásky a tím ji věnuješ, to znamená věnuješ svou energii, hmotně a materiálně a ne jen fiktivně přemítáním a ať je přijata jak chce, je dána láskou a to je ta TRVALÁ HODNOTA. Daruješ svoji energii na základě vlastního rozhodnutí, svobodné vůle.
      Tím, že jak píšeš "ako sám sebou netrpieť" proč by měl člověk trpět něčím k čemu nebyl vyzván, každý tvoří tím čím byl povolán.

      Vymazat
    12. Vyjadril som to dosť jasne Terezka v predošlych komentároch-Láska a ďalšie cnosti je trvalá hodnota,ak tvoríš-prejavuješ sa tím že túto trvalú hodnotu vkladáš do hmotnej ilúzie,trvalú hodnotu nevytvoriš-pretože ako ilúzia zanikne...lpením na tom teda pripútanostou k tomu si vytvoriš však utrpenie..je to tam,až budes ochotna porozumieť porozumieš. Nepíšem ze vkladanie hodnoty do hmotného je utrpením,píšem ze to nieje trvale a lpením na tom si vytvárame utrpenie ako následok lpenia-pripútanosti k tomu.Až príde čas to pustiť porozumieš.Večšina netvorí tým čím boli povolaný,ale tým k čomu boli naprogramovaný a k čomu sú pripútaný. ..Mailo

      Vymazat
  10. Mailí díky máš pravdu a v tom si nejsu zcela jistý protože i rod muže zaniknout a vlastně je to fakt, proč se trápit kvuli pomíjivému. Jít s lehkostí a neřešit blbosti, tak jsi to myslel? Odhodit připoutanost k fyzickému, k pomíjivosti.
    Dřív jako "předprogramovaný muset" plnit specifická přání rodičů až člověk dojde k tomu,že to musí dělat přece pro sebe a ne pro ně. Přijmout osobní změny. Oni je ale nepřijmou a někdy škodí. Jeden z nich po čase dokonce prokleje, protože není hotova ona VŠ, ale sám má jen učňák.. Chápeš to? Takhle přeci ne.
    Jako robot muset chodit do práce bez možnosti si řádně odpočinout, i to zdraví v té práci zčásti nechat, protože, a proč vlastně. To se pak člověk zamýšlí už různě a hledá jiné cesty života. Pomáhá kde třeba, ale sám trpí.
    A když už později např. blízké okolí frfňá, že i 30čistýho je málo(před 7lety), okolí musí poznat i opačnou stránku jinak se asi nic nezmění zvlášť když ani uvařit řádně nechtělo a ještě si opak myslelo. Jaký má pak vše smysl, chvilemi asi žádný. Učíme se všichni. Pak si to časem sedne zvednout se z toho všeho a jít dál, poučeny obě strany.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Babajasvaga ano.Nič čo je prejavené nemá žiadny zmysel.To ty tomu ten zmysel dávaš alebo i nie.(kto podlieha a nemá svoju moc príjma zmysel veci podla toho co mu vnucujú iný.) Všimni si ze veci situácie atd iba sú..a ten kto o nich hovorí(vníma) počúvaj ako hovorí...nevyjadruje aká tá vec je,vyjadruje seba-teda čo má vo svojom vnútri-aké programy,ktoré mu určujú zmysel vecí situácie atd.o ktorých hovorí.. Nemože ich vidieť v pravde a čisto,pretože tieto programy mu toto videnie a prejavovanie pokrivujú.Teda ten kto hovorí o tebe tak či onak hovorí len o tom ako ťa on vidˇi,nie kým skutocne si,a tak teda vlastne hovorí o sebe a svojich programch ktoré mu vládnu a ovládajú ho kým podlieha.(programi Ega)Ale nejde o to pozriet sa na inych,ale vpravde na seba..ake mam programy ktorym podlieham a ovladaju ma?Aku maju pricinu a dosledky? ..Len ten kto sa ich zbaví vidí čisto a v čistote cnosti Boha sa i prejavuje.To je skutočná autorita.Túžba po živote utrpením je vykúpená.Všetci občas trpia kým sme tu..doležité je pre čo som ochotný sebou trpiet?(a utrpenie i sposobovať)?Pre pominutelné cetky a hry ktorimi si nahradzam to co sám sebe nedávam,alebo pre vyjadrenie Seba a tym ctnosti Božie? ..Mailo

      Vymazat
  11. Terfry no to je právě ono "k čemu nebyl vyzván" ale co když byl, a to jejich nesplnil, a ještě má opačné názory než oni dva a tak je asi "jiný/špatný", minimálně nezaškatulkovatelný, ani v TV žádný takový případ prostě není, tak co s ním. Zastřelit nejspíš nelze, tak aspoň proklít!
    A pak jít třeba střílet holuby a straky z balkonu no fuj, a to udajně proto že prý tito škodí říkali to v televizi. Po upozornění jemu, že to dělat nemá, protože jim život nedal tak by neměl brát, odmítne a tu se vznese při jejich odjezdu odsud holubí hejno z nádražní budovy a jeden holub odhodí nálož přesně mezi ty tři naše hlavy na nástupišti, dopadlo TO na jeho zcela novou botu. Byl jsem v tu chvili jen pozorovatel ale asi střílí dál protože "ho.no na botě nevadí", ale jeho polovičce ano taky to hned utřela. A pak si oba dají kov.injekce.
    Jinak je život lehounký jak peříčko, přeci.
    Jinak celkově, zde stále mají všichni co jíst i co na sebe, i vyžití a ochranu tak snad se to dá. Do těch kamen se holt přikládat musí jinak samy netopí, jestli víš.

    OdpovědětVymazat
  12. Mailí, prvně jsem uvedl lásku a pak upřesnil, pro příklad na "lásku v vlasti". Takže láska k vlasti nemusí být trvalá hodnota, ale láska samotná je. Kvuli pochopení.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.