sobota 30. října 2021

Vysněný Gatesův,Rockefellerův atd. svět

 Vysněný Gatesův,Rockefellerův atd. svět

 Vysněný Gatesův,Sorošův,Rockefelerův a jiných pomatenců svět, po nějakém Resetu je plán jejich samozničení. Pokud víme, jejich hlavním kouzlem, je kontrolovat lidi digitálně, jak finančně, tak vlastně i myšlení,čipování pomocí digitalizace. Zapomínají ovšem, že stačí jedno EMP a vše bude ztraceno, i jejich nuly a jedničky na účtech. Vymyšlená civilizace na digitalizaci je opravdu na vratkých nohou a je odsouzena k zániku. Ono by k tomuto kolapsu mohlo dojít i od Slunce,při pořádné erupci směrem k Zemi a nebo nově vytvořené střele Perun od RF s EMP, jejíž výbuch ve velkých výškách by způsobil jasný kolaps všeho digitálu a předehra jako covid a hospodářská krize přijdou vniveč celého vysněného Resetu rádoby „elity“.

EMP ovlivňuje taková zařízení, která ke své činnosti využívají elektrické obvody (což je dnes prakticky všechno). Tyto obvody jsou během krátkého okamžiku spáleny. Naprostá zkáza čeká zařízení, která jsou svým principem založena na přijímání elektromagnetických vln (např. radary,bankovní spoje,čtečky atd.), protože EMP pohodlně projde přijímačem až k nechráněným vnitřním strukturám. v menších zařízeních, která v malém objemu obsahují mnoho obvodů (např. mobilní telefony nebo notebooky), dojde po zásahu EMP k takovému zahřátí obvodů i vzduchu, že celé zařízení jednoduše exploduje. EMP by se dalo popsat jako energetická „tlaková vlna“. Je to vlastně hranice šířícího se elektromagnetického pole s vysokou energií. Právě tato čirá energie je mimořádně účinným efektem. Ono pole totiž přenáší napětí v tisících voltů, ovšem veškeré integrované obvody a mikročipy jsou stavěné nejvýše na jednotky voltů (zpravidla spíše na zlomky voltu). Jestliže se jejich minimální odpor setká s tak velkým napětím, vzniknou v nich obrovské proudy v hodnotách tisíců nebo i miliónů ampérů. Naprostá většina obvodů se jednoduše vypaří, případně svou teplotou znehodnotí další součástky zařízení.

EMP se často vyskytuje i v přírodě – pokud blesk udeří do místa, kudy procházejí elektrické vodiče, může způsobit po vedení velké škody. Nejhorším možným případem je zásah telefonního kabelu, protože energie blesku snadno zničí telefonní přístroj, případně přes modem pronikne do počítače.

Umělé vytvoření EMP bylo poprvé popsáno u atomových zbraní, protože jaderný výbuch vysílá též intenzivní elektromagnetické záření na všech frekvencích díky výbušnému generátoru indukčního toku. V hlavici je umístěna trhavina v kovové trubce, jako jádro, kolem něhož je navinuta měděná cívka. Tou prochází elektrický proud, budící magnetické pole. Explodující trhavina vyvolá rázovou vlnu, která prudce zatlačí trubku do cívky, čímž dojde ke zkratu, který odvede proud do cívky. Jak exploze postupuje vpřed, magnetické pole se stlačuje do stále menšího objemu. Dojde k obrovskému zvýšení proudu v cívce. Těsně před tím, než hlavice sama sebe zničí, energie pronikne do antény, která ji jako jednorázový impuls vyzáří do okolí. Celý výbušný proces trvá asi desetinu milisekundy a během 500 pikosekund vyšle anténa záření o obrovském výkonu. Jeden pramen říká, že 340kg hlavice má počáteční výkon trilión wattů!

Pak je výbušný magnetohydrodynamický generátor ,ale ten je složitý.

Další jsou vysokofrekvenční zbraně, jejichž záření na vysokých frekvencích (řádově GHz) má schopnost pronikat i takovými bariérami jako beton,zemina a i malá trhlina ve Faradayovi kleci. Jeho dalšími výhodami jsou delší doba trvání impulsu (oproti pikosekundám u FCG může trvat až několik mikrosekund), možnost přesnějšího zaměřování, menší rozptyl a obtížnější ochrana proti němu. Jednou z metod, jak vytvořit vysokofrekvenční EMP, je virkator (zkratkové slovo označující „virtuální katodový oscilátor“). Stručně řečeno, funguje na principu urychlování paprsku  elektronů a jejich rozkmitání na potřebnou frekvenci. Základním problémem virkatoru je velká spotřeba energie, což se řeší tím, že elektřinu dodává soustava generátorů indukčního toku. Jinak řečeno, instalací virkatoru se nízkofrekvenční EMP zbraň změní ve vysokofrekvenční. Částečně lze EMP „odstínit“ tzv. elektromagnetickými plombami, což je zvláštní druh elektrického jističe, jehož účinnost je malá. Další metodou je spojení všech zařízení vodiči, čímž budou převedena na stejný potenciál, případně uzavření těch nejdůležitějších prvků do kovových skříní, nebo jejich pokrytí kovovou síťovinou (tzv. Faradayova klec). Řadu zařízení však takto chránit nelze, protože bychom tím zamezili jejich normálnímu fungování. Např. jejich kamerový systém jde pacifikovat i ručním kapesním EMP, kde se signál dostane do kamery přes čočku, zničit vysílačky osobní,telefony i jejich převaděče na kopcích, nedělá hluk,můžete mít v kapse atd.

Tak co „Elito“, chcete pokračovat?

Výroba EMP po domácku na zkoušku    https://cs.wikicell.org/Make-an-Electromagnetic-Pulse-5265

 Aktualizováno:

20 komentářů:

  1. Neco na tom bude,nezabejvam se tim,tak nevim,nezajimaj me zbrane(jen "osobni"),ale rikam si,ze kdyz takovy jsou,jak muze vubec existovat cokoliv jako ekonomicka krize,kdyz mame energie tolik,ze ji nikdy nemuzeme spotrebovat ani par procent,jasnej umysl,ale ne neresitelnej...........proud

    OdpovědětVymazat
  2. La Palma přidává, Kanáry https://prnt.sc/1xxdn7k
    La palma střílí kameně https://prnt.sc/1xxdx4i
    La palma měsíční krajina https://prnt.sc/1xxefah
    Kilauea - Havai také startuje, jezero se plní https://prnt.sc/1xxe2yg
    ---------
    https://www.youtube.com/watch?v=smImH5Ij5qA
    ...velké množství pemzových oblázků, které před několika měsíci vyplivla podvodní sopka a které blokují desítky rybářských přístavů. Pemza dosud zasáhla 19 přístavů v Kagošimě a 11 přístavů na Okinawě, čímž vyřadila z provozu stovky rybářských lodí

    OdpovědětVymazat
  3. ...že by Nibiru, no kdo by tomu věřil co je to vlastně vidět za Sluncem, přitom ale dávné civilizace nám zanechaly mnoho zpráv v podobě obrázků, rytin..

    https://postimg.cc/d7SzpXkn
    https://postimg.cc/302VyxLb
    https://postimg.cc/QHkvhVKF
    https://postimg.cc/nXSRhmFh
    zdroj P.F.

    OdpovědětVymazat
  4. Dr Bhagdi zde potvrzuje dříve mnou řečené že kokoinjekce obsahují přes 100 druhů smrti když říká viz článek:
    "Než si lidé dají 3. dávku, ať nejprve napíší poslední vůli."

    https://report24.news/prof-bhakdi-korrigiert-sich-covid-19-impfreaktionen-gravierender-als-gedacht/

    OdpovědětVymazat
  5. V La Palma zesilují výrony magmy což víme, jenže láva je čím dál tekutější což muže být znak čím dál většího zahřívání...
    Momentálně se našel "odborník" z vedlejšího ostrova politik Casimiro Curbelo a navrhuje bombardování sopky z letadel.


    https://www.newsweek.com/politician-proposes-bombing-la-palma-volcano-eruptions-enter-38th-day-1643157

    OdpovědětVymazat
  6. Zdar,kdyz uz soudruh,tak "Soudruh",ono se vsechno svadi na soudruhy od soustruhu a z "prejvlady",ale o pravejch Soudruzich=sionistech=trockistech nikde ani slovo,proc asi ;-)..........proud

    OdpovědětVymazat
  7. Súdruhovia v tom mali jasno, ako nás okradnúť: (citát z jednej diskusie na jednom webe, nikoho tu neurážam!)

    ---------
    Hej! Ty môj Mačik a ostatné teliatka, a kuriatka z kapitalistickej liahne.
    Dnes mám dobru náladu a tak Vám vysvetlím to čo Vám v tej liahni účelovo nevysvetlili.
    Socializmus bol odstránený v ČSSR 15. júna 1988 Zákonom zb. č. 98 ktorým sa mení a dopĺňa Hospodársky zákonník. Dovtedy existovali „Národné podniky (NP)“ ktoré boli v bez podielovom vlastníctve všetkých právoplatných občanov ČSSR a štát bol iba ich správcom.
    Ako pri bez podielovom vlastníctve platí (napr. aj v manželstve) takýto majetok sa môže predať len a len so súhlasom všetkých spolu vlastníkov. Takýto súhlas sa nedá praktický získať a tak tento majetok bol nepredajný! Každý občan takto právne stal nad štátom
    a štát ako správca bol povinný pre neho ako vlastníka: zabezpečiť pracovné miesto, bezplatné školstvo a zdravotníctvo, zabezpečiť bývanie a garantovať, že sa nedostane pod hranicu chudoby. Toto bol SOCIALIZMUS Vy teliatka a kuriatka kapitalistické a nie moc komunistov. Jeho zakladateľom v ČSR neboli komunisti ale prezident Euduard Beneš ktorý vedel ako právnik čo robí a preto „nezoštátňoval ale znárodňoval!!!“
    Hore uvedeným zákonom štát si tento majetok privlastnil, stal sa takto zo správcu vlastník (prestali existovať NP a nahradili ich ŠP).

    Štát sa takto zbavil zodpovednosti voči občanovi!!!
    Dnes ešte doznieva zákonodarstvo socialistického typu kde štát má aké také povinnosti ale po ďalšej liberalizácii sa zbaví aj tých a nebude poskytovať občanom žiadne služby zdarma, a teda ani minimálnu zdravotnú opateru a možno ani dôchodky keď si ho kapitalisti rozoberú totálne, a nebude mať z čoho ich tvoriť.
    Toto je kapitalizmus a k takejto čistej forme kapitalizmu sa vracajú aj pôvodné kapitalistické štáty, ktoré pod tlakom socialistických manierov sa čiastočne socializovali (napr. Švédsko).
    Ja už dožijem zo zbytkov socialistického práva ale Vy sa radšej inšpirujte mestom duchov akým je Detroit, ale aj naše bývalé fabriky, bývalé JRD, exekúcie, bezdomovci, mafia a pod.. Toto je skutočný, naturálny kapitalizmus kam smeruje dnešný svet.

    Prajem Vám šťastnú cestu a skore vytriezvenie!
    ----------

    ... a potom prišiel prevrat a divoká privatizácia. Pokiaľ bol národný majetok, tak v tej dobe bola jeho hodnota na občana cca 1,6 miliona korún. Tu máte dôkaz, ako to Súdruhovia mysleli s nami "dobre".
    F.

    OdpovědětVymazat
  8. Diky...........proud

    OdpovědětVymazat
  9. To bohuzel lidem nikdo nerekne,a kdyby,ovce by mu stejne neverily,proto se tak podporuje ono nadavani na "komunisty"........proud

    PS.: Je skoda ze za sociku byly udelany nektery fatalni chyby co "podrazily lidi" , ale cena "hloupy pomsty" je neumerne vysoka,jenze chtej po ovcich aby myslely,ze? Stacilo ty chyby napravit,misto toho jsme se stali kolonii,jeste rozdrobenou a ted i stvanou proti sobe.

    OdpovědětVymazat
  10. Zajimavost,urcite pro me vetsi,nez ufoni s antenkama,fantazie maka,kdovi jestli jeste nekde nejsou a kdovi jak az moc inteligentni mohli bejt,rozhodne,nebo aspon hodne pravdepodobne meli vic mozkovy hmoty nez my a zili relativne "nedavno" :-) https://www.biosferaklub.info/vedci-nasli-v-gruzinsku-osady-zahadnych-mytickych-bytosti/ ...........proud

    OdpovědětVymazat
  11. V srpnu 2021 si společnost Pfizer nechala patentovat systém sledování polohy očkovaných osob. Ve skutečnosti všechny vakcíny již používají tento identifikační čipový systém.

    Prostřednictvím triangulace antén mobilních telefonů je nyní možné sledovat a identifikovat očkované a neočkované. Bluetooth, který již identifikuje očkované lidi, je dalším překvapením v patentu sionistické společnosti, který se již používá ke sledování očkovaných lidí v obchodech a na letištích atd.
    Systém prý má být zaveden v Brazílii.

    OdpovědětVymazat
  12. Smutné, lidští hybridi jsou na světě.
    Neuvedu zde přesné odkazy a kdo chce, najde v odkazu.
    Např "dekoratér záchodů" po 2 vpichách mRNA sajrajtu se snaží napojit jeho bundu vytaženou z wc pomocí nějakého kabelu na utržený splachovač WC.
    Některé již rovnou odváží do klecí.

    PS.: Borci z La Quinta columna tento stav popisovali, buď "mozkové zamrznutí", synkopa, anebo je ona entita řízena na dálku pomocí 5G pulsů pomocí nanobotů.

    https://t.me/s/desmagnetizado/

    OdpovědětVymazat
  13. S podomacku delanym EMP je malej problem,neudelas dost silnej na zniceni ani mobilu,tak maximalne na jeho "restart" a to jeste hodne zblizka,coz je mi na jednu stranu lito,bylo by celkem zbavny nicit vsechny svinarny co na lidi vsude mozne rozvesujou,od kamer po ruzny Xg,nemluve o tom,kdyby si to vyrobili obycejny chuligani a zneuzivali to...........proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to proud
      Ale jde a velmi krásně, jen použit jisté zapojení oscilátoru a na výstupu baterii elitů na napětí 400 - 1000V o co nejvyšší kapacitě(uF). Generátor je lehce, při jistém zapojení pak nabije na uvedené vyšší napětí a pak jen pustit vybít do uvedené cívky s jádrem.

      Vymazat
    2. to proud
      to jisté zapojení je to, na kterém jsem pracoval na VE(volnou energii)
      http://energieupramene.blogspot.com/2011/08/ziskavani-energie-z-nuloveho-bodu.html

      Vymazat
    3. To je bajecna zprava,pokud to tak je,na YT je zajimavej napad,pouzit k tomu taser,ten dokaze mlatit opravdu poradne ;-).Uz ted me napada ten poprask az se spalej kamery po ulicich a v parcich a gecka prestanou slapat,ale nevim prave,zrovna gecka jsou dost vysoko,i kdyz bedny s ovladanim by mely bejt nekde u zeme ;-)..........proud

      Vymazat
    4. Tak trochu jde i o to,ze je dnes uz potreba aby ty zarizeni byly prenosny a co nejmensi,jinak nastane hon na kazdyho u koho se takova vec objevi,tak jako tak prohlasena za ilegalni............proud

      Vymazat
  14. Vznikly zase jen z tech,ktery si lidi svou hlouposti vlastne rozmazlili,tim to zacalo,zda se mi,nejdriv dostavali moc sice po "zasluze"(otazkou je co dokazali tim ze ji prijali,tu zasluhu moc ne) a rychle se ji naucili drzet pri sobe a svejch rodinach a brali si ji nadale sami,co jednou ziskas,tezko davas zpatky,proto tvrdim,ze moc nema mit nikdo sam,ale vsichni spolu a vsichni stejnou,ale k tomu je pomerne slozita cesta,to nelze dat stadu,to lze jen hnat,proto se ho musime zbavit a z ovci "udelat"(znamena v tomhle pripade jen pomoct) zpetne lidi,to jde jen vychovou a znalostma.Nelze napravit do zitra co se umyslne a cilevedome nici tisice let,ani to nepujde formou hnani stada,tedy "cukrem a bicem"......proud

    OdpovědětVymazat
  15. Myslim si ze je nejvyssi cas k navratu |zpatky ke korenum",tim nemyslim "zpatky na stromy",protoze na tech jsme velice zrejme nikdy ani nebyli,jen nam byl odtud poskytlej material na vyrobu nasich "schranek",abysme tu mohli ve zdejsim "fyzicnu" existovat.Tahle posledni veta mi prijde dost sci-fi,ale jiny vysvetleni mi zatim ani logika ani intuice nedovolujou..........proud

    OdpovědětVymazat
  16. Hodne dobry korendore,to jsem si ulozil ;-)............proud

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.