středa 22. září 2021

Globální meditace působí destruktivně

 

Globální meditace působí destruktivně

Tento článek jistě způsobí nevoli mnohých lidí, protože tyto kolektivní meditace jsou všeobecně prezentovány jako něco, co přispívá k záchraně planety Země. Opak je pravdou.

Pokud sledujete často graf Schumannovy rezonance, dá se snadno vypozorovat, kdy jsou hlášeny kolektivní globální meditace, že planeta Země na to reaguje vždy zvýšenou frekvencí, která dokonce dosáhne i frekvencí 70 – 110 Hz a tyto frekvence jsou pak spíše škodlivé, než léčící.

Například  vrchol nastal mezi 4. a 5. dubnem. Během tohoto období mnoho skupin, včetně Unify a Global Peace Meditation, uspořádalo hromadnou meditaci. Mezi důvody těchto meditací patřil důvod jako pozemský vzestup, světový mír a  vytvořit pozitivní změny proti koronaviru.
Během tohoto časového období požádal indický premiér Narendra Modi 1,3 miliardy indických občanů, aby vypnuli elektřinu a modlili se.

Tento experiment ukazuje, že lidé mohou ovlivňovat geomagnetické pole Země, prostřednictvím kolektivní meditace a to nejen toto pole ….

Nezdá se vám, že kolektivní meditace by měla přinést jen pozitivní efekty, počínaje snížením Schumannovy rezonance na správných 7,83 Hz ? Kolektivní meditace jen způsobila, že tato Schumannova frekvence se enormně zvýšila do vysokých nezdravých hodnot. Pouhé hromadné meditování nic nevyřeší, naopak Terra reaguje negativně, enormním zvýšením škodlivých frekvencí a to do okamžiku, kdy lidstvo se vnitřně samo nepromění a nezačne vyzařovat jen  pozitivní  energie. Jinak meditující valná hromada bude pracovat na zesílení zkreslených hodnot lidstva a nedosáhne nikdy tak pozitivních hodnot. Je vždy nutné, aby každý jednotlivec při meditaci byl v souladu s duchovním vědomím Univerza ve své mysli. Jinak je tento skutek negativní a je součtem obav, stresu, fanatismu a mylných představ duchovních věd těchto meditujících a toto vše pak vytvoří vysoké frekvence Schumannovky a toto je pro Zemi jen škodlivé. Místo léčení vše jen urychlí negativní aspekty a zesílí a Země se bude bránit. Nemá smysl přidávat kolektivní sílu meditace, pokud onen meditující není v souladu s Univerzem bez přetvářky, jinak to bude zase jen součet individuálních slabin, ve výsledku špatným efektem pro planetu, ale v zásadě ne pozitivním. Vysoké Schumannovy frekvence jsou vždy velkým planetárním stresem. Schumannova rezonance je energií elektromagnetické povahy a rezonuje s naší mozkovou aktivitou, která je také založena na elektromagnetické energii, přirozená frekvence Schumann 7,83 je dokonalým průměrem a tyto úrovně frekvence mozku od Theta po Alpha přesně řídí klidnou, bez stresu a mírumilovnou mysl. Zrychlení Schumannovy rezonance v jejích přemrštěných úrovních přímo souvisí se zvýšením stresu, úzkosti, neschopností se soustředit , relaxovat a se všemi negativními mentálními stavy moderní doby, ke kterým patří i škodlivé prvky technologie jako  elektromagnetické znečištění atd. Proto vrcholy Schumannovy rezonance, včetně tohoto výjimečného vrcholu 76 Hz získaného takovou kolektivní meditací, interferují destruktivním způsobem s frekvencemi mozku a přinášejí zrychlení myšlenkových vln, které souvisejí se všemi negativními příznaky, které mnoho lidí uvádí v celém světě, jako stres, úzkost, panika, fobie, nespavost, nervozita, agitovanost, mentální disperze, zapomnětlivost, hučení v uších, bolesti hlavy, tíha v hlavě atd.

Jsem rád, že se ozval taky jeden z badatelů souvislostí, protože kdybych toto poznání otiskl spíše, byl bych označen negativně od rádoby některých „duchovních“ lidí. Odkaz na stejné závěry uvedeného tématu jsou i zde a děkuji rovněž tomuto autorovi za potvrzení mých úvah. https://tonocosmos.com.br/para-entender-a-nocividade-da-ressonancia-schumann-elevada-para-a-humanidade

 

15 komentářů:

  1. Přeji krásný den Iv. Děkuji za článek. Velice zajímavé, myslím že to má logiku a každý rozumný člověk to pochopí. A pokud ne , tak na sobě musí ještě hodně pracovat. Ariela

    OdpovědětVymazat
  2. Velmi zajímavé. Chtělo by to někoho, kdo bude tyto hromadné akce zaznamenávat a porovnávat. Trochu mimo mísu, ale bydlela jsem nedaleko Sparty a že se bude odehrávat zápas jsem pocítila velkým napětím vždy tak dvě hodiny předem. Stupňovalo se to, ale půl hodiny před koncem to napětí ve vzduchu spadlo. Nevím, jak je to možné. Prodavačky v obchodech to potvrdily (oblast cca 1km od Sparty).

    OdpovědětVymazat
  3. to nenele
    O tomto jevu jsem psal v tomto článku http://energieupramene.blogspot.com/2013/02/posileni-aury.html, včetně davové psychozy a ovlivňování lidí, snad Vám to pomůže.

    OdpovědětVymazat
  4. Jája: Nemůže to fungovat pokud nejsou aktéři čistí ode všeho hmotného a tělesné připoutanosti. Máyaváda takto nefunguje. V podstatě je to zbytečná snaha. Nabalují na sebe zlo které v nižší energii jde zpět. Proto to ukončení. Ale fandím vám. Fakt je, že jen jeden čistý zničí vše negativní.

    OdpovědětVymazat
  5. Pokial je zamer pokriveny filtrami Ega Ja a Moje,napriklad co je dobre pre mna musi byt i inemu(niekto sa este chce hrat hry),potom bez porozumenia meditujuci berie inemu tak slobodnu volu rozhodnut sa a skusenosti..to je temnota ktora lasku nepozna. ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  6. to Mailo
    Ano, skupinové meditace by měli provozovat jen čistí lidé, osvobození od Systému svým poznáním a věděním, jinak se vše opět zašpiní.

    OdpovědětVymazat
  7. Paklize v neco neverim,jakej smysl ma to podstupovat a kazit to ostatnim? Jenze to je prave ten udel ovci,do vseho se nacpou a v dobry vire a snaze to zkazej...........proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. píšeš proude o tvém vlastním chování právě ty jsi kazil a pokazil životy mnoha lidí... Magda R.

      Vymazat
    2. Dostalo se jim toho,o co usilovali u druhejch............proud

      Vymazat
    3. to není pravda, lžeš jak se ti to hodí do krámu. Magda R.

      Vymazat
    4. Tak si to uzivej ;-)..............proud

      Vymazat
    5. Taky si to užiješ neboj. Nechápu proč tě tu autor tak vydržuje nějak tomu nerozumím.
      Magda R.

      Vymazat
    6. Jak to ctu,nedivim se ze nechapes,ale mam nadeji ze jednou treba pochopis.Kazdej jsme na ceste k poznani ruzne daleko,ale casem se dostavame dal a dal,kdyz o to stojime..........proud

      PS.: a koncim s tim spamem tady,nejsem tu od toho abych se zabejval napadanim v osobni rovine a reagoval na nej,uz jsem to psal vejs,rozhodne ne na tyhle sajte,ta si to nezaslouzi.

      Vymazat
  8. Přesně to si myslím a používám balanční náramky s frekvencí 7,83Hz (od té doby na mě tyto výkyvy nemají vliv - necítím je).

    OdpovědětVymazat
  9. hromadné meditace nepřitáhly mou pozornost ani náramkům nevěřím

    https://postimg.cc/VrzyF2bj

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.