pondělí 12. dubna 2021

Transformer

 

Zaujal mně velmi tento článek a přimělo mně jej zde otisknout s odkazem na originál. Jen bych ještě dodal k odstavci „Co bude dál“ kde autor opomněl dobu HLADU, jež se kvapem rovněž blíží. Pokud bude nedostatek potravin a vše tomu již nasvědčuje, protože v západní Evropě již skoro 90% úrody pomrzlo a o záplavách v jiných krajinách a seismické činnosti už ani hovořit nemusím. Je to velmi pěkně nastavené a lidstvo jako celek zklamalo, protože se nechává vést tupci a věří jim. Velmi pěkně od Univerza naplánováno. Iv

 


Transformace lidstva

11. 4. 2021 M

Okolo nás se právě odehrává obrovské a pro někoho hodně zmatené drama. Většina lidí vůbec netuší, o co tady jde; zkrátka jedou na tobogánu a vůbec neví, kde je to vyplivne. V mezičase, kdy čekáme na finální vysvobození od Aliance, si dovolím na toto téma malou úvahu.

Představte si, že lidstvo je rozděleno přibližně 10:1 s přesilovkou v neprospěch těch chytrých a probuzených. Světelné síly Aliance právě osvobozují svět od tisícileté nadvlády temnoty a otroctví a těch 90 % hloupých a spících se tomu snaží bránit zuby nehty nebo v nejlepším případě tomu vůbec nepomáhají. Dělají to sice nevědomě, ale to nic nemění na skutečnosti, že podporují temnou stranu a tím vlastně oddalují svoje osvobození z otroctví, které si navíc mnozí ani neuvědomují. Některé skutečnosti se jim sice nelíbí, ale vůbec netuší, že si za ně vlastně mohou sami. Jakmile se objeví někdo, kdo jim začne říkat pravdu, stane se pro ně nepřítelem číslo 1 a následně se toto tupé stádo snaží onoho odlišného jedince ze všech sil umlčet a eliminovat. Být chytrý, to se přeci neodpouští!

Důkazů najdete všude nespočet: stačí přijít do obchodu bez roušky a zjistíte, kdo si hraje na nejpřísnější gestapo! Ne policie, ne vedoucí prodejny, ne ochranka nebo prodavačky, ale sami zákazníci! Ti, kteří nemají absolutně žádnou pravomoc komukoliv do čehokoliv kecat, tak začnou prudit, vyhýbají se vám se zjevným odporem, štítí se vás a jdou vás nejkratší cestou udat vedoucímu! Tak přátelé, až sem jsme se dopracovali!

Před dvěma lety ještě mnozí netušili, kdo je kdo, s kým žijí ve společné domácnosti, jak přemýšlí jejich příbuzenstvo a jakou duchovní úroveň mají kolegové v práci. Situace až do začátku této divné doby nebyla vyhrocená a zpátečníci se mohli snadno skrývat za neurčité a vágní formulace svých názorů! Dnes můžeme být vděční za to, že se všechno obrovskou rychlostí obnažuje, jak já to nazývám, dochází k „maskovému“ paradoxu – přestože se masky nasazují, tak zároveň i masky padají! Dochází k neřešitelným rozporům mezi rodiči a dětmi, mezi sourozenci, mezi kolegy v práci… Jsem zvědav, jestli bude možné tyto propastné názorové rozdíly ještě někdy v budoucnu překonat?! Sám si rovnou i odpovím: bude záležet na tom, jak se ke svému chování postaví ti, kteří budou zanedlouho násilně probuzeni a dozví se, čemu doteď věřili! Na tuto část budoucnosti se velmi těším!

Covid jako IQ test

Současná „krize“ je vlastně krizí ducha a intelektu a nepřišla jen tak z ničeho nic. Není to něco, co by nespravedlivě zasáhlo naše životy a my chudáčci to teď jen musíme přetrpět. Je to součást něčeho mnohem většího. Operaci Covid bych chápal jako první díl seriálu „Transformace“. Tento díl byl věnován největšímu podvodu na lidstvo a je to vlastně takový test inteligence a první selekce lidí. Přestože si myslím, že první díl byl nejjednodušší na pochopení, lze jednoznačně říct, že lidstvo jako celek to nepochopilo a testem inteligence neprošlo. Obávám se, že další díly seriálu budou mnohem obtížnější a nechci ani domyslet, kolik lidí tady na konci seriálu zbyde.

Když řeknu, že poměr spících ku probuzeným je 10:1, nebudu určitě daleko od pravdy, bohužel! Na rozdíl od běžného IQ testu, kde se v nejhorším případě jedinec dozví, že je „jen“ hloupý, tady má nedostatek duchovní vyspělosti fatální následky, v podobě sebedestruktivních aktivit, jako je testování nebo vakcinace.

Rozdělené lidstvo

Lidi se rozdělili na dva nepřátelské tábory a neslučitelnost koexistence těchto jedinců na jednom místě se zdá být mnohdy nepřekonatelná. Ti spící, a tudíž většinou i testovaní a očkovaní, nejsou silní proto, že by měli silné argumenty, ale opírají se o všudypřítomnou demagogii, zločineckou mediální masáž, o fašistická vládní nařízení a o sílu většiny čili o to většinové obrovské stádo tupých hlav. Ale stačí jen použít mozek a zamyslet se nad tím, jestli je logické, aby měla v dnešní společnosti pravdu většina? Nemůže, to se přece vylučuje! Lidstvo se nezadržitelně řítí ke svému zániku cestou duchovní degenerace. Tak jak by mohla mít většina pravdu?! Nikdy se v lidských dějinách v posledních tisíciletích nestalo, aby bylo osvícenců víc než blbců! Víte snad o nějakém příkladu, kdy by se upalovali blbci? Myslí si snad někdo, že se zabíjejí na objednávku hloupí lékaři a vědci? Myslí si někdo, že se do nějaké vlády může dostat někdo chytrý, empatický, nesobecký a milující lidi? Myslí si někdo, že se svrhávají „diktátoři“, protože škodí lidem? A na těchto zvrácených principech je právě postavená ta nesmyslnost liberální demokracie, kterou nám matrix vtlouká do hlav! Demokracie je jen jiný název pro otrocký systém! Démon-kracie! Vymysleli jí egyptští žreci, aby mohli ještě více zotročit otroky! Pamatujte si základní poučku: Systém nikdy nic nedělal pro lidi, ale proti lidem! A když by něco vypadalo, že je to pro lidi, tak se mějte na pozoru, protože je to past a určitě jste něco zásadního přehlédli!

Diskuze s reprezentanty většinové skupiny na téma, že jsou úplně mimo, že se právě dopustili největšího omylu ve svém životě, je předem ztracená. Nikdo z nich není ochoten připustit, že by byl tento podvod tak obrovský a obludný, že by mu naletěla většina lidstva, včetně „autorit“, které oni do teď bezvýhradně uctívali. Autorit, které nosí bílé pláště a pyšní se tituly! Kdyby totiž tito lidé připustili, že se tak nepředstavitelně mýlí, tak by tím museli popřít celý svůj dosavadní život. To se jim nechce a radši udělají blbce z vás! Jejich svět by se jim zhroutil jako domeček z karet a na to nikdo nemá odvahu. Tak to raději dohrají do konce v roli naivních, přesto za „pravdu“ bojujících troubů a klidně pro to i umřou!

Ta druhá skupina – menšina – ví, že se jedná o podvod, ale nemůže nic dělat, protože jsou proti ní namířené všechny složky fašistické moci: idioti ve zdravotnictví, vlastizrádci ve vládě, fašističtí zakomplexovaní psychopaté v policii, připosraní soudci v justici, zaprodaní a prostituující redaktoři v masmédiích, zpitomělí učitelé ve školách a udavačské stádo tupých hlav všude okolo. Přesila je obrovská, ale na straně této menšiny stojí síla největší, a to je PRAVDA! Pravda vždy zvítězí, jen to někdy dost bolí.

Na obrázku níže můžete vidět typicky jednu z nejnebezpečnějších teroristek, ozbrojenou od hlavy k patě, jejíž zatčení je pro světovou bezpečnost klíčové!

Většina má NÁZOR a menšina má PRAVDU! Tak to bylo vždy, a to je také příčinou degenerace lidstva. Kdyby bylo lidstvo moudré a vybralo ze svého středu ty neosvícenější a nechalo se jimi vést… až mě zarazilo, jak velkou blbost jsem právě napsal! To se prostě v tomto světě nestane. Musíme si počkat na závěrečný díl: Transformace – přechod do 5D.

Co bude dál?

Poslední věta byla oslím můstkem, jak se dostat dál. Právě proto, že by se tohle nikdy nemohlo stát, musí přijít kvalitativní změna zvenčí. Ta už několik let probíhá v podobě obrovských energií přicházejících na planetu Zemi. Dochází k transformaci planety a všeho, co na ní žije, na vyšší vibrační úroveň. Je to nejlepší a nejgeniálnější selekce, jakou si lze představit. Nikdo to nemůže ošulit, podplatit ani obejít! Selekce totiž nikdy nemůže přijít zdola, protože by tam vždy převládly špatné lidské vzorce, a nakonec by to skončilo megakorupcí v nějakém podobném demokratickém paskvilu. Tuto transformaci řídí vesmírná inteligence, a tudíž proběhne absolutně spravedlivě.

Transformace má jednoduchý princip. Postupným navyšováním energetických dávek dosáhnout změny struktury ve všem živém, ale i neživém. Kdo se dokáže přizpůsobit a povznese své tělo i duši na vyšší úroveň, má šanci se dostat do vyšších dimenzí, tj. přes 4D a 4D+ do 5D. Kdo se nedokáže přizpůsobit, zůstane ve 3D nebo zemře. Jednoduché, že? Tento vzestup již probíhá, transformuje se planeta a s ní i vše ostatní. Lidé pod tíhou přicházejících energií se cítí unavení, zažívají různé nové neobvyklé zdravotní problémy, přestavují se jim tkáně, orgány, vnímají zimu, teplo, brnění, svědění, pálení, zvýšenou potřebu spánku nebo zase naopak nespavost, slyší zvuky, pískání, hučení apod. U mnoha jedinců se navyšuje počet vláken DNA, aktivuje se armáda 144.000 světelných bytostí, které se sem v tuto dobu reinkarnovaly, aby pomohly s transformací. Geometrickou řadou dochází k prozření miliónů lidí na celém světě. Realita se začala pomalu rozdělovat do dvou časových os, kde jedna časová osa bude vzestupná linie transformace planety Země na planetu Gaia v 5D a druhá časová linie zůstane ve stávajícím 3D matrixu. Co všechno se bude dít na původní 3D planetě Zemi, lze jen odhadovat. Pravděpodobně zde bude zrušen totalitní otrocký matrix, ale co tady materialističtí lidé zavedou za systémy, si lze celkem snadno domyslet. Duchovní vzestup tady podle mého názoru už nebude možný. Duše, které neměly vibrační transformaci na programu v této inkarnaci, si tady snad nějak ve hmotě dožijí. Jestli se to týká i očkovaných jedinců, zatím silně pochybuji. Ti si podepsali ortel v okamžiku, kdy to do sebe nechali vpálit a prokázali tak svou svobodnou vůli, že si již nepřejí ve své existenci pokračovat.

„Služebně“ starší duše se naopak mají šanci hromadně posunout z duálního matrixu a v jedné inkarnaci zažít i kvalitativní vzestup, který by byl v jiných dobách možný jen prostřednictvím dalšího života. Na detaily si budeme muset ještě počkat, ale ne moc dlouho, vše se zrychluje. Odhadem jen několik let! Ti, co truchlí nad těmi, co nás opustili v této době, by si měli uvědomit, že to byl jejich plán duše a ona ví nejlépe, co má dělat, co je pro ni nejlepší. Nemá cenu nad ničím truchlit, tím jen dáváme najevo své neznalosti o tom, jak to na tomto světě chodí.

Pokusil jsem se nastínit další fáze Transformace. Selekce lidstva již probíhá na plné obrátky. Už nevěřím na probuzení kohokoliv pomocí argumentů. To bylo možné ještě někdy v březnu nebo dubnu roku 2020, kdy v tom někdo mohl mít jen zmatek a stačilo ho správně nasměrovat, aby pochopil. To už teď nejde. Kdo nepochopil doteď, už nepochopí právě proto, že prokázal, že má hluboko v sobě v základech něco špatně nastaveného, co mu způsobuje silnou rezistenci na pravdu.

Tyto tragédie vidíme všude okolo sebe: manželka probuzená, manžel úplně mimo nebo obráceně, matka si nerozumí s dcerou, sestra marně přesvědčuje bráchu. Takových tragédií je spousta, ale aby to rodina dokázala zvládnout tak, že se všichni členové vyvíjejí současně, to se dá přirovnat k zázraku. Mám štěstí, že takovou rodinu mám okolo sebe!

Již delší dobu mi hlodá v hlavě myšlenka, jak je možné, že někdy velmi inteligentní, sečtělí a studovaní lidé mohou naletět tak průhledné a primitivní lži!!! Nedostatkem informací to rozhodně není. Když za těmito lidmi přijdete s převratnými fakty a nevyvratitelnými důkazy, začnou se chovat naprosto iracionálně a jejich agresivní obrana je tak demagogická, že nevěříte, že se jedná o stejného člověka, se kterým jste ještě před dvěma roky mohli mluvit zcela otevřeně a o čemkoliv! Čtu-li komentáře a povzdechy mnoha normálních lidí, zažívají všichni totéž! To znamená, že tento jev se neomezuje jen na idiocii jednotlivce, ale má to příčinu někde hluboko v psychice lidstva. Příčin bude určitě mnoho a budou fungovat v kombinacích. Jednou z příčin bude nepochybně psychologické programování MK-ULTRA přes televizní přijímače, přes mobily, přes úsporné žárovky a přes veškerou výpočetní techniku. Druhým viníkem je vzdělání. Došel jsem k nepřímé úměře: čím vyššího vzdělání jedinec dosáhl, tím obtížnější je pro něj pochopit, kde je pravda a kde lež. Samozřejmě i zde existují výjimky. Dalším faktorem, který má neblahý vliv na duchovní rozvoj, jsou peníze. Obecně lze říci, že čím je větší množství peněz, kterými dotyčný disponuje, tím je jeho vazba na primitivní hmotu silnější. Od určitého množství peněz výš už je to přímo propojení s podsvětím. Peněz má mít člověk tolik, aby si mohl žít spravedlivý a duchovní život. Jakmile je peněz méně nebo naopak mnohem více, je to špatně a dotyčný dělá nějakou chybu.

Závěr

Žijeme stále ještě v dualitě! Tedy zatím. A aby zlo, kterému byli vystaveni všichni probuzení, té potupné perzekuci na všech frontách od tupé většiny bylo vyvážené, bude se to v následujících dnech otáčet. Takže probuzení, těšte se, naše doba přichází!

1. V první řadě se 90% lidstva dozví, že naletěli na neskutečný podvod a schramstli to kompletně i s navijákem. Mnozí to nedají a raději skočí z mostu. Ano, neschopnost nebo neochota uznat chybu může být i smrtelná!

2. Doktoři se dozví, že svýma rukama a svojí blbostí zabíjeli lidi nebo jim aspoň poškozovali zdraví – ti už se nikdy nebudou moct vrátit k bílému plášti, protože by od těch poškozených dostávali přes hubu každých 5 minut. To bude ještě zajímavé!

3. Všichni očkovaní se dozví, že spáchali dobrovolně, aniž by je kdokoliv nutil, sebevraždu smrtící vakcínou, která je zabije dříve nebo později nebo v nejlepším případě je přiváže jako bioroboty navždy ke hmotě ve 3D světě.

4. Všichni NEnaočkovaní se dozví, že jim hrozí od naočkovaných velké nebezpečí. Očkovaným lidem vakcína změní DNA, a tudíž tělní tekutiny od očkovaného mohou být nebezpečné pro čistého. Partneři doma budou vystaveni neřešitelnému problému, ale tím to nekončí. Stejný problém může nastat při manipulaci s potravinami, při přípravě i konzumaci jídla v restauracích, na koupalištích, na masáži, u kadeřníka, při první pomoci, v nemocnici při transfúzi krve a při tisících dalších příležitostech. Tuto otázku teď řeší hodně lidí. Doufám, že se brzy objeví nějaký způsob, jak jednoduše oskenovat člověka a zjistit míru jeho nebezpečnosti pro okolí. Současně s tím, aspoň doufám, bude jasné, jak moc je nezbytné se chránit.

5. Očkovaní začnou vykazovat logicky vysokou míru nespolehlivosti, budou mít náhlé poruchy, úmrtí za volantem a další zdravotní problémy – nikdo je nebude chtít zaměstnávat! Naopak neočkovaní lidé budou žádaní na všechny důležité pozice!

6. Partnerský vztah očkovaného s neočkovaným připustí jen blázen! Očkovaní se dostanou časem do naprosté izolace. Možná jim budeme muset vytvořit nějaké rezervace, abychom se před nimi ochránili!

7. Co když je reálný scénář, který uvedlo na svých stránkách přímo samotné CDC (Centrum pro kontrolu nemocí) a z očkovaných lidí se stanou chodící zombie? Je to totiž jedna z variant, která byla na lidi vymyšlená. Vakcína spolehlivě zlikviduje imunitní systém a tělo nebude mít žádnou obranu ani před banálními infekcemi. Něco jako 10x silnější průběh AIDS! Zanícené tkáně nebude imunitní systém schopen opravit a začnou destruktivní procesy na celém těle, při kterých opravdu může z člověka odpadávat maso, jako ve filmech se zombie!

8. Roušky nakonec možná budou nosit zdraví a neočkovaní lidé, jako ochranu před těmi zasaženými. Ještě může být veselo!

Že jsem napsal docela slušný scénář na apokalyptický film? No, uvidíme! Zatím to moc dobře nevypadá a opravdu budu upřímně rád, když se budu co nejvíce mýlit.

Zdroj: https://kresadlo.com/transformace-lidstva/

 

17 komentářů:

  1. Dochazi na moje varovani,stary uz nejakej ten mesic,kdy jsem psal a pisu,ze v lete,nebo kolem nej cekam anarchii ktera bude hodne spatna,nicmene jako kazda mince ma i tahle svou druhou stranu,tu,ze budeme moct "podekovat" vsem vlastizradcum beztrestne a po svym,jen na kratkej cas,proto je treba ho maximalne vyuzit a oddelit zrno od plev,plev se zbavit jednou provzdy,alespon u nas...........proud

    PS.: Mozna malokdo si dokaze anarchii predstavit,tak jen par prikladu: Zadna elektrina a tim veskery nasledky,tedy zadnej benzin,popelari,septiky,zadna voda,zadny potraviny v regalech,drancovani,pravo silnejsiho i kdyz to bude naprostej primitiv.......to je vsechno v planu k nastoleni NWO,pul miliardy lidi v lagrech bude pohrbivat za chleba a vodu ten zbytek,pak rizene slouzit a rizene se rozmnozovat............dopustime to?

    OdpovědětVymazat
  2. Pekne napsany,ale mistama holt nesouhlasim(sam za sebe),mistama zase naprosto ano,protoze se to neslucuje s absolutni svobodou danou nam stvoritelem,uz zase nekdo zvenci??? Mistama zase naprosto ano.Jakasi "inteligence" nad clovekem,jakysi tedy nadlidi? Nikoliv,Univerzum nam rozhodne nebude nijak branit v sebezniceni,nesmime spolehat na kohosi a cosi,musime sami,jestli to nedokazeme,nemame pravo na existenci,az tak je to prosty a jednoduchy.......proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to proud
      Lidem byla dána svobodná vůle, jak se rozhodnou, tak se stane a to pomocí Síly, která je velmi inteligentní a zná souvislosti a ve svém proudění je neutrální, ale člověk má možnost ji někam směrovat svým myšlením - to je ta nám daná svobodná vůle. Hra začala.

      Vymazat
    2. Presne jak to pises,kazdyho vec jestli o tom vi,neni to tajemstvi,nikdo se nemuze vymlouvat,nema na co.O tom to prave je,bud se sam staram a vim,vedomosti jsou "deviza",nebo se na to vykaslu..........proud

      PS.: Apropo Iv,musel jsem se pousmat,kdyz jsem nekde chytil ze nevedci objevili dalsi silu Universa,jestlis to taky nekde pochytil:-))))))

      Vymazat
    3. Jeste dodam,ze to je mi na tom prave tak moc sympaticky,ze kazdej sam svyho stesti strujce a nema se co vymlouvat na druhy,ze on nic,on muzikant,jak se to dnes deje a je zcestne brany za normu. Ono i ted hned kdyby si to vsichni uvedomili,je v jednote Zeme do "zitra" naprosto v pohode! Bohuzel,ovcanu,jak ostatne pises,je prilis mnoho a ani nemaji tuseni ze by se mohli zajimat a menit,jejich chyba,ale bohuzel i nas problem,protoze jsme s nima na jedny lodi......proud

      Vymazat
  3. (Realita se začala pomalu rozdělovat do dvou časových os, kde jedna časová osa bude vzestupná linie transformace planety Země na planetu Gaia v 5D a druhá časová linie zůstane ve stávajícím 3D matrixu. Co všechno se bude dít na původní 3D planetě Zemi, lze jen odhadovat.)
    Dostali sa ku mne tieto prognózy už pred desiatimi rokmi a údajne tí, čo sa transformujú vyššie budú vedieť, že zanechali svojich príbuzných aj známych v 3D, ale ti príbuzný a známy im budú zo spomienok vymazaný.

    OdpovědětVymazat
  4. Související https://www.youtube.com/watch?v=q8DowDgmGSk&t=29s

    OdpovědětVymazat
  5. Ze suterénu 3D https://prnt.sc/11amek6 https://prnt.sc/11amfyq https://prnt.sc/11amhdt

    OdpovědětVymazat
  6. A hele, pak že to nejde. Panu řediteli: Ivan Semecký velké díky do Semil!

    Žáci waldorfské základky v Semilech mohou do školy bez testu. O testování musí rozhodnout rodiče, říká ředitel.

    https://liberecka.drbna.cz/zpravy/vzdelani/26019-zaci-zakladky-v-semilech-mohou-do-skoly-bez-testu-o-testovani-musi-rozhodnout-rodice-rika-reditel.html


    "„Do školy mohou přijít všechny děti bez ohledu, zda se budou či nebudou testovat. O testování dětí musí rozhodovat rodiče. Pokud s testováním dětí nesouhlasíte, tak pošlete v pondělí po svém děcku Váš písemný nesouhlas s testováním napsaný vlastními slovy, ze kterého bude zřejmé, koho se nesouhlas týká a kdo ho vystavil,“ napsal ředitel školy Ivan Semecký v dopise rodičům.

    Děti se budou testovat dvakrát týdně, kdo odmítne, měl by zůstat doma. Ministerstvo školství ale podle ředitele vychází z dokumentu, ve kterém se ale píše pouze o zaměstnancích školy, kteří se musí testovat a nesmí chodit do školy s příznaky. Těmi ale děti nejsou. „Myslím, že je zcela zřejmý rozdíl odpovědnosti školy, kterou řešit musím a odpovědnosti rodičů, do které vstupovat nebudu,“ dodal ředitel.
    Ten se také už dříve postavil k nošení roušek jinak, než je tomu na ostatních školách. Ochranu obličeje musí žáci nosit jen na nezbytně dlouhou dobu ve společných prostorách, ve třídě si ji pak mohou sundat. „Ve třídách nošení roušek vymáhat nebudeme, ale ve společných prostorách školy prosíme o nošení roušek,“ vysvětlil ředitel."

    OdpovědětVymazat
  7. Švejk byl jednou uchvácen automobilem na Karlově náměstí,nyní bude nucet s rekruty NATO držet hlídky u hitlermarketu. https://prnt.sc/11bj712 Konzumenti dle chuti zjistí,že se dá nuzně konzumovat dle hladu,při pohledu na cenovky https://prnt.sc/11bjbdu Ale havloidní uchylové okamžitě chytí svini zisku za pravé ucho a nejen u pomníku vlasovcu v Řeporyjích budou vytvářet monumenty doby.To Lahvička Václava Havla bude za pakatel.. https://prnt.sc/11bjfuu

    OdpovědětVymazat
  8. Došlo mejlem:
    Jana Zwyrtek Hamplová: Ústavní stížnost proti opatřením ve školách je podána
    12. 4. 2021 9:01

    Minulý týden byla podána na Ústavní soud ČR ústavní stížnost proti opatřením nosit roušky a testovat děti v mateřských a základních školách. Na Ústavním soudu nyní záleží, zda se jí bude zabývat.

    Ústavní stížnost podaly dvě nezletilé děti, zastoupené svými rodiči, a současně i tito rodiče. Všechny zastupuje advokátka Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová, která se zabývá veřejným a ústavním právem, a od počátku proti opatřením nekompromisně vystupuje. Ústavní stížnost namítá porušení práva na ochranu zdraví, práva na přístup ke vzdělání a práva na ochranu rodiny. V tomto smyslu poukazuje na porušení mezinárodních úmluv, ústavního pořádku České republiky a řady zákonů včetně zákonu pandemického.
    ............
    Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová: „Pokud jde o ústavní stížnost, stojím si za každým slovem. Nelze aplikovat opatření, která ohrožují zdraví dětí, ať by byl důvod jakýkoli. O to více, že smysluplnost opatření není jakkoli podložena. Ministerstvo uteklo jak před odborníky z oblasti medicíny, tak před právníky. Opatření je tak politickým rozhodnutím, nikoli medicínským. Nyní jde o to, zda to ústavní soud shledá za otázku naléhavého právního významu, a rozhodne. S ohledem na to, že jde o malé děti a jejich zdraví, by k tomu dojít mohl. Naděje umírá poslední, protože to, co se nyní děje, považuji hrubě za hranou principů právního státu. “

    OdpovědětVymazat
  9. Tatjana Micič duben 2021

    https://www.youtube.com/watch?v=4aC-pHH-li8

    OdpovědětVymazat
  10. Omlouvám se,možná to sem házím znovu. Je to epizoda z kanadského seriálu,co běžel v TV kolem roku 1995.Byly tam i jiné příběhy,třeba Remote mind control při genocidě ve Rwandě a kdo to má na triku. Od té doby člověk musí mít vibŕaci v nadoblačných výšinách,aby ve zdraví obstál ve žhavé špejlovací současnosti,která tak tu epizodu připomíná https://newtube.app/user/yandex/CaKV0kk

    OdpovědětVymazat
  11. Ďalší pravdivý článok k dnešnej situácii.
    https://kresadlo.com/skolstvi/

    OdpovědětVymazat
  12. Držte si klobóky, vylepšený ruský tank ArmataAether přistává:

    https://t.me/casusbellilive/21382

    OdpovědětVymazat
  13. Epidemie kokovidu, řešení najdeme. http://prntscr.com/11ec9hz

    OdpovědětVymazat
  14. Zdravím rodinku,

    podělím se s Vámi o názor D. Solise z jednoho diskuzního vlákna:

    Nikterak nepřekvapí, že se Moskva staví zcela jinak k problematice pandemie, protože nehodlá přijmout podmínky "resetu" kvůli kterému celá pandemie vznikla v první řadě. Reset je důmyslný plán, jak zavést univerzální digitální měnu, která bude zcela pod kontrolou jednoho globálního orgánu. Toto zavedení digitální měny bude provedeno pod záminkou oddlužení států, kterých ekonomiky zkolabovaly a dovedly je k bankrotu. Kouzlo celé operace tkví v tom, že oddlužení, prodávané jako úžasné východisko pro všechny, bude podmíněné převodem majetků států a občanů na regulační těleso a jeho soukromé dodavatele (napadají mně soukromé instituce typu FED, etc.) Ruská federace se na tomto převratu a finální bitvy třídního boje, která povede smrtelný úder na komoru dolních 99%, odmítá podílet. Proto mají vlastní vakcínu, a proto se nyní vede proti RF kampaň prostřednictvím Ukrajiny. Toto není žádná teorie, natož konspirační, ale naprostá skutečnost, kterou lze dohledat zcela otevřeně v dokumentech FEDU. IMF, WEF, BIS a dalších finančních institucí, které již dlouhá léta tyto informace zveřejňují. Jako příklad uvedu jeden odkaz: https://www.bankofengland.co.uk/-/media/boe/files/speech/2019/the-growing-challenges-for-monetary-policy-speech-by-mark-carney.pdf

    Síla nechť nás provází

    honza p.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.