středa 7. dubna 2021

Stěry – využívané pro výrobu bakteriologické zbraně?

 

Přítomnost tajných laboratoří v zemích financovaných Spojenými státy vzbuzuje vážné obavy v řadě ruských organizací. Odborníci v těchto laboratořích tvrdí, že mohou vyvíjet a testovat bakteriologické zbraně, hlavně na lidech slovanského původu.


 

Jen na Ukrajině existuje 15 takových laboratoří pro experimenty. A obavy vyvolává skutečnost, že v regionech, kde se nacházejí, se pravidelně vyskytují ohniska určitých nemocí. V jednom z videí(již odstraněno), které se ukrajinské úřady snaží odstranit z webu všemi prostředky, padne vojačka na asfalt na přechodu pro chodce a téměř okamžitě zemře. K tomu dochází dva dny po očkování proti Covishieldu vyrobenému v Indii na základě licence od společnosti AstraZeneca.

Vědecká komunita se snaží získat povolení k jednorázové návštěvě laboratoře, aby rozptýlila negativní fámy, ale jsou jim  upřeny. Zástupci dodavatelů amerického ministerstva obrany zároveň dostávají povolení vstoupit do těchto laboratoří na jeden rok bez omezení.

Např.Kyjev příslib převést do Washingtonu veškeré své bakteriologické znalosti, včetně těch, které zdědil po SSSR. Jeden z největších amerických projektů s kódovým označením UP-8 je spojen s ozbrojenými silami Ukrajiny. Projekt UP-8 znamenal sběr genetického materiálu od ukrajinských občanů. Nejprve shromáždili materiál od vojenského personálu ve čtyřech oblastech země, to znamená, že byla specificky shromážděna genetická mapa populace.

Údaje shromážděné tímto způsobem, říkají odborníci, mohou být použity k výrobě zbraní selektivního působení, nebo, jak se také říká, etnických zbraní.

Je zvláštní, že v regionech, kde se nacházejí přísně tajné laboratoře, se pravidelně zaznamenávají ohniska necharakteristických infekčních onemocnění. Hepatitida, cholera, žloutenka. A podle odpovídajícího člena Akademie vojenských věd Sergeje Sudakova se americké laboratoře přibližují k hranicím s Ruskem .

Všechno je opravdu jednoduché. Ukrajina nemá žádné velké etnické rozdíly s Ruskem. Takové laboratoře by se mohly objevit v Africe, ale z nějakého důvodu se objevují na základě těch laboratoří, které byly vytvořeny na Ukrajině. Projekt UP-8 je projekt morčete. Každému, kdo tam šel, se říká „maso".

Současně jsou podobné americké laboratoře umístěny v dalších zemích, jako je Kazachstán, Kyrgyzstán, Moldavsko a nyní Arménie. Současně na světě neexistuje žádná mezinárodní organizace, která by mohla sledovat bakteriologické zbraně. Rusko trvá na jeho vytvoření. Američané jsou ale vždy proti.

Zdroj, kde si můžete přečíst všechny informace: https://www.ntv.ru/novosti/2534603/?from=top


 

 

 

 

3 komentáře:

  1. To ma logiku,nakonec vsichni vidime testovani tech veci a chovani populace v soucasny praxi.Na nahodu a jakousi pandemii veri jenom blazen a ovcan........proud

    OdpovědětVymazat
  2. To video jsem nyní viděl kterak padne UK vojačka na asfalt na přechodu pro chodce, je to v tom odkazu https://www.ntv.ru/novosti/2534603/?from=top akorát se musí chvilku čekat.
    -------------

    "Telegramova Star = Bjorn=nemecky Reporter, se dostal nahodou do Televize na Welt.de, a pri zivem vysilani rekl na plnou hubu,, proc nerikate lidem pravdu, vzdyt ty vakciny zabiji lidi,.. Kdo nerozumi, divejte se jak reporter couva. A jako vymluvu si vymyslel, ze musi mit ta osoba co mluvila do mikrofinu najednou odstup.
    Ja se po..ru smichy. Respekt za tu odvaznost. Tohle videlo nekolik milionu nemcu. Doufam, ze se jim uz rozsviti v hlave! Ten druhy clovek je ten co jezdi autobusem ( o nem sem uz psala) = rika ze cisla RKI sou zmanipulovane a nesouhlasi s tim co se deje.

    video 2min, německy
    https://vk.com/video-199284310_456240245?list=78fa53e840bcbbc696
    zdroj: Quanon CZ+SK, ceskadomobrana

    OdpovědětVymazat
  3. OČKOVÁNÍ je NEJVĚTŠÍ PODVOD na lidstvo v jeho celých dějinách.
    --------------------------------------------
    ! OBRNA NEEXISTUJE !

    Existují ale otravy např. olovem, arzenem a sloučeninami. Mrkněte na "pařížská zeleň", její složení....
    https://en.wikipedia.org/wiki/Paris_green

    - jablečné sady se šplíchaly látkou arzeničnan olovnatý nebo měďnatý.

    - americký prezident Roosevelt ochrnul ze dne na den počas letného pobytu na vidieku, kde boli aj jabloňové sady.

    - rodičia často uvádzali, že svoje deti nachádzali paralyzované v jabloňových sadoch a ich okolí.

    - obrna nemala a nemá ŽIADNU schopnosť šíriť sa z infikovaných obetí na neinfikované. Obrna infikovala zhluky ľudí v tých istých oblastiach, náhle a rýchlo

    - šplíchali na lidi prudké jedy a pak schválně lhali, že je to prý virus a že udělají vakcínu...

    -vynálezca vakcíny proti obrne Jonas Salk vo svojej knihe pripúšťa, že účelom vakcíny bolo vyhladiť tých slabších...

    - hliník a rtuť sú dnes ingredienciami väčšiny vakcín a u oboch bolo dokázané, že spôsobujú paralýzu a deštrukciu motorických neurónov…


    zdroj
    https://www.badatel.net/20-veci-o-obrne-ktore-ste-nevedeli-a-ako-to-suvisi-s-dneskom/

    foto plechovky Pařížská zeleň z wiki:
    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c6/Paris_Green_%28Schweinfurter_Gr%C3%BCn%29.JPG

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.