neděle 11. dubna 2021

Tajemný další monolit

 

Tajemný další  monolit

 

Dne 5.4.2021 se objevil nový monolit se zajímavými aspekty. Ty se skládaly se zajímavých věcí , jako je tlačítko schrány a uvedená data .  Hlavní je nápis data na monolitu a to je 4.5.2021. Uvidíme, co se má v tomto datu dít! Můj pohled je jen ten, že se musím strašně smát našim politikům a všem co se snaží lidstvo směrovat nějakým směrem. Je to úplně scestné a hlavně směšné.Kdy novináři i politici se snaží lidstvo hnát svým směrem, blbost a fraška. Vesmír půjde stejně svou cestou a to cestou evoluce a ne manipiulováním. Jak dnes vidíme komedií s Covidem, kam zmizla chřipka, je to normální evoluční proces a nejvíce řvou právě ti, co se jich to týká a mají strach ze smrti. Univerzum nám dává jasná znamení, ale většina je ignoruje a pomocí politiky lidi manipuluje. Ať si polici hrají ty své hry jak se jim zlíbí, ale normální člověk je nebude respektovat a bude si žít podle svého. A opravdu, jejich hry mně přivádí do období Silvestra, bohužel, většina lidí jim skáče na jejich vějičku. Je mně u zádele, která VIP nosí jaké kalhotky, nebo někdo má to a to, je to jejich život a ne můj, ten se diametrálně liší. Je to jen hra, a té se nemusím účastnit. Politici vedou svět do záhuby jen pro svůj osobní prospěch, ale vše jednou končí. Je doba velkých událostí, kdy se svět úplně změní a nebude nám žádná židovská větev pod ochranou ještěrů nic nakazovat, jsme lidští tvorové od Univerza, které si nás zvolilo, aby mohlo vnímat 3 D našimi smysly a ti, co chtějí následovat Astrál se svými destruktivními manýry musí skončit. Napsal jsem to jak to cítím. Není nás moc,jen asi 10%  kteří to chápou, ale je konečná. Uvidíme,  co se stane 4.5.2021


 

 

 

12 komentářů:

  1. Toto predpovedala aj Svetlana Dragan. Pokus o zastavení pokroku bude, ale vstup pozitivních sil nebude o nic méně silný. Je zvláště nebezpečný pro ty, kteří se narodili v blízkosti 4. května, srpna, 4. listopadu, 4. února. Je důležité se nerozhodit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak mám chápat "zvláště nebezpecny"? Dík Jindra 3.5.

      Vymazat
    2. Jindra 3.5.
      http://www.svetlanadragan.ru/prognozy

      Vymazat
  2. Ahojte přátelé Rodinko Energie u Pramene.
    Mám stejný pohled na věc a také mívám častěji Silvestra. Asi náhoda.
    Očkovaní jedinci jsou vážně koroner přenašeči, vyzkoušeno osobně. Řeším to pak chilli papričkami a dám je kamkoliv i na rohlík, zrovna včera mi hořela huba a druhý den zase jiná část těla holt něco za něco. A zinek a céčko. Ganz kapku do pití i dětem.
    Ivane svatá pravda, pouze 10%. (smutný smajl)
    Zdravíme ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za zprávu. Moje žena to odhadovala maximálně do června t.r, ale toto je ovšem potěšující zjištění. Jen nutí zamyšlení zjevení obelisku 5.4. a datum 4.5.2021.Zřejmě potutelný šprým. Vzpomněl jsem si na větu Krišnamurtího,jak řekl památnou větu: Jsem na to sám. Ano,jakákoliv tlupa podobných duší nenahradí plnou nahotu samotného usebrání v JÁ, bez vnějšího vlivu. Tam je esence a konečné bilancování celoživotních zkušeností. A paradoxně to má každý jedinec,který je nemocný,tak den,dva dny před smrtí se mu uleví,aby dokončil nějaké pozemské ukony.A právě tento pocit máme spolu s manželkou..KOKOVID..Jen se potvrdilo tvrzení jednoho lékaře již před rokem,že ta vakcina je PATOGEN..A výsledky jsou ted nasnadě...

    OdpovědětVymazat
  4. politicky nekorektní. SAGA - Ode to a Dying People
    https://www.youtube.com/watch?v=Tzm9mM9BE6A

    text+překlad
    https://www.milujemehudbu.cz/index.php?pisen=Ode%20to%20a%20Dying%20People&autor=Saga&id=6134

    OdpovědětVymazat
  5. Policie ČR napadla poslance Volného a Bojka na benzině.

    https://vk.com/video-199284310_456240316

    OdpovědětVymazat
  6. Památka zesnulých a Poslední pomazání https://newtube.app/user/yandex/t1HgE0c https://newtube.app/user/yandex/QdiqtWr

    OdpovědětVymazat
  7. 12.4.2021.
    Na všech i základních školách i školkách se dnes v ČR začíná s testováním žáků, dětí tj. odběr DNA, štourání v nose nějakými necertifikovanými testy odkudsi zdaleka. Čina. Na přechodné povolení podepsané odstupujícím málo Blatným.

    Zde ve videu Dr. Lorraine Day uvádí, že PCR testy jsou vakcinace.
    Na koncích špejlí jsou nanočástice. Když při výtěru PCR testem operator zatočí, částice se tím umístí do hematoencefalytické bariery, tam u mozku.

    https://vk.com/public199284310?z=video-199284310_456240318%2F96a9483b9abb1fd1e3%2Fpl_wall_-199284310
    zdroj: žaby

    OdpovědětVymazat
  8. Související.. https://kresadlo.com/transformace-lidstva/

    OdpovědětVymazat
  9. Možná souvislost, co se ASI muže stat 4.5.

    - rezavý šrot "Donald Cook" a "Roosevelt" valí do Černého moře, jeden má proplout Bosporem ještě během středy, druhý ve čtvrtek.
    - 1 torpédoborec zůstane v Černém m. do 4. května, druhý do 5. května.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aktualizace 14.4. 2021 23:43
      USA zrušily odesílání válečných lodí do Černého moře přes Bospor
      https://russian.rt.com/world/news/852935-ssha-voennye-korabli-chyornoe-more

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.