pondělí 5. dubna 2021

Pijte Colu v covid hysterii

 

Pijte Colu v covid hysterii


 

Farmaceutické firmy na nás nachystaly podvod a s nimi i mnoho lékařů. Ti co již jsou očkovaní by měli v první řadě pít tento nápoj Colu. Je to nápoj, který obsahuje kyselinu fosforečnou, která je pro nás velmi důležitá, drží totiž genetický kód DNA v našem těle v původním stavu. Ženy, které chtějí mít dnes zdravé děti v této době a nemít různé defektní potomstvo, by měli tento nápoj pít. Nenechte se manipulovat mainstrémem, že to je nezdravé, je to jen úhybný manévr, kterým nás chtějí zbavit těch ještě málo zdravých věcí v této době. Ostatní psát je jen ztrátou času, protože o Cole si můžete přečíst zde: http://energieupramene.blogspot.com/2013/04/prepalene-oleje.html Od MuDr Petra Lukeše, kterému touto cestou děkuji za upřímnost a odkrytí naší manipulace.

 

Snad se mnoha lidem rozbřeskne a přijdou na to, komu to prospívá. Článek pravděpodobně způsobí averzi, nebo že něco propaguji, protože lidi jsou již masmédii zpracováni, tak jak bez přestání do lidí cpou, že sluníčko je škodlivé,v přírodě je vzteklina a pod. Je to jen na Vás, čemu věříte.


 


14 komentářů:

  1. Na zdraví.
    https://www.youtube.com/watch?v=cfu4JQy2MXY

    OdpovědětVymazat
  2. Jiný názor na pití Coly : https://www.tartaria.sk/dedicstvo-predkov/tartaria/528-riadenie-procesov

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Samotár
      Tak teď máte dva pohledy a je na vás, co si vyberete.

      Vymazat
    2. "Autorita je subjekt, ktorého konanie považujeme za kategóriu zvyčajne označovanú „non plus ultra“, teda niečo v zmysle „nič nad to neexistuje“. Typické autority sú Mohamed, Ježiš, Budha, Putin, Trump, Fico, Piakin, dalajláma, matka Tereza, Puškin, Stalin... a vôbec všetko takého druhu. Na autoritu neviažeme žiadnu porovnávaciu stupnicu, jednoducho je to „non plus ultra“. Pri tejto kategórii je dôležité jedno – nikdy a nikomu nedelegujte autoritu v tom, čo tradične nazývame Zlatá Stredná cesta Duchovného vývoja. To je oblasť, v ktorej sme jedinou Autoritou my sami, potomkovia slávnych Predkov, našich Rodov. V opačnom prípade na tento subjekt presmerujete tok svojej vlastnej životnej energie – ktorý dostávame z Nebies právom narodenia sa v Rode – a budete kŕmiť buď priamo jeho, alebo takýto egregor.

      Absolútne podriadenie sa esencii autority mení slobodného človeka na raba, teda na bytosť bez vôle. Za to podliehame trestu – čo je logický dôsledok porušovania Vesmírneho Konu."

      Pekny,tohle se mi odtamtud skutecne libi........proud

      Vymazat
  3. Jako Cola original je super .. Cola vyrobená v ČR je i na čištění záchodu škoda..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Napsals to spatne,ne cola vyrabena v CR,ale pro CR,jinak ale souhlas,nemyslim si ze u nas jen tak sezenes original colu,nebo aspon tu co je podle originalu vyrobena.Ale moc rad bych se mejlil...........proud

      Vymazat
  4. Zde píše o H3PO4 paní Mgr. Světluše Vinšová, podobně jako pan MuDr Lukeš.
    Volně upraveno:

    - Další název je kyselina orthofosforečná. Špatný název je kyselina fosforová.
    - Kyselina fosforečná se mmj. používá při výrobě nealkoholických nápojů (obsah kyseliny fosforečné v Coca Cole, používá se označení E338) a při výrobě zubních tmelů,atd.
    - Kyselina fosforečná je zdrojem fosforu, stabilizuje v potravinách i v trávicím systému některé antioxidanty. Stabilizuje genetický kód DNA, protože tvoří esterové můstky, které drží šroubovici DNA, aby se nerozpadla. Další důležitou funkcí kyseliny fosforečné je její schopnost tvořit makroergické vazby v ATP, dále s glukózou, fruktózou a kyselinou pyrohroznovou. Při odštěpení molekul této kyseliny se uvolní energie 12 kcal/mol, která je okamžitě zpracována pro další funkce a reakce v buňce.

    https://www.recept1.cz/kyselina-fosforecna-rcp-1216-11097.html

    OdpovědětVymazat
  5. Od Coly ma odrádza hlavne to, že tá naša "východoeurópska" sa sladí škodlivými umelými sladidlami - aspartám. Cola "západná" už obsahuje cukor.

    OdpovědětVymazat
  6. Ano, na zdraví!
    Dnes jsem kupil colu 1,75l a je tam glukozofruktozovy sirup. A zde je ono TAJNÉ složení, věřte nevěřte, udajně dle kopie původního Pembertonova návodu:

    extrakt z koky – 6 g
    kyselina fosforečná – 84 g
    kofein 28 g
    cukr – 840 g, pokud původní údaj „30“ je v uncích
    voda – 9,36 l
    limetková šťáva – 0,946 l
    vanilka – 28 g
    karamel – 42 g nebo více kvůli barvě
    tajná ingredience 7X – 56 g do 18,7 l sirupu
    alkohol – 224 g
    pomerančový olej – 20 kapek
    citronový olej – 30 kapek
    muškátový oříšek – 10 kapek
    koriandr – 5 kapek
    neroli (silice z květů hořkého pomerančovníku) – 10 kapek
    skořice – 10 kapek


    paw* 22.07.14 07:50
    Dela se bud na ceskobrodske nebo v nejakem zavode, ktery maji pronajaty. Pha Kyje. Vyroba je dost obdobna postmixu. Z USA dovezou sirup.dle ceske chuti a tady to smichaj s vodou a CO2. Naplni, nalepi etiketu a hura do prodeje. Chut coca coly neni po.celem svete stejna, lisi se ve sladkosti a taky v pouzitem sladidle. Nektere narody maji rady colu sladsi, jine mene sladkou. A sladidlo je bud cukr nebo fruktoza. Cili mkzna se z USA vozi sirup neslazeny a kazda pobocka si jej doslazuje.
    Zdroj: https://www.poradte.cz/volna-diskuze/9814-kde-se-vyrabi-coca-cola.html

    V současnosti obsahuje v ČR+SK glukózo-fruktózový sirup (od 2014).
    V Mexiku či Německu obsahuje cukr.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli je to tak,pak by tam ona "kyselina fosforečná" teoreticky mela bejt,ale jen teoreticky,stejne jako ta koka.Protoze napriklad do USA se slozeni potravin meni,treba piva,podle jejich pozadavku a nase jak ho u nas delame tam nepustej,dela se pro ne extra,divil bych se ze by to bylo jen jednostranny,navic jestli amici vedej o ty kyseline,muzou ji vynechavat i umyslne,proc ozdravovat ostatni,ze?.........proud

      Vymazat
  7. Vlastne jestli tomu dobre rozumim,pak jde jen o tu kyselinu,cukru najdeme vsude dost.Mozna by nebylo od veci se podivat spis tedy jenom po ni,nemusi bejt prece jen v cole?...........proud

    OdpovědětVymazat
  8. Třeba Pepsi obsahuje kyselinu fosforečnou a cukr, ne glukózofruktózový sirup.

    OdpovědětVymazat
  9. to Mekky
    Je jasné, že Coca Cola má kyselinu fosforečnou a glukozofruktozový sirup, to je ta důležitá sloučenina, ostatní to nemají.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.