středa 16. ledna 2019

Zdravá voda 18 a 19 ledna každého roku




Nedávne vedecké štúdie ukázali, že optická hustota vody v dňoch 18. a 19. januára je vyššia ako voda z tých istých zdrojov v bežných dňoch. Liečivé vlastnosti vody v týchto dňoch niektorí vedci vysvetľujú zmenou magnetického poľa Zeme, ktoré sa v týchto dňoch mierne odchyľuje od normy a všetka kvapalina na planéte, bez výnimky, je magnetizovaná.

Ruský experimentálny fyzik, profesor Anton Belskij, v noci z 18. na 19. januára odobral vzorky vody z najbližšieho rybníka. Tieto vzorky vody v polyetylénových fľašiach stáli v jeho laboratóriu mnoho rokov. Voda v nich aj po rokoch zostala číra, bez zápachu a sedimentu. Na jednej z vedeckých konferencií povedal o tomto experimente známemu profesorovi z Ústavu jadrovej fyziky na Moskovskej štátnej univerzite, ktorý sa venoval štúdiu neutrónových tokov z vesmíru a zo Zeme.

Profesor skontroloval za posledné roky svoje experimentálne údaje. Čoskoro Anton Belskij dostal e-mailom veľmi zaujímavé informácie. Podľa jeho údajov boli v krátkom čase pred 19. januárom zaznamenané už niekoľko rokov za sebou, intenzívne výbuchy neutrónového toku, ktoré prekročili bežnú úroveň o 100 až 200 krát. Tento intenzívny tok kolísal, niekedy vrcholy intenzívnosti pripadli na 17. a 18. januára a niekedy presne na 19. januára.

Výskum, ktorý sa uskutočnil pred niekoľkými rokmi na Moskovskom inštitúte informačnej a vlnovej technológie ukázal, že frekvenčné spektrum žiarenia vody odobratej 18. a 19. januára je veľmi podobné elektromagnetickému žiareniu zdravých ľudských orgánov.

Nielen voda z prírodných prameňov nadobúda 18. a 19. januára pozitívne vlastnosti, ale aj obyčajná voda z vodovodu sa môže v týchto dňoch stať tiež bioaktívna a zachovať si svoje špeciálne vlastnosti nielen celý rok, ale oveľa dlhšie obdobie. Ukazuje sa, že všetka voda vrátane vody z vodovodu každý rok 18. a 19. januára opakovane mení svoju štruktúru v priebehu jedného a pol dňa.

Uskutočnené výskumy v rôznych inštitúciách, ktoré zaznamenali zmeny vody odobratej 18. a 19. januára zahŕňali merania biopoľa vody, acidobázickú rovnováhu, vodíkový potenciál, špecifickú elektrickú vodivosť, ako aj výsledok jej účinkov na človeka pri vnútornom a vonkajšom použití. Za týmto účelom sa od večera 18. januára v krátkych intervaloch odoberali vzorky vody prúdiacej z vodovodu a vykonali sa merania. Na kontrolu boli vzorky uskladnené na dlhé obdobie. O mnohých týchto výskumoch a ich výsledkoch sa môžete dočítať v predchádzajúcich článkoch v kategórií „voda“.
 „Najintenzívnejšie vlastnosti vody začínajú 18. januára približne medzi 15:30 do 21:30 a pokračujú 19. januára od 10:30 do 14:00,“ (čas na SK a v CZ) povedal vedúci laboratória biofyziky vody Vedeckého ústavu ekológie človeka a hygieny životného prostredia Stanislav Zenin.
Doporučil bych v tuto dobu vyčistit kdo má studnu odběrem většího množství vody čerpadlem.
Pěkné video: https://www.facebook.com/BeautyOfPlanetEarth1/videos/728490977515629/

10 komentářů:

  1. Dobrý večer pane Iv.
    Opět nadšeně děkuji, za toto připomenutí. V návalu "šťastných a radostných" událostí jsem málem opomenula tyto dny. Z loňského roku mám ještě dvě lahve v mrazničce. Umístila jsem je tímto způsobem,aby voda byla chráněná před denním světlem a i výkyvy teplot, například v létě.
    oki

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojte,všechna voda? Co takhle už tak léčivá čurína, zkusím pozbírat a ....
    Zdraví Vašek

    OdpovědětVymazat
  3. Ďakujem za informáciu. Budík nastavený.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj kamaradi:-),neco bych mel k precteni,at to posoudi kazdyho logika a intuice uz sama ;-) : https://ulozto.cz/!ZEXhMzuDi/sokujici-pravda-o-vode-pdf ,Jistou zasobu destilky mam udelanou a jsem zvedavej,jestli to bude znat i na ni,melo by :-)............proud

    OdpovědětVymazat
  5. Pre Iv
    Dobrý deň, voda mi nedá pokoj. Zásoby dochádzajú, no myslím si, že by som si mohol takúto vodu z (18. a 19.1.) udržiavať dlhšie a to tým, že z tej zásoby čo mám si budem dolievať do novo prinesenej (stačí máličko) a tie informácie sa prenesú do celého objemu. Voda je vynikajúci nosič informácií. Bez týchto informácií by nevydržala roky Belskému čistá, s takými vlastnosťami. Aký je Váš pohľad?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kupodivu mám zde flašu s loňska a opravdu vydržela.
      Táké si myslím, že to může fungovat.

      Vymazat
    2. to Strážci
      Nemyslete, konstatujte jen fakt, my nelžem jak mainstrém, používáme již druhý rok.

      Vymazat
    3. Osobná skúsenosť je na nezaplatenie. u mňa to tiež fungovalo na 100%.
      Zdravím Vás!
      svarnetic

      Vymazat
  6. to Josef
    Musíte dolít do normální vody přes 50% té z 18 a 19.1 aby jste docílil přeprogramování zbytku.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.