pátek 18. ledna 2019

Vliv okolních polí na nás





Poslední dobou se zdá, jako by se ve světe něco měnilo: existují lidé, se kterými jako by nebylo možné rezonovat bez ohledu na to, jak moc se snažíte ( hned na vás reagují negativně, někdy až agresivně - Iv).  Je to typ lidí, kteří raději vysedávají o samotě u televize, PC, mobilu. Následkem toho je přestává zajímat komunikace z očí do očí s ostatními a nemají k nim žádny vztah.

Hlavní důvod ( řekl bych ten prvotní-Iv) takového chováni můžeme najít v elektromagnetických polích okolo nás. Není nejmenších pochyb, že různá elektromagnetická pole mají na lidské bytosti negativní vliv. Mobilní telefony, televízory, počítače a ostatní elektronika nás neustále obklopují. Pokud má člověk oslabený imunitní systém, elektromagnetická pole, kterými se obklopuje, mohou být dostatečně silná na to, aby změnila jeho vědomí. (Proto doporučuji co nejvíce pobyt v přírodě, kde tato si tuto negativitu odebere od vás-Iv)

Pojďme se podívat na vztah mezi lidským nervovým systémem a počítači. Stavebními kameny počítačového systému jsou čísla 0 a 1 a tato dvě čísla se používají pro všechny pokyny, které počítač potřebuje ke svému fungování. Jinými slovy, je to jako svět, kde existuje jen volba ano či ne.

Když jsme neustále vystavováni elektromagnetickému poli počítačů, naše tělo i nervový systém se s těmito přístroji pomalu slaďují. (Synchronizují - je to podobné jako se slaďují kyvadlové hodiny, kterých je pohromadě větší množství – Iv). 
Lidský nervový systém tvoří široká škála stavebních kamenů, což nám umožňuje vyjadřovat široké spektrum emocí, včetně stavu lásky a vděčnosti.

Ovšem pokud se naše tělo začne slaďovat s elektromagnetickým polem vysílaným počítači, může se stát spousta věcí. Pak především ztrácime schopnost naladit se na jiné lidi kolem nás. Možná znáte někoho, kdo trávi až nezdravě moc času na chatu a e-mailu, a stali jste se přímým svědkem tohoto fenoménu.

Odvažuji se tvrdit, že elektromagnetická pole jsou něco jako umělé duše (Pan Emoto má plnou pravdu, jelikož tato elektromagnetická pole např. u PC jsou podporována navzájem mnoha lidmi a jsou do těchto polí vkládány emoce lidí a tak vzniká egregor, který roste, díky těmto lidem a začíná s nimi manipulovat, co následuje, vidíte kolem sebe – Iv). Jsem přesvědčen, že duch (egregor-Iv) těchto přístrojů má schopnost připoutat se k naší vlastní duši a vysávat z nás energii a zdraví. Pokud zjistíte, že máte méně energie, než jste mívali, nebo než byste chtěli mít, vezměte nejprve v úvahu elektromagnetická pole, která vytváři elektronika kolem vás.

Jaká je potřebná energie Vaší Duše poznáte i třeba, že máte chuť si poslechnout nějakou vaši oblíbenou hudbu, tou se pak nabijete také. Po jaké frekvenci toužíte a jaká synchronizuje s vaší Duší, lehce poznáte třeba programem Audacity, kde si svou oblíbenou hudbu nahrajete a v programu zjistíte nejvýraznější frekvenci hudby - Iv

Kdykoli se vibrace vašem těle oslabují, začne se stejně tak oslabovat vaše zdraví a hladina energie. Pokud chcete svou energii zvýšit, podívejte se, co vám energii dodáva. Jinými slovy, s čím rezonujete. Pro zdraví a pohodu nás všech i naší planety je nezbytně nutné, abychom vyhledávali naladění na jiné lidi, a ne na elektroniku, která je v našem životě tak všudypřítomná.

Z knihy Masaru Emoto – „Zázaračná voda“

Pravda našich otců:

8 komentářů:

  1. to Josef
    Pane Josífku, dlouho jsem Vás zde neviděl! Doufám, že jste v pořádku a napusťte si 18 a 19 ledna vodičku a užívejte, ať jste tady s námi co nejdéle!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Srdečne Vás pozdravujem pán Iv a želám Vám pevné zdravie a trvalú radosť zo života. Som v poriadku a máme doma vodičku z horskej studničky tou si hasíme smäd. Ja sem chodím takmer denne, ale nekomentujem všetko. No vysvetlenie v tomto článku je veľmi dobré a veľmi aktuálne. Zacítil som rezonanciu.

      Vymazat
    2. to Josef
      To je moc dobře, děkuji.

      Vymazat
  2. @Iv:
    Dobrý den pane Iv, rád bych se Vás zeptal, i když to úplně nesouvisí s článkem na jednu Věc. Síla Silinka která je zde Vámi "poodhalena" (pokud to nazývám správně) a v diskuzích hojně opěvována, může mít něco společného konkrétně s tímto?

    https://4.bp.blogspot.com/-s6pwDzuCUVc/XEDRF9oWsZI/AAAAAAAB-Fw/I9bOBu8E9pEUJonkkyAfZ2zhD2WJPRjgQCK4BGAYYCw/s400/49947188_2005426762908081_1403849376828227584_n.jpg

    Pochází to z webu bod-zlomu (Cobra). Ze kterého jsem si všimnul, že občas čerpáte. Možná motám jablka a hrušky ale zjednodušeně řečeno jsem se Vás chtěl zeptat na "důvěryhodnost" či Váš názor na tento ochranný dekret.
    Děkuji.
    Stejně tak děkuji za tento úžasný blog a skvělé diskutující. Nechť síla provází všechny dobré duše.
    honza p.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Honza P.
      Cobru jsem vlastně viděl po vašem příspěvku celkem dvakrát, takže nečerpám, čerpám ze sebe a navíc chanelingy neberu navíc pokud se tam probírají andělé (hybridi), jež zradili lidstvo.
      Síla se používá osobně a ne jako nějakou "modlitbičku", dostane se s vámi do osobního kontaktu a je spojena s celým Vesmírem. Něco naučeného nemá smysl odříkávat, musí v tom být váš pocit, emotivně co potřebujete a ne něco odříkávat, ikdyž to možná také někdy je pravda.

      Vymazat
    2. @Iv: Děkuji za odpověď. Mohl byste mě prosím blíže nasměrovat k těm hybridům jež zradili lidstvo?
      díky, honza p.

      Vymazat
    3. to honza p.
      Proč jmenuji anděle hybridy, poznáte po shlédnutí filmu Constantine, je tam odhalena jejich podstata, sice nenápadně, ale je. Nejlepší audience u papeže.

      Vymazat
  3. Pozitívnych správ je ako šafránu, pritom sú tak potrebné..

    https://www.tartaria.sk/hladanie/obrazy-sveta/533-stara-a-nova-hra

    Kliatba všetkých Slovanov bola (vraj) ZRUŠENÁ!

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.