sobota 24. listopadu 2018

Nebezpečná zloba, nenávist (čarování)





Nenávistný nesouhlas, zloba, pomluva, nenávist a další znaky agresivního negativismu jsou jako čarování, které jsou tak nebezpečné, že možné důsledky tohoto počínání si lidé ani neuvědomují a následky toho většinou svádí na náhody, na okolí, ale nikdy většinou si neuvědomí, že je to vlastně zpětný ráz(zrcadlo) toho, co vytvořili a vrací se jim zpět co vysílali dlouhou dobu do okolí a proti něčemu. To samé se děje i při nedokonalém vědění různých znalostí a někteří i praktikování tkzv. čarování. Je to v podstatě nepochopení učební látky a ustrnutí na nějakém stupínku, většinou na takové úrovni, kdy je to jen a jen z důvodu vlastního osobního prospěchu. Nepochopení těchto věcí je pak skrytou nebezpečnou věcí  jak pro ně samotné, tak i pro jejich okolí, které často vyhledává tyto pomůcky. Ti lidé, kteří znají dobře nějaké tyto znalosti, pro dobro ostatních ani vám nikdy vše neřeknou a jen naznačí a dotyčný, pokud na to dorostl používat toto vědění, tak k těm závěrečným informacím se dostane a Síla jej tam zavede. Tesla rovněž všechny informace nedával světu, z prostého důvodu, že lidstvo ještě nebylo zralé na tyto informace a použilo by je nesprávně a ke své škodě. To je základní aspekt "Vědění", který se sobectvím nemá nic společného, že si informace nechá pro sebe, ale pro ochranu jiných, těch, kteří neznají dokonale následky svého počínání.

Dnes často vidíme kolem sebe zlobu, závist (čím víc závidíte, tím více se dotyčný má lépe –předáváte mu svou energii) , nenávist, odplatu a podobné vnitřní emociální negativní pohnutky, které jsou většinou stejně zrcadlovým obrazem jich samých, kteří se tak chovají. Tito lidé nikdy nepřipustí nějakou svou chybu, ale budou obviňovat jen ty druhé a tím na sebe přitahují ještě více těchto negativních náporů, zvláště pak, když je v jejich hledáčku někdo, kdo těmto zákonům Univerza aspoň trochu rozumí a dovede je používat. Pak se vše vrací zpět ke zdroji násobně zpět a o to více pak ještě „sekají“ kolem sebe a když  náhodou se v realitě uskuteční zpětný ráz jejich činnosti, ani si to nespojí s tím co dělají, protože v realitě má zpětný ráz trochu většinou zpoždění v prostoru realit. Msta, nenávist apod. kdy se dotyčný negativně napojuje na někoho jiného je tak nebezpečný počin, zvláště když údajná oběť zná zákony Univerza, si ani ve snu nedovede představit následky svého počínání, zvláště když je děláno vědomě, vše se vrátí ke svému zdroji negace zpět a v tomto případě mnohonásobně zesílené. Většinou lidé, na které je negativita směrována okamžitě vycítí z informačního pole, že se něco děje špatného a dovedou většinou  zaměřit i zdroj tohoto vysílání, nebo ještě horší věc, nějakých čarodějnických úkonů. Rozvibrovaná ochranná energie cíle proti neg. je pak tak silná (získává jejich Sílu na svou stranu), že dotyčný jenž se pokusil útočit a třeba i pomocí někoho jiného(tedy „Neznalého“) je většinou sražen a musí začít zápasit sám se svými problémy a někdy dochází i k tomu nejhoršímu, pokud se vše již opakuje několikrát. 

Lidé si často neuvědomují své počínání, protože nemají „Vědění“ ale to (Nevědění) mají často záměrně, protože by jinak byli nebezpeční v opačném případě sobě i okolí a tak jak to udělal i Tesla. Ano, mohou studovat a nějaké informace mohou dostat, ale pokud si dotyčná osoba neuvědomí celek, jak vše na sebe navazuje jak v realitě i prostoru realit a i v Univerzu, citem a logikou, protože tyto věci musí být v rovnováze, používají něco, co je k jejich škodě, oni mají přeci svou pravdu a oni jsou v právu- špatně!
Dobré video na toto téma je zde:  

1 komentář:

  1. dobrý den,

    velmi děkuji za článek, za vše zde na blogu sdělované.

    Otázka, jaká je ochrana proti manipulativní zášti (prostě, "vozí" se po mě jeden z členů vedení, není přímý nadřízený, ale kdysi jsem si odvážil mu před jinými lidmi odporovat a od té doby ..)? Děkuji, Zdeněk

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.