čtvrtek 10. března 2016

Magnetismus a gravitace jako zdroj




Uvádím zde zajímavé video jednoduchého způsobu využití magnetů a gravitační síly na pohon třeba dynama nebo malého alternátoru. Pokud je vše ve videu prezentováno poctivě, pak toto zařízení by mohlo sloužit jako generátor. Tento nápad byl již patentován roku 1823 a z toho je možné usuzovat, kolik nápadů leží v šuplících jen proto, že celý Systém je založen na spotřebě nafty a jejich derivátů. Vše je cílevědomě vedeno pro vysávání lidí a udržování umělých mantinelů Systému, potřeby přírody a využívání nových principů je jim ukradeno. Takový největší vynálezce, o kterém se záměrně pomalu nikde ani moc nepíše byl Tesla, http://energieupramene.blogspot.cz/2012/07/dialog-s-teslou.html  Slovanského původu, protože nevyhovoval programu NWO, který chtějí prosadit západní aliance a do jejich plánu se postavila proti jen Ruská Federace, nebýt jich, dnes by ani už naše národy neexistovaly. Možná že zato vše může Putin a RF, jak je často prezentováno v mainstreamu.


5 komentářů:

  1. Bohužel se jedná podvod,ostatně jako všechny jejich videa viz http://peswiki.com/index.php/Directory:Perpetual_Pendulum_by_VEProject1
    Cose týče gravitace tak bych si spíše vsadil na vynález kyvadla na páce Veljko Milkoviče,a to proto že ve prospěch overunity hovoří jak matematicke vypočty včetně fyzikalních simulačních programů,měření kalibrovanými měřidly a objektivní pozorování.Ja jsem sestrojil už třetí model a fakt je že na té páce pusobí zkutečně obrovské sily navzdory velmi malemu energetickemu vkladu zrychlení kyvadla.https://www.youtube.com/user/Ulianot
    http://www.veljkomilkovic.com/indexEng.htm
    Miloš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý deň,
      ale ten druhý krát s mu to roztočilo samo aspoň to tak vyzerá.
      nemáte link na niečo čo funguje kludne sa aj stretnem

      hrnčiar

      Vymazat
  2. Teslovi věřím i jeho práci, nejsu sice "odborník" na slovo vzatý "promovaný" atp. ale věřím a kdesi uvnitř vím že je mnoho dobrých technologií které se nám brzy vyjeví.

    Stejně jako dodnes kdesi uschované Védické knihy s moudry našich drahých Předků, toto vše existuje a postupně se zjevuje zde pro Dobro nás všech obyčejných lidí.
    Díky.

    -----
    něco pro pobavení:
    Migranti si v Německu zkoušeli volby, místnost s urnami někdo zazdil

    http://www.zvedavec.org/vezkratce/12429/
    Cituju:
    Německo:
    Volby nanečisto zorganizovaly sasko-anhaltské nevládní organizace, aby umožnily vyjádřit názor na politickou situaci 60 tisícům migrantů s trvalým pobytem ve spolkové zemi na východě Německa, kteří však nemají německé občanství a tedy ani volební právo.

    Neznámí pachatelé ovšem v noci zazdili vchod do budovy, kde se akce konala. Volební komise si proto napřed vyzkoušela demoliční práce.

    http://prntscr.com/aelcnu

    OdpovědětVymazat
  3. Však ano kyvadlo vlastně je mechanická analogie Tesla kdežto stejnosměrný otačivy pohyb je mechanická analogie Einstein.Samozřejmě to není tak že by ze samotného kyvadla šla nějaká energie navíc,ten systém musí splnovat několik podmínek a zdá se že se Milkovičovy podařilo v tomto velmi jednoduchém systému všechny vyřešit,no jo no je to Slovan :).Já jsem se tímhle systémem před časem poměrně dlouho zabýval a ten svůj poslední model i maličko vylepšil,tak kdyby byl zájem tak se klidně rád o zkušenosti podělím,případně pošlu foto.Miloš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Miloš
      Každému kdo přemýšlí o životě a světě a tím není ovce, zde dáme prostor vždy. Klidně pokud chcete, pošlete na Mail své poznatky, rádi uveřejníme.
      Ať Vás provází Síla.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.