pátek 31. července 2015

Americká arogance dojela


Každý občan musí dodržovat zákony, amíci nemusí nic, arogance namyšlenosti nezná mezí. Neznají ani Česko, umístí ho do Čečenska, blbost kvete.


30. 7. 2015     zdroj
Vážný mezinárodní skandál vznikl na vídeňském letišti "Schwechat". Rakouské bezpečnostní síly zadržely devět amerických výsadkářů, kteří byli posláni na Ukrajinu se standardními zbraněmi. Vojáci neměli povolení k přepravě zbraní. Informuje o tom deník Kurier.


První vyhlásili poplach celníci. Při rutinní kontrole našli v zavazadlech Američanů pistole a útočné pušky M-16. Na místě činu se objevila zesílená policejní skupina a zástupci Úřadu pro ochranu ústavy. Vojáci byli zadrženi a eskortováni k výslechu.

Rakouské orgány zahájily vyšetřování ve věci pašování zbraní na letišti. Bylo zjištěno, že Američané nepožádali předem o povolení k průjezdu speciální jednotky se zbraněmi. Parašutisté zmeškali přestupní let a museli opustit tranzitní zónu, aby si vyřídili letenky.

K záležitosti se připojilo americké velvyslanectví ve Vídni. Diplomaté se snažili zajistit povolení k přepravě zbraní antidatováním dokladu. Avšak rakouské orgány na toto nepřistoupily a poslaly vojáky i se zavazadly nejbližším letem do Washingtonu.

"V některých případech může ministerstvo obrany a ministerstvo zahraničních věcí udělit povolení k pobytu nebo k tranzitu vojenských formací, například kvůli účasti v mírových operacích nebo cvičení. Avšak od USA žádná žádost ohledně průjezdu skupiny vojáků nepřišla," upřesnil oficiální zástupce ministerstva obrany plukovník Michael Bauer.

6 komentářů:

  1. Však áno, opäť nám budú dokazovať na jeseň svoju silu, aby sme si zvykali na ich prítomnosť, pomlčíme alebo už povstaneme? Je to opäť len na nás...Vši mlčia, nemlčme my, teraz keď treba už kričať!!!

    http://afinabul.blog.cz/1507/cez-uzemie-slovenska-prejde-pravdepodobne-konvoj-americkej-armady

    OdpovědětVymazat
  2. To je tak když si představitelé USA myslí, že jim patří celý svět. Oni budou něco říkat o terorismu když sami se teroristického činu nelegálním převozem zbraní dopouští.

    A ještě něco co zabedněncúm v EU začíná docházet. Sankce proti Rusku mají opačný efekt :

    www.novarepublika.cz/2015/07/orf-2-pokus-o-potrestani-ruska-vedl-k.html

    Co si mysleli, že je bude Rusko prosit, prodejte nám maso, prodejte nám suroviny ??
    Vždyť bylo jasné, že se Rusko podle toho zařídí. A tak uzavřeli velké obchodování s jinými zeměmi mimo EU, zejména s členy aliance BRICS. Navíc pracují na zlepšení vlastní domácí produkce, což vede k větším pracovním příležitostem pro Ruské občany a tím pádem i k zlepšení hospodářství. Tyto kroky mají perspektivu a časem se to projeví. Něco podobného by potřebovala i naše republika, zaměřit se na soběstačnost. Pracovat znovu na tom co české ruce umí. Lidé by měli práci.
    Brusel by z toho ale radost neměl.
    Honza.

    OdpovědětVymazat
  3. Dokonce i sám bývalý náměstek ministra vnitra,nějaký Martin Fendrich se probral z havloidní sebelásky a hřímal cosi o tom,že by se měly soudružsky rozorat níkoliv meze,ale MONTOVNY a parkoviště,více si vážit orné pudy...Udivem jsem ZÍRAL....

    OdpovědětVymazat
  4. ďalší krok postupujúci k rozkladu vplyvu usa j-elit...
    V Rusku bola vydaná pamätná minca - „Prednáška z mierumilovnosti“- pri príležitosti preletu ruskej stíhačky Su-24 nad torpédoborcom Donald Cook -
    http://www.hlavnespravy.sk/ako-ruska-stihacka-zahnala-americky-torpedoborec-v-rusku-vypustili-do-obehu-specialnu-mincu-zeton-prednaska-z-mierumilovnosti/651220
    Leo

    OdpovědětVymazat
  5. https://www.youtube.com/watch?v=et-utQvYOK0

    OdpovědětVymazat
  6. Zde nejnovější zprávy z vyšetřování sestřeleného MH 17. Ukazuje se, že ukrajinský oligarcha Kolomojskij nese za sestřelení tohoto civilního letu odpovědnost.
    Takže tak je to s Americkou arogancí .

    aeronet.cz/news/let-mh17-byl-sestrelen-raketou-vzduch-vzduch-izraelske-vyroby-dokazuji-to-i-vysledky-holandskeho-vysetrovani-rusove-nesmeji-byt-vysetrovani-pritomni-americane-si-to-nepreji-za-tragedii-stoji-kolom/

    Honza.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.