pondělí 13. července 2015

Česko má nové piktogramy


Uvádím zprávu z komentářů od našeho stálého čtenáře Honzy, s upozornění na nové piktogramy v České republice.

·  
Aktuální informace k současnosti, momentálně je možné sledovat mnoho zajímavého. Dne 10. července se v Anglii objevil tento zajímavý a rozlehlý piktogram : cropcircleconnector.com/2015/winterbourne/winterbourne2015a.html
Velkou podobnost tohoto obrazce je možné nalézt na www.google.com/sky/
A to na souřadnicích : 5 h42m 13.0 with 22 ° 36 ' 45 .7 "
Když si objekt následně přiblížíte - ( znaménko plus ), pak je tato podobnost s uvedeným piktogramem velmi jasná. Mimo jiné, právě tento objekt na těchto souřadnicích hodně dlouho google sky zakrývala.
Jedná se o tolik diskutovanou planetu X ( Nibiru ). ???
Honza.

Jablonec nad Nisou - 12. července :
cropcircleconnector.com/2015/Klicnov/Klicnov2015a.html
Honza.

Dobrý den,
již dlouhou dobu pročítám zajímavé informace na Vašem blogu, tentokrát bych se rád podělil o vlastní zážitek. V neděli 12.7.2015 se objevil nový piktogram v pšeničném poli poblíž Krhova a Skalice nad Svitavou (49.4769494N, 16.5894689E). Projížděli jsme tudy kolem poledne a evidentně jsme na místě byli první, nezaznamenali jsme v obilí žádné stopy. Byl bych rád, pokud by někdo dokázal popsat, co by symbol mohl znamenat. V případě potřeby můžu zaslat fotografie v lepší kvalitě. Děkuji.
Hezký den.
Fanda



foto "Fanda"

4 komentáře:

  1. Pro příspěvovatele pána Fandu. Pokusím se přiblížit určité souvislosti. V loňském roce ( v červenci ) byl objeven v Příměticích na Rokycansku piktogram velmi podobného charakteru jako nyní u Krhova. Když se na oba piktogramy podíváme pak je patrné, že piktogram z loňského roku v Příměticích byl začátkem, nebo úvodem zprávy a nynější je buď ukončením zprávy, nebo případně ukončenïm zprávy. Spíš bych se přiklæněl k tomu ukončení. Jak jsem již zmïnil, oba piktogramy jsou si geometrický i charakterově velmi blízké a je možné, že jsou adresovány konkrétně naší společnosti - České republice.. Loňská zpráva z Příměticích by tak mohla poukazovat na to, že správně míříme k jádru problému, - ( myšlenkově. a intuitivně ). Z vyobrazení to tak vyplývá. A to současné provedení u Krhova toto možné vysvětlení dokončuje zprávou, že jsme jádra problému právě dosáhli, nyní by jsme už měli pochopit. Ovšem o jakou oblast problému se jedná není zcela jednoznačné. Ale nejspíš se týká nás všech, což by mohla být politická, nebo ekonomická oblast..
    A co znamená to " Nyní pochopte " ?? Je to asi na delší psaní, ale podívejme se v jaké fázi se Česká společnost nachæzí. Jedni hájí EU, druzí ne. Jedni jsou pro uprchlíky - migranty, druzí jsou proti, a tak by jsme mohli pokračovat ve výčtu rozdílů dvou polarit naší společnosti. Znamená to tedy, že jiní se nám celý problém odhaluje, jak se věci skutečně mají, nyní jsme v bodě kdy máme situaci na servírovnou na stříbrném podnose a můžeme pochopit všichni. Je pochopí snad jen ti, kteří své svědomí zakrývají přetvářku, ambicemi, nebo nenávistí.
    Hezký den přeje Honza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Honzo, ak máte pravdu, tak to je veľmi pozitívna správa!

      Robo

      Vymazat
  2. Zde odkaz na agrosymbol z Přívětic z. loňského července : cropcircleconnector.com/2014/Privetice/Privetice2014a.html

    Omlouvám se zejména občanům obce Přívětice, že jsem ve svém komentáři výše poněkud omylem pozměnil název obce na Přímětice. Správný název je Přívětice. Chybička se vloudila...
    Honza.

    OdpovědětVymazat
  3. https://www.youtube.com/watch?v=GAiRuJIwYAo

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.