sobota 11. července 2015

Aktuální situace současnosti




V březnu jsme upozorňovali na jisté změny, jež se mají odehrávat na Zemi. Nyní se tyto změny odehrávají kolem nás s tříměsíčním zpožděním. USA se svou arogancí dokonce chtějí provádět vojenské cvičení pod názvem Jade Helm 15. Šediváci se nechtějí dobrovolně vzdát a chtějí za každou cenu vyprovokovat lidstvo k 3. světové válce, která by byla již vše zničující.

Proto zde znovu v důsledku probíhajících událostí znovu otiskuji článek z 18. března 2015, u kterého si mnoho lidí uvědomí souvislosti, které jsme v tomto článku nastínily pro naše vnímavé čtenáře. Rovněž upozorním i na video pana Pjakina, kde jasně poukazuje na končící Systém: https://www.youtube.com/watch?v=AyObxrykK6M


Pro naše čtenáře tedy opět znovu zkopíruji náš článek z 18. března 2015 zde:

Dne 19. až 21. března nastává v astronomii jarní rovnodennost, my jsme to v anketě nazvali trochu jinak „ Jarní slunovrat“, ale mnozí z vás toto pochopili a sami svým vnitřním citem a poznáním podle toho hlasovali. Otázka byla určena, zda dojde po tomto datu k výraznějším změnám v této realitě. Mnoho z vás odpovědělo „Ano“. Tedy většina z vás,  kdo se trochu zajímá o dění nejen v reálu a připouští i jiné vlivy na rovinu naší reality, cítí, že jde o období změn tady na Zemi a tyto změny již začaly od roku 2012 i v okolí Země a to hlavně v jiné rovině bytí.

Tam byly nastartovány změny zničením základen Temných, zejména v rovině změn astrální matrice, aby se tak mohla projevit materiální matrice 3D, která má pro svou realizaci vždy nutně jisté zpoždění. Od roku 2012 začal v blízkosti země válečný konflikt, jež mnoho lidí zde na Zemi nevnímá a ani nechápe. Vše je zde navzájem propojeno v časoprostoru a většina klíčových událostí již byla od tohoto data spuštěna. 

Pokud chcete titulky v CZ, najeďte na film v YouTube. Klikněte na „Nastavení“, objeví se políčko „Titulky“ , klikněte na „angličtinu“ a otevře se vám roláda s jazyky. Tam úplně dole klikněte na „Překlad jazyka“ a zvolíte „CZ“, pak jen „OK“ a máte překlad.

Byly spuštěny časové brány a energetické portály, aby se mohly uskutečnit události, to začalo i v těchto chvílích pulsováním (např. Bovis-energ. jednotky) ze Slunečního portálu, jehož pulsace je o hodně účinnější a budou mít vliv na budoucí reálný svět zde na Zemi. 
Nastávají nyní velké rozdíly mezi lidmi více duchovními a materiálními. Reptiliáni utvořili kolem Země energetický štít nejen pro svou ochranu, ale aby působil  i na zpomalení růstu vědomí lidí, jedním faktorem byl i např. chemtrail.
Velmi důležitou úlohu v boji s reptiliány hraje nyní Sluneční portál, tak jak jsme stále upozorňovali zde na stránkách, včetně i proletu ISONU kolem Slunce. Sluneční paprsky nejsou jen světlo a teplo, ale jsou schopny nést informace pro DNA , tedy vše živé na Zemi a vyšší frekvence, důležité pro změny. Výrony sluneční plazmy rovněž působí destabilizaci geomagnetického pole Země a tím se odstraňuje i uměle vytvořené obranné bariéry reptiliány kolem Země, včetně uvedených chemtrail a tím docílit proniknutí žádaných energií, jež působí na reptiliány destruktivně a pro část lidstva pozitivně. Ano, reptiliáni oddělili svět lidí zde na Zemi od vyšších světů stíněním. Tato galaxie však nyní vystoupila ze zóny kontrolované temnými silami(2012) a tma mezi Slunečním portálem a Zemí bude zničena. V těchto dnech vidíte značný nárust činnosti Slunečního portálu.

Aktuální stav k 18.3.2015

Logika reptiliánů je, že zvířata, běsi i lidé jsou ti nejhanebnější a nacházejí vlastně společné body – sociální Darwinismus. Lidé si nejsou schopni poradit (války - Ukrajina), tak proč by se mělo jim dovolit jít výše.
V těchto časech Slunce jako portál hraje nejdůležitější úlohu pro lidstvo, kdy Egregoři i reptiliáni nebudou moci zde žít a mohou být zničeni spálením, protože ti, co ještě neodešli, budou mít deportační portály již zavřeny pro možný únik. Zatmění slouží jako Restart, po němž začne proudit nově modulovaná energie ze Slunečního portálu, která bude na Světlé lidi působit blahodárně, na Egregory a zbytek lidí, inklinujících k Temné straně života bude portál působit spalujíce a škodlivě, tak začne očista prostoru – znovuzrození. Lidé s „anglosaskou tváří“ se nebudou chtít ještě změnit, protože oni nemají dar rozlišit rozdíl mezi dobrem a zlem a také se ho nikdy nenaučili, nebyli schopni, ti zde skončí.
V těchto dnech bylo narušeno geomagnetické pole velmi vysoko, na čtvrtém stupni z možných pěti stupňů a sítě i komunikační pracovaly dobře, bez nějakých výkyvů nebo dokonce výpadků. Temná strana chce využít tohoto Restartu pro vytvoření strachu a zvrácení nastupujících událostí, takže v případě možných výpadků bych toto vše přičetl k umělému vypnutí a nastolení záměrného chaosu. Ten, kdo je informovaný, může zůstat v klidu a své myšlenky bude směřovat k jedinému:
Žádám Sílu o zničení všeho temného zde na Zemi.
Žádám Sílu o zničení všech nástrojů Satana zde na Zemi.

Staňte se bojovníky Světla, Temní nikdy dobrovolně neodejdou do svého domova, je to vaše povinnost a pomoc těm, kteří za námi stojí a nebojí se zničit to, co by zničilo a nebo uvrhlo zpět celý Vesmír.
Souvísející článek: http://energieupramene.blogspot.cz/2015/03/slunovrat-2015-sila.html


39 komentářů:

  1. Sílo žádám Tě o zničení všeho temného zde na Zemi.
    Sílo žádám Tě o zničení všech nástrojů Satana zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosme Boha, žiadať už dávno nemáme právo, skloňme sa a s pokorou prosme, aby temno raz a navždy bolo už minulosťou...

      Vymazat
    2. Chcel by som upozorniť aj na jeden film, ktorý som včera videl, odporúčam si ho pozrieť, stojí to za to...: http://www.csfd.cz/film/298229-neobycejny-odd-thomas/

      Vymazat
    3. Ešte sa chcem opýtať, že či to nie je možné si to stiahnuť aj s titulkami, buď slovenskými alebo českými?

      Vymazat
    4. Prosit můžete jen křesťanského Boha, jako uměle vyrobený egregor pro ovládání lidstva a využívání jejich energie, kterou jsme dostali do vínku od Zdroje – Boha(ne křesťanského). Je to naše nezadatelné právo, protože jsme stvořeni Zdrojem a do vínku nám dal svou
      to Anonym 12.července 2015 15:16
      Sílu(inteligentní energii), která jediná v celém Univerzu reaguje na naše myšlenky, chtění, projevy citu atd. a čeká kdy se lidstvo konečně probudí z ponížení Temných a plně využijeme tohoto daru Zdroje a budeme nekompromisně žádat to, aby tady na Zemi vznikla rovnováha a konečně žití jak v Rajské zahradě, pro což Země taky byla stvořena v původní formě.

      Vymazat
    5. Spurnosť sa nevypláca, to si dobre zapamätajte...Pekný deň ľudia planéty Zem.

      Vymazat
    6. to Anonym 13. července 2015 8:52
      To, že usilujete o konečnou rovnováhu na Zemi a zničení Temných s jejich vytvořenými Klony není zpupnost, ale Vaše výsadní právo od Zdroje, kterému pomáháte zbavit se svým poznáním a rozhodnutím Vetřelců, kteří vytváří záměrně chaos pro svůj prospěch. Je to jako virus v organismu a Zdroj v takovém případě usiluje o totéž, ikdyž z hlediska času pro člověka se to zdá velmi dlouhé, ale výsledek bude nakonec stejně uzdravující. Byli jsme stvořeni Zdrojem, jsme jeho děti a on díky nám poznává děje i v tomto materiálním světě, ale v zásadě netrestá své děti, jen pak nastoluje cesty oprav jednotlivých vědomí lidských tvorů a světů, to je Evoluce a zásadní zákon Univerza - Zdroje, který se rovněž vyvíjí zároveň i s námi.
      Napište příště aspoň nějakou přezdívku jako podpis. Lépe se pak můžeme napojit, ať je to přezdívka jakákoliv, ale bude vytvořena Vašim vědomím a to už je vaše razítko, které se dá vyhledat v kolektivním vědomí, jinak již nebudu odpovídat bez vašeho podpisu.

      Vymazat
    7. Každý máme právo volby.
      Žádat Sílu o odstranění temna zde z Midgard Země je mé jasné právo, vlastně to prociťuju jako svou povinnost a volbu mé duše zde vtělené, člověka žijícího a zažívajícího různé životní zkušenosti, takové či makové, díky za ně všechny.

      Ještě jedna strana věci - významy jistých slov byly různě pokrouceny a záměrně, a obecně (veřejně) se to nazývá (skrývá) pod slovy "vývoj jazyka" apod. Dřívější významy slov byly však dle mého jiné, naši Předkové měli k jistému slovu pouze jeden význam skutečnosti, a tak bylo vše jasnější a zřetelně označitelné, člověk se s člověkem také snáze domluvil.
      Možno i význam slova "prosba" byl jinak procítitelný než dnes, kdoví.

      Když se zamyslím tak současné slovo "žádost" mnohem lépe vystihuje můj vnitřní stav v tomhle směru.
      Každý z nás jsme částečkami či potomky našich Předků, Asů, Bohů chcete-li, částečkou Zdroje a tam se také usilujeme vrátit, a to se zažitýma zkušenostma tu na Zemi, a rovněž s tím že jsme tu vykonali svůj životní úkol, a také pomohli všem ostatním žijícím v jejich životě a vývoji, každý má Právo na život, mám rád vše živoucí kolem sebe, všechna zvířata, rostliny i stromy, Přírodu, je to pro mne ta nejhezčí "televize" sledovat ten cvrkot, např. jak se ptáci předhánějí u těch krmítek a vysvětlují si svá přání, je to také ta nejhezčí snídaně jakou si vůbec mohu přát když možu sledovat jejich mladé co nám přivedli ukázat...

      Různé temné entity však usilují o uvěznění a zotročení člověka i všeho živého zde na Zemi, a vlastně i o záměrné zničení toho dokonalého Stvoření zde, proto cítím svou Povinnost projevit mé myšlenky svou myslí, svou řečí, svým skutkem, taky se činím a tímto opět

      žádám Sílu o ZNIČENÍ všeho temného zde na Midgard Zemi
      žádám Sílu o ZNIČENÍ všech nástrojů Satana zde na Midgard Zemi.

      Ať už se pohneme ke spokojenějšímu svobodnějšímu žití děkuji!

      Vymazat
  2. Vdaka Iv za clanok a osviezenie pameti.Kto sleduje vidi ako vela sa teraz deje a ako velmy a povedal by som ze uz okato a zufalo sa snazia o zapocatie vojen a nepokojov..nic sa im uz nedari.Ludia sa budia a vsade je citit ocakavanie.Cesko a Slovensko su dva vyvolene narody a splou budu zohravat dolezitu ulohu i ked kazdy trosku inu.Su tu otvorene dava portaly odkial prichadza pomoc.Na Slovensku nepokoje nebudu,a ako jedna z mala krajin EU sa tomu vyhne..zmena bude pokojnejsia. I ked teraz velmy nekomentujem(zvecsa perfektne clanky i komentare a vsjo jasno tak niet co dodat) stale som tu.Krasne pozdravujem Terezku,Iva,a celu rodinku u pramene.Dakujem za pekne clanky. Mailo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Mailí, s radostí Ti musím oznámit, že spojení funguje na 100%. Zrovna včera kolem půlnoci jsme na našeho Maila vzpomínali a trošku jsem přemýšlela, co asi děláš a jak se máš.
      Taky tě moc zdravíme a ve spojení jsme stále a na popkorn v 5D kině se moc těším.
      Ahoj a měj se moc hezky. IvTer

      Vymazat
    2. Iv, Terka, aké propagované 5D? :-) 5D je 4D s tým, že konečne začneme využívať svoj potenciál. Áno, možno k tomu aj nejaká zmena našej štruktúry - takto to vnímam teraz ja a zaujíma ma váš názor na potenciálnu veľkú manipuláciu aj v tomto. Podľa mňa je 5D dobré tak akurát pre neslovanské národy.
      My máme ale 16D, 256D, 65 536D, ... :-)

      Robo

      Vymazat
    3. to Robo
      5,6-atd. D je jen vymyšlená pomůcka lidmi pro naše pochopení světů, které zatím chápeme ve velmi malém měřítku poznání. Debaty o tomto rozdělení by tak byly nekonečné. Je jen jasné, že všechny světy jsou v sobě jako jeden velký celek, kterému říkáme Zdroj, který prozařuje a tvoří všechny světy svou Sílou vycházející z jeho Vědomí.

      Vymazat
  3. Náš milý GP Heinz Kissinger se namáhal přiletět do zaprdlého kráteru HNED po Bilderberku...Copak se chystá? Nějaká tajemná konference v podzemí vyšehradské GORLICE...Nebo v šachtách po bývalých LEŽÁCÍCH? Co NATO Josef Vyskočil s Flanderkou z PUTIMI????

    OdpovědětVymazat
  4. Sílo znič všechno temné zde na Zemi.
    Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

    Taťka PERUN jim všem vypráší kožichy a pošle je tam kam patří.
    Můj syn tomu říká "osvobozování vězňů". Konečně si Terra oddechne a zvířátka taky a lidem bude dopřáno, až se jim rozsvítí, chovat se jako lidi. Až ta černá manipulace kolem nás zmizí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taťka Perun čaká, až si pomožeme sami a potom nám aj taťka pomože. Veď ak by pomohol skor, tak len dá zapravdu parazitom, že niesme dcérami a synmi svojho taťku.. :-)
      To čakanie sa mi zdá nekonečné a zároveň je blbosť robiť niečo bez rozmyslu. Situácia sa zdá byť skoro neriešiteľá s tým, aká je akútna..

      Robo

      Vymazat
    2. Robo, uvedu příklad. Myslíš, že je to rovný boj, když tě bude někdo v noci po lese nahánět a bude mít noční vidění a ty ne?
      Tady na zemi není veden rovný boj, zasahuje tady mimozemská rasa negativní zaměřená proti lidem a navíc to dělá tak, že mocní tohoto světa, kteří jsou s ve spojení s touto rasou, předkládají lidem určitá řešení a lidé s nimi souhlasí, protože je ani ve snu nenapadlo, že by jim někdo záměrně škodil a využíval je jako zdroj energie.
      Nyní někteří lidé začínají chápat tyto skryté souvislosti, no ale stejně většina neví nic.
      Proto tady žádáme Sílu o to, aby zničila všechno temné. A myslím že taťka PERUN nám pomůže, protože sami toto lidé nezvládnou. Je to jak říkám nerovný boj, temní řídí děje tady ve 3D ze 4D, čili z astrální roviny. No a pro mne je 5D pěkný svět, kde se nevraždí žádné dušičky tudíž ani zvířátka a nikdo nikomu neškodí. No a ani kdybych byla tak vyspělá Duše, která by měla všechny zkušenosti a mohla jít přímo ke Zdroji jako jedna Duše, tak bych tam stejně nešla, protože bych si ráda užila krásnou přírodu a krásný život jako Duše rozdělená na dvě části. Ale jsou to jen mé doměnky a přání, hihi.

      Vymazat
    3. Dakujem terezka.Ku tvojmu komentaru...moc dobre a vystizne!Nasa sila je daleko vecsia,a vsak iba za podmienky ze sa kolektivne prebudime..objavime v sebe tu bozsku cast-silu a spojenie s nou ako ludstvo medzi sebou(a nielen)..tym by ihned stratili svoju moc a skoncili...dovtedy vsak je to presne ako pises "temní řídí děje tady ve 3D ze 4D, čili z astrální roviny" a dodam ze najme tym co to este neprekukli.

      Vymazat
    4. Terezka, Mailo, ďakujem za komentáre. Asi si trošičku nerozumieme. Čakanie na Perúna mi trochu "zaváňa" čakaním kresťanov na spasenie. My predsa niesme Bohmi stvorení (to sú židokresťania), my sme Bohmi splodení! To jest, prebudený Človek má vlastnosti Boha. Bohovia sú naši priami predkovia.
      Pamatáte, jak Anastázia v 6. alebo 7. knihe odmietla priamu pomoc od Svetla? Podobne to myslím.
      Skor, než Perúna osobne teda čakám nejaké výraznejšie urýchlenie nášho prebudenia. A potom nech sa nám postavia do cesty nejakí zelení, šediví, či aj dúhoví mužíčkovia aj s celou ich technikou nočného videnia..! :-)
      Taťka Perún nám pomože, ale osobne si myslím, že viac nám pomože, keď zistíme, že máme jeho kvality, že si dokážeme pomocť sami. Že ho sme hodni, že sme jeho deti, že na nás može byť hrdý. Nič iné si predsa nepraje ani on, ako správny otec.. :-)

      Robo

      Vymazat
    5. Robo, nejsem tedy znalec Všehomíra a ani Anastazia.
      Víš, viděl jsi někdy černýho smraďocha na vlastní oči nebo šediváka? Umíš si představit, že najednou "dostanou" všichni lidé tyto "kvality" a uvidí všechno co je opravdu kolem nich? No spíš si představuji hrůzu a zděšení (což je mimochodem jejich potrava, kterou považují za lahůdku), než nějaký adekvátní "odpor" a jak říkáš, pomoci si sami.
      Přepnutí vnímání lidí vidím až v tom případě možné, pokud nebudou vyděšení na každém kroku z toho, co vidí a hlavně za tím účelem ABY SI LIDÉ SAMI UVĚDOMILI, CO ČINILI POD VLIVEM TĚCHTO ENTIT A BYTOSTNĚ TO ODMÍTLI. Zatím tedy zas a znovu
      Sílo znič všechno temné zde na Zemi.
      Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

      Vymazat
    6. Terka, asi by to bolo na dlhšiu debatu, tak len veľmi stručne. Pod pojmoj "prebudenie" myslím doslovne prebudenie. To jest z cca 3-6% mozgu postupne až na 100%. Podobne, jako sa prebudí medveď po zimnom spánku.
      Toto sa objektívne deje (neviem, či až na 100%), pretože už sme vo svetlom páse vo Vesmíre (Slnečná sústava). Inými slovami, je tu Deň Svaroga. Svarog je náš ďalčí taťka - pre tých, ktorí by nevedeli.. :-)
      No a videla si například film "Lucy". Dá sa stiahnuť a je v predabovaný do češtiny. Je to tam iste nepresné, ale každý si "domaľuje", čo približne znamená len nepatrné prebudenie. Žiadna hroza, strach, nič také. Čím viac prebudená si, tým menej sa bojíš nejakých besov a iných parazitov. Bojiš sa všeobecne známých parazitov alebo ich proste odstrániš, keď už sa vyskytnú vo Tvojej blízkosti?
      Máme na to rozne techniky ešte z čias relatívne nie tak dávných - cca 1.000 rokov nazad. NIekde prežili v podstate nezmenenej podobe dodnes (Kozáci, či lepšie Kazaci).

      Robo

      Vymazat
    7. A aby som len nekecal... Už asi pol roka nejem mäso a tým, čo ho ešte jedia môžem povedať, že žiadne abstinenčné príznaky sa nedostavili.. V podstate je veľmi jednoduché ho nejesť.
      Stačí dôvod. Mám dva dôvody. Jedenie mäsa je sprevádzané ohromným utrpením zvierat na Zemi a okrem toho nám jedenie masa všemožne škodí..
      Robo

      Vymazat
    8. Robo,Terezka...myslim ze vtip je v tom ze cim viac vieme a cim viac tie veci aj pouzivame v zivote(a dokazeme ich prijat)tym viac sa prebudzame.Cim viac sa prebudzame tym viac vidime a tym viac je nam pomahane aby sme este viac videli,tym vecsie spojenie mame,tym viac dokazeme,tym viac dostavame informacii, tym viac dokazeme pomoct,tym su nase priania silnejsie,nas vliv mocnejsi...a tym zase viac dostavame,odovzdavame dalej atd dookola...tak sa to zacikli a vzajomne podporuje ze pokial ideme spravnou cestou tak to nema konca kraja a uz zalezi len na nas ako rychlo sme schopny chapat,ucit sa,primat,davat a kracat tou(spravnou) cestou ktoru si vyberieme.A podla povahy toho co nam treba mame viac informacii,ci vecsiu silu,viac energie primame a davame,alebo viac vidime.Ak dospejeme dost daleko dokazeme si uz pomoct samy a zaroven nam stale viac bude prichadzat pomoc z vonka..preto ze budeme vediet co vlastne chceme.Ako ludstvo. :-D A pokial sa niekto spolieha ze nam pridu viditelne pomoct dobri mimosi - oni urcite pridu,ale az vtedy ked sa ich nebudeme bat.

      Vymazat
    9. Mailo, pekne a k zamyseniu si to vystihol! :-)

      Je také príslovie -"pomôž si sám, človeče, aj Bohovia Ti pomôžu".. :-)

      Robo

      Vymazat
    10. Vážení, jen pár upřesňujících vět, které často zde zaznívají. Lidé si stále myslí, že jsou nějak důležití, je to vlastně stejná arogantní politika nadřazenosti jak v USA. Ale to je velký a zásadní omyl. Člověk je jen součástí plánu Univerza a s ním i celá Země se svou faunou a florou. Země i s jeho osazenstvem je součástí Univerza a člověk se nemá co nadřazovat na nějakou vyjímku. Část Univerza byla narušena entitami, které tento základní vývojový plán ruší a Země se do tohoto negativního programu dostala kolonizací těchto entit. Proto nastávají nyní změny, které již nejsou udržitelné a vyspělejší entity začínají pronikat do našeho prostředí a usměrňují události tak, aby toto destruktivní narušení bylo odstraněno. Jsou zde mezi lidmi a ani je nepoznáte, ale svou přítomností i jednáním ovlivňují své okolí a zároveň lidi probouzejí. Ale to však není o nějaké vyjímečnosti lidstva, ale lidstvo je součástí plánu evoluce Univerza, aby se Země zbavila tohoto negativního prostředí entit a pokud je lidstvo dostatečně připraveno, tak se jen sveze, ale podotýkám, musí být připraveno a pomůže nejen sobě, ale i Zemi a ostatním entitám ve Vesmíru. Pomoc lidstvu není prvořadá záležitost vyspělých entit, ale v jejich pomoci může být zahrnuto i probuzená část lidstva, proto jsou i mezi námi.

      Vymazat
    11. Iv, dúfam, že toto si nevyčítal s našich komentárov. Totiž, že by sme sa cítili nadriadenými.
      Medzi prebudenými ľuďmi a naporíklad stromom, či slonom je JEDINÝ rozdiel. Totiž, že taký člověk dokáže TVORIŤ.
      Ľudia povačšinou v dnešním stave ani nevedia, čo to slovo znamená.

      S tvorením prichádza i zodpovednosť, takže o akejsi nadradenosti nemože byť ani reči.
      Zdá sa Ti Terka nadradená? Zdá sa Ti taká Anastázia? Alebo Mailo? Ja?
      Je mi veľmi ľúto, ak niečo podobné vyznieva komukoľvek z našich komentárov.

      Vidím ale jeden reálny problém. Že je nám podsúvané, že naopak sme niekomu podriadení (inému človeku, či aj Bohu). Nebezpečný NEZMYSEL!

      Robo.

      Vymazat
    12. Ano,Zem sa posunie s nami ci bez nas. Trosku nesuvisi z clankom ale myslim ze suvisi z blogom..necham na teba Iv ci uverejnit. Dobry sposob ako si cerpat energiu je ked oddychujeme-v takom polospanku predstavit Ivove Ufko a v tej predstave sa chytit rukami vyvodov.Nieje potrebne predstavit si ho do detailov,staci skratka vediet ze je pravotocive a predstavit si ze nam nim prichadza energia.Po chvylke si Ufko(caduceus) predstavit v sebe pri com vnutorna spirala vedie v oblasti chrbtice,spode usko je v v oblasti kostrce a vyvody v chodidlach. Priliv energie pocitite ako teplo alebo brnenie,ale nerobte to zas prilis casto. :-)

      Vymazat
    13. to Robo
      Bylo to myšleno všeobecně, protože většina lidí se tak chová. Není třeba si hned vztahovat komentáře na sebe. Poznání má mít široký záběr, ne jen individuální, takže v pohodě.

      Vymazat
    14. :-)
      dnes mám asi zas "svoj deň". Na inner... som sa práve dohadoval s ostatnými o nezmysloch. Konkrétne, koľko čakier máme.
      Už druhý raz som tu zo zotrvačnosti zareagoval neadekvátne, tak ďakujem za zhovievavosť.. :-)

      Robo

      Vymazat
    15. Musím ubezpečit, že se necítím nikterak dotčená, no vlastně až na prostoduchý štěk anonym, příště bych si přála označení BOJOVNÍCI SVĚTLA, bez těch uvozovek, hihi.
      Jinak Robo, můj pohled na to o čem se tady teď bavíme, pomoc jiné mírumilovné vyspělé rasy z vesmíru (jak jsem napsala taťka PERUN). Jen moje mínění, lidé proto aby se mohli probudit mají zde mezi sebou vyspělé Duše, které jim předávají důležité informace a poznání (viz tady přímo na stránkách, seznámení se Sílou a jak ji používat) a k tomu aby byli schopni se o to začít zajímat a vůbec to pochopit, slouží příliv energie ze středu čili přímo od Zdroje. Nepředstavuji si tedy ten "zázrak", že hromadně najednou lidstvo bude světlem osvíceno a prozře a pochopí a smete temnotu, která tady úspěšně vládne a operuje ze Země.
      Navíc se tady nejedná hlavně o lidi, ale o Zemi, která je důležitá ve Vesmíru jako kolečko v hodinkách. Kolečko se rozbije a tím se porouchá celý stroj.
      Mimozemská technokratická rasa, která si Zemi kolonizovala je ochotná ji celou zničit, pod heslem "když ne my, tak nikdo". Můj názor je ten, že lidi si sami nepomůžou, jak se jich zbavit, prostě nemají technické možnosti.
      Můžeme dávat jasně na srozuměnou prostřednictvím Síly (tedy Ti, co jsou toho schopní), že chceme, aby je zničili a hotovo.

      Sílo znič všechno temné na Zemi.
      Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

      Vymazat
    16. Terka, tak tomuto už rozumiem viacej..:-)
      Len na okraj, Perún nieje z inej rasy, veď je to náš priamy predok. Miliardy rokov starý, ale priamy.. :-)
      Ja verím, že naša Sila je omnoho silnejšia, než akákoľvek hračka (rozumej zbraň hromadného ničenia alebo akákoľvek iná) akejkoľvek technokratickej rasy. Teda že vo finále dostaneme šancu to aj dokázať sami sebe. A budeme za to nakoniec radi, zas sa vrátíme k našim predkom s narovnaným chrbtom. Teraz sme ako zavšivení, nechávame na sebe príliš mnoho parazitov. Zavšivený je v spoločnosti na hanbu, podobne sa cítim pred našimi predkami.. A chcem im ukázať, že sa o seba viem postarať, viem sa očistiť.. Chcem sa im spokojne pozerať priamo do očí. Chcem byť tým, kým vo svojej podstate som. Sme my všetci tu. Sme deti svojich rodičov, svojich predkov, svojich Bohov, deti Zdroja. Naši rodičia nás chcú vidieť silných, chcú byť na nás pyšní, chcú, aby sme ich prerástli. Chcú s nami TVORIŤ a radovať sa spolu s nami z vytvoreného.

      Sila, znič všetko temné tu na Zemi. Znič všetky nástroje Satana tu na Zemi.

      Robo.

      Vymazat
  5. zkouším toto http://www.uloz.to/xzSCiFr9/neobycejny-odd-thomas-odd-thomas-2013-cz-dabing-mp4

    OdpovědětVymazat
  6. Aktuální informace k současnosti, momentálně je možné sledovat mnoho zajímavého. Dne 10. července se v Anglii objevil tento zajímavý a rozlehlý piktogram : cropcircleconnector.com/2015/winterbourne/winterbourne2015a.html
    Velkou podobnost tohoto obrazce je možné nalézt na www.google.com/sky/
    A to na souřadnicích : 5 h42m 13.0 with 22 ° 36 ' 45 .7 "
    Když si objekt následně přiblížíte - ( znaménko plus ), pak je tato podobnost s uvedeným piktogramem velmi jasná. Mimo jiné, právě tento objekt na těchto souřadnicích hodně dlouho google sky zakrývala.
    Jedná se o tolik diskutovanou planetu X ( Nibiru ). ???
    Honza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Honza
      Zajímavé.
      Kdoví jak to bylo, kdysi "naše" Země prý měla 3 Slunce...

      Vymazat
    2. Kamarád v regresi kdy si potřeboval vyřešit jednu situaci se prý ocitl na planetě 3 Sluncí,To bylo poprvé kdy jsem se setkála s možností existence Planety tří sluncí,

      Vymazat
    3. to kocour Žolík
      Jsem přesvědčen že mmj. i regresí lze snadno zjistit skutečnosti, jak že to dříve "bylo". Jen je asi třeba dát velký pozor při výběru terapeuta a celkově se k tomu aktu stavět vážně, lze totiž prý přijít i k újmě.

      To muselo být zajímavý probuzení po tom všem, jistě si ten kamarád pamatuje na více věcí. Je možno dodat něco dalšího?

      Vymazat
  7. Jablonec nad Nisou - 12. července :
    cropcircleconnector.com/2015/Klicnov/Klicnov2015a.html
    Honza.

    OdpovědětVymazat
  8. Sila nebude nic nicit ale.transformovat. zadat silu aby neco znicila je nesmyslne a nese to nespravnou energii vy bojovnici ""svetla""

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to anonymní 14.července 2015 22:00
      Ikdyž jste se nepodepsal(a), rád jsem uveřejnil. Tak jsem se dlouho nezasmál. Transformaci lidstvo používá a k ničemu to nevede, v nápravných zařízeních to máte v reálu a teď použiji vaše poznání - vy slunce v duši.

      Vymazat
  9. Tuhle se tu výše psalo o spojení, napojení.
    Musím přiznat že často přijde chvíle, kdy cítím že na Energii vyšel nový článek, a neomylně jdu a najdu ho tu. Nejen to, cítím i to že různí lidé se baví o různých jiných lidech, něco jako tenkrát "schůze" ve spánku tak to často probíhá i ve dne..
    Dokonce je možno i poznat kdo se kdy o kom baví a v jakém smyslu, jestli v dobrém či ... opačném názoru. Zajímavé :-)

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.