středa 25. února 2015

Výzva - zapojte SÍLU proti zlu


Došel mně zajímavý mail a po jeho přečtení jsem se rozhodl jej uveřejnit a současně mně přiměl uveřejnit i svůj článek, současně s upozorněním na náš starší http://energieupramene.blogspot.cz/2015/01/duchovni-agenti-nwo.html , jehož téma se týká článku se záměrnou manipulací, pod rouškou dnešní ezoteriky.




Dobrý den Iv,

Nerada Vás obtěžuji,ale včera jsem narazila opět na jeden SUPER BLÁBOL NA ORGONETU. -http://orgo-net.blogspot.cz/2015/02/planeta-zeme-pripravuje-nwo-kvuli.html#more

Už jen ten nadpis mně dal jasně najevo, že to je "šanelový" tj. jak tomu říkám,  cpaní do hlav myšlenek černých „smraďochů“, kteří se vydávají za vše objímající a vše milující, no jak jinak.

Dávají tam lidem na srozuměnou,že TERRA byla vybraná jako kriminál vyšší mocí a že těm, co se to nelíbí, tak nezbývá nic jiného, než se s tím smířit a vypadnout odtud na jinou planetu.

Je to samozřejmě úplně obráceně, vypadnout musí černé duše a těm se tady líbí velice.

Co mne ale naopak velmi potěšilo, byla velká většina komentářů pod článkem. Bylo z nich cítit, že lidé otvírají oči a nenechávají se manipulovat ezoterickými NWO agenty, mezi něž jsem si s konečnou platností zařadila i autora orgonetu.

Napsala jsem tedy také svůj komentář a dnes jsem zjistila, že tam zmizely úplně všechny komentáře ze včera, byť byly psány slušnou formou. A navíc pod článkem "velkodušný" dodatek orgoneta, že to je kvůli tomu, aby si lidé nedělali špatnou karmu. Samozřejmě skryté zastrašování a podsouvání výhružek do podvědomí lidí. Aby jsme náhodou nezačali společně směrovat Sílu proti tomu, co se zde na NAŠÍ ZEMI (ne tedy jejich) děje a jak se s ní zachází.

Už jednou jsme u Vás na stránkách směrovali společně Sílu, aby zničila vše temné zde na Zemi. A pak došlo ke krásné symbolice, v Dubaji shořela nejvyšší budova světa se jménem Pochodeň. Kdo se trochu zajímá, tak jistě dobře ví, kdo tam staví a buduje.

Děkuji Vám, že pomáháte lidem učit se komunikovat se Sílou a směřovat ji ku prospěchu naší Země. Protože kdo má rád Zemi a nepovažuje ji za kus neživého kamene a cítí s ní, je i pro mne hodným člověkem a spřízněnou Duší.

Zdravím Ter Fry



Děkuji za mail a rovněž pro mne jako námět tohoto článku na dnešní situaci. Ano, vyjádřila jste svůj svobodný názor na dění okolo nás a máte na něj plné právo a to i zatím díky relativní svobodě Netu, kde si můžeme informace, které nás zajímají přečíst a udělat si svůj osobní svobodný názor a zveřejnit jej. Tak jsem i já si mohl  přečíst zmíněný „schaneling“ z vašeho odkazu. Mohu jen potvrdit, že  tento je opravdu účelový a to v pojetí dnešního moderního náboženství, zvaného Esoterika. Je to úplně stejný směr jako náboženství, kde se rovněž zdůrazňuje pokora, za kterou půjdete pak do ráje a navíc operováno zastrašovacím moderním slůvkem ezoteriky „Karmou“. Karmu má většinou například národ, ale jednotlivec si ji odpracuje většinou ještě za svého života a sem se inkarnuje převážně buď aby se naučil něčemu novému a nebo pomáhal ve vzestupu celého lidského svobodného společenství a Země. Ale toto téma zde nyní nebudu rozvíjet a vrátím se k tématu.

Dotyčný článek jasně nabádá lidi jen k pokoře a souhlasu s negativními věcmi, jako je NWO a které se zde na Zemi v současnosti odehrávají. Ano, účelem je, přimět většinu lidí k apatii a tím poukázat na to, že lidi vlastně s tím souhlasí a je to jejich svobodná vůle. Na toto bylo dokonce poukazováno ve starých Slovanských védách, kde bylo řečeno toto: Temným bude řečeno: přišel čas a čas světla se přiblížil a to i pro vás. Musíte odejít. Temní odpoví: jsme připravení, vždyť víte, že jsme chtěli odejít. Ale Slunce spálí lidi, když naše tma mezi Sluncem a Zemí již nebude. Ochráncové odpoví: na vaše místo vstoupí světlí  a ti svými éterickými těly lidi ochrání (filtry?), oni neoslepnou, neshoří, ale bude jim světleji. Temní odpoví: nějak jste se opozdili, mnohem spíše jste  mohli přijít a pustili by jsme vás bez boje(úskok na základě manipulace s vědomím lidí – zdánlivá jejich svobodná vůle). Více zde: http://energieupramene.blogspot.cz/2012/03/mayove-2012-konci-slovane-ne.html

Temní prostě celou situaci chtějí navléknout tak, aby vše vypadalo, jako svobodné rozhodnutí všech lidí a tak zakrýt svou manipulaci zde na Zemi. Tak také pracují skrytě  infiltrováni hlavně na různých alternativních webech s tím účelem, jak jsem popsal výše a hlavně to populární „Slunce v Duši“, to snad znáte od „pravdoláskařů“ jako byl Havel a jeho kamarád Dalajláma a jeho humanitární bombardování Jugoslávie. Oni používají to staré poznání o SÍLE a snaží se ji nasměrovat pro své potřeby za pomoci co největšího počtu lidí svou manipulací. My jsme o tajemství SÍLY dali veřejnosti několik článků  http://energieupramene.blogspot.cz/2013/01/sila-jeji-uchopeni.html

http://energieupramene.blogspot.cz/2012/05/jak-se-napojit-na-silu.html  atd. Proto zde znovu opakuji starou skrytou pravdu o SÍLE, kterou Temní používají proti vám a to, budete se divit, vaši SÍLU pro své účely, protože vaše myšlenky jsou jimi záměrně tak deformovány. Člověk dostal od ZDROJE ohromnou vlastnost a to tu, že SÍLU, její účinky ovlivňuje člověk svým myšlením a tím, že vám se bude do hlav vštěpovat negace, apatie, NWO, tak také pak bude SÍLA i pracovat. Začínáte si uvědomovat tu fikanost? Čím více lidí tak bude myslet, tím bude mít SÍLA i větší razanci pro uskutečnění, bohužel však proti vám. Proč se nechávat tedy vést po těchto cestách a přispívat tak k uskutečnění jejich plánů. Proč by měli slušní být v opovržení a trpět pod vychytralostí zastánců sociálního Darwinismu, kdy slušní lidé vidí kolem sebe, jak agresivita má navrch a lež se stává pravdou a pravda lží i vytváření záměrného chaosu. Je to výsledek manipulace s vaším myšlením a tedy zapojením SÍLY pro uskutečnění jistého záměru, rozhodně menší skupiny, než většiny. Musíte SÍLU zapojit svým chtěním a současně myšlením, ne být apatičtí a "sluníčkoví". Tím SÍLU neuvedete v činnost nikdy! Proč ustupovat a nakonec být i jejich nástrojem, vždyť dnes víte o pravdě SÍLY, kde jsme tuto skrytou sílu popisovali, využijte ji všichni, kdo cítíte, že zde na Zemi by měla vládnout pravda, rovnováha a neustupovat Temným v jejich plánech na konečnou kolonizaci planety. Oni jsou vetřelci a zde na Zemi nemají dnes již co pohledávat, Země je náš domov, lidstva, které se chce vyvíjet a spolupracovat se všemi entitami Vesmíru, které znají pravdu o zákonech Vesmíru. Ne kolonizovat, drancovat a to jen pro pár údajně vyvolených. Pokud chceme využít starých skrytých věděních o SÍLE a zapojit ji do uskutečnění v naší realitě a my všichni na ni máme od ZDROJE právo, myslete na ni a své myšlenky směřujte k jedinému: Žádám Sílu o zničení všeho temného zde na Zemi. Žádám Sílu o zničení všech nástrojů Satana zde na Zemi. SÍLA bude pracovat směrem vaší myšlenky, čím vás bude více, tím větší moc bude mít k uskutečnění, to stejné používají Temní, ale s vaší pomocí, díky záměrné dezinformaci – mohou pak říci, vždyť jste se tak sami rozhodli.

Víte, ona Země (Terra) není opravdu jen nějaký šutr, i Země je ve své podstatě živá bytost, která komunikuje v makrokosmu i s ostatními tělesy, zatím to lidstvo nedovede pochopit, ale ona živá  a uvědomující si sebe opravdu ve svém celku je. I ona má za úkol od ZDROJE se vyvíjet, evoluce je základní zákon Vesmíru a tím, že jí člověk škodí a zraňuje ji, tím ji brzdí ve svém vývinu a současně ji způsobuje bolest. Reakce je pak taková, že každý se tohoto vředu bude chtít zbavit a nastoupí léčení i třeba na bázi zničení ohniska této nákazy. V tomto případě je to člověkem pak vnímáno jako přírodní katastrofy, je to prostě očista a může se stát tak, jak se již  minulosti stalo za dob Atlantidy, která ve své namyšlenosti způsobovala bolest Zemi a  její ohnisko bylo zničeno. Dějiny se někdy opakují.

Na možný očistec, pokud to pravděpodobně nepůjde jinak, upozorňuje například jeden americký kněz ve své vizi http://www.veteranstoday.com/2015/02/21/dont-shoot-the-messenger-tsunami-and-earthquake-to-hit-the-us/ , kde prorokuje dopad velkého asteroidu, který by způsobil na americkém kontinentě, zejména v USA tsunami, zemětřesení a tím odstranění dnes propagovaného zdroje sociálního Darwinismu.

Ať se vám to bude zdát třeba i směšné ze začátku, ale pokud si přečtete zde vše o SÍLE, jistě se přidáte a budete směrovat SÍLU k jedinému: Žádám Sílu o zničení všeho temného zde na Zemi. Čím vás bude více, tím větší sílu budete mít a nikdo nám nebude tvrdit, že Země má být nějakým kriminálem a my budeme apaticky trpět bezpráví, ať odejdou ti, co tuto myšlenku propagují a to s ohledem na naši planetu Zemi a vše na ni živé. Svoje NWO v táborech FEMA si pak mohou udělat na zbývajícím kontinentě států amerických, to pak koleruje opravdu s karmou, ale s karmou národa jako takového, co způsobil lidstvu a Zemi za celou svou existenci.

31 komentářů:

  1. Děkuji za tenhle článek, mluvíte mi z duše. Taky mě ten článek na OrgoNetu hodně zvedl ze židle... napsal jsem tam taky jeden hezký komentář, protože mě zarazilo, že člověk s tolika informacemi a znalý alternativních směrů, může být tak tupý a manipulovatelný. Strážce Systému par excellence, no :) Proto jsem rád za lidi jako vy, kteří ukazují tu stranu věci, o které se i spousta alternativců bojí mluvit. Dnes je doba, kdy se rozhoduje o budoucnosti lidstva a každého jedince tak moc, že kdyby to lidi plně pochopili, tak okamžitě ty systémové berličky zahodí a půjdou mlátit týden hlavou do stěny. Ale na druhou stranu jsem rád, že to je tak těžké, jako dnes. Protože na vyšší úrovni zlo s dobrem spolupracuje, mají společný cíl. Pokud je zlo jaksi usměrněné a není úplně bezbřehé, tak napomáhá dobru k tomu, aby jaksi neusnulo, neustrnulo a nezlenivělo. Dobro musí být silné, aktivní a musí mít sílu a Sílu, jinak je úplně k ničemu - a k tomu mu zlo dopomáhá.
    Za dob Altantidy lidé doplatili na nerespektování vyšších bytostí, hlavně tedy Země. A jak to tak vypadá, nejspíš se situace bude opakovat, když se tak dívám kolem sebe... ovšem nic není do budoucna dané, může se to vyvíjet i méně katastroficky, což bych si přál...

    OdpovědětVymazat
  2. milá ORGONETKA tam šoupne demokraticky občas nikoliv kosher ideologický příspěvek a hned tu máme knučení a vytí EGA,cože to tam JE...Nikdy více..Šoupl jsem cvičně toto https://www.youtube.com/watch?v=vxM-qCcReTU pod video,kde editor JAN ŠINÁGL ohnivě chválil MAJDAN,ZAORÁLKA,etd..A sice pod nickem ALFRED NAUJOCKS s textíkem,že DNES NATO nepotřebují polské uniformy...pokrok demokracie...Příspěvek tam vydržel pulhodiny...SVUJ K SVÉMU,říkával pan BATA...Takhle se SLOVANSKÉ VZÁJEMNOSTI ve 3D nedožijeme...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Kabot
      Tady ale nejde o něco jako košer, ale jiný pohled na současnou problematiku ezoteriky a s ní spojené manipulace. Článek odhaluje jen vršek ledovce, kdyby se odhalilo vše naráz, většina by to nepobrala a v obraně svých pohledů by opět bylo bombardováno to Ego. Jenže Ego je důležitou součástí každé vtělené Duše, je to jako ochranná kůra na stromě, jež chrání dužninu stromu, je to jen o vzájemné komunikaci Duše a Ega. Bez Ega by jste byl zde v realitě ztracen a hračkou okolí. Jen odkrýváním i třeba nestandartních pohledů se čistí vědomosti.

      Vymazat
    2. Díky za odpověd...Žid by řekl,já PROTI TOMU souhlasím,moje ego SOUHLASÍ...

      Vymazat
    3. to Kabod
      Taky jedno židovské přísloví: Pere-li se mlynář s kominíkem, mlynář se zašpiní od sazí a kominík vypadá čistější. přísloví

      Vymazat
    4. to Kabod
      Pane Bodlák,
      myslíte si, že ten článek je na orgonetu čistě jen tak náhodou?
      Je lepší, dělat, že to je jen tak, při sledovanosti a důvěryhodnosti (která závratně upadá) tohoto blogu?
      No a co se týče demokratického přístupu orgoneta, tak se jasně projevil už po druhé v jeho přístupu k diskuzi. Co se mně nehodí do krámu vyhodím a udělám bububu.
      Jak to psal i Jan Kment, nacházíme se ve velice důležité době. Lidé jsou záměrně udržováni v EZOTERICKÝCH BLUDECH.
      To mně prostě vadí a tak to říkám nahlas a klidně si myslete,že mám Ego přes celou zeměkouli, hihi.

      Vymazat
    5. Ter: Orgonet po tomhle "incidentu" letěl z oblíbených nadsvětelnou rychlostí :-) Plody svého konání každý jednou sklidí, jen pro některé už bude pozdě...

      Vymazat
    6. Dobry clanok,suhlasim.A celkom ma dostalo ked vymazal orgo komentare ale clanok nechal. Tiez si myslim ze ego i dusa maju byt vyrovnane,vzajomne sa podporovat,doplnat a obe casti sluzit k pravde. Tiez sa pripajam "Ziadam Silu nech na Zemi prevladnu sily svetla a temnota strati vsetku moc a zmizne zo Zeme." Nepotrebujem aby bola nutne znicena teda vojny a pohromy,Sila bude vediet ako snou najlepsie nalozit. Suhlasim z Janom ze dobro a zlo v dobrom splupracuju. Ved absolutna Tma a absolutne Svetlo su len opacne strany tej istej stupnice,a vsetko medzi tym je len viac ci menej Svetla. Len tych ezoterikov netreba hadzat do jedneho vreca. Ide o to ze vecsina najde schopnosti skor nez spojenie(to uz potom casto ani nehlada),a tie schopnosti ho potom casto ovladaju smerom k skrytemu zlu a bezohladnosti(a to plati nielen pre ezoterikov). Ale ty co najdu najprv spojenie a vdaka nemu ziskaju dary su iny..osobne par takych poznam a su to skvely ludia. :-) Treba si len vediet precitit kto sa kde nachadza na tej stupnici svetla..komu nacuvat.

      Vymazat
  3. noo,milý AOLIAN nám ZMIZEL z Orgonetu,stejně jako Zákopčaník,leckdo se usalašil do vnitřní emigrace,kterou jsem za soudruhu jaksepatří vychutnával a IDNES...

    OdpovědětVymazat
  4. AOLIAN mi sdělil,že ORGONET je žena,ale z jistých duvodu artikuluje jako MUŽ..Holt je to otázka svobodné vule ve vlastním vývoji...

    OdpovědětVymazat
  5. Po dlouhéééé době jsem koukl sem...na doporučení třicetileté osoby blízké..rrračte si počíst http://www.transformace.info/index.php?option=com_content&view=article&id=1479:cobra&catid=70:dali-zajimavosti&Itemid=102

    OdpovědětVymazat
  6. jak mě kdysi dostal český film Vážení přátelé,ano,tak americký Ghost world..https://www.youtube.com/watch?v=dfrDtXHE3ck zejména scéna čekajícího Normana na AUTOBUS...

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravím všechny. A špeciálne Iv-a.
    Zaujala ma tá veta, že žiadam silu o zničenie všetkého temného tu na Zemi.
    A práve dnes som sa bavil s mojou ženou o odovzdávaní energie. Pozeral som práve nejaký dokument o parných strojoch. A vysvetľovali tam, že .. (možno nepoužijem celkom presné pomenovania). Teda, vysvetľovali, že látka s vyššou teplotou odovzdáva teplo látke s nižšou. Že ten smer energie nie je taký, že horúca sa ochladzuje. Ale práve chladná sa zahrieva. A energiu príjma.
    A vtedy hovorim Gabike "Jasné. Oni nám nemôžu energiu brať. Ale vedia nás zmanipulovať aby sme im ju dávali" Aby sme zvyšovali ich energetickú hodnotu. Hladinu.
    A hovorím, že už dávnejšie som prišiel na to, že žiadny boj nemá zmysel. Že vždy je jeden porazený. A v tomto prípade temnota. Ja tomu hovorím ničota. Nerozvoj. Neživot.
    A vlastne.. teda podľa mňa.. najväčšia chyba ničoty je v tom, že si neuvedomuje, že keď zvíťazí, myslím vo všetkých stvoreniach, tak zostane nič. A zostane sama. A paradoxne aby uspela bude musieť zničiť aj samu seba.
    No ale, čo som chcel napísať je to, že .. hovorme radšej "Žiadam Silu o víťazstvo života tu na Zemi"
    A vlastne vo všetkých týchto veciach. A želaniach.
    Ja keď som si uvedomil, že náš jazyk, naša reč je vlastne neustála modlitba. Mantra a vibrácia.
    A význam pôvodu v slovanstve.
    Vždyť lidi se zdraví už jen tím, že se zdraví když se zdraví )
    Čo si o tom myslíte?
    Martin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to meno
      Život má různé formy, temnota vždy jedná záludně, manipuluje, na rovinu nikdy nejedná. Temnota se vždy zakrývá a když vezmeme v potaz to, že některé bytosti se zde záměrně inkarnují pro potlačení světla, tak ty určitě nikdy nepředěláte, NIKDY! Budou vás vždy chtít zničit.Je to realita a ostatní jsou jen nějaké záměrné omluvy. Ve světle není stínu. Nyní zde se jedná o válku mezi světlem a tmou, je to potřeba vzít konečně na vědomí, ostaní jsou jen omluvy pro nic nedělání. Kdo na to nemá, ať si dál "sluníčkuje" a nebo skrytě manipuluje. Dobro musí konečně pochopit, že nesmí ustupovat zlu, tak na to dojeli Slované.

      Vymazat
    2. Slované ještě nedojeli, jsou stále na cestě. My jsme na cestě, my jsme Slované!

      Vymazat
    3. osobně zpívám "Hej Slovieni " je to tak upřímnější

      https://www.youtube.com/watch?v=lBjyjk-lqKo
      https://www.youtube.com/watch?v=UU7BzBvEDaE

      Slovenskú národnú hymnu, „Hej Slováci“, napísal slovenský evanjelický kňaz, básnik a historik Samuel Tomášik v roku 1834 behom svojej návštevy Prahy.
      Tomášik bol veľmi pobúrený tým, že vo vtedajšej metropole západných Slovanov znie nemčina na úkor češtiny. A tak si zapísal do denníku „… Pokiaľ matička Praha, perla západoslovanského sveta, sa začína strácať v nemeckom mori, čo asi čaká Slovensko, moju drahú vlasť, pre ktorú je Praha zdrojom duchovnej kultúry? Pod ťarchou tejto myšlienky, spomenul som si na starú poľskú pieseň „Jeszcze Polska nie zginela, póki my žijemy“. Táto známa melódia vyvolala v mojom srdci vzdorné „Hej, Slováci, ešte naša slovenská reč žije“… Bežal som do svojej izby, zapálil sviečku a ceruzou napísal do svojho denníku tri verše. Pieseň bola hotová v okamihu.“ – (denník Samuela Tomášika, nedeľa 2. novembra 1834)
      Takže, ako sme sa dočítali v jeho denníku, Tomašík použil za nápev svojej piesne tradičnú melódiu populárnej poľskej revolučnej piesne „Pieseň poľských légií“ (Pieśń Legionów Polskich), známu pod dnešným oficiálnym názvom „Mazurka Dombrovského“ (Mazurek Domborwskiego). Túto pôvodnú Poľskú pieseň napísal v roku 1797 v Taliansku Józef Wibicky, ktorý ju venoval veliteľovi poľských légii Henrykovi Dombrovskému, bojujúcich za vtedy nesamostatné Poľsko. Väčšina ľudí, ale pozná pieseň pod názvom jej prvého veršu „Ešte Poľsko nezahynulo“ (Jeszcze Polska nie zginela). S týmto textom sa skladba stala v roku 1926 národná hymna Poľskej republiky, avšak v pomalšom tempe.
      Neskôr Tomášik do textu zahrnul všetkých Slovanov a pieseň „Hej, Slovania“ sa stala známou vďaka panslavizmu, najmä však v slovanských krajinách pod vládou Habsburgovcov. Bola vydaná v množstve časopisov, kalendárov, bola spievaná na politických zjazdoch a stala sa neoficiálnou hymnou všeslovanského hnutia.
      Tak bola na všeslovanskom zjazde v Prahe v roku 1848, skladba už pod názvom „Hej, Slovania“ (Hej, Slovane) prezentovaná a prijatá ako hymna všetkých Slovanov. Ako všeslovanská hymna je chápaná aj v súčasnosti.
      ------------------------
      Západní Slované 9-10 st. mapa

      http://prntscr.com/6c3b81

      Vymazat
  8. Znovu opakuji: DOBRO DOKÁŽE V POHODĚ EXISTOVAT BEZ ZLA, NA NIC HO NEPOTŘEBUJE. A pokud se toto stane, rázem jsme ve vyšším světě, kde se formou dobra může projevit a realizovat každá Duše ku prospěchu všech ostatních.
    Vím, že to není lehce přijatelné, ale je to tak. Uvědomte si, že pokud razíte, že dobro bez zla není a je to jakási domělá "dualitní" rovnováha. Tak vlastně schvalujete, že někde na Zemi musí být válka, aby jinde mohl být mír. Což je nepřijatelné. Válčit se nemusí, proto aby se mohli mít všichni dobře.

    Žádám Sílu o zničení všeho temného zde na Zemi.
    Žádám Sílu o zničení všech nástrojů Satana zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemohu na tom nic měnit, chce to jen zapojit myšlenku, chtění a cit a SÍLA se uvede do akce. V Dubaji se to již začalo, ať se vám to zdá nepravděpodobné jak chce, ale pokud víc a víc lidí bude jednat, temno nakonec se zničí. Je to jen o strachu, lidé stále mají strach a neotevřou se svým základním vnitřním přáním, strach je svazující a nahrává zlu, protože to se také strachem rádo krmí.
      Nic nemohu měnit a tvrdě vyžadovat jedno:
      Žádám Sílu o zničení všeho temného zde na Zemi.
      Žádám Sílu o zničení všech nástrojů Satana zde na Zemi.

      Vymazat
    2. to Ter Fry
      Tak vlastně schvalujete, že někde na Zemi musí být válka, aby jinde mohl být mír. Což je nepřijatelné. Tato věta mně fascinuje, vystihuje názor pohledu dnešní většiny., jež si myslí, že musí žít v dualitě. Ale tu dualitu si tvoří lidé stále sami svým myšlením, proč by ta dualita měla tady existovat. U vyspělých bytostí není potřeba zažívat hrůzy, pro svůj vývoj jim postačí i dokonalejší podmínky než zápas jen se zlem. To je ztráta energie, kterou stále musíme spotřebovávat na boj s temnými, nebýt jich, jsme dávno ve Vesmíru i s jinými vyspělými bytostmi. Zatím je jsme ve stavu, kdy nás oni jen pozorují a čekají na naše probuzení.

      Vymazat
    3. Iv, Ter: Dualita tu existuje už jen proto, že jsme neustále vystaveni slunečnímu a měsíčnímu působení... a v kupě dalších naprosto přirozených skutečnostech, například ve střídání dne a noci, bdění a spánku, zrození a smrti... atd. atp. Nemíchal bych to s jakousi hybridní dualitou mír-válka, to je někde úplně jinde. Dualita tu samozřejmě existovat musí, ale války už ne. To je třeba pochopit.

      Vymazat
    4. to Jan
      Rád bych naznačil jiný pohled. Co se týče zmíněné tkzv. duality. Celý problém je trochu složitější, je to jen o vyrovnávání energií, dosažení rovnováhy - to je jeden ze základních zákonů Univerza. Tady v 3D je pohled duality prezentován jako negativní(Temní) a pozitivní(Světelní). Jenže to není ten správný pohled. Je to jen a jen o energiích a jejich vyrovnávání energetických potenciálů a ať je to v jakémkoliv rozměru nějaké reality(3D,5D,7D atd). Je to souboj o energii, ale vždy ve své podstatě v základě o jednu energii a to ze Zdroje. Tkzv. Temní usilují o přebytek energie u Světlých a Světlí se snaží zase předat svou energii Temným, samozřejmě každý má pak také svou modulaci(přiklání se ke zlu nebo dobru, to už záleží na vývinu stvoření). Tím chci říci, že je to jen zápas o jednu energii, která stvořila vše. Ve vyšších stupních realit(např. 5D) je to vlastně jako další Level na vyšší úrovni, kde již nejsou tyto výměny energií založeny na hrubohmotnosti, ale i tam bude docházet k výměně energie(aby byla dosažena rovnováha), ale už jen v tom patře, kde vibrace bytostí jsou v určitém rozmezí stejné, ale v tomto rozmezí bude stejně docházet k výměně energií (vývoji).
      Čím má někdo míň energie Zdroje, není u něj předpoklad vyšších vibrací a tedy rozvoj duchovních, citových atd. hodnot, přiklání se na stranu Zla(nízkých vibrací,) a snaží se tyto nahradit vysáváním, ale sami se nemohou napojit na energii Zdroje. To jen tak zkráceně.

      Vymazat
    5. Honzo, jsem potěšena tvou reakcí.
      Nezabývám se zde řešením duality, ale hlavním tématem je DOBRO X ZLO.
      Tím, že uvádíš, že ani v dualitě není třeba války (což je koncentrované zlo na nejvyšší možnou míru), dostáváme se k jádru problému.
      Dobro, jako HARMONIE tj. absolutní rovnováha, nepotřebuje být vyvažováno zlem ani zde v dualitě.
      Pokud lidé zlo odmítnou a žádají Sílu o jeho zničení bezvýhradně, sami pak uvidí, jak Síla dokáže toto realizovat.
      Nemá cenu řešit, co je dobro a co zlo pro každého jednotlivce, protože každá bytost i hodná se může dopustit věcí, které se jiným mohou jevit jako zlé. Třeba jen proto, že je k tomu nucena zde záměrně vytvořenými podmínkami pro přežití. Tj. snahou, aby lidé přijali za své heslo "silnější přežije a má se dobře". Nejsme ovšem zvířata, ale myslící bytosti.

      Vymazat
    6. Iv: souhlasím, na vyšším úrovni je ta energie ze Zdroje jen jedna. A ve vyšších světech probíhá výměna energií jinými způsoby, každý svět má "vlastní". Chtěl jsem jen trochu naznačit jiný úhel pohledu, a to ten, že dualita je na Zemi nevyhnutelná a život v ní taktéž.

      Ter: Jo, pojetí dobra jako harmonie mi je taky blízké. Současnou situaci vnímám ale jako jakousi nutnost - tedy aspoň prozatím - protože se vždycky děje nejlepší scénář, který odpovídá etice, mravnosti a morálce všech účastníků nějakého procesu. Pokud by tu nebyla ani jediná bytost, která by byla schopna účastnit se války, tak války samozřejmě nevzniknou. Jenže takové bytosti tu jsou, a dokud si nezvýší míru svého uvědomění, těžko s tím půjde něco dělat. Je to běh na dlouhou trať. Ale my jako myslící a především duchovní bytosti v sobě máme obsaženou možnost vytvořit jak harmonii, tak disharmonii... o tom je svoboda. Války a podobná zvěrstva vnímám jako průvodní jevy vývoje člověka právě ke svobodě. Až budeme na trochu vyšší úrovni a budeme více moudří, tyhle jevy už nebudou mít proč existovat.

      Vymazat
  9. jsem provětrán komunistickou propagandou a otrle cedím současné lži a EJLE,na Českém rozhlasu DVOJKA,kde na vás nepřetržitě cení tesáky falešného optimismu..najednou v balastu kecu se objeví větička,potvrzující závěrečnou scénu filmu PROROCTVÍ..Dokonce se upravicovaní upocenci tématu budou věnovat tuto sobotu ráno..Věru ZAJÍMAVÉ..https://www.youtube.com/watch?v=3mdSpwv6HxE https://www.youtube.com/watch?v=aNISSo5cEbI

    OdpovědětVymazat
  10. https://www.youtube.com/watch?v=Ipd1QhsI3wI

    OdpovědětVymazat
  11. https://www.youtube.com/watch?v=Dbe1hLk1TG8

    OdpovědětVymazat
  12. Děkuju za možnost přidat názor svůj, vyjádřit se. Líbí se mi tento Prostor tu. Čím dál víc.

    Žádám Sílu o zničení všeho temného zde na Zemi.
    Žádám Sílu o zničení všech nástrojů Satana zde na Zemi.
    Sílo pospěš! A sama pohleď co se tu děje. Přeju si také čisté jasné modré nebe jako za mých dětských let, chcu pouze přírodní počasí, a žádný náhražky.

    Děkuju že jsi to udělala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Ti Sílo, že jsi to vše udělala.
      Svět se nám všem mění před očima, Tvojí skvělou prací.
      Děkuju Ti.

      Vymazat
    2. Sílo, je krásné a potěšující sledovat tu krásnou modrou oblohu semtam mráček, slunce hřeje parádně a vůbec se víc usmívá. Děkujeme Ti. Poslechnout k temu české moravské slovácké slovenské lidovky, zebékat a je veselo, děcka se vždy hned připojí jak jde o tanec či blbinky tak prostě nemaj hranice, veselí a radost vládne tu.

      Má myšlenka je silná a pevná , letí celým Vesmírem rychlostí nevídanou a Ty to Sílo vidíš, vnímáš a jednáš:
      Žádám Tě Sílo o zničení všeho temného zde na Zemi.
      Žádám Tě Sílo o zničení všech nástrojů Satana zde na Zemi.
      Přeju si, Sílo, pohleď také na desítky let trvající pokusy o degeneraci Člověka = očkování novorozených bytostí zde na Zemi. Žádám Tě z celého srdce, ihned zastav tyto zločinné praktiky.

      Děkuju Ti že jsi to udělala.

      Vymazat
  13. Koukněte jak to funguje.:) http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/5609-venezuelsky-prezident-nazval-george-bushe-mladsiho-teroristou-a-zakazal-mu-vstup-do-zeme

    OdpovědětVymazat
  14. Součet číslic z obrázku (v odkazu) je šest.
    A v adrese odkazu (níže) to vypadá, že sedmička právě vytěsnila šestku z jejího původního místa.
    Čekám tedy Událost a ať je řádně vidět i slyšet!
    pozn.
    Ty adresy odkazů na obrázky se "SAMY" generují.

    http://prntscr.com/6c6x7b

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.