středa 17. prosince 2014

Mimozemšťané existují


Mimozemská inteligence existuje.


Hlavním důvodem pro utajování skutečností, že existuje okolo nás inteligentní mimozemský život, je nevyvolat paniku. Většina obav je ve směru technologických důsledků a otevírání lidstva do nové koncepce žití, která ohrožuje současnou mocenskou strukturu, nebo vzor vnuceného myšlení západního světa. To by mělo velké finanční a ekonomické následky pro jeho strukturu a v závěrečné fázi, jeho konec.

Nyní ruský premiér Dmitrij Medveděv v televizním vysílání potvrdil existenci inteligentního mimozemského života. To je v dnešní době velmi zajímavé vystoupení z ruské strany. Čas na změny je zde a současná vládnoucí západní garnitura svou arogancí moci k těmto změnám velmi rychle přispívá aniž by si to přála, je to ten nám známy odraz zrcadla, kdy někdo něco někomu špatného přeje a vytváří k tomu i jisté fyzické kroky, kdy se vše nakonec obrátí proti němu samotnému. Více si přečtěte v originálu zde: http://earthweareone.com/russian-prime-minister-confirms-the-existence-of-intelligent-extraterrestrial-life/

Další zpráva.
K nám z hlubokého vesmíru letí kometa C/2014 Q2 Lovejoy. Tato kometa se velmi rychle rozjasňuje, než jak předpovídali odborníci. Kometa by měla dosáhnout našeho prostoru soustavy v lednu, nebo únoru 2015. Nyní kolem vánoc bude kometa viditelná a bude se pohybovat na obloze jižně kolem Siria, Psí hvězda. Oběžná dráha komety je 11 500 roků.


9 komentářů:

  1. V prosinci roku 2012 světem prolétla informace : Rusko vyzývá USA aby světu řekli o mimozemšťanech, jinak to udělají sami.
    Zde :
    http://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=en&u=http://www.whatdoesitmean.com/index1649.htm&prev=search

    A tato tehdejší zpráva je velmi podobná té současné. Naplňuje snad Rusko tuto výzvu když USA v této záležitosti neudělaly vůbec nic ?? Občas se sice objevily vyjádření některých zainteresovaných osob z řad NASA, nebo také bývalého kanadského ministra obrany, ale USA žádné oficiální vyjádření, i když se k tomu několikrát schylovalo, neprovedlo.
    Takové prohlášení Medveděva má samozřejmě svou vysokou relevanci, protože pochází z nejvyšších zainteresovaných kruhů. A to se opět USA líbit nebude,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Honza
      Ano Jane, přesně, toto může změnit vmžiku celý systém a pokud vím, mají dnes takové technologie(RF), že pokud USA nezmění a nezhodnotí reálně svou situaci, nebude to mít ve svém kolapsu lehké.

      Vymazat
    2. to Iv. Ano samozřejmě, že taková oficiálně prohlášená skutečnost může změnit absolutně vše. A je jasné, že to nejméně vyhovuje těm, kteří usilují o diktaturu nad světem - ovládání světa ( USA ). Teď se najednou začínají cpát i na Kubu, po padesáti letech a plánují tam i ambasádu což je základní předpoklad jediného cíle. Ovládat Kubu.

      Vymazat
  2. Pavel Roško s Ebe komunikuje kdykoliv...dá se řící,že s nimi muže na pivo...http://vimeo.com/114467950

    OdpovědětVymazat
  3. Podle mě se mimozemšťani utajují taky hlavně proto, že mají ve světě dosud velký slovo všechny světový náboženství. Až trochu postoupí doba směrem k jejich rozkladu, uvedení dat o mimozemšťanech už nebude skoro nic bránit... ale mohli by to odtajnit ještě dřív, to by bylo supr.

    OdpovědětVymazat
  4. Vraj okolo vianoc a noveho roka bude zaujimava obloha..treba pozerat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To rozhodně, to, co tam bude vidět, je součást Změny.

      Mno a ještě k těm změnám, všiml si někdo, že pohyb magnetických pólů země připomíná roztáčející se spirálu? :) Mně to k těm změnám dost sedí.

      Viz:
      http://img.janforman.com/polarvortexmovementsttp.png

      http://www.youtube.com/watch?v=k6Jyb2I0584

      Vymazat
  5. Tak mě napadá k té kometě - název mluví sám za sebe a určitě není náhodný, stejně jako tak dlouhá perioda návratu k Zemi (kdy tu byla minule, někdy kolem fofru s Atlantidou...?) ... neví někdo, zda nebude mít podobné či dokonce silnější účinky než tehdá ISONka? Díky za jakoukoliv další informaci...

    OdpovědětVymazat
  6. zajímavý článek na tohle téma jsem našla na blogu: www.vosiroj.blogspot.cz
    padlý na hlavu!!

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.