pátek 12. prosince 2014

Umělé Vánoce




Nyní se blíží čas vánočních svátků, tedy svátků křesťanských, které jsou využívány pro jiné účely, než jak si většina lidí myslí. Podle křesťanství je to slavení narození Ježíše Krista, kterého ono samo nakonec pověsilo na kříž za své myšlenky lidství a následně ho oslavovalo, cynismus na entou. Jejich duchovní uměle vytvořená energie je využívána na jiné účely a to ani nemluvím o dnešních Vánocích, kde jejich význam úplně vymizel, hlavně byznys, byznys a jeho past. Dnes jsou to stejně jen svátky kšeftu, jídla a snobsky ověnčené stromky a příbytky blikajícími světýlky. Nejkrásnější je jít navečer do ticha přírody a pozorovat padající hvězdy (roj Geminidy) z oblohy, to je ten nejlepší zážitek míru a hlavně, je Váš, nikdo Vám ho nevezme a ani nezmanipuluje.


Slované mají největší svátek kolem  10 – 11.ledna, kdy dle staroslovanských spisů, které byly záměrně skryty a jsou staré jak civilizace sama, se praví, jak bůh Perůn  osvobodil všechny lidské tvory, jež tady byli nasazeni, aby pečovali o planetu Zemi, z paralelního Negativního světa, jež tam byli odvlečeni násilím a nebo lstí. Tímto vojenským zásahem  bylo umožněno lidem vrátit se ke svým rodinám. Když všichni Slované přešli z paralelního Negativního světa, bůh Perůn  uzavřel otevřenou bránu (Hvězdnou bránu), jež spojovala tyto dva rozdílné světy. Protože však Hvězdná brána musela být nějakou dobu otevřena, aby se mohli vrátit všichni zajatci, tak tím stejným otevřeným prostorem rovněž v panice a strachu před Perůnem a jeho armádou utíkali i vojáci Tvarů – geneticky vyklonované bytosti Temných sil.

Návrat osvobozených lidí přijímaly rodiny s radostí, ale u domů se začali objevovat i vojáci Temných sil a vyhladovělí žebrali o potravu. Slované si nechtěli kazit radost a tak jim poskytli jídlo, ale přes práh domu je nikdy nevpustili.

Od těchto dob se oslavuje svátek Přeměn, dnes záměrně přejmenovaný na Koledu. Takže podle našich starých Slovanských zvyků je to svátek Přeměn. Od těch dob se slaví formou různých kostýmů, které připomínají různé vyklonované Temné bytosti a chodí po domech. Poskytují jim koláče a jiné dary, když tyto obdrží, odejdou od domu, i když temní mají velmi rádi sladké, nenávidí radost a štěstí. Po svátku Přeměn ( Merany – staroslovansky), Slované vzpomínali  na ty, co se již nevrátili z paralelního Negativního světa. Ve Védách se píše, že pak bůh Perůn chodil po Zemi ještě devět dní ( Slované měli týden o 9. dnech) a likvidoval zbytky temných vojáků, tak se píše ve Slovanských Védách - ale asi všechny nepochytal, dle dnešního dění ve světě.

Zde připojuji několik křesťanských svátků kolem konce roku, které jsou využívány zejména pro potřeby Hybridů a jejich „zatracených“ lidských přisluhovačů, jež využívají zavedené svátky jen pro svou moc nad lidstvem, které ochotně odevzdávají tuto energii své Duše v tomto období.

16.-23. 12. únos, příprava obětování

21. 12. Den svatého Tomáše ohňový festival, velký sabat

22. 12. Zimní slunovrat sexuální rituál (pro některé skupiny také pohřební

rituál)

24. 12. Převeliké vyvrcholení - krvavý rituál

Lidé se tak dostávají pod moc těchto skupin, které toto vše uměle vytvořily pod zástěrkou klidu, porozumění, prostě citových energií, do hrozného postavení, vzdávají se své Duše a návratu ke svému Tvůrci – Univerzu. Dokud nic nevíme o jejich záměrech, mají  nepředstavitelnou  výhodu a také ji velmi dobře i dnes využívají. Vždyť pohoda, láska a soucítění by měly být mezi lidmi po celý rok a ne na to, vybrat jen několik dní na Vánoce, v podobě nějakých svátků míru.  Mnoho lidí uposlechne jejich našeptávání a přitom se domnívá, že se řídí vlastním rozumem. Pomocí těchto taktik skrývají sebe i své působení. Vůbec celému tomuto uskupení jde hlavně o to, ovládnout a udržet v nevědomosti, otupělosti a hlavně izolaci od vyspělejších světů, třeba i formou náboženství.






Žádné komentáře:

Okomentovat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.