pátek 7. února 2014

Geoinženýrství



Není problémem nasytit chudé, ale je problém nasytit ty bohaté...

Mnozí z vás si stále myslí, jak vše pracuje pro blaho lidí a že ostatní věci, které se příčí zdravému rozumu, jsou jen konspirační teorie(název zaveden CIA, pro umlčení případných nevhodných informací). Zde máte video, které neuvidíte u nás v TV, prostě se nehodí do směru. U nás ve zprávách se záměrně odpoutává pozornost od důležitých věcí a je lidem předkládáno povrchní smetí.
Kdo financuje a rozhoduje o těchto projektech, které jsou před lidmi tajeny, včetně jiných oborů, jako je genetické inženýrství atd., kdy si někteří hrají na Boha, zejména ti, co na těchto projektech pracují a jejich svědomí jim to dovoluje bez velkých skurpulí a ohrožují tak ostatní lidstvo, jen pro to, že mají nějaké výsadní postavení a finančně zabezpečen život. Co je to za lidi, nebo nejsou lidi a jsou to jen nějaké kreatury, honící se sobecky za svým Egem?


37 komentářů:

  1. Skvele video,vdaka zan. Pekne vysvetlene..vytvoria umely problem a navrhnu nan umele riesenie ktore im vyhovuje. A az si to ludia uvedomia tak z tohto uz sa nevykrutia-aky asi musia byt zufali uz:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravim,dovolil bych si dat sem dva odkazy na dulezity useky i nasich dejin,vztahujici se od tehdy az i k tomu geo,mozna znate Hajka v minulosti z hradu,prilis popularni neni,sam k nemu mam nejaky vyhrady,ale to neni oc tu bezi.Co je dulezity,ze odhalil cast dulezity,skryty historie,znam ji,ale od nej jsem to necekal,jde o dalsi dilky co mi zapadly do puzzle:-). http://protiproud.parlamentnilisty.cz/stopy/pamet/minulost/819-myty-a-pravda-o-bolsevickem-prevratu-kdo-ho-financoval-ridil-se-astrologickymi-vypocty-kdo-zadal-marxovi-komunisticky-manifest-znat-souvislosti-a-nebat-se-o-nich-mluvit-a-jedno-pozoruhodne-video.htm , http://protiproud.parlamentnilisty.cz/stopy/pamet/minulost/832-utajena-historicka-fakta-2--teror-bolsevicke-revoluce-a-genocida-sovetskych-narodu-svetovladne-ambice-iluminatu-sionistickych-elit-kdo-ma-zajem-abychom-neznali-pravdu.htm , myslim si,ze tyhle veci by mel kazdej znat aby se orientoval dal v pravde......

    OdpovědětVymazat
  3. Protože se v poslední době doslova roztrhl pytel s nejrůznějšími hodně důležitými událostmi, zprávami, nebo odhalením v nejrůznějších odvětvích, tak zde také přikládám jednu zajímavou zprávu. Toto téma není zcela neznámé a mnozí v celém světě dlouho čekali na výsledky expertíz.
    Tak pro aktuálnost této informace odkaz zde :
    http://www.sunnyskyz.com/good-news/545/DNA-Analysis-Of-Paracas-Elongated-Skulls-Released-The-Results-Prove-They-Were-Not-Human

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nekomu sestsakamentsky zalezi na tom,abysme brali mimozemsky civilizace u nas jako hotovou vec a jeste meli zato,ze ac na mnohem vyssi urovni,premejslej tak primitivne lidsky jako lidi...........zajimava uvaha,co myslite? Komu a jak muze prospivat takova situace?Mimozemstanu je vsude najednou plno,film,channelingy,kazatele,unikly informace(vsadim se ze neunikne nic co neutece "schvalne")........ ;-)

      Vymazat
    2. Elity maj tak prevyspeli "kamarady" a pritom maji zapotrebi napriklad blbnout s HAARPem a chemtrails,delat atomovy havarie a podobne........vrta mi to hlavou.Navic,kdyz budou mimozemstany proti nam tak daleko,urcite znaji kosmicky zakony universa a vedi,ze postavit se jim a vmesovat se je jista sebevrazda.Tady proste nehraje vubec nic a vsechno strasne smrdi!Vsechno si protireci a odporuje. A ja tvrdim,ze mimozemstani jsou,ale nevmesujou se,jen sledujou,zadny kamaradickovani nebo skozeni,nic.TO LIDI!!! a za ne se schovavaji......

      Vymazat
    3. Vsechny ty udajny mimozemsky technologie je lidska prace lidem zatajena a uzivana "vyvolenejma" co nas drzej v otroctvi,mimozemstani by jim nedali ani "sroubovak"!

      Vymazat
    4. Hodne jsem o tom vsem premejslel,nez mi zaclo docvakavat..........

      Vymazat
    5. Proude ja si myslim ze..mimosi nas vyuzivali tak ako my vyuzivame zvierata. Neskor uzatvarali dohody ktore ale nedodrziavali...hovoria im aj padli anjeli. Podla mojich informacii to maju uz ale teraz zakazane a nesmu si tu uz robit co chcu pretoze sme dospeli do urcitej urovne... Filmov je preto tolko lebo treba strasit a ludom tlacit do hlavy sprostosti aky su a podobne..

      Vymazat
    6. Proude s tím šroubovákem jsi mně rozesmál,nojo.Však mimoni kteří se rádi zdržují ve 3D,protože jim nic jiného ani nezbývá(jak píše Mailí-padlí andělé) a vyšší světy jsou jim zapovězeny, "spolupracují" a jak.Jenže prospěch z toho má jen minimum,se kterým se ráčili domluviti,jako se zástupci všech lidí.A jak zase říká Mailí,jsme pro ně jen pokusný králíci,nojo.A se mně zdá,že Sluníčko jim ani trochu nesvědčí,hihi.

      Vymazat
    7. Tak jak píše Mailo i Ter, je někdy nutné připustit podle všech znaků, že nejsme ve vesmíru sami a on je propojený vzájemně i s jinými dimenzemi. To že jsme se dostali do područí „vyhnanců“, kteří záměrně lidské rase změnili DNA a využívají tuto planetu za spolupráce jistých vládních institucí za „něco“ je evidentní. To něco mohou být únosy lidí, zvířat a udržení stávajícího systému, to jsou jen základní věci, které jsou prvořadé v této „spolupráci“, která má být údajně z lidské strany dobrovolná, ale dnes většina lidstva již s touto „spoluprácí“ nesouhlasí, souhlasí jen těch 10%, kteří falešně prezentují tu většinu.

      Vymazat
    8. Ze nejsme ve vesmiru sami,o tom nepochybuju.S tou spolupraci a podobne bych spis veril tomu,ze kdysi slo o ferovou spolupraci kterou otocili lidi proti lidem,ale to je uz na uplne novou teorii :-)

      Vymazat
    9. Vzdyt vime ze je to bezna praxe,viz treba Tesla,ze nekdo sikovnej,chytrej a zapalenej prijde na neco co by pomohlo vsem,ale parta parchantu ho o to pripravi a necha si to pro sebe,co se ji hodi,potom "prodava" a skrz to zotrocuje ostatni...........ma to logiku,ze "za vsim hledej cloveka"? ;-)

      Vymazat
    10. Vychazim z toho,ze si vubec nemyslim,ze naprosto odlisna mimozemska civilizace,navic mnohem vyspelejsi premejsli "lidskym" zpusobem!Zverstva tak jak je zname jsou podle myho nazoru vyhradne specialitou cloveka "rozumneho"......az mi je hanba to slovo ve vztahu k cloveku psat.

      Vymazat
    11. Honzo,takze to nejsou lidi(humanoidi),prestoze tak vypadali,jako jsou dnes rozdily v barve kuze a velikosti tela,proc nemohly bejt i v jeho tvaru,pri zachovani stejny stavby? :-).Asi nejakej kosmickej maskarni ples? :-).Cim dal vic mi deni kolem nas pripada jako oskliva hra ktera se buhvi proc s nama hraje.Asi by lidstvo opravdu zesilelo,kdyby poznalo celou pravdu o sobe,jak kdosi kdysi napsal........

      Vymazat
  4. Nebyl jsem na netu, tak jsem se nemohl do diskuze zapojit, ale zatím se tu rozběhla velmi kvalifikovaná a logická diskuze. A tak si všímám, že asi každý komentář míří k jádru pravdy.
    Zdá se, že i tato zpráva je jednou z těch které postupně lidstvu dodávají důkazy, že nejsme sami a ani tomu tak v minulosti nebylo. Jen mám dojem, že tomu někdo napomáhá. Někdo, kdo se snaží aby ta hra " nepoznání " skončila. Možná je k tomu důvod, aby se vládní elita dostala do určité konfrontace s určitými důkazy, které budou pro lidstvo naprosto zřejmé a které měla vládní elita dávno odhalit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jenze tady Honzo narazime na odedavnej problem,proc jsou elitou prave ty lidi kdo jsou a ne jiny lidi.A tim jsme dokla zase u problemu-system.A dokud se to nezmeni,nebude to jinak.Dokud budou na svete jedinci hrabajici pod sebe,budou vzdycky hledat informace a zdroje na ktery sednout,tezit z nich a ostatnim je zatajit.A povedel bych,ze to je vlastne ono "jadro pudla" proc je na jedny strane prebytek a na druhy bida.A kdyz dostali uz dost,roztok se stal nasycenym,jak se rika,maji vsechno a vsechny,zacli hrat hru,aby se nikdy nezredil.A tohle vsechno kolem nas jsou ty hry nasledky.Ve chvili,kdy by ona "elita" rozhodla myslet jinym zpusobem,a to tim,ze se bude mit kralovsky,ale az skrz Zemi a kazdyho jejiho obyvatele,vsechno by se razem zmenilo.

      Vymazat
    2. Proto se vzdycky jenom usmivam,kdyz nekde ctu o tom a tom uspechu jak se podarilo elity "napalit".Jelikoz jsem realista a uz tusim co tihle lidi vsechno maji a dokazou,je mi jasny,ze vsechny tyhle "uspechy" konspirativcu jsou pod dokonalou kontrolou a jsou to vlastne ony drobky hazeny jen proto,aby nas ta hra neprestala bavit,ale nic vic!Bohuzel.Vim,ze pravdy nebejvaj zrovna prijemny a ti kdo s nima chodej,moc vitany,jelikoz neprinasej nic moc povzbudivyho,tak se za tuhle "teorii" omlouvam.:-).Vsak ony elity nam zase zvednou sebevedomi nejakou tou kosmickou federaci co nam nenecha nikdy ublizit,delaj to tak uz tisice let aby nedoslo nahodou k primy konfrontaci ktera by je smetla,to se uz vyplati radeji hrat klickovanou a tahat lidi za nos a rozptylovat je volovinama ktery vezmou vazne :-).Nakonec,taky by se mi to vyplatilo,vymenou za zivot ve zlate a hedvabi,beztrestnosti a vsemohoucnosti v prostredi kde mi vsechno a vsichni patrej,ale nevedi o tom.

      Vymazat
    3. Dokonce bych se primo kralovsky bavil tim vymejslenim ruznejch entit a bytosti,pribehu a moznosti pro ne a za jejich penize.Financoval bych jim to jak detem kolotoce a cirkusy.Neprijemny pomysleni,hrozna predstava,coz? ;-)

      Vymazat
    4. Ale jeden moznej smer toho jak to mozna ve skutecnosti opravdu je,zadny cary,a vymyslenej jen jednim podivinem na zaklade vsech moznejch faktu a channelingu ktery jenom mohl vystourat,takze nic co by prislo zadnima vratkama prave od elit a jima sponzorovany,aby to prorazilo do podvedomi.........zadny cary,magie,duchove,bohove a 7 hlavy draci,ale tentokrat jen obycejny lidi,ovsem nesmirne nadany a inteligentni,bohuzel misto pro lidi v yuzivajici tenhle svuj dar proti lidem a jenom pro sebe........

      Vymazat
  5. Podle všeho je to směrováno tak, aby se ten, kdo manipuluje chytl sám do vlastní pasti, kdy se všechny události dostanou do společného bodu problému a tím i k odhalení minulých, přítomných a i chystaných budoucích manipulací. Stačí tomu jen pomáhat z naší strany a ze strany vyspělejších civilizací dochází pak velmi rychle k astrálnímu přeskupení a to tak, aby se věci hnuly směrem záměru pro dobro naší civilizace a vymanění se ze stávajícího systému. Musí být použita jejich energie pasti, kterou chystají na druhé, vyslaná energie záměru se odráží s tím rozdílem, že se uskutečňuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nestacila by k tomu vlastne jenom ona energie Sily Iv? Myslim si ze uplne bohate.Myslim ze se ceka jenom na jedno,na dovrseni miry naseho vlastniho poznani,a pak prave skrz onu Silu uz to bude hodne rychla zalezitost.

      Vymazat
    2. Proc si to myslim? Protoze mi neco rika,ze kdyby to melo bejt na cizich civilizacich a proti nam stala nektera z nich po boku entit,nedelo by se co se deje takovymhle zpusobem,protoze onen desetileti provokujici a dejici se chem,napriklad,by byl s moznostma cizi vyspely civilizace moznej jen behem okamziku a levnejc.Takze to stoji proti teorii cizich civilizaci jako takvejch ve vztahu k nam.A nejen to,takovejch prikladu jsou stovky jak ne tisice a jsou opravdu prokazatelny.Kolik toho mame vlastne opravdu prokazatelnyho o cizich entitach?

      Vymazat
    3. ......."proti nam stala nektera z nich po boku entit,nedelo" ......omlouvam se,melo bejt ne entit,ale ELIT.

      Vymazat
    4. A samozrejme se nehadam,ani nechci,jen mi to porad vrta hlavou a nemuzu se zbavit dojmu,ze je neco jinak a lidstvo se vlastne mezi sebou,samo,ale vyuziva k tomu cokoliv,i ty cizi entity,ktery za nic nemuzou a jen cekaji az konecne dostaneme rozum,aby se k nam mohly prihlasit jako pratele.

      Vymazat
    5. lidstvo se pere mezi sebou,samo.....:-)))))))),kruci to jsou zase renoncy :-)

      Vymazat
  6. Vychazim z davno v praxi provereny zkusenosti,ze co je moc na ocich,to je na nich zamerne,jako satek pred bejkem,poutajici jeho pozornost,nevsimne si ze mezi tim mu na srdce miri kord.Vsimnete si,ze vsechny opravdovy velky svinstva se stavaj najednou,bez varovani a nikdo je neceka...........Ale mimozemstanu je najednou vsude plno,kam se podivam,kam se vrtnu.

    OdpovědětVymazat
  7. http://ulozto.cz/xkvMz5A/praotcove-pradedu-ivo-wiesner-docx , Iv,neco pro vas,protoze vim,ze vas to hodne zajima,stejne jako me :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Proudíku,znáš určitě pojem "modrá krev".Tady máš vysvětlení,proč jsou elity zrovna elity.No přece víš,že tyhle rody mají přímo zakázaný se "křížit" mimo svůj rod.Je to přesně proto,aby se jim nemrvila(pardon) jejich "modrá krev",v překladu to znamená,vylepšená DNA.A kdopak jim tu DNA asi vylepšil a za co,to už jsme přece probírali v komentářích včera večer.Jsou to potvorný kloni bez citu a emocí,proto se chovaj ke "zbytku" lidstva,tak jak se chovaji,jsou to vlastně psychopati dlouhověký,nojo.

    OdpovědětVymazat
  9. Muze to tak bejt Terinko,ale taky to muze bejt proste jen tak,ze jde o nenazranost,protoze se berou prachy s prachama a ty jejich DNA uz budou pekne zmrseny tema vecnejma pribuzenskejma svazkama:-).Podeziram je proto,ze sem tam si do ty "modry" krve tajne pustej tu nasi :-))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vis prece co se rika:-): Otcem ditete je ten,komu rika tato :-)

      Vymazat
  10. Ehmmmm,a otce,joooo,otce,toho zna vetsinou nejlip jenom matka:-)))))))))))))

    OdpovědětVymazat
  11. Moc hezké komentáře. Pan Proud se velmi snaží přijít věcem na kloub, je to chvályhodné, ale myslím, že hlavní cíl je být s informacemi seznámeni, vstřebat je a skládat fakta k sobě. Ostatní se dostaví postupně.
    Velmi dobře situaci popisuje Iv ve svém komentáři v 16:53. Je to skutečně nádherné číst, ten klid a hluboký srdečný vhled do informací. Když si toho všimneme, tak to může kohokoliv nasměrovat do správné stopy.
    Ano, jsme netrpěliví, chtěli by jsme vše prohlédnout a trumfovat vládní elity. Nejsme od toho daleko, svědčí o tom i komentáře. A je to tak v celém světě. Lidstvo může dojít k poznání a k faktům i bez vládních elit a jejich oficiálních prohlášení. Oni totiž budou lhát do poslední vteřiny.
    Zcela se ale změnila jedna věc. Lidstvo už se nenechá jen tak tahat za nos. Reálně to možná nepozorujeme, ale všude ve světě se vedou podobné komentáře a to signalizuje tuto změnu. Jejich vliv je velmi oslaben.


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj Honzo,su v uzkych a tak robia vsetko pre snahu zachranit sa. Vpodstate oni uz nemaju na vyber i keby chapali ze koncia-pretoze ked sa to vsetko prevali ludia ich za to.....A tak sa to snazia udrzat ako to len ide a kym to len pojde a ked to uz bude vazne na spadnutie povedu to az do uplnej krajnosti! Nejde totiz len o to ze stratia moc ale i o to ze ludia ich za to vsetko.... a oni to dobre vedia!Treba teda vytvorit pre pripad potreby vecsieho a horsieho nepriatela pre cele ludstvo...zlych mimosov(preto tie filmy a podobne) Proude ty mimosi co tu robili zlotu su neni vyspela civilizacia-ale skor odpadlici z nej. A ty ostatny nam len tak lahko nepomozu(nenechaju sidce inych uz aby nas mali ako hracky ale) Nepomozu z dovodu ako ked mas male dieta...darmo mu povies ze nechytaj horuce lebo sa opalis.Jedneho dna sa aj tak opali a az potom si to skutocne uvedomi-sktatka to tak je. A takto sa i my musime opalit nez nas vezmu do klubu.. aby sa to nestalo az ked v tom klube budeme a nezacali sme robit ako ludstvo zlotu.Nase vitazstvo nakoniec nebude ze ich odhalime a skopeme do gulicky,ale ze nakoniec pochopenie ako ludstvo ze to nebola spravna cesta,a nesmieme to viac dopustit... A ktomu vlastne vsetko to co sa tu spolu vdaka Panovi Iv-ovi ucime. :-)

      Vymazat
    2. Ano Mailo, asi tak nějak. V dávné minulosti docházelo ke kontaktům a spolupráci s mimozemskými entitami běžně, bez skrývání. Jenže jejich přítomnost předběhla evoluční úroveň lidstva. Bylo nutné dát lidstvu čas.

      Vymazat
    3. Kdyz si to srovnas,co se o nich vi ,tak prijdes na to,ze si vsechno naprosto protireci,jak radoby dukazy,tak komentare oduvodnovani,vysvetlovani,tak i to co se deje..........zkratka uplne vsechno.

      Vymazat
    4. Nicmene,jak jsem psal,moc rad bych nejakyho poznal a popovidal s nim,musi toho hodne vedet a jeho odpovedi by byly pravdepodobne zasadni.Jenze se domnivam,ze nas opravdu jenom sledujou a jsou naprosto neutralni......jediny v cem logicky neutralni nebudou bude situace kdy nasi hlouposti napriklad v kosmu ohrozime celkovej beh a nevinny ostatni.Ale co si delame mezi sebou to asi jen smutne pozorujou.

      Vymazat
    5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.