neděle 26. ledna 2014

Thovt – Slované




V minulém článku http://energieupramene.blogspot.cz/2014/01/thovt-kersti-simone.html   jsem odkryl všem, kteří hledají životní pravdy, dost podstatné aspekty na pohledy životních realit, které velmi často jsou směrovány ne lidmi, ale úplně něčím jiným, skrytě a manipulativně. Někdo řekne, že jsou to velmi odvážné myšlenky, ale těm, kteří se zamýšlí nad všemi okolnostmi našich životů a dění zde na Zemi, začnou docházet mnohé souvislosti. Lidstvu bylo stále vkládáno do mysli, hlavně dle ezoterických učení a i náboženství, aby stále nastavovali svou tvář a mysleli jen pozitivně a milovali i to, co je jim proti srsti s tím, že pak budou odměněni Boží láskou. Tato učení vznikla právě těmi, nebo za podpory těch, co potřebují manipulovat s lidskou rasou a využívali ji. Odměnou by jim měl být po smrti ráj a nebo nějaké osvícení. Tyto manipulace sloužily a slouží jen k zotročení lidstva, dnes jsou jimi i ovládány většinou veškerá veřejná sdělovací média, aby se dal kontrolovat názorový směr populace. Mnozí z vás však dochází k názoru, že vše není tak, jak se proklamuje veřejnosti a cítí, že směr vývoje je nějak ovlivňován. 

V článku o Thovthovi jsme odkryli i tuto manipulaci, jež vznikla hlavně ze strachu případné odvety lidstva a jejich spojenců na ně samé, kteří způsobili tuto manipulaci a byli hnáni k zodpovědnosti v dobách příštích, potřebovali pokoru a odevzdanost, proto vznik náboženství a polopravd v ezoterických naukách. Lidé ve své naivitě „nastavovali druhou tvář“ mysleli pozitivně i v případě neskutečného soužení a mysleli, že vše se v dobré obrátí. Kdo z normálních lidí by nemyslel pozitivně, nepřál si radost v životě, to nejlepší pro své děti a to od srdce, výsledek většinou opačný a chlácholí se „Sluncem v Duši“ do dnes. Tím člověk si začal nalhávat sám sobě a spoléhal se na jim záměrně předložené nauky s polopravdami.

V minulém článku http://energieupramene.blogspot.cz/2014/01/thovt-kersti-simone.html   jsme odkryli jisté skutečnosti a v tomto tyto skutečnosti odkrýváme znovu, ale z jiného pohledu, z pohledu starých Slovanských véd, které rovněž potvrzují tyto odkryté pravdy o Thovthovi, záměrně zamlčované, nebo deformované.




Pohled starých Slovanů k dnešnímu dění je tedy opět zde, pro vás, kteří chtějí poskládat své životní puzzle:

Temní postaví svou stráž nad světem lidí Země a oddělí je od vyšších světů neproniknutelnou tmou. Ale přijde čas, kdy tato galaxie vystoupí ze zóny kontrolované temnými silami a tma praskne mezi Zemí a Sluncem. Z toho důvodu Algerové (strážcové)  svolají radu všech. Koščejové (Temní) na radě poví: Zvířata tohoto světa, běsi, lidé, ti nejtupější a nejhanebnější přece nacházejí společné body. Když lidé s takovou nicotou, jakou jsou běsové, si nejsou schopni poradit, tak proč by se měli usilovat jít výše? Ale bohové Ochránci Vesmíru řeknou: Když je třeba pomoci lidem zbavit se běsů, budeme připraveni. Uděláme tak, že světlo Slunce nezatemněného neoslepí a nespálí je. Když budou běsi vyvrhnutí a utečou do své temnoty, my pak jejich kosmos uzavřeme kruhy mystickými a tito dlouho z nich neprojdou, nosili jen mezi lidmi rozvrat. Především budou odstraněni temní Archandělé, kteří stíní světlo ze Slunce, ti se musí odstranit. Jejich místo zaujmou Archandělé světla, jež rozloží část světelné spirály.
Temným bude řečeno, přišel čas ....

Temným bude řečeno: přišel čas a čas světla se přiblížil a to i pro vás. Musíte odejít. Temní odpoví: jsme připravení, vždyť víte, že jsme chtěli odejít. Ale Slunce spálí lidi, když naše tma mezi Sluncem a Zemí již nebude. Ochráncové odpoví: na vaše místo vstoupí světlí  a ti svými éterickými těly lidi ochrání, oni neoslepnou, neshoří, ale bude jim světleji. Temní odpoví: nějak jste se opozdili, mnohem spíše jste  mohli přijít a pustili by jsme vás bez boje. 


Potom sestoupí Legové na Zem a budou vstupovat do těl všech lidí, bílých, červených, žlutých i šedých a začnou oni spalovat těla larev (egregory) a běsů, nacházejících se v jemně hmotných  tělech svým čistým ohněm, na popel jich převedených. Utečou v hrůze běsové i larvy, hodně lidí však nevydrží toto „ohnivé čištění“. Kdo bude mít z lidí mnoho neřestí, teplota těl fyzických se zvýší natolik, že tito budou umírat jako od obyčejných nemocí. Tak se na Zemi začne znovuzrození.
Je zde rovněž velmi zajímavá věta:  Jen lidé s etiopskou tváří (anglosaské vzezření?) se nebudou chtít změnit, protože oni neznají rozdíl mezi dobrem a zlem a nikdy nebyli schopni se ho naučit. Budou přeneseni do jiných světů, kde se dále budou učit poznávat tyto rozdíly dobra a zla. 

Zde tedy máte druhý, ale stejný odkrytý pohled na současnou situaci a vůbec si tyto dva články neodporují a osvětlují ve své nahotě skutečnosti.

Křesťanství i Ezoterika nepřestává učit své stádo, že pokud jste ubohý, chudý a nemocný, to znamená, že Bůh -Univerzum vás miluje. "Musíte všichni trpět, nesmíte se vzepřít násilí a musíte odpustit všechno všem“.
Ve skutečnosti je to vše největší klam. Chcete-li si to ověřit, stačí se podívat na nabubřelé "služebníky Boží i Ezoteriky" a odhadnout velikosti a příjmy jejich "korporací" - největších světových gangů zlodějů, lhářů a často i vrahů.


21 komentářů:

  1. Hezky to zapada:-).........a malej mozna postreh ,nuti me to popremejslet kdo jsou oni "temni" a "besove" ve skutecnosti,protoze je to napsano onou "krasnou,barvitou a obraznou" reci:-).V principu je to vlasne jedno,hlavne ze zmizej,jiste,ale presto me zajima o koho jde presne,mam k tomu konkretni duvody,kdo zna jak se zajimam o "dutou" Zemi (co vim,jsou vsechny planety duty),asi uhodne kam mirim :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Iv, vyjadrujem Vám vďaku za to, že pomáhate šíriť osvetu. Je to veľmi potrebné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Jozef
      Děkuji zase Vám všem, kteří zde pravidelně přispíváte svými konstruktivními komentáři, nezatíženými systémovými dogmaty, ani netušíte, jaká je to pak síla, která provokuje a ničí vše staré, je to opravdu ta Síla a ta se spojuje v jednu, díky stejným, nebo podobným názorovým pohledům a bývá pro druhou nesouhlasnou stranu dnes velmi nebezpečná.

      Vymazat
  3. Jojo, taky mi na té univerzální lásce ke všemu něco nesedělo. S něčím se prostě zatočit musí, hlava nehlava, jinak se tady z toho nikdy nevyhrabeme. Prostě takové to "zdravě se nasrat", jestli víte, co tím myslím. Já teda ty, co tady z toho světa udělali kůlničku na dříví, rozhodně milovat nebudu. Ale nenávidět taky ne. Vím, že nenávistí bych jim dodal energii. Chce to najít nějaký zdravý střed, od kterého se pak člověk může spolehlivě odrazit a měnit realitu k lepšímu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thovt je stejného názoru.Nemusíme milovat všechny.K těm zlým mějme neutrální pocit.Ale jak chcete někoho vypráskat neutrálním pocitem?
      Dám příklad:Mocní sprejují celou planetu a lidi kteří o tom ví proti nim pořádají demonstrace a mocní si řeknou když se oni brání tak mi přitvrdíme.A jsme tam kde dřív.
      Pokud k nim zaujmeme neutrální postoj tak si řeknou asi jim to nevadí a klidně sprejují dál.
      Teď si představme že to řídí jeden člověk a ten člověk ať přijde kamkoliv tak mu lidi řeknou třeba toto:Já vím že sprejuješ celou planetu a myslím si že to není správné ale i přesto tě mám rád.A dřív nebo pozděj se zákonitě musí v tomto člověku probudit pocit viny a ten bude sílit a sílit až si jednou řekne jak se já můžu těm lidem podívat do očí?
      Problém je ovšem v tom že 90% lidí o nich neví a nevědomky je tak krmí negativními pocity.

      Vymazat
    2. A presne o tom to vsechno je,nedavat energii jim,ale stavet ji prostrednictvim brani se za dobry veci pro lidi a Zemi,proti nim.

      Vymazat
    3. Protoze stavet se "proti" nim primo,je z hlediska odevzdani energie jim stejny,jako se za ne brat.......podporujes to za co se postavis stejne jako kdyz se stavis proti tomu.

      Vymazat
    4. Strategie je jasna,stavet se za dobry veci a nestavet se proti nicemu spatnymu,ale rovnou to bez emoci(odevzdani energie tomu) ztrestat:-),Protoze k tomu aby zlo zvitezilo staci,kdyz dobri lide neudelaji nic.

      Vymazat
    5. "univerzalni nepodminena laska ke vsemu",co ti to pripomina? :-).Kdo do tebe kamenem,ty do nej chlebem,tvuj osud je danej,nemuzes ho zmenit,nereptej a pracuj,modli se a pln kasicky,poslouchej vrchnost,bud spokojenej s tim jak ti panbuh nalajnoval ziti..........vec je jasna,strategie porad stejna,jen podminky a terminy se menej.

      Vymazat
  4. Podívejte se na zvířecí říši, kdy např. matka se štěňaty si udělá rychlý pořádek, člověk se však odlišuje od nich silou myšlenky, na kterou vždy reaguje Síla, musíte mít stále na paměti co ten i onen provedl, zapojíte tím vyrovnávací síly a Sílu samotnou, stačí se jen na to často a důsledně soustředit, k myšlenkám můžete použít i často písemnou a slovní formu. Pokud nic neděláte a chlácholíte se vzájemnou láskou, ten dotyčný bude jen drzejší a drzejší a Vy to odnesete nějakou nemocí, tak jak to dnes probíhá.

    OdpovědětVymazat
  5. Když jsme u toho sprejování oblohy a zastiňování Sluníčka,můj postup je:
    koukám na to letadlo(někdy se poštěstí i více najednou) a říkám "vy mně pěkně se....,co to tady hážete za bordel a všechno ničíte.Sílo(mluvím s ní,protože jí vídám jako modré světlo menší nebo i jako malý míček a barva je jako modrá dioda,malinko světlejší) dělej s tím něco,tohle není normální,furt sypou jako blázni,Sluníčko není ani pořádně vidět.A hotovo.Prostě to řeknu jak to je a že mně to vadí a hodně.Nedokážu dělat,že to nevidím,když o tom moc dobře vím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Ter
      No, s těma érama, to je záměr, rozsypat do atmosféry hlavně co nejvíc odrazových materiálů, aby zabránili plnému dopadu záření a to nejen ze Sluníčka. Kdyby zlato bylo laciný, budou s chutí používat i toto. Reakce je správná, pojmenovat v plné parádě to co dělají, vyventilovat tu vnitřní negativitu, aby jste si vnitřně odlehčila, jinak to zůstane ve Vás. Pak jejich počínání hnát k zodpovědnosti, NARUŚUJETE ŹIVOTNÍ PROSTŔEDÍ. Síla si najde adresáta i z potrestáním (nejsme sami), čím Vás bude víc, tím budou mít větší problémy. Jakmile však řeknete, zase nám sypete na hlavu smradi, je to špatně, budou smradi sypat o to s větší mírou. Nesmíte srovnávat sebe a je, sebe vynechte, pak Síla zapůsobí proti, jejich směrem. Ještě jeden příklad: Já mám míň, než Ty. Srovnáváte, tedy budete mít ještě méně. A tak to jde celým životem, zkuste vynechat srovnávání a litování sebe.
      Tím že to pojmenuji v plné parádě, směruji Sílu a vyrovnávací síly a způsob potrestání necháte na Síle, ta si najde takové prostředky, o kterých by se nám ani nesnilo a navíc si na sebe nic negativního nenabalujete. Staré přísloví našich babiček bylo " Boží mlýny melou pomalu, ale jistě". Ani si neuvědomujete, jakou hlubokou pravdu toto pořekadlo má. Dnes to můžete změnit: Boží (ne kostelní) mlýny melou rychle a jistě.

      Vymazat
    2. Prekvapil jste me Iv,prijemne,ale mohlo me to taky napadnout,ze budete znat ony pravy vyznamy lidovejch mouder.Hodne na ne dam!Nescetnekrat jsem se prsvedcil,ze fungujou,ale taky bohuzel,ze si je drtiva vetsina lidi spatne vyklada.

      Vymazat
  6. A čo to "Nad nikoho sa nepovyšuj a pred nikým sa neponižuj" ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepovyšovat se, je srovnávání a pravidla jsou většinou dána společenským systémem. A to je špatně. Každý je individualita a měl by jít svou vlastní cestou - originální, vyhovující jeho Duši. Pokud to tak je, vzniká často u druhých(pozorovatelů) srovnávání s jejich cestou, zvyklostmi a když to pak není většinový stádový směr systému, vzniká u druhých dojem odlišnosti (stává se terčem) a velmi často dojem nějakého povyšování, tedy nastupuje srovnávání a to je špatně. Důležité, vlastně nejdůležitější je spíše respektovat a vybírat si ty věci, které jsou pro každého podle něho důležité, ostatního si nemá všímat, jen v případě napadnutí se má bránit v plném nasazení, je to jeho právo, ale i to je dnes již velmi pokřivené. Nechat žít a jít dál - nos moost avito en, pokud by se toto dodržovalo, ubylo by i srovnávání - tedy nějaká společenská pomyslná laťka - stupnice, kterou většinou nastavil systém pro výraz povyšování.

      Vymazat
  7. Myslim,ze system zatemnil jedno zakladni pravidlo,shodou okolnosti dulezity pravidlo svobody,a tim je,ze beru kazdyho jakej je,tak ho akceptuju,bez vyhrad,nesnazim se ho predelat,to vsechno samozrejme v urcitym ramci,a to takovym,ze do chvile nez me bez domlyvy se mnou omezi,anebo nez me ohrozi,pisu me,ale plati to pro vsechny "ostatni",takze jinymi slovy jak pise Iv,zij,ale nech zit.Oni si casto mnozi pletou svobodu s anarchii,ale to jsou dva pary bot.A kdyz k takovy svobode pridame jeste vyznavani dobrejch moralnich hodnot(ne dogmat) a supnem to na prvni misto zebricku hodnot,mame jednim razem naprosto odlisnou spolecnost od ty dnesni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. System nejen ze srovnava,copak o to,to samo o sobe spatny neni,ale on uci srovnavat pro souseni a co je nejhorsi,uci "soutezit",snazit se bejt nejlepsi,nejrychlejsi,nejbohatsi,proste nej a to predevsim v konzumni a materialisticky sfere,k tomu pridava nasledky,jako opovrzeni,odvrzeni a prakticky vlastne urcitou diskriminaci vsech,kdo "nestacej tempu" a jeho "pravidlum".Tedy vlastne vsechno spatne!

      Vymazat
    2. Kdyz se zamyslime a pridame k tomu nastroje: penize,strach,sliby,lzi,falesny nadeje,podporovani bezohlednosti a falesnejch idealu.Mame temer kompletni "zbrane" systemu jako na dlani.Kdyz je zname,uz muzeme neco delat, pro ty pohodlnejsi,ani se nenadrit:-),staci se jenom snazit svym chovanim tuhle spinu nepodporovat.

      Vymazat
    3. HeHe,takze vlastne bejt lepsima,radeji nepisu nejlepsima,abych se neztotoznil se systemem:-))))))))))),ovsem bejt lepsim je tentokrat mysleny,bez srovnavani a soutezeni:-).

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.