středa 1. ledna 2014

Upřesnění předpovědi na 2014




 
Její prognóza na konec roku 2013 – sníh v Egyptě – zněla zcela neuvěřitelně, ale splnila se. Káhirská astroložka a numeroložka Joy Ayyad dělá nové předpovědi pro Egypt a jiné země.

V Káhiře poprvé za mnoho desetiletí napadal sníh. V noci poklesla teplota v řadě obvodů egyptské metropole na +3°C. V pátek bylo v Káhiře +7°C nejnižší teplota za více než 120 let pozorování. Sněžilo také v jiných oblastech země. V Alexandrii byl vyhlášen výjimečný stav a pozastaveny práce mořského přístavu, na Sinaji byla sněhová pokrývka v jednotlivých oblastech 3 až 5 centimetrů vysoká. Pro obyvatele země s průměrnou zimní teplotou +18°C to je těžká zkouška. Takové počasí neočekával nikdo, ani synoptici.

Jediným člověkem, který tuto situaci nejenže předvídal, ale také přesně předpověděl její termíny, byla káhirská astroložka a numeroložka Joy Ayyad. Svou předpověď na konec roku 2013 a na příští rok sdělila před časem Hlasu Ruska. Předtím předpověděla „královna proroctví“, jak říkají paní Ayyad v Egyptě, pád dvou režimů – Hosního Mubaraka a Muhammeda Mursího, a udělala také hodně jiných předpovědí, které se naplnily s podivuhodnou přesností.

Hlas Ruska: Jaké máte pocity, když se díváte na ten sníh za oknem?

Joy Ayyad: Cítím se velmi dobře, ale stejně jako všem lidem v Káhiře je mi zima. Musím ale varovat, že není to poslední sníh letošní káhirské zimy. A v mnoha zemích bude v této zimě neobyčejně chladno.

Pokud jde o příští rok, který se pokládá ve Východní Asii za rok Koně, označuji ho za „rok Mluvícího nebe“. Bude to rok globálních změn jak v čistě praktických pozemských věcech, tak i v duchovní sféře.

HR: Nemusejí to ale být změny k horšímu?

JA: Rok 2014 bude celkem úspěšný nejen pro Egypt, ale i pro mnohé jiné země. Mj. proto, že součet čísel 2014 se rovná sedmi (2+0+1+4=7). Podle Tóry, Bible a Koránu znamená číslo 7 dokonalost. Proto blahopřeji egyptskému lidu k nastávajícímu roku ve znamení sedmičky. V roce 2013 bylo hodně rozvodů a rozloučení, a v příštím roce bude hodně svateb a setkání.

Ta sedmička bude mít velký význam pro Rusko a pro Egypt. Jak Rusko, tak i Egypt čeká v roce 2014 úspěch, který přijde, jak tomu vždycky bývá, po překonání zkoušek.

Pro Libanon je předpověď nepříliš klidná: obyvatelé této země budou muset vynaložit obrovská úsilí, aby zabránili horšímu. Mají být velmi opatrní a vyhýbat se jakýmkoliv hádkám.

Sedmička nepřinese klid obyvatelům Spojených států. V této zemi můžeme očekávat v příštím roce velké přírodní kataklyzmata. Kromě toho dojde k velkému rozdělení ve společnosti, které se může stát začátkem konce té Ameriky, na kterou jsme si zvykli.



14 komentářů:

  1. Konec Ameriky, na kterou jsme si zvykli? Super, já si ani nezvykl :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Jan Kment - máte můj "LIKE" ;-)

      díval jsem se mezi svátky na Pelíšky (tenhle film miluju, viděl jsem ho krátce po jeho natočení a tam je ta úžasná scéna, kdy Donutil říká "představte si, že máte vedle sebe dvě krabičky zápalek, jedna je česká a druhá je z USA, ty krabičky jsou úplně stejné - která z nich je lepší?"
      A Polívka s Kodetem skoro jednohlasně odpoví "no samozřejmě ta americká"...

      Tenkrát jsem smýšlel úplně stejně jako ti dva. Postupem času, s přicházejícími informacemi, se mé okouzlení amerikou úplně vytratilo, vnímám ji jako zemi zla - a je mi líto obyčejných lidí, kteří tam žijí...

      Tak mě tak ještě napadá, že dneska už by ta scéna nešla natočit - české sirky už snad ani neexistují...

      Vymazat
    2. Muzu te malinko poopravit:-),zil jsem tam a pracoval 12 let a muzu ti rict,ze o svobode a moznostech obycejnyho cloveka tam se u nas zda az tak milionarum a to jeste hodne omezene.Nedej na to co ti cpou ruzny media,hlavne oficialni! Ze to je nejspis na ukor celyho sveta je uz vec dalsi,za to uz ti obycejni lidi tam nemuzou.Na rozdil od nich ,u nas jen zname slovo sboda,ale tim to vadne,ani nezname jeho vyznam.

      Vymazat
    3. Ta pani chtela vlastne rict,ze americka svoboda konci! Radeji bych kdyby rekla,ze se naopak rozsiri vsude,ale nebude na nici ukor.Tim se nezastavam Ameriky,jen predavam svou osobni zkusenost.Abych ji rozvedl a popsal,na to by mi nestacil zdejsi "papir" a neni o tom celej tenhle web:-)

      Vymazat
  2. Spis by me moc zajimalo,a opravdu moc,odkud bere doopravdy ona vedma svy informace.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co třeba Akáša? Ta obsahuje pravděpodobné verze vývoje (nejen) zdejší reality na základě toho, o se stalo a jak to vypadá na Zemi a v okolním Vesmíru ... znám pár lidí, co tam umí občas nahlédnout a to, co mi řekli, se vždycky vyplnilo ...

      Vymazat
    2. Jasne Honzo,proto bych rad vedel,jestli v ni cte,nebo chyta rozumy "jinde"........

      Vymazat
    3. Jo, to chápu ... ale to asi nezjistíme jinak, než tím, že bychom se tam napojili sami a porovnali to s tím, co říká ... já mám taky problém dneska už čemukoliv věřit

      Vymazat
    4. To neni o tom,ze bych ji neveril,ale o tom odkud to ma,kdo vlastne je.Muze to bejt proste vedma co se dokaze napojit na akasu a interpretovat co se dozvi(pak se divim ze skoro jenom ona),ale taky to muze bejt nekdo kdo ma za ukol podavat zatim pravdivy informace a ziskat si vehlas a duveru,popularitu,a jsou za tim nam neznamy cile a umysly.........Podle vseho totiz elity maji tenhle pristup a vedomosti uz cely veky a podle toho jednaji.Maj dost velkej power na to,aby nekoho nechali mluvit a kohokoliv ne.A kdyz nechaji,aby rikal to co chteji.Kdo se stane nebezpecnej,tedy opravdu nebezpecnej,ztichne,nejakym zpusobem,kdyz uplne nezmizi.Je to takova velka a hodne komplikovana sachova partie vyuzivani a prepinani.Vcelku neni az tak tezky se vmyslit do premejsleni nekoho jako jsou elity a predstavit si co me muze jak ohrozit a co s tim,kdyz to penize ani valky bejt nemuzou.

      Vymazat
    5. Proud..nezabudajte na to co nas Pan Iv cely cas uci. Sam vnutri citite ci ma pravdu alebo nie.Skuste sebe doverovat a svojmu usudku z cistym srdcom a bude sa vam to darit stale viac aby bol ten usudok spravny.Ona je len svetlo na ceste.Ako stupame vyssie tym viac to funguje.

      Vymazat
    6. Mailo,bylo by prima,kdybych byl uz tak daleko......zatim mi dokaze moje nevedomi poradit jen pri primy "konfrontaci",nebo lip,ono to dokaze vzdycky,ale ja to umim "chytit" jen primo,jak se rika zblizka :-). Jeste mam pred sebou hodne prace(zabavy) :-).To ze jsem opatrnej s vestcema a vedmama prameni z toho,ze vidim bud jen minimum vysledku,nebo zadny,z jejich pusobeni,zato ale vidim hromady sarlatanu a channelingu kam se podivam :-).Iv udelal jako jeden z mala web,kde se schazej lidi co si na nic nehrajou a muzou si rct co maj na srdci a s ostatnima to prozkoumat.

      Vymazat
  3. Kdo se bojí s... v síni,v ruce drží sekeru...Hlavní je se z toho ne po....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Ter
      Váš humor mně vždycky dodá energii, většina ji však ani nevnímá, proč? Protože obaluje své řeči do cukrátek a mně vždy z toho bolej zuby, přímost mně je vždy blízká a bonmoty taky, nutí přemýšlet. Když člověk Ví, není se čeho obávat, protože těch možných verzí je vždy více a nějaká vždy vyjde, jen je potřeba je všechny sesumírovat.

      Vymazat
  4. Libanon bude zatažen do konfliktu Šiíte vrs. Sunité.. a bude to obdoba Iráku s bombovými útoky.. Snad se časem situace v Sýrii uklidní..
    http://czech.ruvr.ru/2014_01_04/Ozbrojenci-Islamskeho-statu-Iraku-a-Levanty-hrozi-ze-budou-pokracovat-v-bombardovani-Libanonu/

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.